- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.221
Merhabalar, doğumu galen de mi yaptınız aceba? Bende arastiriyorum ama net bisey bulamadim fiyat vs bilgi verebilir misinizMerhaba :) ben Bornovada oturuyorum. burada tınaztepe galen hastanesi var evime yakın diye orayı tercih ettim. Feyza Arman Çaldır hanıma gidiyorum. Çok sakin ve boş bir hastane. Siz neredesiniz?
Ben de yaptırmadım hatırlattığıniz iyi oldu unutmuşum tamamenbebeklerini göz doktoruna götüren oldu mu 3_4 aylıkken yapılması gerekiyor mus damla damlatilip cihazla bayılıyorum, yaptıran var mi?
Olmaz canim zaten vakti gelmiş bir gün erken sayılmaz, biz de geç yaptırmak zorunda kaldık grevden dolayı bekledik bugün yaptirabildik ebe sorun olmaz dedibir de 4. ay aşısını 119.ncu gün yaptırmak bisi olur mu?
Benimki de leyla gibi uyanıyor emiyor geri uyuyor. Atesi yok ama ne olur ne olmaz diye akşam calpol verdim bir ölçek. Umarım asi yaptıran tüm bebisler kolay geçirir bu geceyiBizde bugün olduk asiyi bizimde gündüz birşey yoktu akşama doğru ateş, huzursuzluk çok fazla olduumarım gece iyi geçer
Daha erken biraz, ben doktorla da görüştüm kucakta beline yük bindirmeden yaslanarak tut dedi. Bizimki de sürekli oturmak istiyor kucakta bile rahat durmuyor oturt diyor yatmaktan gına geldi yavruma ama ben kucakta oynatıyorum biraz o sekilde oturtuyorum ancak yinede çok küçük 5.ayını doldurmasını bekliyorum sonra ne isterse yapsın onun iyiliği içinBen doğru yapıyor muyum bilmiyorum ama bi haftadır oturuyoruz. Başka türlü durmuyor
Üst göz kapağını doktorun yardımcısı tuttu altı da ben tuttum gözünü kırpmasın diye, damla damlattilar, o sırada biraz ağlıyor yanliz, sonra yarım saat mi 1 saat mi öyle bisey bekledik daha sonra bir cihazla baktılar.nasılsın kontrol yaptilar
cihazla bakarken nasıl agladi mi? yani ben anlamıyorum küçücük.cocuga göz damlası ile muayene ettirmekte doğru mu,Üst göz kapağını doktorun yardımcısı tuttu altı da ben tuttum gözünü kırpmasın diye, damla damlattilar, o sırada biraz ağlıyor yanliz, sonra yarım saat mi 1 saat mi öyle bisey bekledik daha sonra bir cihazla baktılar.
Benim aglamadi dedigim gibi sadece isik tuttu...damla damlatmadiağlar diye korkuyorum da .çocuk doktoru gözüne damla sdanlatip göz dibine bakıyorlar dedi .
sizin dediğiniz gibiyse sorun olmaz diye düşünüyorum
Ben činarlida yaptim dogumu.doktorumu disardan gorurdum diye cok pahaliya patladi dogum ama hastane benden 3.800tl aldi ki sezeryan oldum bir gece kaldim orda ve anestezi ekibi ile hemsire ve diger calisanlar efsaneydi resmen...medikalde dogum yapan kuzenim bile keske o kadar para verip ilgisizlikle karsilasacagima cinarlida yapsaydim dogumumu dedi....disardan gelen doktorum da hastane secimini bana birakmisti ama ekip olarak en iyisinin cinarli oldugunu soylemisti...galen hastanesini de bilirim baya sessiz ve temiz bir yer...pandemi hastanesi de olmamasi ayri guzel benceMerhabalar, doğumu galen de mi yaptınız aceba? Bende arastiriyorum ama net bisey bulamadim fiyat vs bilgi verebilir misiniz
Merhaba sonradan değiştirdim. Egepolde doğum yaptım.Merhabalar, doğumu galen de mi yaptınız aceba? Bende arastiriyorum ama net bisey bulamadim fiyat vs bilgi verebilir misiniz
Teşekkür ederim cevap için. Daha çok dikkat edeyim. Önceden göğsüme yaslıyordum eğik şekilde kendi kendini dikeltiyordu oradan alıştı muhtemelen istiyor. Oturmaya biraz ara verelim biz deDaha erken biraz, ben doktorla da görüştüm kucakta beline yük bindirmeden yaslanarak tut dedi. Bizimki de sürekli oturmak istiyor kucakta bile rahat durmuyor oturt diyor yatmaktan gına geldi yavruma ama ben kucakta oynatıyorum biraz o sekilde oturtuyorum ancak yinede çok küçük 5.ayını doldurmasını bekliyorum sonra ne isterse yapsın onun iyiliği için
Yok cihazla bakarken ağlamadı, çok kısa sürdü zaten, isterseniz bi araştırın çok gerekli bisey değilse yaptırmayın, olmadı 1 yaş kontrolünde falan yaparlar.cihazla bakarken nasıl agladi mi? yani ben anlamıyorum küçücük.cocuga göz damlası ile muayene ettirmekte doğru mu,
bizim doktorumuz da sizin söylediğiniz şekilde anlattı ama bilemiyorum
Ben kullaniyorum çok memnunum. Tek sıkıntısı 5. katta oturmam ve asansor olmamasıEki Görüntüle 2966557 kızlar ekledigim bebek arabasını kullanan varmi
Bu arabanın çok hantal ve iyi olmadığını duydum. Bende bir ara çok araştırmıştım fakat yorumları iyi değildi. Sunny Baby İcon kullanıyorum ben. Travel sistem ama inanılmaz rahat ve hafif. Yani bir Travel sistem ancak bu kdar hafif olabilir. Tek başıma kaldırıp indirebiliyorum en azındanEki Görüntüle 2966557 kızlar ekledigim bebek arabasını kullanan varmi
Biz 2 aylıkken götürdük canimbebeklerini göz doktoruna götüren oldu mu 3_4 aylıkken yapılması gerekiyor mus damla damlatilip cihazla bayılıyorum, yaptıran var mi?
