- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.181
benim sürekli bulantım yok ama bi değişik.hiç bişey yiyesim yok.yiyorum sonra gene aç gibiyim.bende senin gibiyim.bi içim rahata eremedi hala.ikinci randevuyu iple çekiyorum bi an önce kalp atışını tekrar göreyim diye.Allahım yavrularımızı bize bağışlasın sağlıklaHiç iyi değil benimde midem. Uyudum uyandım bulantıyla. Geceden beri çok üzgünüm zaten. Saçma sapan rüyalarda gördüm. Ayın 5i gelseydi bi. Herşey yolundadır inşallah.
İki gündür kraker bisküvi yiyorum geçiştiriyorum. Kötü rüyalar başıma bela oldu. Gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor filan, neler neler. Bütün gün kafamda kuruyorum diye mi oluyor bilmiyorum.benim sürekli bulantım yok ama bi değişik.hiç bişey yiyesim yok.yiyorum sonra gene aç gibiyim.bende senin gibiyim.bi içim rahata eremedi hala.ikinci randevuyu iple çekiyorum bi an önce kalp atışını tekrar göreyim diye.Allahım yavrularımızı bize bağışlasın sağlıkla
ondan oluyordur tabiki canım.sürekli tedirginiz sürekli bişey olacak korkusuyla yatıp kalkıyoruz.böyle oluncada bilinçaltın sana böyle rüyalar gördürüyor. biraz rahatlamaya çalışalım bence.iyi düşünelim her şey iyi olsun.pozitif olmakta fayda varİki gündür kraker bisküvi yiyorum geçiştiriyorum. Kötü rüyalar başıma bela oldu. Gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor filan, neler neler. Bütün gün kafamda kuruyorum diye mi oluyor bilmiyorum.
gözün aydın canım.darısı kalp atışlarına inşallahKızlar bugün keseleri gördüm çok şükür 5+6 haftalikmis kalp atışlarını 13 gün sonra duyacağız nasipsedeğerlerim çok yüksek değildi şok oldum iki kese görünce ❤❤
Amin canım inşallah hepimize nasip etsin Rabbim sağlıkla kucagimiza almayigözün aydın canım.darısı kalp atışlarına inşallahsağlıkla kucağıma almakta nasip olsun
Perşembe günü iyi olursa herşey içim rahatlıycak bi nebze. Bütün gün kura kura insan görüyor işte rüyasında.ondan oluyordur tabiki canım.sürekli tedirginiz sürekli bişey olacak korkusuyla yatıp kalkıyoruz.böyle oluncada bilinçaltın sana böyle rüyalar gördürüyor. biraz rahatlamaya çalışalım bence.iyi düşünelim her şey iyi olsun.pozitif olmakta fayda var
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsünler inşallah.Kızlar bugün keseleri gördüm çok şükür 5+6 haftalikmis kalp atışlarını 13 gün sonra duyacağız nasipsedeğerlerim çok yüksek değildi şok oldum iki kese görünce ❤❤
Inşallah canim sagolGözün aydın canım. Sağlıkla büyüsünler inşallah.
aynen canım elimizde değil ki tedirgin olmamak.bende salı günü gitcem.hayırlı güzel haberlerle içimiz rahatlamış olarak çıkalım inşallah hastanedenPerşembe günü iyi olursa herşey içim rahatlıycak bi nebze. Bütün gün kura kura insan görüyor işte rüyasında.
Perşembeyi iple çekiyorum bende. İnşallah rabbim sevincimizi yarım bırakmasın.aynen canım elimizde değil ki tedirgin olmamak.bende salı günü gitcem.hayırlı güzel haberlerle içimiz rahatlamış olarak çıkalım inşallah hastaneden
aminnn canım inşallahPerşembeyi iple çekiyorum bende. İnşallah rabbim sevincimizi yarım bırakmasın.
Valla cnm ara ara minik batmalar dışında bişi yok bende bide vajinama bazen ağrı giriyor ama bunlar rahim büyümesiyle alakalıymışKızlar kasık ağrıları olan varmı ara ara
Benimde batma şeklinde ara ara çok şiddetli değil ama yinede korkuyor insan hemen tuvalete koşuyorum rabbim sağlıklı bir şekilde alarız inşallah kucağımıza bu günlerimizi gülerek hatırlarızValla cnm ara ara minik batmalar dışında bişi yok bende bide vajinama bazen ağrı giriyor ama bunlar rahim büyümesiyle alakalıymış
Ağrı da değil bu zaten ne bileyim bir tuhaf belki de gazım var o yapıyor olabilir iğne yerlerimde acıyor göbeğim demidem benimde bulanıyor birşeyler yedim ama geçmedi daha çubuk ya da leblebi yemeyi dene canım hafifletsin
300mg dha olmasi gerekiyor hamilelikte epa daha dusuk olmali.Ya ben solgar omega 3 950mg aldım çok mu fazla gelir kaygılandımsorma şansı fikri olan var mı fazlası zarar mı
Ben estrofem ve prednol ü bıraktım canımMerhaba kizlar 8 haftadayim, yarın kontrol var, ilaçları biraktirilan var mı aranızda,?
Ben bugün sordum canim tüp bebek doktoruma elenatal 1 kullanmamı söyledi içeriğine baktım bayağ iyiYa ben solgar omega 3 950mg aldım çok mu fazla gelir kaygılandımsorma şansı fikri olan var mı fazlası zarar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?