- 17 Mayıs 2021
- 569
- 998
- 53
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #32.741
Ben de çok şikayetçiyim kilolarımdan. Yediklerime dikkat edeyim dedim sütüm azaldı. Tekrar fazla fazla yemeye başladım Doğal olarak hepsi kilo olarak döndü yineAynen cnm çok zor geçiyor ki bizim ki anasoiınıfına da gitmek istemedi. Diyete girmek istiyorum onu da beceremiyorum sürekli evde olunca olmuyor ne bilim yaa lohusa depresyonu mu geçiriyorum acaba diye de içimden geçirmiyor değilim.
Bende ayni sekilde kiyafet alacam ama bu kilolarla kiyafet dahi almak istemiyorum. 8 aylik olsunda diyetisyene gidecem yoksa ben tatliya dayanamıyorum kendi kendime kilo veremem diyetisyen liste falan verirse ona uyarimBen de çok şikayetçiyim kilolarımdan. Yediklerime dikkat edeyim dedim sütüm azaldı. Tekrar fazla fazla yemeye başladım Doğal olarak hepsi kilo olarak döndü yinedeli gibi yiyorum sütüm ucu ucuna yetiyor. Dolup taşsa içim rahatlayacak ama yok.
Eski resimlerime bakıp ne güzelmişim diyorum
3.ayda aşı yok. Rota aşısı yapılıyor sadece.Kizlar 3. Ay aşısı varmi bizim hemsire sadece rota aşısı yazmis 3. Aya doktorda başka bir aşı demedi
Ben bi tane mom jean aldım doktora vs giderken giyerim diye. kilo verene kadar başka bi şey almam. Karatay tarzı beslenmeye çalıştım çok sıkı şekilde olmasa da. Kilo vermeye başlamıştım aslında ama süt azalınca yedikçe yedim. 1 haftada verdiğimin fazlasını geri aldımBende ayni sekilde kiyafet alacam ama bu kilolarla kiyafet dahi almak istemiyorum. 8 aylik olsunda diyetisyene gidecem yoksa ben tatliya dayanamıyorum kendi kendime kilo veremem diyetisyen liste falan verirse ona uyarim
Kac aylık canım oğlun bende sunnet ettırcem bakalım heycankı ve endıselıyım doktor arayısındayımBiz sünnet olduk teyzeler
3. Ayımızı dolduracağız canım 2 gün sonraKac aylık canım oğlun bende sunnet ettırcem bakalım heycankı ve endıselıyım doktor arayısındayım
canım benim bebeğim de var.ben 20 günlükler emzirirken boynunda Bi kitle fark ettim.Kızlar bebeğinin boynu eğri duran varmı aranızda yani hep bir tarafa eğmesi gibi boynunu.Bizimkin de farkettik hep boynu sağa doğru bükük resim video vs ..de öyle.
Boyun eğriliğinden şüpheleniyoruzda adı tortikolismiş.
Benim oğlum her zaman alırdı biberon kabul etmez emzik kabul etmez meme aşkıyla yanardi ancak bu sıralar elini emmeye sürekli somurmaya başladı. Bu yüzden biraz zorlaniyorum artık verdiğimde memeyi mücadele ediyoruz resmen başlarda, sanırım eli daha tatlı geliyorMemenizi her verdiğinizde bebeğiniz alıyor mu kızlar?
bizimki de elini somuruyor. ip islak yapıyor.Benim oğlum her zaman alırdı biberon kabul etmez emzik kabul etmez meme aşkıyla yanardi ancak bu sıralar elini emmeye sürekli somurmaya başladı. Bu yüzden biraz zorlaniyorum artık verdiğimde memeyi mücadele ediyoruz resmen başlarda, sanırım eli daha tatlı geliyor
Günde 8-9 kaka mı yapıyor. Benim bebeğimde 2 bucuk aylık 2 günde bir yapıyor kaka önceden 4 günde bir yapıyordu şimdi 2 günde 1 yapıyor. Anormal bi durummu acaba benimki yaaBen de sadece anne sütü ile besliyorum ve dediğiniz gibi doyunca kendisi çıkıyor. Kusması da var. Boyumuz uzun 2. Ayımız yarın doluyor 61 cm. Kilosu da iyi aslında(normal sınırlarda) sadece kilo alımı azaldı. Çişli kakalı bezimiz de çok. Günde 8-9 kez bez değiştiriyorum hepsinde de kaka oluyor
bizimki de elini somuruyor. ip islak yapıyor.Benim oğlum her zaman alırdı biberon kabul etmez emzik kabul etmez meme aşkıyla yanardi ancak bu sıralar elini emmeye sürekli somurmaya başladı. Bu yüzden biraz zorlaniyorum artık verdiğimde memeyi mücadele ediyoruz resmen başlarda, sanırım eli daha tatlı geliyor
Benimki de gündüzleri asla uyumuyor uyumadığı için akşam 7 bucuk 8 gibi bayılıyor hemen uyuyor. Seninki gündüzleri mi uyuyor acaba ondan mı akşam uyumuyor? Gece sık kalkıyor mu?Kızlar biz cokkk zor uykuya giriyoruz aynı sorunu yaşayan varmı mesela akşam 9 dan beri uyutmaya calsyrum yeni yattı tamda dalması heran kalkacak gbigece uykusuna en geç 10 da yatsn istyrum ama her gece zilli galip gelio en erken 12 npcm ya ayın 15 indede ise başlıyorum naneyi yedim
Cnm sıcak duş iyi geliyor hatta göğüslerime de tutuyorum 2 şer dk sıcak tazzikli suyu. Bide ben her aksam rezene cayıyla birlikte ceviz yerim o da baaya etkiliyor. Benimde öğleden sonraları yumuşak oluyor yaa bebeğim uyumadığı için doğru düzgün beslenemediğimden sanırım.Akşama sütü hala dolu dolu gelen göğsü taş gibi olan var mı? Ne yiyip içiyorsunuz yazarsanız benim gibi akşma sütü azalanlarda faylansın.Günde kaç kez kaçar saat aralıklarla emziriyorsunuz acaba göğsüm dolmadan emziriyorum diye mi akşama sütüm azalıyor?
