2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç iyi değil benimde midem. Uyudum uyandım bulantıyla. Geceden beri çok üzgünüm zaten. Saçma sapan rüyalarda gördüm. Ayın 5i gelseydi bi. Herşey yolundadır inşallah.
benim sürekli bulantım yok ama bi değişik.hiç bişey yiyesim yok.yiyorum sonra gene aç gibiyim.bende senin gibiyim.bi içim rahata eremedi hala.ikinci randevuyu iple çekiyorum bi an önce kalp atışını tekrar göreyim diye.Allahım yavrularımızı bize bağışlasın sağlıkla

İki gündür kraker bisküvi yiyorum geçiştiriyorum. Kötü rüyalar başıma bela oldu. Gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor filan, neler neler. Bütün gün kafamda kuruyorum diye mi oluyor bilmiyorum.

İki gündür kraker bisküvi yiyorum geçiştiriyorum. Kötü rüyalar başıma bela oldu. Gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor filan, neler neler. Bütün gün kafamda kuruyorum diye mi oluyor bilmiyorum.
ondan oluyordur tabiki canım.sürekli tedirginiz sürekli bişey olacak korkusuyla yatıp kalkıyoruz.böyle oluncada bilinçaltın sana böyle rüyalar gördürüyor. biraz rahatlamaya çalışalım bence.iyi düşünelim her şey iyi olsun.pozitif olmakta fayda var

Kızlar bugün keseleri gördüm çok şükür 5+6 haftalikmis kalp atışlarını 13 gün sonra duyacağız nasipse değerlerim çok yüksek değildi şok oldum iki kese görünce ❤❤
gözün aydın canım.darısı kalp atışlarına inşallah sağlıkla kucağıma almakta nasip olsun

Perşembe günü iyi olursa herşey içim rahatlıycak bi nebze. Bütün gün kura kura insan görüyor işte rüyasında.

Perşembe günü iyi olursa herşey içim rahatlıycak bi nebze. Bütün gün kura kura insan görüyor işte rüyasında.
aynen canım elimizde değil ki tedirgin olmamak.bende salı günü gitcem.hayırlı güzel haberlerle içimiz rahatlamış olarak çıkalım inşallah hastaneden

Valla cnm ara ara minik batmalar dışında bişi yok bende bide vajinama bazen ağrı giriyor ama bunlar rahim büyümesiyle alakalıymış
Benimde batma şeklinde ara ara çok şiddetli değil ama yinede korkuyor insan hemen tuvalete koşuyorum rabbim sağlıklı bir şekilde alarız inşallah kucağımıza bu günlerimizi gülerek hatırlarız

Ya ben solgar omega 3 950mg aldım çok mu fazla gelir kaygılandım sorma şansı fikri olan var mı fazlası zarar mı
300mg dha olmasi gerekiyor hamilelikte epa daha dusuk olmali.

Merhaba kizlar 8 haftadayim, yarın kontrol var, ilaçları biraktirilan var mı aranızda,?
Ben estrofem ve prednol ü bıraktım canım
Oksapar doğuma kadar devam edeceğim
Jel kullanıyorum 12. Haftaya kadar ona da devam edeceğim
Proluton depot kullanıyorum 4 günde bir ona da devam edeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…