- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #32.881
Özel hastane de yaptırdık canım yanına aldılar.5-10 dk sürdü hiçbir problem ağlama bile olmadı problemsiz atlattı şükür.kızlar bu sünnet mevzusunda kafama takılan şey hem şimdi yaptırıp kurtulmak istiyorum hem kıyamıyorum.sünnet yapılcak hastane sünnet anında almıyor yaklaşık 20 dk falan sürüyormuş.ben ağlarsa nasıl olcak nasil sakinlesicek ben olmadan diye düşünüp duruyorum.sizin nasıl oldu sünnet anında yanında miydiniz.yoksa her hastane aynı prosedür mü uyguluyor.bu durum kafamı çok kurcalıyor.
bura özel bir hast ane ama almıyor malesefBiz yanındaydık ama özel bir klinikte yaptırdık devlette nasıldır bilmiyorum
tesekkîr ederim inşallah atlatırız hayırlısıylaBiz de acıbadem hastanesinde yaptırdık, ben ve eşim yanındaydık, sünnet olurken ben ellerini tutup sakinlestirdim, ama tabi öyle yatmak ,,ellerinin tutulması hoşuna gitmediği için ağladı tabi, 20 dk falan sürdü ama öyle bebek acıdan ağlamıyor uyusturuldugu için, cani sıkıldığı için ağlıyor. .Hani sizi almasalar bile sıkıntı olacak bir şey olmuyor yani. Inşallah atlatırsınız siz de.
Merhabalar yazışmıştık ya mememizdeki kitle için ben lesitin kullandım geçiyordu nerdeyse çok azıcık kalmıştı ama anlamadım bir anda büyüdü kızardı ağrı oldu ateşim çıktı doktora gittik mastit dendi antibiyotik kullanıyorum şu an siz de vakit geçirmeden gidin geçmediyse İnşallah çabucak geçerKitle evet ama benim mesela kipkirmizi oldu yayildi kirmizilik. Atesim yükseldi hasta oldum halsizlestim. Kimisi hastaneye bile yatiyor bu yuzden. Neyse cok konusup cagirmayalim kötüyü geçecek o kitleler de insallah
Merhaba yaaa cok uzuldum antibiyotik kullanmadan gecmiyor demek ki. Benim emzirerek ve sağarak kayboldu kitle antibiyotik bittikten sonra 1 hafta icinde. Ayni sizin gibi olmustum. Gecmis olsun. Sık sık emzirin sağın elle masaj yapın. Hep ovaladim ben acilsin diye.Merhabalar yazışmıştık ya mememizdeki kitle için ben lesitin kullandım geçiyordu nerdeyse çok azıcık kalmıştı ama anlamadım bir anda büyüdü kızardı ağrı oldu ateşim çıktı doktora gittik mastit dendi antibiyotik kullanıyorum şu an siz de vakit geçirmeden gidin geçmediyse İnşallah çabucak geçer
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsunMerhaba yaaa cok uzuldum antibiyotik kullanmadan gecmiyor demek ki. Benim emzirerek ve sağarak kayboldu kitle antibiyotik bittikten sonra 1 hafta icinde. Ayni sizin gibi olmustum. Gecmis olsun. Sık sık emzirin sağın elle masaj yapın. Hep ovaladim ben acilsin diye.
Merhaba benim de bazen tazyikli geliyor ve memeyi agzindan cikarip bi anda aglamaya basliyo...bu meme reddi degil ama tazyikli gelmesi halinde nefes alamiyorlar ve memeyi almak istemiyorlar bu da gayet normal...Kizlar merhaba benim sütüm azdı, Solgar kullandim sonra da sütüm arttı ve tazyikli oldu,bayadir içerken zorlanıyor ve nefes alamıyor gibiydi. Şimdi de mememi ağzına alır almaz öğürüyorsadece uyur gibiyken yan yatarken emzirebiliyorum. meme reddi mi bu, sütü tazyikli gelen var mı?