Tommie tippee aldım ben sevdi kızımKizlar dis kasiyici ne kullaniyosunuz bizim kizin surekli elleri agzinda, oioi'nin kasiyicisini almistim ama kullanmak istemiyor onu. Reddetmeyecegi sevecegi bisey almak istiyorum, tavsiyeniz varsa yazabilir misiniz
Ben oturtuyorum biraz yatar pozisyonda oturtunca kızıyor bağırıyor kafasını kaldırıyor bizim gibi dik oturtunca susuyorKizlar Bebeğini destekli oturtan varmı. Benimki oturmak istiyor da erken mi sizce
Bir de ben varım 4 aylık olunca almaya başladı istemediği zaman atıyor ağzından eskisi gibi öğürmüyorKızlar benim gibi bebesine bir türlü emzik kabul ettiremeyen varsa başardım sonunda
4 aylık olduk neredeyse sonunda yani
Ama 4 aydır her gün denedim 10 çeşit emzikle hepsini öğürüyordu 10 sn bile tutmazdı
Bi tanesine sempati duymaya başladı sempati dediysem bi 30 sn falan son 15 gündür çiğniyordu en azından
Bende ondan devam ettim her uyuttugumda verdim zaten kucakta uyuyor kolumla memeyi ağzına falan sıkıştırıyordum artık eşim dalga geçiyordu ne azim sendeki bırak işte diye ama öyle öyle alıştı sadece uyurken alıyor ama benim istediğimde oydu zaten ve uykuya geçişi cidden çok kolaylaştı gece uyanınca hep emzirmem gerekiyordu emzikle geçiştirebiliyrum artık özetle pes etmeyin demeye geldim
Ebebekten almıştım canım, online da yok ise mağazalara bakabilirsin vardır. Temizliğini de sirkeli ya da sodalı suya sokup cıkarıyorum arada benli bezle siliyorum.Canım nereden aldın? Ben de baktım biraz ama orjinalliginden emin olamadım? Yurtdisi alışveriş sitelerinde de bulamadım. Bir de nasıl dezenfekte ediyorsun yıkamamak gerekiyormuş, ben de diş kasiyici arayişındayım ama yikanamamasi büyük sorun.
Banyo yapıp odasına getirince loş ışık acıyorum masaj, hep aynı uyku müziği, tulumunu giydiriyorum sonra emzirerek uyutuyorum. Bunları yaparken emeceğini anlıyo artık heycanlanıyo yatağa geçerkenKizlar uyku rutininiz var mi, ben banyo yaptirip uyutmak istedim hep ama havalardan usutmesinden korktum. Masal okuyup masaj yapip yatiriyodum ama ataklarda o da gitti. Uyku rutini uygulayanlar neler yapiyosunuz?
Ben kullanıyorum, doktor devam et dediBebislerini mamayla besleyen anneler, d vitamini kullaniyor musunuz? Mamada da d vitamini var, fazla olur mu ki?
Benim eşim öğretmen 40 tane 8 yaşında öğrencisi var napsam eve mi almasamKızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Bu pandemi döneminde el kadar bebeklerle biraz dikkat edilmesi taraftarıyım... ancak kayınvalidem okula giden cocugu olan komsusuyla gorusmek aynı zamanda da bize gelip cocugumu sevmek istiyor... Belirtmem gerekir ki cocuktan dolayı bu insanlar yenili bu hastalıgı gecirdiler...!!!!
Oysa ben okula giden kardesim oldugu icin annemlerle bile gorusmuyorum dikkat ediorum...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bu konuda ne yapabilirim eşim kac kere gitme o bu diye anlattı ama cozum bulamıyoruz !!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?