2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar merhaba ben çok bunaldım. 3 yaşında ve 2 aylık iki oğlum var. Büyük oğlum dönemsel sanırım ne bezini değiştiriyor ne üstünü değiştiriyor ne yemek yiyor. Tüm temel ihtiyaçlar için bize sıkıntı çıkarıyor. Eşimle birbirimize giriyoruz. Altını değiştirirken ağladı diye seni sevmiyorum sen benim çocuğum değilsin diyor. Bu da beni ekstra üzüyor yoruyor. Çocukta psikoloji kalmadı bende de öyle. Çok uyarıyorum eşimi içinden söylen biley deme diyorum yok üç saattir aynı. Çocuğu kucağına veriyorum hadi barışın şöyle böyle çocuk sarılıyor yine yok. Ben çok bunaldm çok yıprandım. Evden kaçtim şuan dışarda tek başımayım. Sanırım artık yardım almalıyım dayanacak gücüm kalmadı.

Dikişli mi yaptırdınız?Benim klipsliydi doktor yıka ilk çişle demişti yıkayınca çok rahatladı.Dikişlide de ılık suyla banyoyu öneriyor bazı doktorlar.Doktorunuza sorun mutlaka
dikişli yaptırdık bize yarından itibaren yıkamamızı söyledi . Biraz önce çiş yaptı ve ağlamadı o kadar rahatladımki resmen 24 saat geçmesini beklemiş gibi

Bizim doktorumuz acı olmaz demişti, ve hergun yıkayın demişti, biz de sunnetin olduğu günden sonra 4 gün boyunca hergun yıkadık. Bir de krem vermişti, ağrı kesici özelliği varmış.
Bizede yarından itibaren günde en az 4 defa yıkayın dedi krem vermedi kantaron yağı sürün dedi

Dün sünnet yaptırdık çişini yaptıkça sanırım çığlığı basıyo içli içli ağlıyo ne kadar sürcek bu böyle yaa
Canım calpol veriyomusun bizimki de huysuzdu dun 2 defa calpol verdim simdi yine ağlıyordu calpol verdim.

Canim eşin neden öyle yapıyor ki kendi yavrusu. Benim oğlan durmuyor çok ağlıyordu geçenler de aniden elimde olmadan bağırdım sus diye eşim bağırmama bile bana kızdı o bebek ağlar güler o kadar çocuğu olmayan var bizim her gün şükretmemiz lazım evlatlarimiz olduğu için. Bende bağırdım diye geri oturup ağladım küçücük bebek o ağlayacak ki bizde bakacaz Allahim yokluklarini göstermesin

Eşimin halası bebek görmeye geldi ailesiyle. 6 kişi birden geldiler ve hepsi grip. Hepsi burnunu çekiyor. Sinir küpü oldum Gitsinler diye gözlerine bakıyorum resmen.
Çocuk uyusun diye odasına getirdim bahaneyle. Başında bekliyorum.
Ağlicam sinirden

Veriyorum inş bizimkide hemen iyileşir ya gördükçe çok üzülüyorum doktor 10 gün bardak koyun dedi ama abartmış mı sanki
Biz acibademde yaptırdık bi tane sünnet sonrası yapılacaklar diye broşür verdiler orda 4 gün en fazla yazıyordu bardak için. Zaten gözle görülür derecede iyileşiyor hızla, zaten bebeklerin herşeyi çabuk oluyor, hücreler hızlı değiştiği için. Sen de bakarsın olmazsa 4. Günden sonra koymazsın, o da açılıyor çünkü. Biz bir de küçük karton bardak almıştık o daha iyi olmuştu.

Bizede uzun uzun anlattı hatta bir hastasına anlatırken video çekmiş onuda watsaptan attı heyecanlanıp anlamazlar diye hastalara atıyomuş bize de bardakLardan verdi yaptırdığımız klinik

40 gününe kadar annem yıkadı ben sadece poposunu yıkıyordum ama 40 ından sonra yalnız yıkamaya başladım. Youtube den nasıl yıkandıgında bakabilirsin ben annemden nasıl görduysem oyle yıkıyorum ilk başlarda bende cesaret edemiyorum ama insan alışıyor. Her gece sat 20:00/20:30 gibi yıkıyorum hasta olacak diye korkmuyorum cunku almanyada havalar yep soguk o yuden alismasi lazim ilk ay hep ogsurdu burnu akti ama şimdi alisti

kızlar bu sünnet mevzusunda kafama takılan şey hem şimdi yaptırıp kurtulmak istiyorum hem kıyamıyorum.sünnet yapılcak hastane sünnet anında almıyor yaklaşık 20 dk falan sürüyormuş.ben ağlarsa nasıl olcak nasil sakinlesicek ben olmadan diye düşünüp duruyorum.sizin nasıl oldu sünnet anında yanında miydiniz.yoksa her hastane aynı prosedür mü uyguluyor.bu durum kafamı çok kurcalıyor.

Biz yanındaydık ama özel bir klinikte yaptırdık devlette nasıldır bilmiyorum

2 yıl önce büyük oğlumu şehir hastanesinde yaptırmıştık. kıyafetleri ile almışlardı ameliyathaneye 15 dakika kadar sonra yarı baygın gelmişti. ameliyathaneye bizi almadılar bekleme yeri vardı oraya da sadece beni almışlardı eşimi almamışlardı. ameliyat sonrası bekleme odası ayrı oraya aldılar 1 saat kadar bekleyip taburcu olmuştuk. özelde nasıl bilmiyorum. evi süslemiştim moral olsun diye. öyle çok ağlamadı eve gelince falan iyiydi. çok sevdiği bir arkadaşı var o ve annesi hastanede de evde de yanımızda oldu.arkadaşı yanımızda olmasaydı gerçekten zor olurdu. sünnetten sonrada kantoron yağı kullandık çok çabuk iyileşti.

küvetine biraz sıcak su koyup fileyi geçiriyorum. filenin üzerine yatırıyorum. sudan korkmasın diye önce ayaklarına su döküp sırtını yıkıyorum. sonra kafasını ve karnını falan yıkıyorum. havalar soğuduğu için odada yıkıyorum. kombiyi yükseltiyorum bir de elektrikli ısıtıcı açıyorum. kıyafetleri bezi falan hepsini hazır ediyorum. ilk banyosunda annem vardı bir de kırkında eşim ile yıkamıştık. onun dışında kendim yıkadım hep.

Ayy tabloya şokum benim bebeğimin düzeniyle alakası yok. Daha doğrusu düzensizliğiyle. Gündüzleri asla uyumuyor ya deliricem tam uyutuyorum yatağına yatırınca acıyor gözleri neden uyumuyor bir türlü anlamıyorum. Akşam 8 e kadar ayaktayız. 8 de de gece uykusuna yatıyor sabah 8 bucuk 9 gibi uyanıyor. Tani 2 saatte bir emmek için uyanıyor.2 bucuk aylık bir bebeğin gündüz hiç uyku uyumaması da anormal bir durum çok üzülüyorum

Biz de acıbadem hastanesinde yaptırdık, ben ve eşim yanındaydık, sünnet olurken ben ellerini tutup sakinlestirdim, ama tabi öyle yatmak ,,ellerinin tutulması hoşuna gitmediği için ağladı tabi, 20 dk falan sürdü ama öyle bebek acıdan ağlamıyor uyusturuldugu için, cani sıkıldığı için ağlıyor. .Hani sizi almasalar bile sıkıntı olacak bir şey olmuyor yani. Inşallah atlatırsınız siz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…