- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.141
Ben randevulu gidiyorum mecbur bekliycem. Geçen gün o kadar kurdum ki kafamda rüyamda düşük yaptığımı gördüm. Artık kötüyü çağırmak istemiyorum.Benim de 6 gün kaldı ve sürekli korku içindeyim hatta 6 günu beklemeden yarın gitmek istiyorum doktora içimde kotü bi his var sürekli kafamdan hersey geçiyor
Saol canım teşekkür ederim. Çok zor evet ama bebişler için herşeye değer bakalım 9 ay içerisinde daha neler yaşıcazGeçmiş olsun canım. Panik atak zor biliyorum annem de de var. Dikkat et kendini kalbini serin tut bol bol dua oku
Saol cnm teşekkür ederim ilgine iyi ki varsınızÇok geçmiş olsun canim kendine dikkat et .
Amin canım inşallah hepimizin. Seninde kandilin mübarek olsun tüm arkadaşlarımındaKandiliniz mübarek olsun kızlar. Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, sevincimizi yarım bırakmasın . İsteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu.
Amin canım inşallah hepimizin. Seninde kandilin mübarek olsun tüm arkadaşlarımında♥ Dualarımda sizlerde varsınız rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bu uğurda emek veren evlat hasreti çeken tüm anne adaylarınında emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine
Canım geçen hafta aynısı bendr oldu. Bildiğin siyah tortu hemde baya fazla. Doktoruma sordum korkacak bir şey yok jel yapar dedi. Bu arada biz hamilr olduğumuz için gelen akıntı veya lekeler özür den sayılıyor. Normal abdest Alman yeterli güsüle gerek olmuyor.Guzel anneler hepinizin kandili mubarek olsun oncelikle bugunde kalp atisini duydum cok sukur bebegimin az once lavaboda afedersiniz avuc ici kadar kahverengi ve siyah tortular geldi 4 5 kere silmeye anlamadim bu neyin nesi iki doktorda skntı yok dedi ama anlamadim neden bu kadar cok geldi banyo yapmistim kuran okuyum diye bunlar gelince yine kaldim
O siyah tortu ve lekelenme bende de devam ediyor doktorlar hiç önemsemiyor.buarada ben ise başladım yorucu ama evde kafayı yemekten iyi.Canım geçen hafta aynısı bendr oldu. Bildiğin siyah tortu hemde baya fazla. Doktoruma sordum korkacak bir şey yok jel yapar dedi. Bu arada biz hamilr olduğumuz için gelen akıntı veya lekeler özür den sayılıyor. Normal abdest Alman yeterli güsüle gerek olmuyor.
Bende de oluyor iki üç güne bir geliyor sanırım birikenler geri öyle geliyor artıkO siyah tortu ve lekelenme bende de devam ediyor doktorlar hiç önemsemiyor.buarada ben ise başladım yorucu ama evde kafayı yemekten iyi.
Yaaa bilemedim oyle coktu ki hafif pembemsi seylerde vardi banyoda da gelmisti ama sonrasinda cok gelince eyvah dedim birseyde yapamadim kandil icin cok uzuldum ama bi dahakine aklimda bulunsunCanım geçen hafta aynısı bendr oldu. Bildiğin siyah tortu hemde baya fazla. Doktoruma sordum korkacak bir şey yok jel yapar dedi. Bu arada biz hamilr olduğumuz için gelen akıntı veya lekeler özür den sayılıyor. Normal abdest Alman yeterli güsüle gerek olmuyor.
Yaaa bilemedim oyle coktu ki hafif pembemsi seylerde vardi banyoda da gelmisti ama sonrasinda cok gelince eyvah dedim birseyde yapamadim kandil icin cok uzuldum ama bi dahakine aklimda bulunsun
Tamamen mi geri geldi canım yoksa bir kısmını mi atmış geriye vücudunGunaydin kızlar. Bir sey sormak istiyorum . Ayiptir söylemesi lavaboya girdigimde sabah koyduğum progestan fitili geri geldi acaba bir tane daha koysam bir sey olur mu ?
Tamamen mi geri geldi canım yoksa bir kısmını mi atmış geriye vücudun
Yani içerde birikmiş olan geri gelmiş olabilir jelden benim de çoğu geri geliyor çünkü gene de sen bilirsin koymak istersen zararı olacağını sanmamÇoğu geldi canim . Sabah 7.30 da koymuştum saat 10 da girdim lavaboya çoğu geldi
Yani içerde birikmiş olan geri gelmiş olabilir jelden benim de çoğu geri geliyor çünkü gene de sen bilirsin koymak istersen zararı olacağını sanmam
Aynen canım doktorunu ara sen en doğru bilgi ondaBenim kullandığım fitil canim . Sabah ki koyduğum geri geldi genelde içerde birikmiyor fitil kullandığım kadarıyla biliyorum . Olmazsa dr u arayim
En iyisini yapmışsınbenim şimdiye kadar hiç kahve akıntım falan olmamıştı.dün geceye doğru kasığımda ağrı oldu.tuvalette peçeteye çok az bi pıhtı geldi.kahverengi ama içinde kanda var gibiydi.sabahta çok az kahve leke oldu.bazılarınızda daha fazla kanama olduğu için normaldir dedim paniklemedim şimdilik
Yok canım hiç panik yapma hayırlısı ile zor günleri atlatıyoruzYaaa bilemedim oyle coktu ki hafif pembemsi seylerde vardi banyoda da gelmisti ama sonrasinda cok gelince eyvah dedim birseyde yapamadim kandil icin cok uzuldum ama bi dahakine aklimda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?