Okadar kaka yapmaya gore kilo alimi nasil ? Benim kizimda 2 defa sadece kabiz oldu 2 gun yapmadi ama 1 hafta sonra 3 aylik olacak her gun 1 defa yapiyor kilo alimimiz en son 15.09 dan bu ay 15.10.21 tam 1 ay 600grBen de sadece anne sütü ile besliyorum ve dediğiniz gibi doyunca kendisi çıkıyor. Kusması da var. Boyumuz uzun 2. Ayımız yarın doluyor 61 cm. Kilosu da iyi aslında(normal sınırlarda) sadece kilo alımı azaldı. Çişli kakalı bezimiz de çok. Günde 8-9 kez bez değiştiriyorum hepsinde de kaka oluyor
denedim, neler kokladım fayda etmedi, sarımsak bile kokmuyorCanım koku çalışması gibi bir seyler yapiyolar bu durumda bi arastir istersen belli aralıklarla kokluyorsun soğan sarimsak nane gibi tekrar koku alımı basliyor genelde bu sekilde
Ah canım iki cocuklu olunca cok normal gunun cogu zamani sadece emzirirken oturmus oluyorumoglum anasinifindan gelince onun ilgi isteği basliyor. Ben evde kalıyorum diye okula da aglayarak gidiyor hala kardes kıskançlıkları var huzursuz ediyor aglatiyor kardesini surekli bi sekilde denge kurmaya çalışıyoruz ama cok yipratici bir donem hayırlısıyla geçer inşallah hepsi. Ama cok normal surecler sabir ve kafa rahatligi sart yoksa daha cok bunalip yoruluyoruz kesinlikle
Benim çocuğumda öyleydi memeden ayrılmak istemezdi. Yavaş yavaş dünyayı keşfetmeye ne zaman başladı o zaman memeyi daha az istemeye başladı hele akşamları sürekli ışıkları izlemek istiyor evin işnde oda oda gezecek. Elini ağzına götürmeyi de öğrenmiş sürekli eli ağzındaBenim oğlum her zaman alırdı biberon kabul etmez emzik kabul etmez meme aşkıyla yanardi ancak bu sıralar elini emmeye sürekli somurmaya başladı. Bu yüzden biraz zorlaniyorum artık verdiğimde memeyi mücadele ediyoruz resmen başlarda, sanırım eli daha tatlı geliyor
Hayır benim bebeğim de sizinkini gibi.Rutini var ve 2 günde bir kaka yapıyor.Doktoruna sorduğumda normal olduğunu hatta 3.aydan sonra 10 güne bile çıkan bebekler olduğunu söyledi.Günde 8-9 kaka mı yapıyor. Benim bebeğimde 2 bucuk aylık 2 günde bir yapıyor kaka önceden 4 günde bir yapıyordu şimdi 2 günde 1 yapıyor. Anormal bi durummu acaba benimki yaa
Çok sevindim canımcanım benim bebeğim de var.ben 20 günlükler emzirirken boynunda Bi kitle fark ettim.
doktor ben gösterince anladı.
ultrason çekildi iki kası eşit değildi kalınlığı.
fizik tedavi hareketleri verdi.ben yaptım emzirirken masaj yaptım o kitleye.
kitle kalmadı.kasi da 1.3 mm inceldi şuan egzersizkere devam ediyorum. sırt üstü yatırıp sağa sola geçtiğinizde. geçtiğiniz yöne dönebiliyorsa çok ciddi değildir.
bizim ilk başlarda yönelim de sıkıntı oluyordu şuan yok.
ama tortikollis olan tarafa çok az kasma var.
iki kası da eşit değil şuan. ama incelme olması beni mutlu etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?