- 29 Kasım 2014
- 1.726
- 2.942
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #32.981
kaçta uyanıyor ki maşallah çok iyi 9 fa uyuması biz 3-4 te falan uyuyoruzKizlar bebisleriniz gece uykusuna kacta yatiyorlar.. ben 9 da yatırıyorum ama 7 de basliyor aglamaya.. acaba daha erken mi yaptırmam gerekiyor..
nasıl düzelteceğiz bu geç uyumalarıGece hiç uyanmıyor mu ? uyandığında uykusuna devam etmesini nasıl sağlıyorsunuz acaba ? Hemen uykuya dalıyor mu tekrar ?
Uykudan yana çok dertliyim de
Bizim gece uykumuz berbat ama gündüz güzel gündüz veya gece uykuya dalacağı zaman bi uyku arkadaşı aldım müzikli ve titreşimli. uykusu geldiğini belli edince emmek istiyor göbeğinede arkadaşını koyuyorum 5 dk içinde dalıyor sonra yatağına yatırıyorum. eskiden sallanmak isterdi artık direk koyunca uyuyor yanında titreşim 5-10 daha devam ettiriyorum. Rahatlatıyor özellikle gaz sıkıştırınca falan.Selam kızlar
Benim sorunumda bebek uyutmak
Bizim bebiş gece 10 sabah 7 arası blok uyuyor
Gündüz de saatte 1 uyumak istiyor
Günde 10 kere çocuk uyutuyoruz sorun şu ki uykuya düşkün uykuyu seviyor ama uyutmak problem
Uykusu gelince stres oluyoruz artık
Ayakta beşikte her hangi bir yerde sallanmıyor nefret ediyor baya sırtını gerip kendini kurtarmaya falan çalışıyor
Otomatik salıncak aldım hamak aldım beşik var vs yok banamasın demedi
Kendi kendine uyusun diye bıraktım yok ağlıyor
Kucakta kendini geri atıyor
Şş pat yönetimi de iyice sinirlendirdi onu
Bi pilates topu ile uyutuyorduk şimdi onu da istemiyor napcamızı şaşırdık valla
Bi dönence denemedim sanırım
Önerisi olan var mı ya benim bilmediğim bir yöntem falan
Bende budizzz aldım ama uyumak için çok ilgilenmedi onunla sesini kullanıyorum bende anne karnı sesi fön sesi vs varkaçta uyanıyor ki maşallah çok iyi 9 fa uyuması biz 3-4 te falan uyuyoruz
nasıl düzelteceğiz bu geç uyumaları
Bizim gece uykumuz berbat ama gündüz güzel gündüz veya gece uykuya dalacağı zaman bi uyku arkadaşı aldım müzikli ve titreşimli. uykusu geldiğini belli edince emmek istiyor göbeğinede arkadaşını koyuyorum 5 dk içinde dalıyor sonra yatağına yatırıyorum. eskiden sallanmak isterdi artık direk koyunca uyuyor yanında titreşim 5-10 daha devam ettiriyorum. Rahatlatıyor özellikle gaz sıkıştırınca falan.
1 haftada düzeni oluşturması gerçekten harikaymışGenelde 9 gibi yatiyor gece 1 de ve sabah 4 te uyaniyor emip geri uyuyor.. kucagima almiyorum sallamiyorum.. yanima yatirip emzirip tekrar yatiriyorum bu sekilde daliyor tekrar..
1 haftadir uyku egitimine başlamıştım bugun 8 de uyudu..
Bir de bebeginiz uykuyu cok sevecek diye bir kitap aldim ondan yararlaniyorum.. tavsiye ederim..
Duşun altında akan suda hem buharla sıcakla suda vurunca daha kolay alıyor.Sagdigin suyla gitsin boşver ağrıdan kurtul maksat.Ben mastit olduğumda nasıl tikandiysa göğsüm sıkıyorum sıkıyorum akmıyordu suyun altına girince aktı.Duşta nasıl sağacağım
Benimle de paylaşıt mısın canım planında bende kendime oluşturmak istiyordum belki faydalanırım ya da ebeyi paylaşabilirsen ona da yazabilirim.1 haftada düzeni oluşturması gerçekten harikaymışbenimki gece 4 gibi uyudu saat başı uyanıp emzik istedi sürekli. Meme verdikçe ağladı. Sabah 7 gibi uykuya daldı. Mahvoldum gece boyu. Her yerim ağrıyor. Bugün ben de eğitim için bi plan oluşturdum instagramdan bi ebenin desteğiyle. İnşallah bizimki de uyum sağlar. Böyle çok çok zor
Benim de 1 gün öyle oldu ama kalabalık bir ortama gittik nazar değdi galiba o gün sol göGsum sızim sızım sızladı. Sardığım halde ne süt gelsi ne sızısı geçti. Ancak bebekler emdikçe yumuşadı. Bir de bol bol dua , nazar duası okuduk. Oluyor bazen öyle sseyler.Kızlar göğsümde ağrı var nasıl geçirebilirim tecrübeli olanlar yardım edebilir mi?
Plan bu şekilde. Her soruma cevap verdi sağolsun. İnşallah uygulayabiliriz. Ben uykusuzluktan bittim artık. Hesabı da şu Login • InstagramBenimle de paylaşıt mısın canım planında bende kendime oluşturmak istiyordum belki faydalanırım ya da ebeyi paylaşabilirsen ona da yazabilirim.
