2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Danışman buldun mu peki?
Görüştün mu birileriyle?
Benimkilerin ikisi de kolikti sallamazsak uyumayı geçtim sesleri kesilmiyordu
Şu an uykudaki en büyük problemimiz açlık
Açıldıkları için uyanıyorlar.
Hizli olmazsam geri uyumuyorlar.
Dün biriyle görüştüm düzeltilmiş 5 buçuk ay en erken dedi
Bekliyorum mecburen

Müziği deneyim ,her türlü tecrübeye açığım çünkü şuan . Sizin diş erken çıkmış evet onunda huzursuzluğu olur. Gerçekten Allah güç kuvvet versin bize

Motivosyon önemli doğru çübkü sabır gerektiriyor, ben birebir eve gelen değil de online verenleri araştırıyorum. Ama bu da bir sektör olmuş hangisine nasıl güvenicem bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı diyelim

Benimki tulumdan da cikariyor, kollarini dikip kapatsam mi diye dusunmuyor degilim aslinda oyle hazirlari var da yenidoganlar icin yapmislar. Buyuklerini bulamadim. Tesekkurler
Owli kol kısmı çıtçıtlı açıp kapanabiliyor onlara bakabilirsiniz 0-3 yaş arası kullanımıda

Bizde 20. Haftayı bekliyoruz en erken 20 hafta dedi
Bir çoğu ile görüştüm fiyat farklıları da çok aralarında
Şuan içime sinen mysleepjourney instagramdan bakabilirsiniz
Uzaktan 900 evden 1450 fiyat verdi
Fiyat yazmamda sakınca yoktur inş

Evet çok fiyat farkları da var çoğuluyla görüştüm bende bazılarının asistanı ile görüşebiliyorsunuz onları eledim direk kendisi iletişime geçenleri sevdim ben
Cansu özel ve mysleepjourney memnun kaldıklarım her hangi bir ücret talep etmeden 1 saat telefonda anlattılar vs diğerlerinde 1 saat konuşmakta paralı

Kızlar önce üst diş gelir mi acaba bizim üst diş etleri şişmiş geldi bana ya da orjinal mi bu bilemedim tecrübeliler bi bakabilir mi
4. Ay kontrolünde doktorumuza da soracağım

Eklentiler

• 8522034E-13F7-4866-8E6A-4D42CC44BBE1.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 71
Ben de bi ikiz annesi buldum
Farklı paketler var
300 tl ile 1200 tl arasında değişiyor.
Bilemedim ama 300 tl olanla 1200 tl olan paket arasında nasıl bir fark olduğunu

Asistanı olanlara hiç denk gelmedim nasıl birşeymiş o Ben de bakayım bu dediklerinize bi

Ben de bi ikiz annesi buldum
Farklı paketler var
300 tl ile 1200 tl arasında değişiyor.
Bilemedim ama 300 tl olanla 1200 tl olan paket arasında nasıl bir fark olduğunu
Birinde PDF verip anlatıyor sadece diğerlerinde anlık iletişim oluyor eğitim sırasında vs

Bi de bakıyorum hepsi çocuk gelişimi mezunu
Gidip okuyasım geldi
Açıktan çocuk gelişimi çoğu bi de uyku koçluğu sertifikası tamamdır
Bende bi düşünmedim değil iyi para var valla
Ayda 10 danışan gelse oh mis
Bide eğitimlerin hepsinde aslında her şeyi biz yapıyoruz çoğu zaten kitaptaki tekniklerin harmanlaması
Kim west ve tracy hog yöntemleri hepsini okudum birde ferber var ağlamaya bırakma onu zaten kimse tercih etmiyor
ama ağlayınca sabrım taşıp pes etme durumum çok yüksek bu nedenle danışmanla çalışmak istiyorum hem motive etsin hemde para verdim de bırakmayayım diye
Eğer eşiniz destek olursa kendinizde yapabilirsiniz benimki çok duygusal bi dk tereddüt etsem hop vazgeçirir beni yazık bırak ben onu zıplayarak uyuturum der
4 aydır pilates topunda zıplıyoruz da fenalık geldi bir daha ne pilates yaparım ne top görmek istiyorum
İkiz bebeklerde sırayla ya da aynı anda eğitim verilebiliyor bide 4-6 ay arası en başarılı dönemmiş umudum yüksek
Arkadaşım aldı şimdi ilk gün 25. Dakika da uyumuş tabi ağlamalı tempoda yatır kaldır ve sandalye metodu ile
2. Gün 15 dk 3. Gün 10 dk derken 4. Günden itibaren hiç ağlamamış ve 1-2 dk da dalıyormuş artık hayal gibi gelse de gözümün önünde olunca bana da bi gaz geldi
Şuan diş çıkarıyor ve kadar huysuz vs olsada kendi kendine uyuyor çocuk hep

Canim bende cuma günü oldum 2. Dozu içim titredi resmen. Gozlerim yandi ellerim ayaklarim buz gibi evin içerisi sicak ama sanki üzerime kar yağıyordu hırka giydim patikle uyudum. gece yarisi uyandim bu seferde üşüme gitti ateş bastı. Su içiyorum içiyorum içim yaniyor gibi 1 gun boyunca da baş ağrısı çektim. Dediğin gibi sütüm azaldi. Gece benim göğüslerim dolardı öğlenleri çok olmazdı ama gece doluydu şimdi gece göğüsüm yumuşacık çocuk doymuyor bu sefer gece saat başı kalkıyor. 2 göğüsü emip uyuyor. Önceden gece dolu dolu gelirdi kendiliğinden birakip uyurdu memeyi şimdi gece doymadigi için çok uyaniyor.

Ben tek doz oldum red yaşamadım, hatta birebir korona oldum yine bebeklerde iştah azalması olmadi emmeye devam ettiler

Pakette 8 görüşme var mesela onu bile asistan planlıyor ücrette 3-4 bin her gün gelip unutmayacaksa çok para
yok yok kesinlikle çok fazla., yalnız her gün gelip uyutmayacaksa çok iyidiO parayı çocuğumun başka ihtiyacına harcarım daha çok fayda görür

Kizlar dis kasiyici ne kullaniyosunuz bizim kizin surekli elleri agzinda, oioi'nin kasiyicisini almistim ama kullanmak istemiyor onu. Reddetmeyecegi sevecegi bisey almak istiyorum, tavsiyeniz varsa yazabilir misiniz

Ben de uyku egitimi verecegim, tracy hogg yatir kaldir yontemini deneyecegim. Ben kitabi okudum simdi esime de okutucam, onun da uyutabilmesini istiyorum 20.haftayi bekliyorum ben de, burda baska bu yontemi kullanacaklar varsa egitimi verirken burdan yazissak, birbirimizden fikir alsak cok guzel olur

Genelde kim west Sandelye yöntemi ve tracy hog yatır kaldırı mix yapıyorlar başka da yöntem yok zaten
Şşş- pat var zaten uyutmaya çalışırken kullanırız
Bi ferber kalıyor onu kimse tercih etmiyor kontrollü ağlatma odadan çıkarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…