2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende premium care ilk kullandım ama pahalı die natürel sleppy e geçmiştim o kızarıklık yaptı hiç altında bekletmeme rağmen şimdi baby turco kullanıyorum ne çiş doldursa bile kızarıklık yok akşam 10 larda bez değişip sabah 7 8 e kadar rahatlıkla kalıyor.

Premium care ben bir kere kullandım çok iyi bez ama çok pahalı ben doğduğundan beri sleepy natural kullaniyorum memnunum pişik sorunu hiç yaşamadım
Sleppy bizde kızarıklık yaptı altında bekletme yapmadım hâlde şimdi baby turco kullanıyorum uzun saatler kalsa da ne sızma ne kızarlık hiç bir sorun olmadı

Gittim 2 sefer.
İlkinde 5 günlükken herşey normal dedi kanamam vardı o günler.
2. Gitmem 20 günlükken ona da normal dedi.
Beni de 5 günlükken çağırdı sonra 40 günlükken çağırdı, akıntın olabilir dedi, 6- 7 ay regl olmayabilirsin bu sürede her ay test yap biz sürprizlerle karşılaşabiliyoruz dedi (gebelik). Korunmak için hap kullanma, hormonların açısından tavsiye etmiyorum iğne yapabiliriz dedi. Smear aldı. Aklınızda soru işareti varsa bi kadın doğuncaya gidebilirsiniz bence gidin.

Akşama sütü hala dolu dolu gelen göğsü taş gibi olan var mı? Ne yiyip içiyorsunuz yazarsanız benim gibi akşma sütü azalanlarda faylansın.Günde kaç kez kaçar saat aralıklarla emziriyorsunuz acaba göğsüm dolmadan emziriyorum diye mi akşama sütüm azalıyor?

Ne güzel çok sevindim senin adına canım oğlusunun yanında olacaksın Bugün sağolsun arkadaşlar yazınca mustelanin yorumları olumluydu onun siparişini verdim olmadı linola da alırım teşekkür ederim

Ne demek canım rica ederim şifa olsun bebişine Bakalım umarım alabilirim rapor inşallah planladığım gibi olur

Kakada tabi ben de hemen temizliyorum çişte dolmayı bekliyorum canım
Aynen bende oyle yani çiste de dolmasini beklemeyeceksen neden bez kulaniyoruz ki verdigimiz paraya yazik bende dolmussa degistiriyorum kizim zaten beze kaka yapmiyor altini acinca yapiyor o yuzden bez ziyan etmiyoruz

İyi beslendiğimi düşünüyorum daha çok protein ağırlıklı sebze meyve kuruyemiş herşey
Aynı sorun bizde de vardı mamaya geçtik hemen 1 haftada 400 gr almıştı yavrum doymuyormuş ben sütüm var sanıyordum ama yetmiyomuş devamlı ağlıyodu gazdan sanıyoduk açlıktanmış şuan meme ve mama olarak ilerliyoruz mamayı reddetmezse kilosu düzene girer

Nasıl ya ilk 6-7 ayda hamile kalma şansı yüksek mi Adet olunmuyor diye güvenmemek lazım o ara bi yumurtlama oluverir

Ben mamayı veremiyorum bir türlü almıyor acıkmasını bekledim üç saat öyle vereyim dedim almadı ağladı. Mama değişikliği yaptım yine yok.Kızım aç olsa ağlar ağlamıyor doyunca bırakıyor memeyi son sütü ağzından çıkarıyor. Galiba sütüm besleyici değil. Mamaya alıştırmam için ne yapmam lazım. Doğduğu zaman mamaya alışmıştı hastanede beni almıyordu. Zor bela alıştırdım memeye şimdi mamayı almıyor.

