2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Özel hastane de yaptırdık canım yanına aldılar.5-10 dk sürdü hiçbir problem ağlama bile olmadı problemsiz atlattı şükür.

tesekkîr ederim inşallah atlatırız hayırlısıyla

Kitle evet ama benim mesela kipkirmizi oldu yayildi kirmizilik. Atesim yükseldi hasta oldum halsizlestim. Kimisi hastaneye bile yatiyor bu yuzden. Neyse cok konusup cagirmayalim kötüyü geçecek o kitleler de insallah
Merhabalar yazışmıştık ya mememizdeki kitle için ben lesitin kullandım geçiyordu nerdeyse çok azıcık kalmıştı ama anlamadım bir anda büyüdü kızardı ağrı oldu ateşim çıktı doktora gittik mastit dendi antibiyotik kullanıyorum şu an siz de vakit geçirmeden gidin geçmediyse İnşallah çabucak geçer

Merhaba yaaa cok uzuldum antibiyotik kullanmadan gecmiyor demek ki. Benim emzirerek ve sağarak kayboldu kitle antibiyotik bittikten sonra 1 hafta icinde. Ayni sizin gibi olmustum. Gecmis olsun. Sık sık emzirin sağın elle masaj yapın. Hep ovaladim ben acilsin diye.

Kizlar merhaba benim sütüm azdı, Solgar kullandim sonra da sütüm arttı ve tazyikli oldu,bayadir içerken zorlanıyor ve nefes alamıyor gibiydi. Şimdi de mememi ağzına alır almaz öğürüyor sadece uyur gibiyken yan yatarken emzirebiliyorum. meme reddi mi bu, sütü tazyikli gelen var mı?

Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun Bana da doktor ilaçları kullan ilaçlardan sonra bir hafta öyle ultrason çektir dedi bi daha yaşamayalım inşallah

Merhaba benim de bazen tazyikli geliyor ve memeyi agzindan cikarip bi anda aglamaya basliyo...bu meme reddi degil ama tazyikli gelmesi halinde nefes alamiyorlar ve memeyi almak istemiyorlar bu da gayet normal...

Biraz sağım yapıp sonra emzirebilirsiniz sağlığınız kısmı da en son içirebilirsiniz (bir emzirme danışmanı bu şekilde yazmıştı ben yapmadım) ya da emerken kontrollü şekilde memeyi kendiniz çıkartıp nefes almasını sağlayın, dışarı fışkırıyor biraz tazyik gidiyor. Benim oğlumun benzine kaçacağı zaman bu şekilde rahatlatıyorum sırtına pıt pıt yapınca rahatlıyor tekrar emziriyorum. Yoksa tıkanıyor ememiyor

Benim sütüm de tazyikli. Emzirmeden önce biraz sağıyorum o zaman rahat emiyor. Geriye yaslanıp memeyi makas şeklinde tutup emzirdiğimde de biraz azalıyor sanırım tazyik. Ama en garantisi emzirmeden önce sağmak

Bende bundan şikayetçiyim tazyikli geliyor die sinirlenip bırakıyor krize giriyor çünkü boğazında kalıyor ne yapıcam bilmiyorum

Kızlar bende bunu bebek doğduğundan beri 2-3 kez yaşadım.Hayattan soğuyorum resmen piskolojim bozuldu bu mastit ve memede kitle oluşumları yüzünden.Mememde kızarıklık yanma hissi .oluşuyor ağrısı da cabasi resmen perişan oluyorum piskolojim iyice bozuldu kafamı hicbirsey veremiyorum.İse başlayınca emziremedigimden dahada şişecek.Ayni anda vücudumda kirginlik oluşuyor.Antibiyotige başladım yine augmentin geçince bırakıyordum ama bu sefer kullanacağım sonuna kadar.Bol emzirme sağmayla 2.gün indi göğsüm tabi antibiyotik 2 tane kullanmıştım ama Allah'tan 2 günü geçmedi hiç şişlik.

Antibiyotigi tamamen bitirmeden geçmez ya. Bir de meme ucunda catlak varsa mikrop da kolaylikla girip kanalda iltihap yapiyormus ona da dikkat etmek gerek. Ama cidden cok can sıkıcı. Bildigin hasta gibi yatiriyor. Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun Ben de bunu düşündüm işe başlayacağım 1 aralıkta ve öğleden sonra evde olmayacağım korkuyorum yine yaşamaktan berbat bi hastalık gerçekten insanı emzirmekten soğutuyor bunu defalarca yaşayan varmış emzirme süreci içerisnde Antibiyotikler zaten kesilmez sonuna kadar kullanmak gerek vücuda gereksiz yük öteki türlüsü çünkü

Ahh cnm ahh bende 15 ne başlayacağım 10+10rapor alıp bu ayı öyle bitirmeyi düşünüyorum. Aralıkta da geçen sahneden 9 bu seneden 20 günüm var aralığında öyle bitirdikten sonra ocak kesin dönüş keşke doğum sonrası 6 ay kadar evde kalabils3k

Ben doğumdan hemen sonra geçirmiştim. Covid olduğumu bilmiyordum bebekte de 2 gün hafif ateş olmuştu 37-38 arası o da benimle geçirmiş öylece. Bebekler daha hafif atlatabiliyormuş ama mutasyonlu varyant değildi benim belki ondan da hafif geçirdi yine de maskeyle emzirme yapabilirsin.ilaç kullanmıyorsan güzel beslenip bol bol emzirebilirsin doktor öyle demişti bana. Çok geçmiş olsun

Bende geçti diye antibiyotiği kullanmak istememiştim aslında.Simdi 1 ay sonra tekrar yaşayınca bu sefer tamamen bitireyim dedim Aslinda bebeğim tüm gün memede bu sefer emzirememekten değilde iç çamaşırım sıkmıştı biraz sanırım ondan oldu.Kabusum oldu resmen bende sabah 08:00-14:00 arası calisacagim inşallah tekrarlamaz çünkü orda sağmak gibi bir imkanım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…