2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Acaba ne zaman eski halimize döneriz. Şuan başımı duvara vurup patlatasım var çünkü ağrısına dayanamıyorum. Sanki dövmüşler gibi tüm kemiklerim ağrıyor. Benimki de doymuyor ki ağlıyor sürekli meme boş geliyor bağırıp çekiyor, biberonda almıyor zor bela dün idare ettim bakmam lazım bugün bi çaresine

Teşekkür ederim canım acaba aşı sütün tadını değiştiriyor olabilir mi diye merak ettim
Aşının öyle Bir etkisi olmamış araştırmalara göre. Bazen bebeklerde değişiklikler oluyor atak haftasında falan da olabilir.

Canim ben bir yerde kullandığınız suyun markasına güveniyorsanız iyi bildiğiniz bir yerdense kaynatmaya gerek yok diye duymuştum ne kadar doğru bilemem ama ben bir kaç kere öyle verdim.
Kızlar önce üst diş gelir mi acaba bizim üst diş etleri şişmiş geldi bana ya da orjinal mi bu bilemedim tecrübeliler bi bakabilir mi
4. Ay kontrolünde doktorumuza da soracağım
Yaa bir an benim bebişin resmini gördüm sandım benziyorlar da Maasallah
kizlar, bebeginin saci dokulen var mi?
Döküldü şuan yenileri çıkıyor canım

Kızlar benim bebeğimin uyku düzeni bozulmuştu zırt pirt uyaniyordu hatta 4.ay atak dönemleri diye düşünmüştüm ama şimdi 3 gündür muhteşem uyuyor o kadar rahatladım ki 4.ayina girince bıçak gibi kesildi.Degisik sesler çıkarmaya basladi dönmeye başlamalar olduğu yerde sürünme çabaları İnşallah böyle gider.

Biz de o dönemdeyiz galiba berbat uyku duzeni diye bisey kalmadi. Umut oldu simdi bana bu yazdigin insallah öyle olur bizim de Size de maşallah bu arada

Benim atak haftası tarihleri bana uymuyor gibi geliyor bana ya. Doğması gerekene göre bakarsam hiç alakası yok. Doğduğuna göre baktığımda biraz daha uyuyor gibi. Ama o da tam değil. Kitabını da kısmen okumuştum, uygulaması da var ama uymadı işte. Böyle olan başka kimse var mı acaba?

Benimde öyle ben daha erken giriyorum mesela
1 hafta geç doğdu
1 haftada sapma var ben programa göre 2 hafta önce başlıyorum atak dönemine
Bu arada 2 hafta ileri 2 hafta geri sapma olabilirmiş

Benim de sizin anlattiginiz gibi oluyor...iki cocuk doktoruna sordum beslenmesinde sikinti yoksa problem degil dedi...bunlaedan biri cocuk enfeksiyin uzwrine yan dal mi ne yapmis...ben de biraktim desmeyi...sukur besleniyo bi rahatsizligi var gibi durmuyo

Kızlar biz dün 4. Ay atağına başladık, atak başlamadan 1 gece önce çok sessizleşiyor, ben buna fırtına öncesi sessizlik diyorum, 3 atakta da aynısı oldu, yatağına yatiriyorum 1-2 saat kara kara düşünüyor, aha diyorum yarın mahvoldum, yanliz bizim ataklar sadece geceleri oluyor, sizin de oyle mi? Gündüz hersey normal gece başlıyor mizirdanmaya taki sabah olana kadar, şuan da bunları zor yazıyorum, yanımda mizirdaniyor

Maalesef aynı şeyi yaşadık.. eşim kovid oldu 6 gün sonra bende koku ve tat gitti. Benden 2 gün sonra da 3 aylık kızım oldu kabus gbi bı 10 gün geçirdik.. ilk 3 gün 40 drc ateş yaptı. 4. Gün düzeldi.. öksürük yoktu ama burun akıntısı ve tıkanıklık vardı.. maalesef tek çare bol bol emzireceksin. Her fırsatta her dk.. şuan onun tek ilacı anne sütü. Benim kızım 4. Günden sonra toparladi ama iştahsızlık maalesef 2 hafta sürdü.
Çok geçmiş Olsun

Çok geçmiş olsun Eğer emiyorsa, siz canınız istemese bile bol protein ağırlıklı, vitaminli beslenin. Bebek sizden alacaktır. Kemik sulu çorbalar, bol yeşillik, C vitaminli sebze meyveler. Bana bunlar çok iyi gelmişti. Şifa bulun bian önce
N Neslixi Kundakuyku var instagramda benim o da hosuma gitti. Kursu 570 tl, birebir 2 hafta eğitimi de var onu henüz sormadım.
Kizlar dis kasiyici ne kullaniyosunuz bizim kizin surekli elleri agzinda, oioi'nin kasiyicisini almistim ama kullanmak istemiyor onu. Reddetmeyecegi sevecegi bisey almak istiyorum, tavsiyeniz varsa yazabilir misiniz
Sophie aldım, tutmaya ve kaşımaya başladı sevdi sanırım, yumuşaklığı güzel.

Canım nereden aldın? Ben de baktım biraz ama orjinalliginden emin olamadım? Yurtdisi alışveriş sitelerinde de bulamadım. Bir de nasıl dezenfekte ediyorsun yıkamamak gerekiyormuş, ben de diş kasiyici arayişındayım ama yikanamamasi büyük sorun.

Merhaba sizde de nefes darlığı oldu mu.. oyle bir illet ki nefes alamiyorum cocugu bile dogru düzgün emziremiyorum.. halsizlik cok berbat..Allah sifa versin hepimize

Hanimlar 4. Ay ataklarindan bahsetmissiniz. Nasil oluyor acaba bu ataklar? Biz ayin 11'inde 4 aylik olacağız. Benim bebegim de geceleri cok guzel uyurdu, 1 kere kalkardi aciktigi icin. Ama 2 gundur cok gak guk yapiyor, 3-4 kere uyaniyor. Biz de mi atak yasiyoruz acaba

Merhaba sizde de nefes darlığı oldu mu.. oyle bir illet ki nefes alamiyorum cocugu bile dogru düzgün emziremiyorum.. halsizlik cok berbat..Allah sifa versin hepimize
Benim sadece tat ve kokum gitti başka hiçbir şeyim yoktu şükürler olsun ki. Koku tat gitti 5 gün sonra da geri geldi. Bebeğim ve eşim çok ağır geçirdi.. eşim hastaneye yattı 10 gün hastanede kaldı maalesef.

Kızlar selam 4. Ay kontrolünden geliyoruz. Biraz canım sıkıldı sanki.. her ay 1000-1200 giderken bu ay sadece 400 gram almışız.. 7200 kilosu.boyu güzel uzamış 1 ayda 4.5 cm atmış. Ayına göre kilo normal dedi fakat az almış dedi. Önümüzdeki ay tekrar göreyim bu şekilde giderse yavaştan ek gıdaya geçiş yapalım dedi.. sizlerin kilosu ne durumda ?

Şşşpat kullanarak uyutuyorum zaten dogdugundan beri ona alisti neyseki atak doneminde o kadar sacma uykusuz kaliyo ki dün hep memede uyuyakaldi ödüm kopuyo ona alisacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…