Ahh kıyamamKızlar 3 aylık bebeğim maalesef kovid pozitifçok üzgünüm çok telaşlı.. çok ateşli ve çok huysuz dua edin bir an önce toparlasin ne olur
Ben fön makinası ile ısıtarak masajla açmıştım YouTube da masajlar var oradan baktımDuşta nasıl sağacağım
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda toparlanır.Kızlar 3 aylık bebeğim maalesef kovid pozitifçok üzgünüm çok telaşlı.. çok ateşli ve çok huysuz dua edin bir an önce toparlasin ne olur
Yenidogan aparati ile kullanimdan memnun musunuz?Kızlar yenidoğan aparatı olmadan kanguru kullanmaya başlayan var mı aranızda ? 90 gün dolunca başlayabilirsiniz demişti ebe ama emin olamadım. Doktor kontrolünde sorucam da taa haftaya randevumuz
Aldığımız kanguruda yenidoğan aparatı olmadığını eve gelince fark ettikYenidogan aparati ile kullanimdan memnun musunuz?
Sezeryanın ilki kolay oluyor diyen gelsin çıkışta görüşcem onunlaCanım o çok değişken bir durum, ben mastitten ameliyat oldum 2 kere, ilkinde ameliyattan birkaç saat sonra ben çıkacağım dedim, serum veriyoruz çıkamazsınız dediler, hastaneye imza verdim çıktım, eşim almaya gelmedi kalman lazım dedi, tramvaya bindim kendim gittim eve, ne ağrı ne acı bisey hissetmedim ama ikinci seferde yatarak bile uyuyamıyorum ağrıdan, oturur pozisyonda yattım 1-2 gün. Neyle alakalı bilmiyorum ama aynı ameliyat farklı etkiler oldu bende. Sezaryande de genelde ilki kolay oluyor ikincisi özellikle üçüncüsü zor oluyor diyenler var. Ben sezaryen olmuş ertesi gün taburcu olup evini supurenleri biliyorum.
acısa da ağrısa da bastıra bastıra ağlaya ağlaya yoğurdum memeyi. Mastit masajı videoları izleyip yaptım. Sıcak suyun altına girdim yoğurdum. Hastane tipi pompayla canını çıkardım. En çok o memeyi emzirdim. Diğerine mochi taktım. Daha geçmese lesitin içecektim. Mastit zor iş.Dün gece uyandığımda göğüslerim dolu doluydu ama sağ göğsümde ağrı vardı emzirip uyudum tekrar uyandığımızda ağrı hem artmıştı hem de emzirirken ağrı yapıyordu dün gece emzirdim sonra soğuk lahana yaprağı buz torbası falan koyup arkasına sağdım emzirirkenki ağrı gitti fakat hala normal değil ağrım var biraz elimle bastırınca da acıyor normalde sağım yapınca sağ göğsümden hep daha fazla çıkardı iki gecedir sağ göğsümden daha az süt çıkıyor
ben neko switch aldım taşıyorum, içinde çok kalmıyor bağıra çağıra ağlıyor.Kızlar yenidoğan aparatı olmadan kanguru kullanmaya başlayan var mı aranızda ? 90 gün dolunca başlayabilirsiniz demişti ebe ama emin olamadım. Doktor kontrolünde sorucam da taa haftaya randevumuz
Allah şifa versin en kısa zamanda iyileşsin inşallah , çok geçmiş olsun…Kızlar 3 aylık bebeğim maalesef kovid pozitifçok üzgünüm çok telaşlı.. çok ateşli ve çok huysuz dua edin bir an önce toparlasin ne olur
Çok geçmiş olsun en kısa sürede atlatsin inşallah yavrunuz.Kızlar 3 aylık bebeğim maalesef kovid pozitifçok üzgünüm çok telaşlı.. çok ateşli ve çok huysuz dua edin bir an önce toparlasin ne olur
Bizim 1 gün oldu sadece. Ama 3 gün sıçrayarak uyandı korktu galiba o kadar aşı bir günde olunca.İyi akşamlar 2. Ay aşılarından sonra ateşiniz ne kadar sürdü. Bebeğim aşıdan geldiğimizde çok bağırdı saat 2 gibi uykuya geçti bi kere zorla uyandırdım besledim yine uyudu. Hala da uyuyor. Ateşi 37 gibi oldu üstünü açtım. Sizlerin ne zamana kadar sürdü ateş durumu?
planlara bire bir uymak çok zor ya ben kaç kez erken uyandırdım gündüz bi şekilde tamamlıyor gece yine geç yatıyor. Uyku danışmanlarına desem "oyala gündüz uzun uyumasın" diyecek. Ama ne yapayım uyuyacam diyen bebeği ne kadar oyalayabilirim. keyfi olmuyor ağlıyor uyandırsam da huysuzluk yapıyor illa tamamlıyor kendi bünyesine uygun olan uykuyu. O yüzden bu listelere uymak çok zor.Plan bu şekilde. Her soruma cevap verdi sağolsun. İnşallah uygulayabiliriz. Ben uykusuzluktan bittim artık. Hesabı da şu Login • Instagram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?