2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar siz nasil banyo yaptiriyosunuz, banyo filesinde yatmak istemiyor artik her banyo yaptirişımız korkuyla geciyor, hareketlenmeye basladigindan beri kendini atiyo elini kolunu salliyor ve banyoyu seviyo, kuduruyo resmen fileden dusucek diye elini kolunu carpicak diye hizlica bitiriyoruz. Oturak falan mi alsam dedim de kuvetine sigmaz diye dusunuyorum, napacagimi sasirdim var mi tavsiyeniz

Kızlar bizde bugün 4. Ay kontrolümüze gittik. Demir ilacı başlıyoruz malum. Doktorumuz demirden sonra 3 4 çay kaşığı su ver dedi temizlenmesi için. Bu şekilde önerilen var mı?
Bizde başladık. Evet bana da su vermem gerektiği söylendi, sanırım dişleri çıkarken leke olmaması içinmiş ve tadı biraz kekremsi, ben peşinden az tatlandırılmış su veriyorum

Bugün bizimki babayi görünce dediğin gibi hareketler etti sağ kolumda degil sol kolumda olsa zor tutardim. Balık sudan çıkınca çırpınır ya öyle hareket etti çok şaşırdık

4. Ay kontrolümüze gittik. Doktorum sağlık ocağı size demir ilacı önerecek ben kullanmanızı önermiyorum dedi. 7. Ayda tahlil yaptırıp ihtiyacına göre bakacağız dedi. Sizi de bu şekilde yönlendiren oldu mu acaba?
Devlet hastanesindeki doktor da sağlık ocağının önerdiğini kullanma diyip başka bi ilaç önerdi yan etkisi daha azmış. Yani ikisi de ben hiç bişey demeden böyle söyledi şaşırdım.

Benim bebeğim de yüzüne battaniyesini çekerek uyuyor, başta korktum tabi nefessiz kalırsa diye, o yüzden tulum aldım ama battaniyesini aradı uyuyamadı hiç, şimdi battaniyeyi ortuyorum o yüzüne çekiyor, uyuyunca alıyorum, yüzleri kapalı olunca anne karnını anımsıyorlar galiba

Evet canim bizimki de yapıyor onu, elleriyle pat pat vuruyor kendine hızlı hızlı, bacakları da ayrı çırpınıyor, sanki suda boğulur gibi ama mutlu bir ifadeyle yapıyor o yüzden sorun olmaz bence.

Ben boyun simidi aldım canım, küvetini suyla doldurup bırakıyorum içine en son da boyunlugu çıkartıp saçını yikiyorum, çok rahat oluyor.

Merhaba biz mama değiştireceğiz. Daha önce mama değiştiren anneler nasılsın yaptınız?
Ben değiştirmeyi denemiştim. Doktor ilk başta bi birinden bi diğerinden ver dedi. Sonraki günler diğerini sayı olarak artır yavaş yavaş alışsın midesi demişti. Kusmamız artınca bıraktım ben acaba mama değişikliğimi etkiledi diye düşündüm. Eski mamamıza devam ediyoruz.

Hepimizin esi calisiyor ama is baska keyfi durum baska bence ..eve ekmek girecek zaruridir ve risk alinir da ekstra risk almaya gerek yok...benim esim de calisiyor ve hastalik getirme ihtimali var tabiki ama gorumcemi veya abimi veya kayinlarimi almayabilirim .risk bir iken niye 2-3-5 e cikarayim ki..hem esim nasil dikkat ettigini bilirim hep 3maskeyle calisiyor ve tum gun cay bile icmiyo is yerinde kapali ortamda ama mesela ben kayinvalidemi bilemem konu komsuya gider gun yaparlar o yuzden direk eve almiyorum ve bunu suratlarina da soyluyorum...kimseyi sosyal hayatimi ozledigim kadar ozlemedim diyorum..cikip gezmiyirsam ben senin bana o hastaligi getirme riskini de kabul etmiyorum diyorum

Kızlar bebeğimde iştah azalması var, dönemsel birsey mi acaba, bu dönemde böyle birsey yaşayan oldu mu?

Çok iyi yapmışsınız ya almakla . Yoğurt konusunu sağolsun eşim halledicek hevesle oğluna yoğurt mayalayacağı günü bekliyo küp buzluklar çok mantıklı bende bakayım . Allahım ne çok şey var emzirmek meğer en kolayıymış

Siz hangi mamadan hangisine geçmeyi denediniz. Biz hipp de aşırı kusuyoruz o yüzden değiştirmek istedim.

Ben boyun simidi aldım canım, küvetini suyla doldurup bırakıyorum içine en son da boyunlugu çıkartıp saçını yikiyorum, çok rahat oluyor.
Küveti kaç litre canim boyunlukla küvetin içinde yuzebiliyormu. Bende senin gibi düşündüm de kuvet küçük gelir diye denemedim

Zevkle yapılacak her şey inşallah severler ya ama evet aç meme emzir bitti kadar kolay olmayacak

Küveti kaç litre canim boyunlukla küvetin içinde yuzebiliyormu. Bende senin gibi düşündüm de kuvet küçük gelir diye denemedim
Kaç litre olduğunu bilmiyorum ama boyunlugu takip içine koyduğumuzda poposu az bisey alta değiyor ama kollarını bacaklarını rahat oynatabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…