Biraz sağım yapıp sonra emzirebilirsiniz sağlığınız kısmı da en son içirebilirsiniz (bir emzirme danışmanı bu şekilde yazmıştı ben yapmadım) ya da emerken kontrollü şekilde memeyi kendiniz çıkartıp nefes almasını sağlayın, dışarı fışkırıyor biraz tazyik gidiyor. Benim oğlumun benzine kaçacağı zaman bu şekilde rahatlatıyorum sırtına pıt pıt yapınca rahatlıyor tekrar emziriyorum. Yoksa tıkanıyor ememiyorKizlar merhaba benim sütüm azdı, Solgar kullandim sonra da sütüm arttı ve tazyikli oldu,bayadir içerken zorlanıyor ve nefes alamıyor gibiydi. Şimdi de mememi ağzına alır almaz öğürüyorsadece uyur gibiyken yan yatarken emzirebiliyorum. meme reddi mi bu, sütü tazyikli gelen var mı?
Benim sütüm de tazyikli. Emzirmeden önce biraz sağıyorum o zaman rahat emiyor. Geriye yaslanıp memeyi makas şeklinde tutup emzirdiğimde de biraz azalıyor sanırım tazyik. Ama en garantisi emzirmeden önce sağmakKizlar merhaba benim sütüm azdı, Solgar kullandim sonra da sütüm arttı ve tazyikli oldu,bayadir içerken zorlanıyor ve nefes alamıyor gibiydi. Şimdi de mememi ağzına alır almaz öğürüyorsadece uyur gibiyken yan yatarken emzirebiliyorum. meme reddi mi bu, sütü tazyikli gelen var mı?
Bende bundan şikayetçiyim tazyikli geliyor die sinirlenip bırakıyor krize giriyor çünkü boğazında kalıyor ne yapıcam bilmiyorumKizlar merhaba benim sütüm azdı, Solgar kullandim sonra da sütüm arttı ve tazyikli oldu,bayadir içerken zorlanıyor ve nefes alamıyor gibiydi. Şimdi de mememi ağzına alır almaz öğürüyorsadece uyur gibiyken yan yatarken emzirebiliyorum. meme reddi mi bu, sütü tazyikli gelen var mı?
Merhabalar yazışmıştık ya mememizdeki kitle için ben lesitin kullandım geçiyordu nerdeyse çok azıcık kalmıştı ama anlamadım bir anda büyüdü kızardı ağrı oldu ateşim çıktı doktora gittik mastit dendi antibiyotik kullanıyorum şu an siz de vakit geçirmeden gidin geçmediyse İnşallah çabucak geçer
Kızlar bende bunu bebek doğduğundan beri 2-3 kez yaşadım.Hayattan soğuyorum resmen piskolojim bozuldu bu mastit ve memede kitle oluşumları yüzünden.Mememde kızarıklık yanma hissi .oluşuyor ağrısı da cabasi resmen perişan oluyorum piskolojim iyice bozuldu kafamı hicbirsey veremiyorum.İse başlayınca emziremedigimden dahada şişecek.Ayni anda vücudumda kirginlik oluşuyor.Antibiyotige başladım yine augmentin geçince bırakıyordum ama bu sefer kullanacağım sonuna kadar.Bol emzirme sağmayla 2.gün indi göğsüm tabi antibiyotik 2 tane kullanmıştım ama Allah'tan 2 günü geçmedi hiç şişlik.Merhaba yaaa cok uzuldum antibiyotik kullanmadan gecmiyor demek ki. Benim emzirerek ve sağarak kayboldu kitle antibiyotik bittikten sonra 1 hafta icinde. Ayni sizin gibi olmustum. Gecmis olsun. Sık sık emzirin sağın elle masaj yapın. Hep ovaladim ben acilsin diye.
