2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba, teşekkür ederim. Yani bebek ayrı çekiyor biz ayrı çekiyoruz zor bir süreçti. Doktorlar reflü de reflü diyorlar ihtimalleri sıralamıyorlar. Minicik mideden nasıl okadar sıvı çıkıyor zaten insan diyor reflü den bu kadar olamaz. Benim bebeğim daha mamasını içerken kaka yapan bir bebek bez yetistiremiyordum kusmalar başladıkça 3 güne bir kaka yapıp neredeyse hiç çiş yapmıyordu çok su kaybetti tabi hızla kilo verdi. Siz ısrarcı olun kusmalari devam ederse ultrason isteyin. Umarım sizin başınıza da gelmez. Farkında bir annesiniz ne güzel bazen fazla okuma diyorlar ama bi çare işte insan araştırıyor ben tanı konulmadan bilmiyordum bu hastalığı.

Burada bebeğini uyandıran anneler görüyor elf gözlerim inanamıyorum uyusa diye eşimle manyak olduk artık gece 2 saatte bir kalktığında teşekkür ediyoruz kendisine yapmayın etmeyin bırakın uyusun bebeleriniz ve bebeği güzel uyuyan canım anneler benim için de yastığını yatağınızı öpüp koklayın sıkı sıkı sarılın o yastığınıza nolur, benim gibi uykusuzluktan üç aydır ruhu yok olan anneler için bir dakikalık saygı duruşu talep ediyorum

+1 diyorum aynı durumdayız uyuyan bebek ne büyük nimet geçen hafta gece 3 kez uyandı eşimle birbirimize bugün ne güzel uyuduk diyoruz düşünün halimizi bu gece yine 7-8 kez uyandı bir de her gece kaka yapıyor uykulu halde nasıl değiştiriyoruz hatırlayamıyorum bile.. Pazartesiden beri gündüz uykularıni düzene koymaya çalışıyorum belki geceye de yansır diye yok olmuyor

Selam kızlar
Benim sorunumda bebek uyutmak
Bizim bebiş gece 10 sabah 7 arası blok uyuyor
Gündüz de saatte 1 uyumak istiyor
Günde 10 kere çocuk uyutuyoruz sorun şu ki uykuya düşkün uykuyu seviyor ama uyutmak problem
Uykusu gelince stres oluyoruz artık
Ayakta beşikte her hangi bir yerde sallanmıyor nefret ediyor baya sırtını gerip kendini kurtarmaya falan çalışıyor
Otomatik salıncak aldım hamak aldım beşik var vs yok banamasın demedi
Kendi kendine uyusun diye bıraktım yok ağlıyor
Kucakta kendini geri atıyor
Şş pat yönetimi de iyice sinirlendirdi onu
Bi pilates topu ile uyutuyorduk şimdi onu da istemiyor napcamızı şaşırdık valla
Bi dönence denemedim sanırım
Önerisi olan var mı ya benim bilmediğim bir yöntem falan

Ben de ameliyat oldum. Sizin de actiklari yeri acik biraktilar mi kendi kapansin diye? Ve benim actiklari yerden sut akiyo, sizin de akiyo muydu?

Harıka ne guzel uyuyor us benım kı gece bır bucuk saate bır uyanıyor

Kizlar sac dökülmesi isini ne yapacagiz.. dökülmüyor akiyor resmen.. hele banyodan sonra aman Allahim.. kel kalmaya ramak kaldi.. vitamin mi kullansak ne yapsak..

Kundak denedin mi cnm yarım kundak ben çareyi onda buldum

Kundak denedin mi cnm yarım kundak ben çareyi onda buldum
Onda da açana kadar baya tepiniyor ellerini çıkarıyor sonunda başarılı olup çıkarmazsa yine çığlık atıyor mecbur açıyorum bide ağlasın biraz diye bekleyemiuorum bile hemen katılma moduna geçiyor 3 sn de

Kizlar sac dökülmesi isini ne yapacagiz.. dökülmüyor akiyor resmen.. hele banyodan sonra aman Allahim.. kel kalmaya ramak kaldi.. vitamin mi kullansak ne yapsak..
Ne zamandir başladı canım dökülmen bende henüz başlamadı ama başlarsa yandık yani zaten incetelli

Sevgili anneler biz ne zaman rahata kavuşacagiz yani rahattan kastım bütün gün bebek uyanıkken kucağımıza durmadan,kendiliğinden bıraktığımız da kendi kendine oturup emekleyip durduğu günler ne zaman gelicek kaç aylıkken güzel şeyler duymaya ihtiyacım var :)
Emmedigi zamanlar hariç oyalamak zor biraz neyapacagimi şaşırıyorum

Ağrıdan kasıt mastit vs den dolayimi?
Dün gece uyandığımda göğüslerim dolu doluydu ama sağ göğsümde ağrı vardı emzirip uyudum tekrar uyandığımızda ağrı hem artmıştı hem de emzirirken ağrı yapıyordu dün gece emzirdim sonra soğuk lahana yaprağı buz torbası falan koyup arkasına sağdım emzirirkenki ağrı gitti fakat hala normal değil ağrım var biraz elimle bastırınca da acıyor normalde sağım yapınca sağ göğsümden hep daha fazla çıkardı iki gecedir sağ göğsümden daha az süt çıkıyor

Tıkanıklık olabilir mi acaba tam boşalmamiş olabilir içinde yumrular gwluyormu eline?Eğer öyleyse sıcak duş altında saginca daha çok süt çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…