Yeni anneyim cok bilgim yoktu evet 2/3 defa su berdim ama burdaki tavsiyelerden sonra birdaha su vermedim gece de kizim ne zaman uyanirsa mamasini ozaman verdim iyi besin alabilseydi gece bi ogun kaciracaktim ama kizim hep ayina gore cok az yemeye basladi gece yemeyini ic kesmedim cunku sadece gece guzel yiyordu kizimi hic ac brakmadim burda boyle dusundugumu uygulayacagimi soyledim ama uygulamadim her devlette gore demekki farkli bilgilerle yetisiyor bebekler sonucta her devlette yasadigim icin her birite farki kat kat gordum bulgaristanda bebek dogduktan sonra doktor su getiriyor sekerli inanabiliyor musunuz ?
Almanyada anneyin sutu olmamasina ragmen bebek aglamasina ragmen formul mama vermiyorlar anneyi emiyor yalanci emzik gibi
Bulgarista bebek dogunda yikarlar giydirirler getirirler almanyada bebek ciktigi gibi ciplak anneyin kucagina atilir sabaha kadar cirilciplak anneyin gogsunde uyur yikamazlar yani her devlette aynisini gormedim

Kizim iki aylik 60 cc den fazla istemiyordu bazen 6/7/8 sat yemek istemiyordu doktora getirmeme ragmen doktor sorun yok diyordu 3 saate bir besledigim benegi 4/5 saate besle diyordu ben 4/5 saate 60cc yiyen bebegin kilosunu nasil artirabilirim okadar saat 60cc turkiyede emmek istedigi zaman emizrin diyorlar her saat basi her yarim saat bebek istediginde hep besleniyor burda doktor aglasada oyalayacaksin 3 saat oncesinde beslemeyeceksin midesi genisler diyor vermiyor peki ben neye gore kime gore ilerleyecegim