2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Biz de o dönemdeyiz galiba berbat uyku duzeni diye bisey kalmadi. Umut oldu simdi bana bu yazdigin insallah öyle olur bizim de Size de maşallah bu arada
Hiç ümidinizi kaybetmeyin 1 günde tamamen değişiyor diyorlardı inanmıyordum şimdi birden bıçak gibi kesilince rahata erdim.Birde işe gidiyorum yani sabaha kadar uyumadan gidiyordum neyse ki eski haline döndü

Biliyor annesinin kiyamayacagini öyle bir durum olduğunda ben emzik veriyorum hemen, zaten emzigi de sadece uyku geçişlerinde kullaniyor, o da işimi kolaylaştırdı benim, emzigi aldığı an gözler gitmeye başlıyor.

Bugün 4 ay aşısı olduk akşama kdar bsey yoktu akşam üstü ateş başladı
Bizde bugün aşı olduk ben isteydim babası götürdü bizimkinde öğleden sonra başlamış eve zor attım kendimi..calpolle biraz iyi sanırım.Siz birşey kullandınız mı ateş düşürücü vs?

Canim bizim ki birden kilo aldı 8.200 gelmiş ama kıyafetlerle sanırım ama tüm gün memede şimdi işede başladım mamada alıyor 2-3kez mecburen dahada alır bu sefer diyete başlar doktor diye korkuyorum

Şu saate kadar vermedim işten geldim 6 da ateşi 37.3 du çok onemsemedim üstünü braz hafifletim kıyafetlerini ama işe yaramadı çok. Şuan 37.8 vericem artık calpol bende

Canim bizim ki birden kilo aldı 8.200 gelmiş ama kıyafetlerle sanırım ama tüm gün memede şimdi işede başladım mamada alıyor 2-3kez mecburen dahada alır bu sefer diyete başlar doktor diye korkuyorum
Bizimde kıyafetle 7500 dedi 200-300 gram da düştü iste.. günde minimum 4 öğün genelde 5 öğün yiyor aslinda yemesinde bı azalma olduğu söylenemez kilo kaybı vs de yok ama işte sürekli 1 kilo ve üzeri gderken bu ay sdce 350-400 gram alması mutsuz etti beni

Kızlar benim gibi bebesine bir türlü emzik kabul ettiremeyen varsa başardım sonunda
4 aylık olduk neredeyse sonunda yani
Ama 4 aydır her gün denedim 10 çeşit emzikle hepsini öğürüyordu 10 sn bile tutmazdı
Bi tanesine sempati duymaya başladı sempati dediysem bi 30 sn falan son 15 gündür çiğniyordu en azından
Bende ondan devam ettim her uyuttugumda verdim zaten kucakta uyuyor kolumla memeyi ağzına falan sıkıştırıyordum artık eşim dalga geçiyordu ne azim sendeki bırak işte diye ama öyle öyle alıştı sadece uyurken alıyor ama benim istediğimde oydu zaten ve uykuya geçişi cidden çok kolaylaştı gece uyanınca hep emzirmem gerekiyordu emzikle geçiştirebiliyrum artık özetle pes etmeyin demeye geldim

Ben de masaj yapmakla kaliyorum sadece ama bu aralar rutin falan kalmadi yavas yavas atagi biterse yeniden baslicam

Ya ben de emzik veriyorum ama gun icinde de neredeyse surekli agzinda oldugu icin uykuyla bagdastiramiyor muhtemelen

Bebislerini mamayla besleyen anneler, d vitamini kullaniyor musunuz? Mamada da d vitamini var, fazla olur mu ki?
Ben mama ile de besliyorum ve D vitamini veriyorum. Doktor, "Saglik ocaginda bingildaginin kapanmak uzere oldugunu gorup D vitamini birakin diyebilirler ama siz birakmayin" demisti.

Eki Görüntüle 2966557 kızlar ekledigim bebek arabasını kullanan varmi
Biz kullaniyoruz ama hic memnun degiim. Birincisi cok agir. Esim yokken apartmandan indirdigim an bittigim andir. Bir de geri eve cikarmasi var. Bunun disinda cok konforlu kaliteli degil. Daha hafif ve kullanisli birsey bulabilirsiniz. Ayrica frenleri de biraz dandik. Ilerde daha iyi bir sey almayi dusunuyorum

bebeklerini göz doktoruna götüren oldu mu 3_4 aylıkken yapılması gerekiyor mus damla damlatilip cihazla bayılıyorum, yaptıran var mi?

bebeklerini göz doktoruna götüren oldu mu 3_4 aylıkken yapılması gerekiyor mus damla damlatilip cihazla bayılıyorum, yaptıran var mi?
Ben bugun goturdum damla olmadi isik tuttu gozlerine saga sola uzaga yakina goturdu gayet iyi dedi hersey..6aydan sonra da bi kere getirrsiniz dedi o kadar...rapor verdi iyi diye

Ben bugun goturdum damla olmadi isik tuttu gozlerine saga sola uzaga yakina goturdu gayet iyi dedi hersey..6aydan sonra da bi kere getirrsiniz dedi o kadar...rapor verdi iyi diye
ağlar diye korkuyorum da .çocuk doktoru gözüne damla sdanlatip göz dibine bakıyorlar dedi .
sizin dediğiniz gibiyse sorun olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…