- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #32.961
Bu durum ilk haftalarda geçerli değil mi?Canım görümcem çocuk doktoru beni özellikle uyardı kalkıp emzlrmem konusunda kan şekeri düşer çok uyur kesinlikle 3 saate bir emzir dedi. Bizimki de bi kere 5 saat filan uyumuştu.
bilmem psikopatlık bunu gerektirir :) benim manyak oldugumu biliyorsun dimi koficimTugcecim sen niye hâlâ saat kovalıyorsun? 5 saat uyuması normal artık. Benim ki ufak, o bile uzattı gece uykusunu1 kere kalkıyor sadece.
bilmem psikopatlık bunu gerektirir :) benim manyak oldugumu biliyorsun dimi koficim
+1 diyorum aynı durumdayız uyuyan bebek ne büyük nimet geçen hafta gece 3 kez uyandı eşimle birbirimize bugün ne güzel uyuduk diyoruz düşünün halimizi bu gece yine 7-8 kez uyandı bir de her gece kaka yapıyor uykulu halde nasıl değiştiriyoruz hatırlayamıyorum bile.. Pazartesiden beri gündüz uykularıni düzene koymaya çalışıyorum belki geceye de yansır diye yok olmuyorBurada bebeğini uyandıran anneler görüyor elf gözlerim inanamıyorumuyusa diye eşimle manyak olduk artık gece 2 saatte bir kalktığında teşekkür ediyoruz kendisine yapmayın etmeyin bırakın uyusun bebeleriniz ve bebeği güzel uyuyan canım anneler benim için de yastığını yatağınızı öpüp koklayın sıkı sıkı sarılın o yastığınıza nolur, benim gibi uykusuzluktan üç aydır ruhu yok olan anneler için bir dakikalık saygı duruşu talep ediyorum
Canım o çok değişken bir durum, ben mastitten ameliyat oldum 2 kere, ilkinde ameliyattan birkaç saat sonra ben çıkacağım dedim, serum veriyoruz çıkamazsınız dediler, hastaneye imza verdim çıktım, eşim almaya gelmedi kalman lazım dedi, tramvaya bindim kendim gittim eve, ne ağrı ne acı bisey hissetmedim ama ikinci seferde yatarak bile uyuyamıyorum ağrıdan, oturur pozisyonda yattım 1-2 gün. Neyle alakalı bilmiyorum ama aynı ameliyat farklı etkiler oldu bende. Sezaryande de genelde ilki kolay oluyor ikincisi özellikle üçüncüsü zor oluyor diyenler var. Ben sezaryen olmuş ertesi gün taburcu olup evini supurenleri biliyorum.
Ben de ameliyat oldum. Sizin de actiklari yeri acik biraktilar mi kendi kapansin diye? Ve benim actiklari yerden sut akiyo, sizin de akiyo muydu?Canım o çok değişken bir durum, ben mastitten ameliyat oldum 2 kere, ilkinde ameliyattan birkaç saat sonra ben çıkacağım dedim, serum veriyoruz çıkamazsınız dediler, hastaneye imza verdim çıktım, eşim almaya gelmedi kalman lazım dedi, tramvaya bindim kendim gittim eve, ne ağrı ne acı bisey hissetmedim ama ikinci seferde yatarak bile uyuyamıyorum ağrıdan, oturur pozisyonda yattım 1-2 gün. Neyle alakalı bilmiyorum ama aynı ameliyat farklı etkiler oldu bende. Sezaryande de genelde ilki kolay oluyor ikincisi özellikle üçüncüsü zor oluyor diyenler var. Ben sezaryen olmuş ertesi gün taburcu olup evini supurenleri biliyorum.