Antibiyotigi tamamen bitirmeden geçmez ya. Bir de meme ucunda catlak varsa mikrop da kolaylikla girip kanalda iltihap yapiyormus ona da dikkat etmek gerek. Ama cidden cok can sıkıcı. Bildigin hasta gibi yatiriyor. Geçmiş olsun.Kızlar bende bunu bebek doğduğundan beri 2-3 kez yaşadım.Hayattan soğuyorum resmen piskolojim bozuldu bu mastit ve memede kitle oluşumları yüzünden.Mememde kızarıklık yanma hissi .oluşuyor ağrısı da cabasi resmen perişan oluyorum piskolojim iyice bozuldu kafamı hicbirsey veremiyorum.İse başlayınca emziremedigimden dahada şişecek.Ayni anda vücudumda kirginlik oluşuyor.Antibiyotige başladım yine augmentin geçince bırakıyordum ama bu sefer kullanacağım sonuna kadar.Bol emzirme sağmayla 2.gün indi göğsüm tabi antibiyotik 2 tane kullanmıştım ama Allah'tan 2 günü geçmedi hiç şişlik.
Çok geçmiş olsunKızlar bende bunu bebek doğduğundan beri 2-3 kez yaşadım.Hayattan soğuyorum resmen piskolojim bozuldu bu mastit ve memede kitle oluşumları yüzünden.Mememde kızarıklık yanma hissi .oluşuyor ağrısı da cabasi resmen perişan oluyorum piskolojim iyice bozuldu kafamı hicbirsey veremiyorum.İse başlayınca emziremedigimden dahada şişecek.Ayni anda vücudumda kirginlik oluşuyor.Antibiyotige başladım yine augmentin geçince bırakıyordum ama bu sefer kullanacağım sonuna kadar.Bol emzirme sağmayla 2.gün indi göğsüm tabi antibiyotik 2 tane kullanmıştım ama Allah'tan 2 günü geçmedi hiç şişlik.
Ahh cnm ahh bende 15 ne başlayacağım 10+10rapor alıp bu ayı öyle bitirmeyi düşünüyorum. Aralıkta da geçen sahneden 9 bu seneden 20 günüm var aralığında öyle bitirdikten sonra ocak kesin dönüşValla tek çocuk hic çocuk diye boşuna demiyolarmis
Yok bazen baya zor aliyor
Aynen oyle zevkle emiyo ki o minnoslari
Bir an önce geçer düzelir inşallah
Ben şu an rapor aliyorum iki hafta sonra başlayacağım mecbur kredimiz var çünküeşimle dönüşümlü bakacağız inşallah
Ben doğumdan hemen sonra geçirmiştim. Covid olduğumu bilmiyordum bebekte de 2 gün hafif ateş olmuştu 37-38 arası o da benimle geçirmiş öylece. Bebekler daha hafif atlatabiliyormuş ama mutasyonlu varyant değildi benim belki ondan da hafif geçirdi yine de maskeyle emzirme yapabilirsin.ilaç kullanmıyorsan güzel beslenip bol bol emzirebilirsin doktor öyle demişti bana. Çok geçmiş olsunKızlar selam , eşim kovid maalesf.. 7. Günümüz bugün bende bugüne kadar bir şey yoktu. Fakat bugün sabah itibari ile koku ve tat gitti maalesefbebeğim için ne yapabilirim ? Aranizda kovid geçiren oldumu ne yaptınız bu süreçte ?
Bende geçti diye antibiyotiği kullanmak istememiştim aslında.Simdi 1 ay sonra tekrar yaşayınca bu sefer tamamen bitireyim dedim Aslinda bebeğim tüm gün memede bu sefer emzirememekten değilde iç çamaşırım sıkmıştı biraz sanırım ondan oldu.Kabusum oldu resmen bende sabah 08:00-14:00 arası calisacagim inşallah tekrarlamaz çünkü orda sağmak gibi bir imkanım yok.Çok geçmiş olsunBen de bunu düşündüm işe başlayacağım 1 aralıkta ve öğleden sonra evde olmayacağım korkuyorum yine yaşamaktan berbat bi hastalık gerçekten insanı emzirmekten soğutuyor bunu defalarca yaşayan varmış emzirme süreci içerisnde Antibiyotikler zaten kesilmez sonuna kadar kullanmak gerek vücuda gereksiz yük öteki türlüsü çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?