2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar uyku gerilemesi mi yasiyoruz sizce, 3gecedir gece uykusuna geciyor ama sonra 12de uyanip gece 2 3e kadar uyumuyor birturlu uykuya gecemiyor. Daha once yasamadik boyle birsey, ayni zamanda atak donemindeyiz aslinda, atak donemi bitti dedim bu basladi. Uyku gerilemesi mi yoksa atak mi anlamadim var mi boyle bisey yasayan

Merhaba :) ben Bornovada oturuyorum. burada tınaztepe galen hastanesi var evime yakın diye orayı tercih ettim. Feyza Arman Çaldır hanıma gidiyorum. Çok sakin ve boş bir hastane. Siz neredesiniz?
Merhabalar, doğumu galen de mi yaptınız aceba? Bende arastiriyorum ama net bisey bulamadim fiyat vs bilgi verebilir misiniz

bebeklerini göz doktoruna götüren oldu mu 3_4 aylıkken yapılması gerekiyor mus damla damlatilip cihazla bayılıyorum, yaptıran var mi?
Ben de yaptırmadım hatırlattığıniz iyi oldu unutmuşum tamamen
bir de 4. ay aşısını 119.ncu gün yaptırmak bisi olur mu?
Olmaz canim zaten vakti gelmiş bir gün erken sayılmaz, biz de geç yaptırmak zorunda kaldık grevden dolayı bekledik bugün yaptirabildik ebe sorun olmaz dedi

Bizde bugün olduk asiyi bizimde gündüz birşey yoktu akşama doğru ateş, huzursuzluk çok fazla oldu umarım gece iyi geçer
Benimki de leyla gibi uyanıyor emiyor geri uyuyor. Atesi yok ama ne olur ne olmaz diye akşam calpol verdim bir ölçek. Umarım asi yaptıran tüm bebisler kolay geçirir bu geceyi

Ben doğru yapıyor muyum bilmiyorum ama bi haftadır oturuyoruz. Başka türlü durmuyor
Daha erken biraz, ben doktorla da görüştüm kucakta beline yük bindirmeden yaslanarak tut dedi. Bizimki de sürekli oturmak istiyor kucakta bile rahat durmuyor oturt diyor yatmaktan gına geldi yavruma ama ben kucakta oynatıyorum biraz o sekilde oturtuyorum ancak yinede çok küçük 5.ayını doldurmasını bekliyorum sonra ne isterse yapsın onun iyiliği için

cihazla bakarken nasıl agladi mi? yani ben anlamıyorum küçücük.cocuga göz damlası ile muayene ettirmekte doğru mu,
bizim doktorumuz da sizin söylediğiniz şekilde anlattı ama bilemiyorum

Merhabalar, doğumu galen de mi yaptınız aceba? Bende arastiriyorum ama net bisey bulamadim fiyat vs bilgi verebilir misiniz
Ben činarlida yaptim dogumu.doktorumu disardan gorurdum diye cok pahaliya patladi dogum ama hastane benden 3.800tl aldi ki sezeryan oldum bir gece kaldim orda ve anestezi ekibi ile hemsire ve diger calisanlar efsaneydi resmen...medikalde dogum yapan kuzenim bile keske o kadar para verip ilgisizlikle karsilasacagima cinarlida yapsaydim dogumumu dedi....disardan gelen doktorum da hastane secimini bana birakmisti ama ekip olarak en iyisinin cinarli oldugunu soylemisti...galen hastanesini de bilirim baya sessiz ve temiz bir yer...pandemi hastanesi de olmamasi ayri guzel bence

Teşekkür ederim cevap için. Daha çok dikkat edeyim. Önceden göğsüme yaslıyordum eğik şekilde kendi kendini dikeltiyordu oradan alıştı muhtemelen istiyor. Oturmaya biraz ara verelim biz de

cihazla bakarken nasıl agladi mi? yani ben anlamıyorum küçücük.cocuga göz damlası ile muayene ettirmekte doğru mu,
bizim doktorumuz da sizin söylediğiniz şekilde anlattı ama bilemiyorum
Yok cihazla bakarken ağlamadı, çok kısa sürdü zaten, isterseniz bi araştırın çok gerekli bisey değilse yaptırmayın, olmadı 1 yaş kontrolünde falan yaparlar.

