2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O siyah tortu ve lekelenme bende de devam ediyor doktorlar hiç önemsemiyor.buarada ben ise başladım yorucu ama evde kafayı yemekten iyi.
Aynen jel yaparmış zaten doktor bastıra bastıra söyledi. O yüzden umursamadım . Artık kafa olarak da daha rahatım Allah’a emanet bebişim ama hala yatıyorum görümcem geldi o kalıyor bende her şeyi o yapıyor.

Oh mis mis :) ben 4 5 gündür yalnızım annem gitti ama hiç birşey yapmıyorum ev ayaklandı gidiyor

ne güzel midem rahat diyordum 2 gündür hiç iyi değil midem.acıkıyorum ama canım hiç birşey istemiyor.hep bi hafiften midem bulanıyor gibi.suyuda içerken zorlanıyorum

ne güzel midem rahat diyordum 2 gündür hiç iyi değil midem.acıkıyorum ama canım hiç birşey istemiyor.hep bi hafiften midem bulanıyor gibi.suyuda içerken zorlanıyorum

aynı.., benim bebek sekiz artı iki olmuş,,, gayet iyi bugün kontrole gittik.. yolunda çok şükür kalp atışı da var. sağlıkla büyğsün hepimizinki..bu belirtiler normal. iştahsızlık halsizlik. bana her gün balık yağı iç dedi. içen var mı ?

Bana onu kapsül olarak verdi . Adı prenatal life

sonraki kontol bi ay sonra ama istersen haftaya da gel dedi doktor. bana sanki sürekli ultrason bebeği rahatsız eder gibi geliyor. sanki rahat vermiyorum gibi...

sonraki kontol bi ay sonra ama istersen haftaya da gel dedi doktor. bana sanki sürekli ultrason bebeği rahatsız eder gibi geliyor. sanki rahat vermiyorum gibi...

Bana da kalp atışını bir kere dinletti . O da kanamadan sonra . Daha sonrasında gittiğimde dinletmek istemedi . 12. Haftaya kadar önermiyorum dedi .

Bunun haricinde vitamin kullaniyor musun ? Ben Folidoce kullaniyorum . 3 aydan sonra birakacaksin dedi. Prenatali kullanmaya devam edeceğim heralde.

canım follatro kullanıyorum ben. içinde d vitamini b12 iyot ve folat var....senin kullandığında balık yağı hariç, kalsiyum, magnezyum, potasyum ve tiamin var... bana bir de her gün sade soda içebilirsin dedi. süt iç dedi...ben de içiyorum zaten... 12. hafta ile 16. hafta arası hiç bişey kulanılmaz, 16. haftada multi vitamin alınır dedi... bence doktor görüşlerini de yazalım arkadaşlar.. hepimize fikir olur..

ohh maşallah canım aminn inşallah hepimizinki sağlıkla devam eder.yaa midem başta iyiydi,annem şimdi olmazsa sonrada bişey olmaz demişti ama yanıldı iki gündür ekmek arası domates biber yiyorum.bi onu isteyerek yiyorum.balık yağınıda daha dün eşime dedim.alsam içmeye başlasam diye

benim de kayınannem daha olmaz dedi... bebeğin saçları çıkana kadar olmaz dedi çok garip geldi dediği.. daha ona ohooooçok var...

Bana prenatal life gebeliği öğrendikten sonra hemen başlattı. Üzerinde multi vitamin yazıyor . Ama dediğim gibi digerini birakacaksin dedi. Bir de ben gecen sene 6 aya yakin inofolic şase kullandim . Yani baya vitamin aldim sodayi değil ama sütü bende her gün içiyorum bir de yoğurt yiyorum . Suan zaten bizden beslenmiyorlar . 3. Aydan sonra beslenmeye başlıyormuş galiba

Senin transfer tarihin neydi ?

benim de kayınannem daha olmaz dedi... bebeğin saçları çıkana kadar olmaz dedi çok garip geldi dediği.. daha ona ohooooçok var...
onu benim annemde hep der.bebek saçlanmaya başlayınca mide çok bulanıyor diye bi doktorda tv de hiç alakası yok,öyle bişey yok demişti.sus sen annemden daha mı iyi biliyorsun diyesim geldi

Oh mis mis :) ben 4 5 gündür yalnızım annem gitti ama hiç birşey yapmıyorum ev ayaklandı gidiyor
Ya benimde önce kayınvalidem buradaydı o gitti bi hafta sonra görümcem geldi. Valla sağolsun her şeyi o yapıyor bana bırakmıyor. Ama yine dr insan kendi temizliğini ve düzenini aranıyor

Hiç iyi değil benimde midem. Uyudum uyandım bulantıyla. Geceden beri çok üzgünüm zaten. Saçma sapan rüyalarda gördüm. Ayın 5i gelseydi bi. Herşey yolundadır inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…