- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.181
Masallah 7200 de ayına gore guzel kiloKızlar selam 4. Ay kontrolünden geliyoruz. Biraz canım sıkıldı sanki.. her ay 1000-1200 giderken bu ay sadece 400 gram almışız.. 7200 kilosu.boyu güzel uzamış 1 ayda 4.5 cm atmış. Ayına göre kilo normal dedi fakat az almış dedi. Önümüzdeki ay tekrar göreyim bu şekilde giderse yavaştan ek gıdaya geçiş yapalım dedi.. sizlerin kilosu ne durumda ?
Kilosu güzel zaten etrafmda aynı ayda bir kaç kişi var onların çok üzerinde , doktorda ayına göre gayet iyi oldgnu soyledi tek sorun her ay gayet güzel alırken bu ay bukdr az almasının sebebi nedir diye merak ettim halbuki yeme duzenimzde aynı gerçi bu ay ise başladım belkide o etkiledi ister istemez günde 6 kere yiyorken mesela 4 e falan düştü ama yine de ne bileyim bukdr az beklemiordum braz canım skilmadi değil neyse sağlıklı olsunlar daMasallah 7200 de ayına gore guzel kilobenim kizim 750 800 gram alirdi her ay ctesi dr.a gidicez bu ay bizim de kesin 250 300de kaldi
Canınızı sıkmayın benim bebeğimde normalde iyi kilo alırdı hatta ayına göre kilosu baya iyi ama bu ay sadece 300 almış ben hareketlenmesine bağlıyorum bide eli hep ağzında diş için hazırlıklar başladı sanırım sürekli ağzından su akıyo yakalık yetiştiremiyorum anladığım kadarıyla bu ay tüm bebekler az kilo almışKilosu güzel zaten etrafmda aynı ayda bir kaç kişi var onların çok üzerinde , doktorda ayına göre gayet iyi oldgnu soyledi tek sorun her ay gayet güzel alırken bu ay bukdr az almasının sebebi nedir diye merak ettim halbuki yeme duzenimzde aynı gerçi bu ay ise başladım belkide o etkiledi ister istemez günde 6 kere yiyorken mesela 4 e falan düştü ama yine de ne bileyim bukdr az beklemiordum braz canım skilmadi değil neyse sağlıklı olsunlar da
Bu ay hareketlenmeye basladilar diye sanirim kilo artislari azalmis, bizim de muhtemelen oyle oldu. Benim besleme duzenim ayni hatta ataklardan dolayi sıklastirdim bile ama yine de kilo almiyor gibi geliyo bana. Cok hareketli ona bagliyorum ben ama ins bi sorun da yoktur ctesi gorucezKilosu güzel zaten etrafmda aynı ayda bir kaç kişi var onların çok üzerinde , doktorda ayına göre gayet iyi oldgnu soyledi tek sorun her ay gayet güzel alırken bu ay bukdr az almasının sebebi nedir diye merak ettim halbuki yeme duzenimzde aynı gerçi bu ay ise başladım belkide o etkiledi ister istemez günde 6 kere yiyorken mesela 4 e falan düştü ama yine de ne bileyim bukdr az beklemiordum braz canım skilmadi değil neyse sağlıklı olsunlar da
Canım Google atak haftası hesaplama yazıp oradan hesaplayabilirsin, bebegin doğduğu tarihe göre değil de doğması beklenen tarihe göre hesaplama yapılıyor ama benimki hep 3-4 gün önce başlıyor, birazcık sapma olabiliyor yani.Hanimlar 4. Ay ataklarindan bahsetmissiniz. Nasil oluyor acaba bu ataklar? Biz ayin 11'inde 4 aylik olacağız. Benim bebegim de geceleri cok guzel uyurdu, 1 kere kalkardi aciktigi icin. Ama 2 gundur cok gak guk yapiyor, 3-4 kere uyaniyor. Biz de mi atak yasiyoruz acaba
Kızlar selam 4. Ay kontrolünden geliyoruz. Biraz canım sıkıldı sanki.. her ay 1000-1200 giderken bu ay sadece 400 gram almışız.. 7200 kilosu.boyu güzel uzamış 1 ayda 4.5 cm atmış. Ayına göre kilo normal dedi fakat az almış dedi. Önümüzdeki ay tekrar göreyim bu şekilde giderse yavaştan ek gıdaya geçiş yapalım dedi.. sizlerin kilosu ne durumda ?
Kizlar uyku rutininiz var mi, ben banyo yaptirip uyutmak istedim hep ama havalardan usutmesinden korktum. Masal okuyup masaj yapip yatiriyodum ama ataklarda o da gitti. Uyku rutini uygulayanlar neler yapiyosunuz?
