2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de çok şikayetçiyim kilolarımdan. Yediklerime dikkat edeyim dedim sütüm azaldı. Tekrar fazla fazla yemeye başladım Doğal olarak hepsi kilo olarak döndü yine deli gibi yiyorum sütüm ucu ucuna yetiyor. Dolup taşsa içim rahatlayacak ama yok.
Eski resimlerime bakıp ne güzelmişim diyorum

Kizlar 3. Ay aşısı varmi bizim hemsire sadece rota aşısı yazmis 3. Aya doktorda başka bir aşı demedi

Bende ayni sekilde kiyafet alacam ama bu kilolarla kiyafet dahi almak istemiyorum. 8 aylik olsunda diyetisyene gidecem yoksa ben tatliya dayanamıyorum kendi kendime kilo veremem diyetisyen liste falan verirse ona uyarim

Bende ayni sekilde kiyafet alacam ama bu kilolarla kiyafet dahi almak istemiyorum. 8 aylik olsunda diyetisyene gidecem yoksa ben tatliya dayanamıyorum kendi kendime kilo veremem diyetisyen liste falan verirse ona uyarim
Ben bi tane mom jean aldım doktora vs giderken giyerim diye. kilo verene kadar başka bi şey almam. Karatay tarzı beslenmeye çalıştım çok sıkı şekilde olmasa da. Kilo vermeye başlamıştım aslında ama süt azalınca yedikçe yedim. 1 haftada verdiğimin fazlasını geri aldım
Ek gıdaya geçince gidişata göre yeniden diyet planım var ,bakalım

canım benim bebeğim de var.ben 20 günlükler emzirirken boynunda Bi kitle fark ettim.
doktor ben gösterince anladı.
ultrason çekildi iki kası eşit değildi kalınlığı.
fizik tedavi hareketleri verdi.ben yaptım emzirirken masaj yaptım o kitleye.
kitle kalmadı.kasi da 1.3 mm inceldi şuan egzersizkere devam ediyorum. sırt üstü yatırıp sağa sola geçtiğinizde. geçtiğiniz yöne dönebiliyorsa çok ciddi değildir.
bizim ilk başlarda yönelim de sıkıntı oluyordu şuan yok.
ama tortikollis olan tarafa çok az kasma var.
iki kası da eşit değil şuan. ama incelme olması beni mutlu etti.

Memenizi her verdiğinizde bebeğiniz alıyor mu kızlar?
Benim oğlum her zaman alırdı biberon kabul etmez emzik kabul etmez meme aşkıyla yanardi ancak bu sıralar elini emmeye sürekli somurmaya başladı. Bu yüzden biraz zorlaniyorum artık verdiğimde memeyi mücadele ediyoruz resmen başlarda, sanırım eli daha tatlı geliyor

bizimki de elini somuruyor. ip islak yapıyor.
Ben şunu anlamıyorum emzirme konusunda tecrübeli olanlarda cevaplarsa sevinirim.
bebeğim emerken yutkunamıyorum sesi duymuyorum ben.ama göğsüm bosaliyor
.nasıl Bi emme sitili var bizim oğlanın anlamadım ama emerken ilk günden beri o yutkunma sesi yok bizde.
acaba sütüm çok mu az geliyor

Kızlar biz cokkk zor uykuya giriyoruz aynı sorunu yaşayan varmı mesela akşam 9 dan beri uyutmaya calsyrum yeni yattı tamda dalması heran kalkacak gbi gece uykusuna en geç 10 da yatsn istyrum ama her gece zilli galip gelio en erken 12 npcm ya ayın 15 indede ise başlıyorum naneyi yedim

Günde 8-9 kaka mı yapıyor. Benim bebeğimde 2 bucuk aylık 2 günde bir yapıyor kaka önceden 4 günde bir yapıyordu şimdi 2 günde 1 yapıyor. Anormal bi durummu acaba benimki yaa

bizimki de elini somuruyor. ip islak yapıyor.
Ben şunu anlamıyorum emzirme konusunda tecrübeli olanlarda cevaplarsa sevinirim.
bebeğim emerken yutkunamıyorum sesi duymuyorum ben.ama göğsüm bosaliyor
.nasıl Bi emme sitili var bizim oğlanın anlamadım ama emerken ilk günden beri o yutkunma sesi yok bizde.
acaba sütüm çok mu az

Benimki de gündüzleri asla uyumuyor uyumadığı için akşam 7 bucuk 8 gibi bayılıyor hemen uyuyor. Seninki gündüzleri mi uyuyor acaba ondan mı akşam uyumuyor? Gece sık kalkıyor mu?

Cnm sıcak duş iyi geliyor hatta göğüslerime de tutuyorum 2 şer dk sıcak tazzikli suyu. Bide ben her aksam rezene cayıyla birlikte ceviz yerim o da baaya etkiliyor. Benimde öğleden sonraları yumuşak oluyor yaa bebeğim uyumadığı için doğru düzgün beslenemediğimden sanırım.

Okadar kaka yapmaya gore kilo alimi nasil ? Benim kizimda 2 defa sadece kabiz oldu 2 gun yapmadi ama 1 hafta sonra 3 aylik olacak her gun 1 defa yapiyor kilo alimimiz en son 15.09 dan bu ay 15.10.21 tam 1 ay 600gr

Happy kids
denedim, neler kokladım fayda etmedi, sarımsak bile kokmuyor

Benim çocuğumda öyleydi memeden ayrılmak istemezdi. Yavaş yavaş dünyayı keşfetmeye ne zaman başladı o zaman memeyi daha az istemeye başladı hele akşamları sürekli ışıkları izlemek istiyor evin işnde oda oda gezecek. Elini ağzına götürmeyi de öğrenmiş sürekli eli ağzında

Günde 8-9 kaka mı yapıyor. Benim bebeğimde 2 bucuk aylık 2 günde bir yapıyor kaka önceden 4 günde bir yapıyordu şimdi 2 günde 1 yapıyor. Anormal bi durummu acaba benimki yaa
Hayır benim bebeğim de sizinkini gibi.Rutini var ve 2 günde bir kaka yapıyor.Doktoruna sorduğumda normal olduğunu hatta 3.aydan sonra 10 güne bile çıkan bebekler olduğunu söyledi.

Çok sevindim canım benimki de hep bükük duruyor boynu sağına doğru egzersiz veriyorlarmiş sanırım önce o şekilde genelde iyileşiyorlarmis 6 aya kadar bakalım rota aşısı için doktor kontrolüne gittiğimizde bunuda söyleyeceğim bazılarında USG demi MR damı artık hangisi çekiliyorsa birşey çıkmıyormuş o yüzden anne karnında edinmiş alışkanlık diyorlarmış öyle durmayı.Bakalim bize ne diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…