- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #32.901
Benimkinde de var böyle kavlamiş gibi yanakları ben kullanıyorum canım unibaby'nin yada bebe yağından.Kizlar bebegimin yanak kısmında kuruluk var nemlenmesi için krem losyon kullaniyormusunuz
Bugün 3 ay kontrolumuz vardı 1.300 aldık3 aylık kontrolü olanlar kaç kg aldınız kaç kg oldunuz?
Mustela Stelatopia Emolyent krem kesinlikle tavsiye ederim. O kuruluklari nemlendirmeyince kizariyor bizim. Bu krem cok iyi nemlendirdi.Kizlar bebegimin yanak kısmında kuruluk var nemlenmesi için krem losyon kullaniyormusunuz
11 bucukta uyudu şuan emziriyorum 5 te uyandiKizlar gece 2 saatte bir kalkip emziren varmi. Benimki gece 12 de emip uyuyor 4 de uyaniyor sabah 8 de uyaniyor 10 da ve 12 de emiyor. sonrasinda istediği zaman ağlayinca memede. Doktor gece uyandirma o uyaninca emer diyor sağlık ocağında ki 2 saatte uyandir diyor. Ilk ay gece kendi 2 saatte uyanip emerdi ve ilk ay 1650 gr almıştı 2. Ay gece çok uyanmadi 700 gr almış. Siz gece napiyosunuz uyandiriyomusuniz
Sağlık ocagida diyorki yok neymiş 2 saatte emzirmezsem bebek zayiflarmis. Her kilolu bebek sağlıklı anlami taşımiyor. Insanlari korkutarak öneride bulunmayi seviyorlar. Sünnet oldu oğlum doktor 5 saatte bir bez değiştirin dedi gece bezini degistirirken uyanıyor alışik olmadığı için korkuyor bunlar gece gece napıyor diye.11 bucukta uyudu şuan emziriyorum 5 te uyandibazen 3 te uyaniyor o zaman 6 da tekrar uyaniyor emip uyuyor. Ama simdi 7 bucukta uyanacak gunaydin diycez. Bu sekilde oldugu icin fazla kilo almiyoruz galiba biz de ayda 700-800. Normal bence 2 saatte 1 e gerek yok artik buyuduler.
Evet kızarıklık var bende eşime kızıyorum öpme bak yanaklar kızarıyor diyeMustela Stelatopia Emolyent krem kesinlikle tavsiye ederim. O kuruluklari nemlendirmeyince kizariyor bizim. Bu krem cok iyi nemlendirdi.
Bebek gece aciktigi zaman uyanir aglar heralde. Yenidoğanlıktan çıktık sayılır, biz gece acikiyor muyuz uykuda ne saçma. Onun da araliksiz uykuya ihtiyaci var uzun süreli ki dinlensin büyüsün. Bu saglik ocagindaki hemsireler ebeler cidden panik ve korku salıyorlar, 3200 gram dogmustu kızım, 4.gün saglik ocagina gittik 3000 gram cikti cok fazla kilo vermis dedi. Sarilik ve gobeginde fitik var dedi. Moralimizi bozdu. Ayni gun doktora gittik hemen tabi biz panikle. Doktorda 3100 gram cikti ve cok normal oldugunu soyledi. Sariliği da atlaticaksiniz dedi emzirerek, fazla degildi. Göbegi de kendiliginden duzeldi bile. Siz de doktorunuzdan baskasina itimat etmeyin çok biliyolar. Bu arada Allah damatligini da gostersin insallah gecmis olsunSağlık ocagida diyorki yok neymiş 2 saatte emzirmezsem bebek zayiflarmis. Her kilolu bebek sağlıklı anlami taşımiyor. Insanlari korkutarak öneride bulunmayi seviyorlar. Sünnet oldu oğlum doktor 5 saatte bir bez değiştirin dedi gece bezini degistirirken uyanıyor alışik olmadığı için korkuyor bunlar gece gece napıyor diye.
Ben de aynı gece en son 10da emzirirsem 2de kalkıyor 11de emzirirsem 3-4 arasi kendi kalkıyor. Bana doktorum kilo sorunu yoksa yani bi önceki ayda yetersiz kilo alımı olmadiysa uyandirip beslemene gerek yok dedi. Nitekim öyle yaptim bu ay 1 kg almış. Bu arada 3 aydan sonra kilo alımı yavaşlarmış hareketleneceği için. Herkesin dedigine takılmayın insan kafayi yiyor. Yavrunuz acıkırsa zaten o uykudan kallkmama ihtimali yok değil 2 sa yarım saate bir bile uyanir tecrübe edilmiştirSağlık ocagida diyorki yok neymiş 2 saatte emzirmezsem bebek zayiflarmis. Her kilolu bebek sağlıklı anlami taşımiyor. Insanlari korkutarak öneride bulunmayi seviyorlar. Sünnet oldu oğlum doktor 5 saatte bir bez değiştirin dedi gece bezini degistirirken uyanıyor alışik olmadığı için korkuyor bunlar gece gece napıyor diye.
