- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.161
Aynen jel yaparmış zaten doktor bastıra bastıra söyledi. O yüzden umursamadım . Artık kafa olarak da daha rahatım Allah’a emanet bebişimO siyah tortu ve lekelenme bende de devam ediyor doktorlar hiç önemsemiyor.buarada ben ise başladım yorucu ama evde kafayı yemekten iyi.
Oh mis mis :) ben 4 5 gündür yalnızım annem gitti ama hiç birşey yapmıyorum ev ayaklandı gidiyorAynen jel yaparmış zaten doktor bastıra bastıra söyledi. O yüzden umursamadım . Artık kafa olarak da daha rahatım Allah’a emanet bebişimama hala yatıyorum görümcem geldi o kalıyor bende her şeyi o yapıyor.
aynen canımEn iyisini yapmışsınArtık yaşadıklarımızdan ustalaştık. Yoğun kırmızı kanama olmadığı sürece korkacak bir şey yok☺
ne güzel midem rahat diyordum 2 gündür hiç iyi değil midem.acıkıyorum ama canım hiç birşey istemiyor.hep bi hafiften midem bulanıyor gibi.suyuda içerken zorlanıyorum
aynı.., benim bebek sekiz artı iki olmuş,,, gayet iyi bugün kontrole gittik.. yolunda çok şükür kalp atışı da var. sağlıkla büyğsün hepimizinki..bu belirtiler normal. iştahsızlık halsizlik. bana her gün balık yağı iç dedi. içen var mı ?
sonraki kontol bi ay sonra ama istersen haftaya da gel dedi doktor. bana sanki sürekli ultrason bebeği rahatsız eder gibi geliyor. sanki rahat vermiyorum gibi...
Bana onu kapsül olarak verdi . Adı prenatal life
ben solgar var dedim. onu içebilirsin dedi
Bunun haricinde vitamin kullaniyor musun ? Ben Folidoce kullaniyorum . 3 aydan sonra birakacaksin dedi. Prenatali kullanmaya devam edeceğim heralde.
ohh maşallah canımaynı.., benim bebek sekiz artı iki olmuş,,, gayet iyi bugün kontrole gittik.. yolunda çok şükür kalp atışı da var. sağlıkla büyğsün hepimizinki..bu belirtiler normal. iştahsızlık halsizlik. bana her gün balık yağı iç dedi. içen var mı ?
ohh maşallah canımaminn inşallah hepimizinki sağlıkla devam eder.yaa midem başta iyiydi,annem şimdi olmazsa sonrada bişey olmaz demişti ama yanıldı iki gündür ekmek arası domates biber yiyorum.bi onu isteyerek yiyorum.balık yağınıda daha dün eşime dedim.alsam içmeye başlasam diye
canım follatro kullanıyorum ben. içinde d vitamini b12 iyot ve folat var....senin kullandığında balık yağı hariç, kalsiyum, magnezyum, potasyum ve tiamin var... bana bir de her gün sade soda içebilirsin dedi. süt iç dedi...ben de içiyorum zaten... 12. hafta ile 16. hafta arası hiç bişey kulanılmaz, 16. haftada multi vitamin alınır dedi... bence doktor görüşlerini de yazalım arkadaşlar.. hepimize fikir olur..❤
ohh maşallah canımaminn inşallah hepimizinki sağlıkla devam eder.yaa midem başta iyiydi,annem şimdi olmazsa sonrada bişey olmaz demişti ama yanıldı iki gündür ekmek arası domates biber yiyorum.bi onu isteyerek yiyorum.balık yağınıda daha dün eşime dedim.alsam içmeye başlasam diye
onu benim annemde hep der.bebek saçlanmaya başlayınca mide çok bulanıyor diyebenim de kayınannem daha olmaz dedi... bebeğin saçları çıkana kadar olmaz dediçok garip geldi dediği.. daha ona ohooooçok var...
benimki 30 ocak canımSenin transfer tarihin neydi ?
Ya benimde önce kayınvalidem buradaydı o gitti bi hafta sonra görümcem geldi. Valla sağolsun her şeyi o yapıyor bana bırakmıyor. Ama yine dr insan kendi temizliğini ve düzenini aranıyorOh mis mis :) ben 4 5 gündür yalnızım annem gitti ama hiç birşey yapmıyorum ev ayaklandı gidiyor
Tabi ki öyle ama olsun napalım herşey minikler içinYa benimde önce kayınvalidem buradaydı o gitti bi hafta sonra görümcem geldi. Valla sağolsun her şeyi o yapıyor bana bırakmıyor. Ama yine dr insan kendi temizliğini ve düzenini aranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?