2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bebisleriniz gece uykusuna kacta yatiyorlar.. ben 9 da yatırıyorum ama 7 de basliyor aglamaya.. acaba daha erken mi yaptırmam gerekiyor..
kaçta uyanıyor ki maşallah çok iyi 9 fa uyuması biz 3-4 te falan uyuyoruz
Gece hiç uyanmıyor mu ? uyandığında uykusuna devam etmesini nasıl sağlıyorsunuz acaba ? Hemen uykuya dalıyor mu tekrar ?
Uykudan yana çok dertliyim de
nasıl düzelteceğiz bu geç uyumaları
Bizim gece uykumuz berbat ama gündüz güzel gündüz veya gece uykuya dalacağı zaman bi uyku arkadaşı aldım müzikli ve titreşimli. uykusu geldiğini belli edince emmek istiyor göbeğinede arkadaşını koyuyorum 5 dk içinde dalıyor sonra yatağına yatırıyorum. eskiden sallanmak isterdi artık direk koyunca uyuyor yanında titreşim 5-10 daha devam ettiriyorum. Rahatlatıyor özellikle gaz sıkıştırınca falan.

Bende budizzz aldım ama uyumak için çok ilgilenmedi onunla sesini kullanıyorum bende anne karnı sesi fön sesi vs var
Dönence kaldı denemediğim onu da sipariş verdim hayırlısı artık

1 haftada düzeni oluşturması gerçekten harikaymış benimki gece 4 gibi uyudu saat başı uyanıp emzik istedi sürekli. Meme verdikçe ağladı. Sabah 7 gibi uykuya daldı. Mahvoldum gece boyu. Her yerim ağrıyor. Bugün ben de eğitim için bi plan oluşturdum instagramdan bi ebenin desteğiyle. İnşallah bizimki de uyum sağlar. Böyle çok çok zor

Kızlar yenidoğan aparatı olmadan kanguru kullanmaya başlayan var mı aranızda ? 90 gün dolunca başlayabilirsiniz demişti ebe ama emin olamadım. Doktor kontrolünde sorucam da taa haftaya randevumuz

Duşta nasıl sağacağım
Duşun altında akan suda hem buharla sıcakla suda vurunca daha kolay alıyor.Sagdigin suyla gitsin boşver ağrıdan kurtul maksat.Ben mastit olduğumda nasıl tikandiysa göğsüm sıkıyorum sıkıyorum akmıyordu suyun altına girince aktı.

Benimle de paylaşıt mısın canım planında bende kendime oluşturmak istiyordum belki faydalanırım ya da ebeyi paylaşabilirsen ona da yazabilirim.

Kızlar göğsümde ağrı var nasıl geçirebilirim tecrübeli olanlar yardım edebilir mi?
Benim de 1 gün öyle oldu ama kalabalık bir ortama gittik nazar değdi galiba o gün sol göGsum sızim sızım sızladı. Sardığım halde ne süt gelsi ne sızısı geçti. Ancak bebekler emdikçe yumuşadı. Bir de bol bol dua , nazar duası okuduk. Oluyor bazen öyle sseyler.

Gündüz 3-4 saat 4 saati geçmeyecek gece de 4-5 saat 5 saati geçirmeyecek şekilde emmesi lazım 5 saaten fazla uyursa uyandır dedi

Benimle de paylaşıt mısın canım planında bende kendime oluşturmak istiyordum belki faydalanırım ya da ebeyi paylaşabilirsen ona da yazabilirim.
Plan bu şekilde. Her soruma cevap verdi sağolsun. İnşallah uygulayabiliriz. Ben uykusuzluktan bittim artık. Hesabı da şu Login • Instagram

Sezeryanın ilki kolay oluyor diyen gelsin çıkışta görüşcem onunla
acısa da ağrısa da bastıra bastıra ağlaya ağlaya yoğurdum memeyi. Mastit masajı videoları izleyip yaptım. Sıcak suyun altına girdim yoğurdum. Hastane tipi pompayla canını çıkardım. En çok o memeyi emzirdim. Diğerine mochi taktım. Daha geçmese lesitin içecektim. Mastit zor iş.
Kızlar yenidoğan aparatı olmadan kanguru kullanmaya başlayan var mı aranızda ? 90 gün dolunca başlayabilirsiniz demişti ebe ama emin olamadım. Doktor kontrolünde sorucam da taa haftaya randevumuz
ben neko switch aldım taşıyorum, içinde çok kalmıyor bağıra çağıra ağlıyor.
Kızlar 3 aylık bebeğim maalesef kovid pozitif çok üzgünüm çok telaşlı.. çok ateşli ve çok huysuz dua edin bir an önce toparlasin ne olur
Allah şifa versin en kısa zamanda iyileşsin inşallah , çok geçmiş olsun…

İyi akşamlar 2. Ay aşılarından sonra ateşiniz ne kadar sürdü. Bebeğim aşıdan geldiğimizde çok bağırdı saat 2 gibi uykuya geçti bi kere zorla uyandırdım besledim yine uyudu. Hala da uyuyor. Ateşi 37 gibi oldu üstünü açtım. Sizlerin ne zamana kadar sürdü ateş durumu?

Bizim 1 gün oldu sadece. Ama 3 gün sıçrayarak uyandı korktu galiba o kadar aşı bir günde olunca.

Plan bu şekilde. Her soruma cevap verdi sağolsun. İnşallah uygulayabiliriz. Ben uykusuzluktan bittim artık. Hesabı da şu Login • Instagram
planlara bire bir uymak çok zor ya ben kaç kez erken uyandırdım gündüz bi şekilde tamamlıyor gece yine geç yatıyor. Uyku danışmanlarına desem "oyala gündüz uzun uyumasın" diyecek. Ama ne yapayım uyuyacam diyen bebeği ne kadar oyalayabilirim. keyfi olmuyor ağlıyor uyandırsam da huysuzluk yapıyor illa tamamlıyor kendi bünyesine uygun olan uykuyu. O yüzden bu listelere uymak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…