2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Haklısın çok zor gerçekten. Uyurken uyandırmaya kıyamıyorum ki zaten o da uyanmıyor.
Benimki ilk önce gece 2 gibi uyuyordu. Olsun dedik idare ettik ama şimdi 3-4 -5 hatta 7 oldu uyku saati. Ben dayanamıyorum o kadar uykusuzluğa. Bu el kadar bebeler nasıl direnebiliyor sinir , psikoloji kalmadı bende. Özellikle dün gece çok zor geçti.böyle ne kadar sürecek bilmiyorum. Akşam hiç olmasın istiyorum

İyi akşamlar sizede bizim ateşimiz 2 gün sürdü 37.5 ten üstüne çıkmadı ama çok huzursuzdu hep uykuluydu ebe normal 38 derece olursa doktora gidersiniz 2.gun geçer dedi ve öyle oldu calpol kullandım 6 saatte bir.

Aşıdan 4 saat sonra bir çk calpol verdim önlem olarak. 6 saat sonra tekrar verdim. Ertesi gün de iki doz verdim sadece. Sonra ihtiyaç duymadım, bebek süreci yumuşak atlattı (aşı yerlerine dikkat ettim dokununca acıyabilir 3 tane vurdular)

Ben sevdiği oyuncakları besiginde ulaşabileceği şekilde astım, uyku zamanı yatiriyorum, bir süre oyuncakları ile oynuyor sohbet ediyor falan, uykusu gelince gözlerini ovalamaya başlıyor yada ağzını açıp emzik istoyor o zaman emzigini veriyorum, gözler kapanınca da eğer gece ise gece lambasını açıp ışığı kapatıyorum.

kızlar bebeğim 20 gün oldu hala grip doktora götürdüm en başta burnunu temizle ateş olursa calpol ver dedi gönderdi.iki gün ateşimiz oldu geçti ama burun tıkanıklığı bir türlü geçmiyor serum fizyolojikle temizliyorum yine açılmıyor hapşırıyor arada öksürüyor çok yıprandım hergün uyanıyorum bir ümit yine geçmemiş ne yapicam bilemedim artik

Bizde de burun tıkanıklığı oldu ve arada öksürüp hapşırıyordu. Burun spreyi verdi sadece ve bol bol temizleyin burnunu dedi doktor ve günde 3 defa 5ml serum suyuyla buhar yapıyoruz düzeldi çok şükür.

Merhaba..kolayliklar diliyorum.. insallah bol uykulu geceleriniz olsun.. bebeklerin biyolojik bir uyku saati var.. ne kadar gec yatarlarsa o kadar uykuya direnc kazaniyorlar.. ben dun gece 7 de yatirmaya basladim biraz zor uyudu mizladi tam uykuya dalmasi 20:30 u buldu.. ama gece boyu 1 defa uyandi emip uyudu.. her bebek farkli rutinleri sever kendi bebeginize gore bir ruyin olusturun.. ama mumkun oldugunca erken yatirmaya calisin.. bebek gece gec yatmayi aliskanlik etmemeli..

Ne zamandir başladı canım dökülmen bende henüz başlamadı ama başlarsa yandık yani zaten incetelli
2 hafta oldu baslayali ama yarisi gitti o gür saclarimin.. 2 haftada böyleyse bir kac ay sonra kelaynak kuşu gibi gezmem yakindir.. hergün ev supuruyorum vallahi yildim simdiden

Bizde de aynı sürekli burnunu temizliyorum ama geçmiyor burnu genzi dolu oluyor

kaç günde düzeldi canım bende buhar yapıyorum ama pek işe yaramıyor

Bebeğiniz saat kaça kadar uyuyor acaba ve nasıl kesintisiz uyuyor? Benim bebeğim de erken yatıyor ama 2 saatte bir hatta dün gece saatte bir kalktı açlık olduğunu düşünmüyorum çok meme emmiyor gazdan çığlık atıp minik pıttlayıp bacaklarını kasarak uyanıyor hep böyle Acaba uyku konusu gazdan sonra mı düzelir bilmiyorum 3 ay bitince geçer diyorlardı bizim 6 ayı bulacak gibi

kaç günde düzeldi canım bende buhar yapıyorum ama pek işe yaramıyor
3 gün oldu ama sebebi de önemli virüsse uzun sürüyormuş bizimki hafif üşütmeye bağlı kulağında kızarıklık olmuş. Doktor geçmezse 1 hafta içinde getirin büyük ihtimalle virüse bağlı da olabilir dedi geçti çok şükür.

Ay ne güzel ya bizimki emzik kullanmıyor maalesef bütün markaları aldım neredeyse bana mısın demedi ya atıyor ya öğürüyor

Ay ne güzel ya bizimki emzik kullanmıyor maalesef bütün markaları aldım neredeyse bana mısın demedi ya atıyor ya öğürüyor
Ben daha önce bi sürü şey denedim, sabah kadar beşikte mi sallamadim, kucağımda mi uyutmaya çalışmadım, bilmem kaç yüz kere evi mi dolaştırmadım meğer istediği sakince kendi kendine uyumakmış ama emzigin payı da büyük gerçekten, emzik tutmaması kötü olmuş.

Arkadaslar merhaba...ben hala adet olmadim bu nirmalmidir?siz oldunuz mu?
Ben de yeni oldum, hatta doktoru aradım benim kanamam tekrar başladı geleyim mi müsait misiniz diye, ee olacak tabi adet olmuşsundur ama istiyorsan yine de gel dedi, sonra baktım ki gerçekten adet olmuşum, 1 yıl olmayınca unutmuşum adeti falan, rezil oldum adama

İnşallah Sanırım tam da bu oldu. Alışkanlık haline getirdi. Dün akşam 8 de uyutmaya çalıştım 10 da uyudu. 12.30 gibi uyanmaya çalışırken gözünü açmadan emzirdim ama ne yazık ki uyandı 3e kadar uyudumadı yine bugün 7 de uyutmaya çalışıcam böyle böyle düzelir belki saatleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…