- 18 Aralık 2020
- 742
- 962
- 53
- 30
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.161
Acaba ne zaman eski halimize döneriz. Şuan başımı duvara vurup patlatasım var çünkü ağrısına dayanamıyorum. Sanki dövmüşler gibi tüm kemiklerim ağrıyor. Benimki de doymuyor ki ağlıyor sürekli meme boş geliyor bağırıp çekiyor, biberonda almıyor zor bela dün idare ettim bakmam lazım bugün bi çaresineCanim bende cuma günü oldum 2. Dozu içim titredi resmen. Gozlerim yandi ellerim ayaklarim buz gibi evin içerisi sicak ama sanki üzerime kar yağıyordu hırka giydim patikle uyudum. gece yarisi uyandim bu seferde üşüme gitti ateş bastı. Su içiyorum içiyorum içim yaniyor gibi 1 gun boyunca da baş ağrısı çektim. Dediğin gibi sütüm azaldi. Gece benim göğüslerim dolardı öğlenleri çok olmazdı ama gece doluydu şimdi gece göğüsüm yumuşacık çocuk doymuyor bu sefer gece saat başı kalkıyor. 2 göğüsü emip uyuyor. Önceden gece dolu dolu gelirdi kendiliğinden birakip uyurdu memeyi şimdi gece doymadigi için çok uyaniyor.
Teşekkür ederim canım acaba aşı sütün tadını değiştiriyor olabilir mi diye merak ettimBen tek doz oldum red yaşamadım, hatta birebir korona oldum yine bebeklerde iştah azalması olmadi emmeye devam ettiler
Aşının öyle Bir etkisi olmamış araştırmalara göre. Bazen bebeklerde değişiklikler oluyor atak haftasında falan da olabilir.Teşekkür ederim canım acaba aşı sütün tadını değiştiriyor olabilir mi diye merak ettim
Canim ben bir yerde kullandığınız suyun markasına güveniyorsanız iyi bildiğiniz bir yerdense kaynatmaya gerek yok diye duymuştum ne kadar doğru bilemem ama ben bir kaç kere öyle verdim.Kizlar merhaba çok saçma gelebilir ama mama hazırlarken çok ağlıyordu,kayinvalideydik bi an aklim gitti kaynatılmış ılıtılmış su koymadım içme suyu koydum mamasına (dün öğlen)
Dünden beri de kaka yapmıyor bunla ilgili midir? Çok suçluluk duyuyorum
Yaa bir an benim bebişin resmini gördüm sandım benziyorlar da MaasallahKızlar önce üst diş gelir mi acaba bizim üst diş etleri şişmiş geldi bana ya da orjinal mi bu bilemedimtecrübeliler bi bakabilir mi
4. Ay kontrolünde doktorumuza da soracağım
Döküldü şuan yenileri çıkıyor canımkizlar, bebeginin saci dokulen var mi?
Biz de o dönemdeyiz galiba berbat uyku duzeni diye bisey kalmadi. Umut oldu simdi bana bu yazdigin insallah öyle olur bizim deKızlar benim bebeğimin uyku düzeni bozulmuştu zırt pirt uyaniyordu hatta 4.ay atak dönemleri diye düşünmüştüm ama şimdi 3 gündür muhteşem uyuyor o kadar rahatladım ki 4.ayina girince bıçak gibi kesildi.Degisik sesler çıkarmaya basladi dönmeye başlamalar olduğu yerde sürünme çabalarıİnşallah böyle gider.
Evet dogdugunda cok sacliydi simdi seyreldi yatagi kiyafetleri hep saçkizlar, bebeginin saci dokulen var mi?
Benimde öyle ben daha erken giriyorum meselaBenim atak haftası tarihleri bana uymuyor gibi geliyor bana ya. Doğması gerekene göre bakarsam hiç alakası yok. Doğduğuna göre baktığımda biraz daha uyuyor gibi. Ama o da tam değil. Kitabını da kısmen okumuştum, uygulaması da var ama uymadı işte. Böyle olan başka kimse var mı acaba?
Benim de sizin anlattiginiz gibi oluyor...iki cocuk doktoruna sordum beslenmesinde sikinti yoksa problem degil dedi...bunlaedan biri cocuk enfeksiyin uzwrine yan dal mi ne yapmis...ben de biraktim desmeyi...sukur besleniyo bi rahatsizligi var gibi durmuyoPeki bebeğinizin başka rahatsızlığı var mıydı acaba? Huysuzluk ateş alerji vs...
Benim bebeğimde de ara ara mukus oluyor sonra geçiyor. Kakası da yeşil oluyor bazen ishal de oluyor. Sadece anne sütü alıyorsa geçer falan diyor hep doktor ama ne bileyimyani kakalarının yarısı normal yarısı sıkıntılı gibi sanırım şu an düşününce. Başka bi rahatsızlığı olmayınca ben de üstüne çok düşmedim ama bu cuma 4 ay doluyor, kontrolüne söyleyeceğim.