Nasıl ya ilk 6-7 ayda hamile kalma şansı yüksek mi Adet olunmuyor diye güvenmemek lazım o ara bi yumurtlama oluverir
Çok karşılaşıyoruz her ay test yap dedi, prezervatif+ iğneyle korunmayı tavsiye etti (benim libido ölü olduğu için henüz hiçbirini yapmadım bebekle uyuyor bebekle uyanıyorum) yumurta döllenmezse regl oluyoruz eğer yumurta döllenirse gebe kalıp adet görmüyoruz çünkü.
Süt korur derler o zaten çok saçma, sit yapan hormon başka yumurta yapan hormon başka, bilen bilmeyen olur diye yazıyorum süt korumaz, kucakta minik bebe varken ikincisi kapıyı çalarsa zor olur

40 kontrolünde smear için gitmiştim smeardan sonra bir baktı ne var ne yok dikişler nasıl diye neyse sol tarafımda kocaman yumurta vardı.Hatta doktor güldü tüp bebek vs diye güvenme bak kocaman yumurtan olmuş diye.Regl olacaksın demişti ki oldum da.Özellikle tüpten sonra doğal yoldan hamile kalan tanıdığım çok var.Nitekim normalde 1 yumurta olsun diye bekleyip olmayınca tüp ile hamile kalan benim doğumdan sonra kocaman yumurtam olması da ironik
Süt müt korumuyor yani hala aktif cinsel hayatı devam ettiren varsa dikkat etsin!

Gebelik şuanda Allah ilk defa anne olmak isteyenlere nasip etsin inşallah
Aldım randevu inşallah önümüzdeki hafta gideceğim

Son güncellemeyi de paylaşayım.Sünnet olalı 5. gün.Herhangi bir kanama vs asla olmadı.Hatta dünden beri kantaron yağı sürüyorum ve pipi inanılmaz derecede toparladı.Hala şişlikler var ve ben ne olur ne olmaz diye karton bardağı koymaya devam ediyorum.Yarın büyük ihtimalle bardağı bırakırım ve banyosunu yaptırırım.Pipi kenarındaki halka hala duruyor zamanla o kabuğu da atacaktır.Oğluşa herhangi bir sıkıntı vs yapmadı.Umarım bir an önce daha da toparlar.Yaptırmayı düşünen varsa korkmasın iyi ki daha fazla beklememişim diyorum

prima pure protection kullanıyordum bu aya kadar.Poposu artık biraz daha dış dünyaya alışmıştır biraz da cebimiz dinlensin diye sleepy naturale geçtim.Natural olanı hiç sevmedim.Bio'sunu denedim onu sevdim.Şimdi bio olanından devam ediyorum.

doğumdan sonra 2. ay doktor smear için çağırmıştı acaba nasıl zor mu ?
Çok az acıdı benim.Normalde vajinal muayenede vs çok rahatımdır hissetmem yani öyle kasmam ya da kendimi.Bu azıcık saniyelik acıdı ama doktorun eliyle de alakalı olabilir.Daha önce aldırdığımda hiç acımamıştı.

Ben de baby turco kullanıyorum doğduğundan beri hepsiburada ciceksepeti fln kampanya yapti evde 3-4 numara stoklariyla doldu
Aynen 5. ve 40.gun gittim doktor da korunmayi söyledi hemen nasıl yapacaksiniz diye hap olur mu dedim önermedi bebege geçer hormonlar dedi, ya prezervatif ya bisey takiyolar ya neydi adi unuttum rahme mi takiliyo ya onu yapabiliriz dedi
Ne demek canım rica ederim şifa olsun bebişine Bakalım umarım alabilirim rapor inşallah planladığım gibi olur
Ayy ne guzel o kdr rapor alabilirsen ben anca ilk bi haftalik ara tatile kadar alabilcem
Eveet aman dikkat cok var oyle hamile kalan
E benim ilk bebis tup ikinci supriiiz neyse ki yaz tatiline tup planlıyorduk da planlama zamanlarimizda oldu vakitsiz gelmedi artik deli gibi korkuyorum ya olursa diye sürekli korunma telaşındayim
doğumdan sonra 2. ay doktor smear için çağırmıştı acaba nasıl zor mu ?
Yaptı doktorum 40 kontrolünde sadece rahim agzina bisey takiyolar ya onda azicik aciyo o kadar bugum isim unutma günüm hic biseyin ismi aklima gelmiyo ama korkulacak bisey degil dogumdan sonra smear de ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…