2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim pompamda öyle ilk zamanlar nasıl çekiyordu şimdi mastitken bile çekmedi çok uğraştım elle sagdim sonra

kizlarr . benim göbeğim 3 ay geçmesine rağmen halaa inmedi. bildiğin 20 haftalık hamile gibi göbeğim var.
ağustosta doğum yapınca korse çok kullanamadım.
önceden de göbeğim vardı ama bu kadar çok değildi hamile kalmadan önce.
Bu şekilde olup
sonrasında göbeğini indiren nasıl indiren var mı?
egzersize falan başlasam mı evde pilates tarzi

Canım bende de kaldı göbek ama çok normal, tamamen eski haline dönmesi 6-9 ayı bulur diye düşünüyorum, egzersi bunu hızlandırır tabi, karın kaşlarını çok zorlamadan yapabilirsin, dogumdan sonra 3-4 ay karın kaşlarını zorlamamak gerekir diye biliyorum.

kiminin kalmıyor.bu kadar neden kaldı anlamadım.

Kadın doğum doktoru baksa anlar mı sizce ilaçsız geçmez mi ki? Ağrım geçti ama hala kitleler geliyor elime

Ay sorma sorma arkadaş aynı durum bende de var. Sabah 8 de bir kalkıyor akşam 8,9 bazen 10 da uyuyor. Bütün gün ayakta uyku saatine kadar telef oluyorum. Ya kucağımda ya memede. Gündüz uykusu da olmadığı için ne yemek yapabiliyorum ne iş güç. Şöyle kendi kendine bakınan bişeylerle oyalanan Bebek var mıdır acaba yaa

Bizimki de hiç durmazdı 1 aydır oyun halısını çok seviyor eğer uykusunu almış karnı tok ve gazı yoksa 1 saat durabiliyor o 1 saat bile ilaç gibi geliyor bana, en azından yemek yiyebiliyorum

Valla helal olsun maşallah hayalimdeki bebek bu şekilde olması için eğitim mi verdiniz acaba? Benimki bırak kendisi uyumayı belli bir uyuma şekli bile yok nasıl denk gelirse uyutana kadar canım cıkıyor vallaha

Bence alınan kilolarla alakalı, ben 25 kiloya yakın aldım, 5 kilosu falan kaldı ama derininde toparlanması lazım, çok kilo almayanların doğum göbeği daha çabuk gidiyor.
Gitmiyor. 11 kilo almıştım şuan da çubuk gibiyim ama göbekli bir çubuk bu göbekle napıcam bilmiyorum henüz 2 hafta önce hastanede hamile olduğumu düşünen bir amca yer vermek istedi durumum o kadar vahim

Kızlar bebelerinize uyku tulumu aldınız mı bende arayış içerisindeyim. Kışın terletmeyen modeller varmış. Kullanıp memnun kaldığınız uyku tulumu önerilerinize açığım

Kızlar bebelerinize uyku tulumu aldınız mı bende arayış içerisindeyim. Kışın terletmeyen modeller varmış. Kullanıp memnun kaldığınız uyku tulumu önerilerinize açığım
Ben kullanıyorum canım yaklaşık 1 ay oldu. Evimiz 22-24 derece 0,5 tog aldım içine kollu zıbın ve alt giydiriyorum çok memnunum geceleri emzirmeye kaldırdığımda vücudu soğumamış oluyor

Valla helal olsun maşallah hayalimdeki bebek bu şekilde olması için eğitim mi verdiniz acaba? Benimki bırak kendisi uyumayı belli bir uyuma şekli bile yok nasıl denk gelirse uyutana kadar canım cıkıyor vallaha
Ben de öyleydim saatlerce kucağımda uyutmaya çalışır başarır ve beşiği koyduğum an uyanan bebekle yıkılırdım, eğitim vermedim tesadüf oldu aslında, biraz oyalansin ben de ütü yapayım diye bigun yatırdım beşiğine, oyuncakları ile oynuyordu sonra pat diye uyuyuverdi, sonra hep o şekilde yaptım, uyanınca altını alıyorum mamasını veriyorum m, gazını çıkartıyorum, biraz seviyorum falan sonra besigine bırakıyorum, Kucakta falan sallamıyorum artık, bir de zaten benim kucağimi sevmiyor, tutmayı beceremiyorum galiba hiç rahat edemiyor, onun için de iyi oldu ohh kurtuldum bu kadının kucağından demiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…