- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.341
Bizim doktor da sağlık ocağının önerdiğini kullanma, 5. Ayda ben size başka bir demir ilacı vereceğim dedi, tahlilden bahsetmedi.4. Ay kontrolümüze gittik. Doktorum sağlık ocağı size demir ilacı önerecek ben kullanmanızı önermiyorum dedi. 7. Ayda tahlil yaptırıp ihtiyacına göre bakacağız dedi. Sizi de bu şekilde yönlendiren oldu mu acaba?
Devlet hastanesindeki doktor da sağlık ocağının önerdiğini kullanma diyip başka bi ilaç önerdi yan etkisi daha azmış. Yani ikisi de ben hiç bişey demeden böyle söyledi şaşırdım.
Sisme havuz hangisinden canim dikine uzun olan mi simitle yüzmesi icin. Yoksa normal bildigimiz sisme havuz mu. Imtermetten mi aldin bende düşünüyorum spa ya gidiyoruz 150 tl veriyoruz ki yeni yılda 200 olur. Ona vereceğim parayla bebeğime dikine olan şişme havuz alsam her gün yüzsün içindeBen şişme havuz aldım bizim evde banyolar hep kabinli maalesef
Şişme havuzu doldurup simitle bi bırakıyorum 1 saat yüzüyor sonra da bir güzel uyuyorbaya yüzüyor ordan oraya
Ben normal havuz aldım e bebekten ama dikine olan daha rahat olur ben yuvarlak derinliği az aldım poposun değiyor gibiSisme havuz hangisinden canim dikine uzun olan mi simitle yüzmesi icin. Yoksa normal bildigimiz sisme havuz mu. Imtermetten mi aldin bende düşünüyorum spa ya gidiyoruz 150 tl veriyoruz ki yeni yılda 200 olur. Ona vereceğim parayla bebeğime dikine olan şişme havuz alsam her gün yüzsün içinde
Ya ben de almak istiyorum aslında ama evde çok yer kaplar mi ki, sürekli havasını indir şişir de zor olur sanki, pompa var aslında ama bilemedim, suyu da seviyor aslında.Sisme havuz hangisinden canim dikine uzun olan mi simitle yüzmesi icin. Yoksa normal bildigimiz sisme havuz mu. Imtermetten mi aldin bende düşünüyorum spa ya gidiyoruz 150 tl veriyoruz ki yeni yılda 200 olur. Ona vereceğim parayla bebeğime dikine olan şişme havuz alsam her gün yüzsün içinde
Sağlık ocaginin verdiğinde katkı maddesi daha fazla4. Ay kontrolümüze gittik. Doktorum sağlık ocağı size demir ilacı önerecek ben kullanmanızı önermiyorum dedi. 7. Ayda tahlil yaptırıp ihtiyacına göre bakacağız dedi. Sizi de bu şekilde yönlendiren oldu mu acaba?
Devlet hastanesindeki doktor da sağlık ocağının önerdiğini kullanma diyip başka bi ilaç önerdi yan etkisi daha azmış. Yani ikisi de ben hiç bişey demeden böyle söyledi şaşırdım.
Tabiki haber veririm, inşallah benimki de kilo almıştır, gözüme hep zayıf gözüküyor.Ataktan dolayıdır annesi merak etmebenim kızım bana göre çok az kilo almış 1 ayda. Şimdi iştahsızlık çıktı birde. Zayıflamasa bari iyice
Bana da haber verir misin sorduktan sonraBizim kontrol 20 sine doğru
Bizim doktorumuz da demir baslatmadi, 6.ay kontrolunde degerlerine bakip sonra baslaticam simdiden vermicem dedi. Sasirdim ben de ama en azindan tahlille ilerlemesi iyi bisey, ezbere vermiyor. Demir de kabiz vs. yan etkisi olan bisey sonucta4. Ay kontrolümüze gittik. Doktorum sağlık ocağı size demir ilacı önerecek ben kullanmanızı önermiyorum dedi. 7. Ayda tahlil yaptırıp ihtiyacına göre bakacağız dedi. Sizi de bu şekilde yönlendiren oldu mu acaba?
Bizde hipp kullanıyoruz doğduğundan beri ve kusması hep vardı , sizde böyle deyince tekrar kafama takıldı benim. Ben Enfamil getirtmiştim Amerika dan içeriği baya iyi diye ama dediğim gibi kusması arttı gibi geldi bıraktım Hipp e devam ediyoruz. 2 farklı doktora ısrarla sordum fışkırarak değilse reflüden değildir mamasını değiştirmeye gerek yok, fazlalığı çıkarıyor dedi :/ 6. aydan sonra azalacak dedi. Sizin ki her öğünden sonra kusuyor mu mutlaka ?Siz hangi mamadan hangisine geçmeyi denediniz. Biz hipp de aşırı kusuyoruz o yüzden değiştirmek istedim.
