2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de 6 gün kaldı ve sürekli korku içindeyim hatta 6 günu beklemeden yarın gitmek istiyorum doktora içimde kotü bi his var sürekli kafamdan hersey geçiyor
Ben randevulu gidiyorum mecbur bekliycem. Geçen gün o kadar kurdum ki kafamda rüyamda düşük yaptığımı gördüm. Artık kötüyü çağırmak istemiyorum.

Geçmiş olsun canım. Panik atak zor biliyorum annem de de var. Dikkat et kendini kalbini serin tut bol bol dua oku
Saol canım teşekkür ederim. Çok zor evet ama bebişler için herşeye değer bakalım 9 ay içerisinde daha neler yaşıcaz

Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, sevincimizi yarım bırakmasın . İsteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu.
Amin canım inşallah hepimizin. Seninde kandilin mübarek olsun tüm arkadaşlarımında Dualarımda sizlerde varsınız rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bu uğurda emek veren evlat hasreti çeken tüm anne adaylarınında emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine

İnşallah canım inşallah.

Canım geçen hafta aynısı bendr oldu. Bildiğin siyah tortu hemde baya fazla. Doktoruma sordum korkacak bir şey yok jel yapar dedi. Bu arada biz hamilr olduğumuz için gelen akıntı veya lekeler özür den sayılıyor. Normal abdest Alman yeterli güsüle gerek olmuyor.

O siyah tortu ve lekelenme bende de devam ediyor doktorlar hiç önemsemiyor.buarada ben ise başladım yorucu ama evde kafayı yemekten iyi.

O siyah tortu ve lekelenme bende de devam ediyor doktorlar hiç önemsemiyor.buarada ben ise başladım yorucu ama evde kafayı yemekten iyi.
Bende de oluyor iki üç güne bir geliyor sanırım birikenler geri öyle geliyor artık
hayırlı olsun canım iyi etmişsin bende haftaya perşembe başlayacağım

Yaaa bilemedim oyle coktu ki hafif pembemsi seylerde vardi banyoda da gelmisti ama sonrasinda cok gelince eyvah dedim birseyde yapamadim kandil icin cok uzuldum ama bi dahakine aklimda bulunsun

Gunaydin kızlar. Bir sey sormak istiyorum . Ayiptir söylemesi lavaboya girdigimde sabah koyduğum progestan fitili geri geldi acaba bir tane daha koysam bir sey olur mu ?

Yaaa bilemedim oyle coktu ki hafif pembemsi seylerde vardi banyoda da gelmisti ama sonrasinda cok gelince eyvah dedim birseyde yapamadim kandil icin cok uzuldum ama bi dahakine aklimda bulunsun

Korkma canım benim insallah 3 aylik olalım ondan sonra bir sey gelmez. Inan ki benden her gun kahverengi leke geliyordu cok şükür elhamdülillah bir sey olmadi . O yüzden hiç korkma

Yani içerde birikmiş olan geri gelmiş olabilir jelden benim de çoğu geri geliyor çünkü gene de sen bilirsin koymak istersen zararı olacağını sanmam

Benim kullandığım fitil canim . Sabah ki koyduğum geri geldi genelde içerde birikmiyor fitil kullandığım kadarıyla biliyorum . Olmazsa dr u arayim

benim şimdiye kadar hiç kahve akıntım falan olmamıştı.dün geceye doğru kasığımda ağrı oldu.tuvalette peçeteye çok az bi pıhtı geldi.kahverengi ama içinde kanda var gibiydi.sabahta çok az kahve leke oldu.bazılarınızda daha fazla kanama olduğu için normaldir dedim paniklemedim şimdilik

En iyisini yapmışsın Artık yaşadıklarımızdan ustalaştık. Yoğun kırmızı kanama olmadığı sürece korkacak bir şey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…