Eki Görüntüle 2966557 kızlar ekledigim bebek arabasını kullanan varmi
Ben kullaniyorum çok memnunum. Tek sıkıntısı 5. katta oturmam ve asansor olmamasıYukarı çıkarmak ve indirmek zor oluyor. Bence bu sıkıntı her bebek arabası için vardır ne kadar hafif olsada arabayı kapatıp bir elinde bebek ile yukarı çıkmak zor olur. Ama kullanısini sorarsan rahat sürüşu var. Kaldırımdan inip çıkarken rahat oluyor tekerlekleri falan iyi. Bu fiyata bir bebek arabası almak istiyorsan bana göre parasının karşılığını alıyorsun.

Kızlar günaydın, Sağlık ocağı dün Vegaferon verdi fakat bunu kullanmak istemiyorum. Çok sıkıntılı yazılar okudum bununla ilgili
Bunun yerine muadil kullanilabilecek bir şey var mıdır ??

Eki Görüntüle 2966557 kızlar ekledigim bebek arabasını kullanan varmi
Bu arabanın çok hantal ve iyi olmadığını duydum. Bende bir ara çok araştırmıştım fakat yorumları iyi değildi. Sunny Baby İcon kullanıyorum ben. Travel sistem ama inanılmaz rahat ve hafif. Yani bir Travel sistem ancak bu kdar hafif olabilir. Tek başıma kaldırıp indirebiliyorum en azından

Kizlar dis kasiyici ne kullaniyosunuz bizim kizin surekli elleri agzinda, oioi'nin kasiyicisini almistim ama kullanmak istemiyor onu. Reddetmeyecegi sevecegi bisey almak istiyorum, tavsiyeniz varsa yazabilir misiniz
Tommie tippee aldım ben sevdi kızım
Kizlar Bebeğini destekli oturtan varmı. Benimki oturmak istiyor da erken mi sizce
Ben oturtuyorum biraz yatar pozisyonda oturtunca kızıyor bağırıyor kafasını kaldırıyor bizim gibi dik oturtunca susuyor
Bir de ben varım 4 aylık olunca almaya başladı istemediği zaman atıyor ağzından eskisi gibi öğürmüyor

Ebebekten almıştım canım, online da yok ise mağazalara bakabilirsin vardır. Temizliğini de sirkeli ya da sodalı suya sokup cıkarıyorum arada benli bezle siliyorum.
Kizlar uyku rutininiz var mi, ben banyo yaptirip uyutmak istedim hep ama havalardan usutmesinden korktum. Masal okuyup masaj yapip yatiriyodum ama ataklarda o da gitti. Uyku rutini uygulayanlar neler yapiyosunuz?
Banyo yapıp odasına getirince loş ışık acıyorum masaj, hep aynı uyku müziği, tulumunu giydiriyorum sonra emzirerek uyutuyorum. Bunları yaparken emeceğini anlıyo artık heycanlanıyo yatağa geçerkenAma memede uyumasına çözüm bulamadım, 5. ay dolsun uyku eğitimi alacağım.
Bebislerini mamayla besleyen anneler, d vitamini kullaniyor musunuz? Mamada da d vitamini var, fazla olur mu ki?
Ben kullanıyorum, doktor devam et dedi

Uyku tulumu giydiriyor musunuz? Evim genelde 23 24 derecede ve 0.5tog oneriliyor o sicaklik icin. Ama bana ince olur gibi geliyor, emin olamadim. Giydirenler var mi, kac tog aldiniz acaba?

Benim eşim öğretmen 40 tane 8 yaşında öğrencisi var napsam eve mi almasam Bence biraz abartıyorsunuz, kayınvalidenizi ya da eve gelenlerin sosyal hayatını kısıtlayamazsınız. He ama size geldiklerinde dikkat etmelerini istersiniz orası ayrı. Ben misafir kabul etmedim mesela ve eve gelen anneme ve kayınvalideme dikkat etmelerini söyledim dokunma öpme konusunda ama annelerin görüştüğü kişilere kadar takılmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…