Maalesef aynı şeyi yaşadık.. eşim kovid oldu 6 gün sonra bende koku ve tat gitti. Benden 2 gün sonra da 3 aylık kızım oldu kabus gbi bı 10 gün geçirdik.. ilk 3 gün 40 drc ateş yaptı. 4. Gün düzeldi.. öksürük yoktu ama burun akıntısı ve tıkanıklık vardı.. maalesef tek çare bol bol emzireceksin. Her fırsatta her dk.. şuan onun tek ilacı anne sütü. Benim kızım 4. Günden sonra toparladi ama iştahsızlık maalesef 2 hafta sürdü.Kizlar covid oldum.. esim ben 5 yasindaki oglum ve 3 aylik bebegim de hepimiz ayni anda covid olduk.. bebegim oksuruyor ve burun akintisi var.. emziriyorum ilac kullanmiyorum ates vs yok.. yakalananlar tavsiye edebilecegi bir seyleri olur mu.. cok zormus hakikaten..
Bas agrisindan duramıyorum
Çok geçmiş olsunKizlar covid oldum.. esim ben 5 yasindaki oglum ve 3 aylik bebegim de hepimiz ayni anda covid olduk.. bebegim oksuruyor ve burun akintisi var.. emziriyorum ilac kullanmiyorum ates vs yok.. yakalananlar tavsiye edebilecegi bir seyleri olur mu.. cok zormus hakikaten..
Bas agrisindan duramıyorum
N Neslixi Kundakuyku var instagramda benim o da hosuma gitti. Kursu 570 tl, birebir 2 hafta eğitimi de var onu henüz sormadım.Bizde 20. Haftayı bekliyoruz en erken 20 hafta dedi
Bir çoğu ile görüştüm fiyat farklıları da çok aralarında
Şuan içime sinen mysleepjourney instagramdan bakabilirsiniz
Uzaktan 900 evden 1450 fiyat verdi
Fiyat yazmamda sakınca yoktur inş
Sophie aldım, tutmaya ve kaşımaya başladı sevdi sanırım, yumuşaklığı güzel.Kizlar dis kasiyici ne kullaniyosunuz bizim kizin surekli elleri agzinda, oioi'nin kasiyicisini almistim ama kullanmak istemiyor onu. Reddetmeyecegi sevecegi bisey almak istiyorum, tavsiyeniz varsa yazabilir misiniz
Canım nereden aldın? Ben de baktım biraz ama orjinalliginden emin olamadım? Yurtdisi alışveriş sitelerinde de bulamadım. Bir de nasıl dezenfekte ediyorsun yıkamamak gerekiyormuş, ben de diş kasiyici arayişındayım ama yikanamamasi büyük sorun.Çok geçmiş olsunEğer emiyorsa, siz canınız istemese bile bol protein ağırlıklı, vitaminli beslenin. Bebek sizden alacaktır. Kemik sulu çorbalar, bol yeşillik, C vitaminli sebze meyveler. Bana bunlar çok iyi gelmişti. Şifa bulun bian önce
N Neslixi Kundakuyku var instagramda benim o da hosuma gitti. Kursu 570 tl, birebir 2 hafta eğitimi de var onu henüz sormadım.
Sophie aldım, tutmaya ve kaşımaya başladı sevdi sanırım, yumuşaklığı güzel.
Merhaba sizde de nefes darlığı oldu mu.. oyle bir illet ki nefes alamiyorum cocugu bile dogru düzgün emziremiyorum.. halsizlik cok berbat..Allah sifa versin hepimizeMaalesef aynı şeyi yaşadık.. eşim kovid oldu 6 gün sonra bende koku ve tat gitti. Benden 2 gün sonra da 3 aylık kızım oldu kabus gbi bı 10 gün geçirdik.. ilk 3 gün 40 drc ateş yaptı. 4. Gün düzeldi.. öksürük yoktu ama burun akıntısı ve tıkanıklık vardı.. maalesef tek çare bol bol emzireceksin. Her fırsatta her dk.. şuan onun tek ilacı anne sütü. Benim kızım 4. Günden sonra toparladi ama iştahsızlık maalesef 2 hafta sürdü.
Çok geçmiş Olsun
Benim sadece tat ve kokum gitti başka hiçbir şeyim yoktu şükürler olsun ki. Koku tat gitti 5 gün sonra da geri geldi. Bebeğim ve eşim çok ağır geçirdi.. eşim hastaneye yattı 10 gün hastanede kaldı maalesef.Merhaba sizde de nefes darlığı oldu mu.. oyle bir illet ki nefes alamiyorum cocugu bile dogru düzgün emziremiyorum.. halsizlik cok berbat..Allah sifa versin hepimize
Şşşpat kullanarak uyutuyorum zaten dogdugundan beri ona alisti neysekiGenelde kim west Sandelye yöntemi ve tracy hog yatır kaldırı mix yapıyorlar başka da yöntem yok zaten
Şşş- pat var zaten uyutmaya çalışırken kullanırız
Bi ferber kalıyor onu kimse tercih etmiyor kontrollü ağlatma odadan çıkarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?