Bu konudan bende müzdaribim :/ Memede uyumaya alıştı daha da alısıyor, çekince hemen uyanıyor. Uyutmaya odaya geçiyorum 2 saat cıkamıyorum bazen. Nasıl çözüm bulmalı bilemedim bu konunun üzerine düşeceğim ben. Sizde çözümlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)Benimki emerek geçiyor uykuya atak haftası başladığından beri uyku evrelerinde yine emmek istiyor ve dalınca da hemen bırakmıyor kolum uyuşuyor onu beklerken ve fal taşı gibi açıyor gözlerini çok umutsuzum kendi kendine uyuması konusunda
Canım kıyma için ben de küp buzluk araştırıyorum ama iyi bişey olsun istiyorum rica etsem unutmaz da alırsan burada da paylaşır mısınBen oioi aldım yılda bi indirime giriyorlardı çok uyguna geldi ama şart değil bence baby jem de yapmış gayet güzel silikon olması dolayısıyla pahalı, plastik değil. Ben her şeyi indirimden aldım daha hamileyken almıştımacelesi yok her tür tabakta yiyebilirler ilk evrede şu kitaplar yeterli olur ben bir de bulabilirsem kiwi marka yoğurt makinesi ve kuzu kıyma saklamak için küp buzluklardan alıcam porsiyonluk oluyormuş çok öneriyolar daha erken ama yükselmeden almak gerek başlarsam yazarım size dediğim gibi 5.5 aylık olmasını istiyorum en azından bakalım
Bu gece ilk uykusuna yine emzirerek yatırdım memede uyudu gece uyanınca yine memede uyudu emmeyi bıraktı yatırınca uyandı inatla almadım geri biraz bağırdı(ağlama değil) sonra emzik verdim poposuna hafif hafif PatPat yaptım uyudu kendisi hatta emziği attı uyumadan önce yüzüme baka baka daldıBizde hipp kullanıyoruz doğduğundan beri ve kusması hep vardı , sizde böyle deyince tekrar kafama takıldı benim. Ben Enfamil getirtmiştim Amerika dan içeriği baya iyi diye ama dediğim gibi kusması arttı gibi geldi bıraktım Hipp e devam ediyoruz. 2 farklı doktora ısrarla sordum fışkırarak değilse reflüden değildir mamasını değiştirmeye gerek yok, fazlalığı çıkarıyor dedi :/ 6. aydan sonra azalacak dedi. Sizin ki her öğünden sonra kusuyor mu mutlaka ?
Bu konudan bende müzdaribim :/ Memede uyumaya alıştı daha da alısıyor, çekince hemen uyanıyor. Uyutmaya odaya geçiyorum 2 saat cıkamıyorum bazen. Nasıl çözüm bulmalı bilemedim bu konunun üzerine düşeceğim ben. Sizde çözümlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Bizim de fışkırır tarzda değil ama dediğiniz gibi mamasan sonra en az bi saat kucakta tutuyoruz tam çocukla oynayacağız tekrar acıkıyor çocukla hiç bi aktivite yapılamıyor. Bizim süt içince de hiç durmuyor hemen akıyor ağzının yanından. Öksürse hapşursa yine kusuyorBizde hipp kullanıyoruz doğduğundan beri ve kusması hep vardı , sizde böyle deyince tekrar kafama takıldı benim. Ben Enfamil getirtmiştim Amerika dan içeriği baya iyi diye ama dediğim gibi kusması arttı gibi geldi bıraktım Hipp e devam ediyoruz. 2 farklı doktora ısrarla sordum fışkırarak değilse reflüden değildir mamasını değiştirmeye gerek yok, fazlalığı çıkarıyor dedi :/ 6. aydan sonra azalacak dedi. Sizin ki her öğünden sonra kusuyor mu
Ben şöyle hesaplıyorum günlük ortalama kullandığım bez miktarını biliyorum bir ay kaç tane gider hesaplıyorum. Aylık ortalama kilo alımını göz önünde bulunduruyorum.Merhaba anneler bugün kontrolümüz vardı doktora Demir takviyesine başlayacak mıyız dedim iyi besleniyorsanız şimdilik gerek yok dedi 850gr almışız bu ay ek gıdaya da altı aylıkken başlayacağız dedi 5.5 gibi başlasak dedim hayır dedi artık oturtabilirsiniz dedi hatta 5 aylık olduğunda dik tutunca ayaklarının üstünde zıplama hareketi de yapacak dedi
Sorum şu ki; biz şu an 3 numara prima premium care kullanıyoruz indirim buldum 232 adet bez için sizce alsam çok mu gelir tahmini 4 numaraya ne zaman geçeriz ki?! Günde ortalama 3-4 bez kullanıyorum
Acaba nerden buldunuz indirim benimde almam şazım 3 numaraMerhaba anneler bugün kontrolümüz vardı doktora Demir takviyesine başlayacak mıyız dedim iyi besleniyorsanız şimdilik gerek yok dedi 850gr almışız bu ay ek gıdaya da altı aylıkken başlayacağız dedi 5.5 gibi başlasak dedim hayır dedi artık oturtabilirsiniz dedi hatta 5 aylık olduğunda dik tutunca ayaklarının üstünde zıplama hareketi de yapacak dedi
Sorum şu ki; biz şu an 3 numara prima premium care kullanıyoruz indirim buldum 232 adet bez için sizce alsam çok mu gelir tahmini 4 numaraya ne zaman geçeriz ki?! Günde ortalama 3-4 bez kullanıyorum
O biraz bebeğiniizn kilo alımı ile ilgili . Şuan 3 numara tam oluyosa yakında 4 e geçersiniz demektir fazla almanız gerekmez 3 numarayıMerhaba anneler bugün kontrolümüz vardı doktora Demir takviyesine başlayacak mıyız dedim iyi besleniyorsanız şimdilik gerek yok dedi 850gr almışız bu ay ek gıdaya da altı aylıkken başlayacağız dedi 5.5 gibi başlasak dedim hayır dedi artık oturtabilirsiniz dedi hatta 5 aylık olduğunda dik tutunca ayaklarının üstünde zıplama hareketi de yapacak dedi
Canım yurtdışındayım yoksa linki de paylaşırdım hemenAcaba nerden buldunuz indirim benimde almam şazım 3 numara
Ben aldım e bebekten 150 tl olmuş o bileMerhabalar daha once konusulmustur belki ama kehribar kolye alip da memnun kalan varsa tavsiye verebilir mi? Orijinal sertifikali olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?