Ben hiç rutin olustiramadim, yatağına yatiriyorum uykusu gelince kendisi uyuyor, saatleri düzenli olsun istedim birkaç kere banyo yaptırıp hafif müzik açıp kendim uyuttum ama ben uyuttuğum zaman yarım saat- bir saat sonra uyandı hep, o yüzden ben yatiriyorum o uykusu gelince uyuyor zorlamıyorum hiç, ister gece uyuyor isterse gündüz, ben ona ayak uyduruyorum artık, benim de uyku düzenimi alt üst etti sıpaKizlar uyku rutininiz var mi, ben banyo yaptirip uyutmak istedim hep ama havalardan usutmesinden korktum. Masal okuyup masaj yapip yatiriyodum ama ataklarda o da gitti. Uyku rutini uygulayanlar neler yapiyosunuz?
Aah ahh ben de ayni durumdayim, kendimi yaslanmis hissediyorum, oturdugum yerden kalkamiyorum sirt agrilarim vuruyor bazen konusurken bile kelimeleri toparlayamiyorum yorgunluktan, eşim gülmeye basliyor o halime sonra ben de kendimi sinirden güluyorken buluyorum ajsjjdkksf4. Aya kadar Her gece saatte bir uyanan bazen yarım saatte bir uyanan bir bebeğim vardı ama 4. Ay artık bir rutine oturttuk. 15 dakikada bir uyanıyoruz saat 5 ten sonra da hiç uyumuyoruz. Zombi gibi dolaşıyorum evin içinde, en son buzdolabıyla kavga ettim. sinirler harap.
Ya ne guzel bazen ben de oyle yapiyorum, madem uyumuyosun yat istedigin zaman uyu diyorum ama cadı kızım surekli bagiriyo soyleniyor resmen banaBen hiç rutin olustiramadim, yatağına yatiriyorum uykusu gelince kendisi uyuyor, saatleri düzenli olsun istedim birkaç kere banyo yaptırıp hafif müzik açıp kendim uyuttum ama ben uyuttuğum zaman yarım saat- bir saat sonra uyandı hep, o yüzden ben yatiriyorum o uykusu gelince uyuyor zorlamıyorum hiç, ister gece uyuyor isterse gündüz, ben ona ayak uyduruyorum artık, benim de uyku düzenimi alt üst etti sıpa
Bizimki 2.5ayliktan beri elini tuttugum an oturmaya calisiyodu kendini kaldirip izlemeye calisiyodu etrafi. 3.ay kontrolunde dr. koltukaltlarindan destekleyerek oturtabilirsin demisti. Biz epeydir destekleyerek oturtuyoruz. Hatta ayaga kalkmak istiyor kollarindan tuttugum an ayagini basiyor yere. Ayaga da kaldiriyorum. Annemler bacaklari yamulur daha erken diyorKizlar Bebeğini destekli oturtan varmı. Benimki oturmak istiyor da erken mi sizce
Bize de aynı durum var. Oi oi , fisher price bandigo var. Kullanmak istemiyor tutacak yerinden mi kaynaklı bilmiyorumKizlar dis kasiyici ne kullaniyosunuz bizim kizin surekli elleri agzinda, oioi'nin kasiyicisini almistim ama kullanmak istemiyor onu. Reddetmeyecegi sevecegi bisey almak istiyorum, tavsiyeniz varsa yazabilir misiniz
Aah ahh ben de ayni durumdayim, kendimi yaslanmis hissediyorum, oturdugum yerden kalkamiyorum sirt agrilarim vuruyor bazen konusurken bile kelimeleri toparlayamiyorum yorgunluktan, eşim gülmeye basliyor o halime sonra ben de kendimi sinirden güluyorken buluyorum ajsjjdkksf
Ya ne guzel bazen ben de oyle yapiyorum, madem uyumuyosun yat istedigin zaman uyu diyorum ama cadı kızım surekli bagiriyo soyleniyor resmen banaaglar gibi yapiyo ama gozde yas yok, bagiriyo soyleniyor resmen yatakta, ben de kendi haline birakamiyorum oyle olunca
GündüzleriKizlar uyku rutininiz var mi, ben banyo yaptirip uyutmak istedim hep ama havalardan usutmesinden korktum. Masal okuyup masaj yapip yatiriyodum ama ataklarda o da gitti. Uyku rutini uygulayanlar neler yapiyosunuz?
Ben günde 5-10 dk destekli oturtuyorum çünkü oturmak istiyor ciddenKizlar Bebeğini destekli oturtan varmı. Benimki oturmak istiyor da erken mi sizce
Ben doğru yapıyor muyum bilmiyorum ama bi haftadır oturuyoruz. Başka türlü durmuyorKizlar Bebeğini destekli oturtan varmı. Benimki oturmak istiyor da erken mi sizce
Ben canım. Benim bebeğim 3 hf önce doğdu tahmini doğuma göre asla atak haftaları uymuyor. Kendi dogumunadaha çok uyuyorBenim atak haftası tarihleri bana uymuyor gibi geliyor bana ya. Doğması gerekene göre bakarsam hiç alakası yok. Doğduğuna göre baktığımda biraz daha uyuyor gibi. Ama o da tam değil. Kitabını da kısmen okumuştum, uygulaması da var ama uymadı işte. Böyle olan başka kimse var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?