Kuzum gece 2 buçuk 3 saati geçmeyim diyorum alarm kuruyorum ama yorgunluktan uyuyakaliyorum ,kızım gece 4 saat aralıksız uyuyor bir kereye mahsus sonraları 2 saate bir uyanıyor kendi acıkınca mikirdanmaya basliyor aslında çocuklar alarm gibi kendileri besin saatlerini ayarliyorlarKizlar gece 2 saatte bir kalkip emziren varmi. Benimki gece 12 de emip uyuyor 4 de uyaniyor sabah 8 de uyaniyor 10 da ve 12 de emiyor. sonrasinda istediği zaman ağlayinca memede. Doktor gece uyandirma o uyaninca emer diyor sağlık ocağında ki 2 saatte uyandir diyor. Ilk ay gece kendi 2 saatte uyanip emerdi ve ilk ay 1650 gr almıştı 2. Ay gece çok uyanmadi 700 gr almış. Siz gece napiyosunuz uyandiriyomusuniz
Çok şanslısın canım sabaha kadar uyusa ellemem ben ne yalan söyleyeyim ilk ay hadi neyse ama artık büyüdüler benimki saat başı uyanıyor inan karı koca sersem gibiyiz süt sağıp yatmadan önce takviye yapmayı da denedim durum değişmedi doktora mama mi versek acikiyor mu acaba dedim o da kilo alımına bakıp huy edinmiş mama verilip sürekli uyanan bebeklerde oluyor dedi.. Ben olsam uyandırmamKizlar gece 2 saatte bir kalkip emziren varmi. Benimki gece 12 de emip uyuyor 4 de uyaniyor sabah 8 de uyaniyor 10 da ve 12 de emiyor. sonrasinda istediği zaman ağlayinca memede. Doktor gece uyandirma o uyaninca emer diyor sağlık ocağında ki 2 saatte uyandir diyor. Ilk ay gece kendi 2 saatte uyanip emerdi ve ilk ay 1650 gr almıştı 2. Ay gece çok uyanmadi 700 gr almış. Siz gece napiyosunuz uyandiriyomusuniz
Bebeğin de derin uykuya ihtiyacı var, artık büyüdüler acıkınca uyaniyorlar, kızımım 6 saat uyanmadan uyuduğu da oluyor baktım derin uyuyor dokunuyorum hiç ama kıpırdanmaya başlarsa uyanmasa bile doyuruyorum rahat uyusun diye, bunlar hiç 2 saatte bir olmuyor min. 3 5-4 saati buluyor, 3285gr doğdu, 2 ay 10 günlükken 5440 olmuş, hiç öyle kilo kaybı falan olmadı.Sağlık ocagida diyorki yok neymiş 2 saatte emzirmezsem bebek zayiflarmis. Her kilolu bebek sağlıklı anlami taşımiyor. Insanlari korkutarak öneride bulunmayi seviyorlar. Sünnet oldu oğlum doktor 5 saatte bir bez değiştirin dedi gece bezini degistirirken uyanıyor alışik olmadığı için korkuyor bunlar gece gece napıyor diye.
Kendisi uyanmadan ya da huzursuzlanmaya başlamadan beslemiyorum. Bazen de uykusunda emziriyorum. Ama iki saatte bir işini ilk ay dışında pek yapmadım. Çok hastaydım mesela, kendi boğaızm kuruduğu için uyandım, bebek hasta olmasın diye uykusunda emzirdim.Kizlar gece 2 saatte bir kalkip emziren varmi. Benimki gece 12 de emip uyuyor 4 de uyaniyor sabah 8 de uyaniyor 10 da ve 12 de emiyor. sonrasinda istediği zaman ağlayinca memede. Doktor gece uyandirma o uyaninca emer diyor sağlık ocağında ki 2 saatte uyandir diyor. Ilk ay gece kendi 2 saatte uyanip emerdi ve ilk ay 1650 gr almıştı 2. Ay gece çok uyanmadi 700 gr almış. Siz gece napiyosunuz uyandiriyomusuniz
Evet o iğneden dolayı benim bebeğimde de var ilk günden beri var ama siz yeni farketmişsinizdir muhtemelenSünnet yaptıran annler. Bugün oğlumun sünnet sonrası 4. Günü dün gece testisin de hafif morarti gördüm. Kan verince kolumuz hafif morarir ya o şekilde. Sünnet öncesi Uyuşturmak için iğne yapiyorlar ya acaba ondan mi oldu. Ama iğne olurken bakamadim arkami döndüm iğneyi tam nereye yaptı görmedim.
Bende çok korktum sağol canımEvet o iğneden dolayı benim bebeğimde de var ilk günden beri var ama siz yeni farketmişsinizdir muhtemelen
la roche posay balsam lipikar balsam kullanıyorum benımkınkn tenıde cok kuru yanaklarıda salyasıda cok oldugu ıcın baya kuruyor mustela kullandım baska krem kullandım suan bu cok ıyı geldıKizlar bebegimin yanak kısmında kuruluk var nemlenmesi için krem losyon kullaniyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?