2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım görümcem çocuk doktoru beni özellikle uyardı kalkıp emzlrmem konusunda kan şekeri düşer çok uyur kesinlikle 3 saate bir emzir dedi. Bizimki de bi kere 5 saat filan uyumuştu.

Benimkinde de var böyle kavlamiş gibi yanakları ben kullanıyorum canım unibaby'nin yada bebe yağından.

la roche posay balsam lipikar balsam kullanıyorum benımkınkn tenıde cok kuru yanaklarıda salyasıda cok oldugu ıcın baya kuruyor mustela kullandım baska krem kullandım suan bu cok ıyı geldı
Mustela Stelatopia Emolyent krem kesinlikle tavsiye ederim. O kuruluklari nemlendirmeyince kizariyor bizim. Bu krem cok iyi nemlendirdi.
Kızlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Bende bugün doktora yazdim fotosunu attim egzema başlangıcı dedi. Bepanthol sensiderm önerdi. Egzema neyden olur. Moralim bozuldu dışarı çıkmıyoruz eve misafir kabul etmiyoruz. Sünnet oldu 1 haftadır banyo yapmiyor acaba ondan mi.

Büyük ihtimalle banyo yapmadığı içindir. Banyo yapmayınca bizde de oluyor.

Atopik dermatit deniyor buna egzamanin baska bir ismi. Mustelanin kullandigim kremi de atopik ciltler icin, doktorun dediginden memnun kalmazsaniz denersiniz bizim hemen geçti.

Valla benim bebiş 1 aydır akşam 10 da yatıp sabah 7 de kalkıyor hiç emmiyor o arada doktor kaldırmana gerek yok dedi kilo alımı da gayet iyi
1.ay 1200 gr 2.ay 1.100gr aldı
Kendiniz kaldırırsanız uyku düzeni büyüdükçe bile öyle devam eder
Ben yenidoğanken de kaldırmadım kendisi 3 saatte 1 kalkardı sonra 4 -5 saatte bire çıktı derken artık blok uykuya geçti

Maşallah uyku düzeniniz çok iyi bu rutini bebeğiniz kendisi mi oluşturdu acaba ? Benim kızım öyle bi uyku düzeni kurdu ki asla bozamıyorum gece 3.30 gibi uyuyor. Sabah 9 da kalkıp emiyor. Sonra hemen yine uykuya dalıyor ve her 3 saatte bir uyanıyor. Akşamları da 11 gibi kalkıp geceye kadar uyumuyor artık uyandırıp saatlerini değiştirmeye çalıştım ama gözünüAçmıyor bile

Canım 9 saatte çok gibi geldi, doktorum bana da uyursa uyandırma, 4-6 saat aç kalabilir artık ama 6 saati geçirme demişti, ben de o yüzden max. 6 saat bekliyorum. Onda da 200ml falan mama bitiriyor anca 6 saat uyuyor, 9 saat günün 3te 1inden fazla ne bileyim.

Merhaba günü çevirmesi için sabah erken kaldırın sonra uyuyabilir ama önce 1 saat bi güne başlasın
Bizim ki başta 1 de uyuyup sabah 9-10 kalkıyordu
Sonra ben sabah 7 de onu güne başlattıkça saati 10 a kadar geri çektim

Bana da uzun geldi ama doktor yetiyor demekki acıksa uyanır zaten dedi
Çok mıkırdanırsa emziriyorum uykuya devam ediyor zaten

Selamlar benim bebeğim gece 3-4 saat uyuyor eğer kundaklayıp yatırırsam 5-6 saat uyuyabiliyor ama böyle de içim rahat etmiyor siz olsanız ne yapardınız?
Canım ben gece 23.00 de kundakliyorum gece 2 kez uyanıyor, emziriyorum tekrar kundaklayip yatiriyorum ve hemen uyuyor. En son sabah 9.00 da uyaniyoruz. Yarım kundağı öneriyor dr lar zaten ve ana kucağı hissi veriyor bebek kendini daha güvende hissediyor. O yüzden hiç vicdan yapma doğrusunu yapıyorsun bence canim

Neden 1 haftadır banyo yapmadı çocuk doktor mu böyle soyledi. Bize sünnetten sonra 4 gün boyunca hergun yıkayın demişti şaşırdım

Neden 1 haftadır banyo yapmadı çocuk doktor mu böyle soyledi. Bize sünnetten sonra 4 gün boyunca hergun yıkayın demişti şaşırdım
5 gün boyunca yikamayin dedi. Bende bezi ıslatıp bütün vücudu siliyorum ama artik yarin yaptiracam banyosunu. Sizinki dikişli mi yoksa klipslimiydi.

Ben yaptırdım bexero ve nimenrix 880₺ ateş çok olmadı ama calpol vermediğime çok pişmanım çok büyük çığlıklar attı aşıdan 1 saat sonra
Ay kıyamam kuzuya.Nimerix'i sonra verecek sanırım doktor şimdilik bexeroyu söyledi.Ben memlekette olduğum için burada yaptıracağım calpol aklımda olsun benim de.

5 gün boyunca yikamayin dedi. Bende bezi ıslatıp bütün vücudu siliyorum ama artik yarin yaptiracam banyosunu. Sizinki dikişli mi yoksa klipslimiydi.
Dikişliydi çok çabuk iyileşti. Sizinki nasıldı? Sadece 3 gün karton bardak koyduk .bir de krem vermişti 6 saatte bir onu sürdük.

Menenjit hangi aylarda yapılması gerekiyor? Doktor sanki rota aşısından sonra gibi anlatmıştı da. Belli bir zamanı var mı geç kalmayalım
Biz rotayı geçen ay yaptırdık bu ay aşı yok diye iki tip menenjit aşısını da yaptırdık 3-5-13. Ayda yapılacak ama her doktor farklı bi plan çizebiliyor bu konuda

Ay kıyamam kuzuya.Nimerix'i sonra verecek sanırım doktor şimdilik bexeroyu söyledi.Ben memlekette olduğum için burada yaptıracağım calpol aklımda olsun benim de.
Üç aylık hayatının en büyük kriziydi zaten çok ağır bi aşıymış eşim bana direkt ver demişti calpolu eve geçince ama ben anlayamadım yani stresini alsın diye bile verin unutmayın inşallah sizin bebeğiniz yaşamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…