2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimki emerek geçiyor uykuya atak haftası başladığından beri uyku evrelerinde yine emmek istiyor ve dalınca da hemen bırakmıyor kolum uyuşuyor onu beklerken ve fal taşı gibi açıyor gözlerini çok umutsuzum kendi kendine uyuması konusunda

Ben emzikle çözdüm suan onu ama uyku eğitiminden umudum yüksek çevremde ki ne bebekler mışıl mışıl uyumaya başladı darısı başımıza

Biz daha bi yerde çay kahve içemedik beyefendi ile yürüyüş tamam ama mekanlar no no ağlayıp sıkılabiliyor diye hiç girmedim bakayım dışarı için arıyorum ben şimdilik teşekkür ederim
Çay kahve bana hayal gibi yürüyüşü zor tamamlıyoruz hiç uyumadı bile araba da henüz
Kahvaltıya falan gidebilen var ben şok

Küveti kaç litre canim boyunlukla küvetin içinde yuzebiliyormu. Bende senin gibi düşündüm de kuvet küçük gelir diye denemedim
Ben şişme havuz aldım bizim evde banyolar hep kabinli maalesef
Şişme havuzu doldurup simitle bi bırakıyorum 1 saat yüzüyor sonra da bir güzel uyuyor baya yüzüyor ordan oraya

4. Ay uyku gerilemesini atlatan var mı tamamen düzeliyor mu ya bizimki gündüz 40 dk da 1 gece 2 ya da 3 saatte bir uyanıyor sabaha karşı saatte 1 e düşüyor
uyku döngülerine kendi geçemediği için bu kalıcı mı acaba
Uyku eğitimi vereceğiz ama yine de merak ediyorum bir umut

Kizlar 4.ay kontrolune gittik bugun, 535gram almis bu ay, ben daha da dusuk bekliyodum boyu uzamis heralde ondan anlasilmiyor kilosu. Bizim dr demir bu ay baslatmadi, 6.ayda kan tahlili yapip degerlerine bakicaz ona gore baslaticaz simdiden gerek yok dedi. Sasirdim baslatir diye dusunuyodum. Birde 4.ay asilarini olduk nolur nolmaz yarim doz calpol ver dedi verdim ins ateslenmez. 4.ay asisi nasil yan etki yapti sizlerde, huysuzluk ates falan oldu mu, uykusunu etkiledi mi?

Ben boyun simidi aldım canım, küvetini suyla doldurup bırakıyorum içine en son da boyunlugu çıkartıp saçını yikiyorum, çok rahat oluyor.
Ben de boyun simidi almistim surekli sokuyodum havuzuna ama epeydir yapmiyoruz onu da. Babyjemin kuvetini kullaniyorum ben siz hangi kuveti kullaniyosunuz o babyjemlere sigiyor mu boyunlukla?

Başta hicbirseyi yoktu sonradan ağlama krizi,huzursuzluk oldu bide uyku düzeni bozuldu ateş olmadı.

Ben de boyun simidi almistim surekli sokuyodum havuzuna ama epeydir yapmiyoruz onu da. Babyjemin kuvetini kullaniyorum ben siz hangi kuveti kullaniyosunuz o babyjemlere sigiyor mu boyunlukla?
Kujju banyo seti canım benimki, boyunlukla sığıyor, poposu biraz kuvetin altına değiyor ama kollarını bacaklarını rahat oynatıyor, etrafa su sicratiyor yanliz, banyoda yapmak gerekli.

Bunu geçen gün ben de yazmıştım da cevaplayan olmadı. Sanırım bi tek bizimkiler bu durumda
İnşallah dönemseldir. 90 ml mamayı bile bitiremiyor artık.
İnşallah canım ya, haftaya doktor kontrolumuz var duzelmezse sorarım, enfeksiyon falan varsa diye korkuyorum, çünkü çok iştahliydi, şimdi mamasını bitirene kadar kırk takla atıyoruz.

İnşallah canım ya, haftaya doktor kontrolumuz var duzelmezse sorarım, enfeksiyon falan varsa diye korkuyorum, çünkü çok iştahliydi, şimdi mamasını bitirene kadar kırk takla atıyoruz.
Ataktan dolayıdır annesi merak etme benim kızım bana göre çok az kilo almış 1 ayda. Şimdi iştahsızlık çıktı birde. Zayıflamasa bari iyice
Bana da haber verir misin sorduktan sonra Bizim kontrol 20 sine doğru

Çay kahve bana hayal gibi yürüyüşü zor tamamlıyoruz hiç uyumadı bile araba da henüz
Benimki bebek arabasında uyuyor çoğu zaman hakkını yiyemem ama çay kahve bana da mümkün değil sürekli araba sürerek içersem olur o kahvaltıya yemeğe falan gidenleri ben de görüyorum çok özeniyorum ama aasssla yapamam aslllaaaa belki 6. Aydan sonra rahatlar gidebiliriz

Kizlar bebek arabasinda uyumuyor mu? Benim kiz bebek arabasinda da arabada da baya uyuyor hatta restorana falan gittigimizde etrafi seyretmekten cok hoslaniyor. Deneyin valla alisiyolar disarda zaman gecirmeye. Eskiden hep uyurdu ama artik uykusu gelse bile uyumadan etrafi izlemek istiyor, merakli kizim sonra arabayi 2 3 defa ileri geri yapinca uyuyo. deneyin siz de ya ben keske hep disarda yesem yemegi diyorum valla, ayiptir soylemesi bu sabah kahvaltiya gittik yine, bizim aile ve arkadas cevresiyle buyudu hep kalabaliga alisti o yuzden sakin duruyo cok sukur ins degismez tabii

Uyumasalar da geziyorum ben
Ilk zamanlar rahat edemeyiz diye korkudan hicbir yere çıkmadım
Nereye kadar evde durcaz
Biraz da dışarda ağlasınlar değişiklik olur

bunu da deneyeyim teşekkürler
Ilk gün 35 dakikada uyudu salla dur yaparak
Ikıncı gün 16 dakika
Üçüncü gün 4.dakikada dalmıştı ve hiç sallamadım.
Şu an sadece birine odaklandim diğeri hala sallanarak uyuyor.
Ama o da çok zor sallamayı bırakmaya çalıştığım kızım uykuya daha rahat geçiyor
Sallanan kızımın uykuya dalma süresi yarim saati geçiyor

Teşekkür ederim bilgi için, bende bir araştırma yapayım Bilmiyorum ki eşimin kuzeni 6 aylık olmadan kullanmayın demiş, omur iliğine zararlı falan demiş, doktora da sormaya unutuyorum her seferinde. Aman artık herkes doktor kesildi başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…