Harıka ne guzel uyuyor us benım kı gece bır bucuk saate bır uyanıyorValla benim bebiş 1 aydır akşam 10 da yatıp sabah 7 de kalkıyor hiç emmiyor o arada doktor kaldırmana gerek yok dedi kilo alımı da gayet iyi
1.ay 1200 gr 2.ay 1.100gr aldı
Kendiniz kaldırırsanız uyku düzeni büyüdükçe bile öyle devam eder
Ben yenidoğanken de kaldırmadım kendisi 3 saatte 1 kalkardı sonra 4 -5 saatte bire çıktı derken artık blok uykuya geçti
Kundak denedin mi cnm yarım kundak ben çareyi onda buldumSelam kızlar
Benim sorunumda bebek uyutmak
Bizim bebiş gece 10 sabah 7 arası blok uyuyor
Gündüz de saatte 1 uyumak istiyor
Günde 10 kere çocuk uyutuyoruz sorun şu ki uykuya düşkün uykuyu seviyor ama uyutmak problem
Uykusu gelince stres oluyoruz artık
Ayakta beşikte her hangi bir yerde sallanmıyor nefret ediyor baya sırtını gerip kendini kurtarmaya falan çalışıyor
Otomatik salıncak aldım hamak aldım beşik var vs yok banamasın demedi
Kendi kendine uyusun diye bıraktım yok ağlıyor
Kucakta kendini geri atıyor
Şş pat yönetimi de iyice sinirlendirdi onu
Bi pilates topu ile uyutuyorduk şimdi onu da istemiyor napcamızı şaşırdık valla
Bi dönence denemedim sanırım
Önerisi olan var mı ya benim bilmediğim bir yöntem falan
Onda da açana kadar baya tepiniyor ellerini çıkarıyor sonunda başarılı olup çıkarmazsa yine çığlık atıyor mecbur açıyorum bide ağlasın biraz diye bekleyemiuorum bile hemen katılma moduna geçiyor 3 sn deKundak denedin mi cnm yarım kundak ben çareyi onda buldum
Ne zamandir başladı canım dökülmen bende henüz başlamadı ama başlarsa yandık yani zaten incetelliKizlar sac dökülmesi isini ne yapacagiz.. dökülmüyor akiyor resmen.. hele banyodan sonra aman Allahim.. kel kalmaya ramak kaldi.. vitamin mi kullansak ne yapsak..
Ağrıdan kasıt mastit vs den dolayimi?Kızlar göğsümde ağrı var nasıl geçirebilirim tecrübeli olanlar yardım edebilir mi?
Dün gece uyandığımda göğüslerim dolu doluydu ama sağ göğsümde ağrı vardı emzirip uyudum tekrar uyandığımızda ağrı hem artmıştı hem de emzirirken ağrı yapıyordu dün gece emzirdim sonra soğuk lahana yaprağı buz torbası falan koyup arkasına sağdım emzirirkenki ağrı gitti fakat hala normal değil ağrım var biraz elimle bastırınca da acıyor normalde sağım yapınca sağ göğsümden hep daha fazla çıkardı iki gecedir sağ göğsümden daha az süt çıkıyorAğrıdan kasıt mastit vs den dolayimi?
Tıkanıklık olabilir mi acaba tam boşalmamiş olabilir içinde yumrular gwluyormu eline?Eğer öyleyse sıcak duş altında saginca daha çok süt çıkıyorDün gece uyandığımda göğüslerim dolu doluydu ama sağ göğsümde ağrı vardı emzirip uyudum tekrar uyandığımızda ağrı hem artmıştı hem de emzirirken ağrı yapıyordu dün gece emzirdim sonra soğuk lahana yaprağı buz torbası falan koyup arkasına sağdım emzirirkenki ağrı gitti fakat hala normal değil ağrım var biraz elimle bastırınca da acıyor normalde sağım yapınca sağ göğsümden hep daha fazla çıkardı iki gecedir sağ göğsümden daha az süt çıkıyor
Duşta nasıl sağacağımTıkanıklık olabilir mi acaba tam boşalmamiş olabilir içinde yumrular gwluyormu eline?Eğer öyleyse sıcak duş altında saginca daha çok süt çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?