2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaslar merhaba dun bizim 2.ay asilarimiz vardi 3,tane...aksam az huysuzlasti calpol verdik biraz salinlesti bu gunde ne yiyorsa kusuyor...asilarim yan etkisi.mi bilemedim bir kez fiskirarak kustu ...sonra 1saat sonra yeniden besledim bu sefer poturlu kustu ne yediyse cikardi...sisin de oyle oldu mu

1 2 haftaya kadar bizde ayniydik.. baktim olmuyor rutin olusturayim dedim.. saat 8 gibi banyo yaptırıyorum kisa ılık bir dus aliyor.. sonra emziriyorum sonrada hep ayni oda da isik kapali yada loş bir ortamda uyutuyorum.. bir kac gün direndi yine 12 ye kadar uyumadi ama sonra bu rutini sevdi şimdi en gec 9 bucukta uykuya dalıyor 1 e kadar uyuyor.. uyandiginda kesinlikle kucaga almiyorum ısıgi yakmiyorum kucagimda gezdirmiyorum.. her bebek farkli tabi birinin sevdigini digeri sevmiyor.. sizde bebeginize gore bir rutin oluştun mutlaka.. o rutini bozmamaya çalışın.. bebekler rutini seviyorlar..

Faydasını görürsen takipteyim seni ben de başlayayım
Memenizi her verdiğinizde bebeğiniz alıyor mu kızlar?
Genelde alıyor uyuyacağı zamanlar emzik gibi emiyor
İlk doğduğunda hep sola yatırıyordu başını ben de inatla sağa çeviriyordum sonra geçti öyle yapmadı
Benim kızım süt ilk inince sesli yutkunuyor sonra tık yok duyamıyorum çok sessiz emiyor

Adet dönemlerinde genelde meme reddi yaşanır diyorlar ama öyle bir dönemde misiniz acaba?

Günde 8-9 kaka mı yapıyor. Benim bebeğimde 2 bucuk aylık 2 günde bir yapıyor kaka önceden 4 günde bir yapıyordu şimdi 2 günde 1 yapıyor. Anormal bi durummu acaba benimki yaa
Hafta da 1 bile normal her çocuğun düzeni farklı rahat olun
Benim ki de günde 5-6 kez kaka yapar emerken yapıyor hatta yedikleri direk çıkıyor mu nedir
Doktora sordum aynı şekilde fazla gelince normal mi diye onda günde 7 de normal 7 günde 1 de normal dedi

Canım bebişin atak haftasında olabilir
Benimki de ilk atakta yapmıştı
İnternette atak haftası hesaplayıcı var bi bak istersen
Bende sürekli önce uyutup öyle emzirdim uyanıkken de ayakta zıplaya zıplaya falan emzirdim 2-3 güne geçti çok şükür

Off zorrmus sen anlatin ben yoruldum resmen allah kolaylik versin bacim baya bi stresli geliyor gozume boyle sen anlatinca

Kızlar bebeğinin kafasında konak olanlar var mı neler yapıyorsunuz?
Benim bebeğimde de vardı canım, üstelik bizimki baya saçlı o yüzden uğraştırdı biraz, banyodan 15dk önce zeytinyağı sürüp konak tarağı ile taradım, bir de mustelanin konak önleyici şampuanıyla yıkadım, şimdi çok küçük küçük var, sadece şampuanla devam ediyoruz zeytinyağını bıraktık, onlar da geçmeye başladı.

Kizlar slm ben simdi fark ettimde kizimin ust taraftandudak bagi var normal mi ??

Eklentiler

• 72ED843E-D7F9-4064-8EE3-E531C19E2C9C.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 81
Sonuç ne bende birAz once fark etttim kizimin ust dudak bagi var korkulacak birsey mi

Eklentiler

• 89EDA416-58E7-4038-BCA0-A6A215D79F8C.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 76
Valla tek çocuk hic çocuk diye boşuna demiyolarmis
Memenizi her verdiğinizde bebeğiniz alıyor mu kızlar?
Yok bazen baya zor aliyor
Aynen oyle zevkle emiyo ki o minnoslari
Happy kids

denedim, neler kokladım fayda etmedi, sarımsak bile kokmuyor
Bir an önce geçer düzelir inşallah
Ben şu an rapor aliyorum iki hafta sonra başlayacağım mecbur kredimiz var çünkü eşimle dönüşümlü bakacağız inşallah

Bizimki 2gundur kusuyor cok anlamadim.doktora sorduk sik ve az emzirin dedi baska bisey demedi
Rota virüsü aşısı yaptırdınız mi? O aşıdan bir gün sonra daha çok kustu benim bebeğim de. Birkaç gün sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…