- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.361
Benimkide memede uyuyor uyanınca yine meme.Bazen sütüm yetmiyor bütün gün emdiği için bu seferde uyutmak çok zor oluyor sallıyorum hemen uyuyor ama yatirınca kisa uyuyorBu gece ilk uykusuna yine emzirerek yatırdım memede uyudu gece uyanınca yine memede uyudu emmeyi bıraktı yatırınca uyandı inatla almadım geri biraz bağırdı(ağlama değil) sonra emzik verdim poposuna hafif hafif PatPat yaptım uyudu kendisi hatta emziği attı uyumadan önce yüzüme baka baka daldı
Bence elinde kalır canım yazık.Ben bir numara büyük kullaniyorum 4 dü benim ki şimdi elimde kalır diye 5aldim.Alttan büyük geliyor ama göbekten anca kapaniyor biraz tombiş benimkiMerhaba anneler bugün kontrolümüz vardı doktora Demir takviyesine başlayacak mıyız dedim iyi besleniyorsanız şimdilik gerek yok dedi 850gr almışız bu ay ek gıdaya da altı aylıkken başlayacağız dedi 5.5 gibi başlasak dedim hayır dedi artık oturtabilirsiniz dedi hatta 5 aylık olduğunda dik tutunca ayaklarının üstünde zıplama hareketi de yapacak dedi
Sorum şu ki; biz şu an 3 numara prima premium care kullanıyoruz indirim buldum 232 adet bez için sizce alsam çok mu gelir tahmini 4 numaraya ne zaman geçeriz ki?! Günde ortalama 3-4 bez kullanıyorum
7 kilo olunca 4.5 aydınan beri 4 kullanyrm sizde değişebilir belkiMerhaba anneler bugün kontrolümüz vardı doktora Demir takviyesine başlayacak mıyız dedim iyi besleniyorsanız şimdilik gerek yok dedi 850gr almışız bu ay ek gıdaya da altı aylıkken başlayacağız dedi 5.5 gibi başlasak dedim hayır dedi artık oturtabilirsiniz dedi hatta 5 aylık olduğunda dik tutunca ayaklarının üstünde zıplama hareketi de yapacak dedi
Sorum şu ki; biz şu an 3 numara prima premium care kullanıyoruz indirim buldum 232 adet bez için sizce alsam çok mu gelir tahmini 4 numaraya ne zaman geçeriz ki?! Günde ortalama 3-4 bez kullanıyorum
Ben doğdugun dan. Beri yüzüstü yatrdım ama şuan 5 ayı geçti yüzüstü uyumak istemiyo eskisi kadar dönmeye çalışıyo döndürüyom biraz yan biraz düz ters öle yatıyo bebek küçükse yüzüstü yatrnca gözlemek gerekiyoKızlar bebeğinizi yüzüstü uyutuyor musunuz
Uyuduktan sonra mı çeviriyorsunuz bizimki şuana kadar hiç yüzüstü uyumadı ama özellikle gündüz uykuları uzuyormuş yüzüstü olunca
Nasıl yapsam bilemedim
Bide uyku eğitiminde de yüzüstü uygulama öneriyorlar sırtüstü kol bacak savurması çok olduğu için sakinleşmesi zor oluyormuş
Şimdiden alışsın diye gündüz uykularında denemeyi düşünüyorum henüz uyanır diye cesaret edemedim gerçi çevirmeye
babyjem markali olan mi? Ona guvenemedim de diger markasinda stok tukenmistiBen aldım e bebekten 150 tl olmuş o bile
Faydasını henüz anlayamadım salya aynı durumda ama sanki huzurluğu aldı gibi geldi bana daha 3 gün oldu bakalım yazarım yine
Benimki de ayni durumda, araliksiz sabaha kadar uyuyan cocuk simdi gece ilk yatinca 2 saatte 1 sabaha karsi saatte 1 uyaniyo meme istiyo uyuyo. Bu yuzden de memeye cok alisti. Insallah uyku egitiminden once biraz duzelir yoksa egitim de fayda etmez bu durumda. Bir de dişleri başladi bugun belli kasiniyor elini isirmaya calisiyor.4. Ay uyku gerilemesini atlatan var mı tamamen düzeliyor mu ya bizimki gündüz 40 dk da 1 gece 2 ya da 3 saatte bir uyanıyor sabaha karşı saatte 1 e düşüyor
uyku döngülerine kendi geçemediği için bu kalıcı mı acaba
Uyku eğitimi vereceğiz ama yine de merak ediyorum bir umut
Ben hiç yüz üstü yatırmamıştımKızlar bebeğinizi yüzüstü uyutuyor musunuz
Uyuduktan sonra mı çeviriyorsunuz bizimki şuana kadar hiç yüzüstü uyumadı ama özellikle gündüz uykuları uzuyormuş yüzüstü olunca
Nasıl yapsam bilemedim
Bide uyku eğitiminde de yüzüstü uygulama öneriyorlar sırtüstü kol bacak savurması çok olduğu için sakinleşmesi zor oluyormuş
Şimdiden alışsın diye gündüz uykularında denemeyi düşünüyorum henüz uyanır diye cesaret edemedim gerçi çevirmeye
Bize yeni yeni güncellemeler geliyorBenim bebeğim de yüzüne battaniyesini çekerek uyuyor, başta korktum tabi nefessiz kalırsa diye, o yüzden tulum aldım ama battaniyesini aradı uyuyamadı hiç, şimdi battaniyeyi ortuyorum o yüzüne çekiyor, uyuyunca alıyorum, yüzleri kapalı olunca anne karnını anımsıyorlar galiba
bizimde sallamayla ve uykuya dalma süresi uzun . Ben en çok kucakta uyuduktan sonra beşiğine yatırmada sıkıntı yaşıyorum. Kollarım kopana kadar dalmasını bekliyorum yatağa yatırırken uyabıyor, ben mi beceremiyorum diye çok hayıflanıyorumIlk gün 35 dakikada uyudu salla dur yaparak
Ikıncı gün 16 dakika
Üçüncü gün 4.dakikada dalmıştı ve hiç sallamadım.
Şu an sadece birine odaklandim diğeri hala sallanarak uyuyor.
Ama o da çok zor sallamayı bırakmaya çalıştığım kızım uykuya daha rahat geçiyor
Sallanan kızımın uykuya dalma süresi yarim saati geçiyor
Ben de kendimce anlamlandıtmaya çalışmıştım*uyutturmuyorum olacaktı hatta bu gün bir ilkle şşş pat ile yan yatırdım öyle uyudu benim için mucize
Henüz kendi yüzüstü dönmüyor kendisinin dönmesini mi beklesem acabaBen hiç yüz üstü yatırmamıştım
Dönmeye başladıktan sonra sırr ustu yatirıyorum kendileri yüz üstü dönüp uyuyor
Müdahale etmiyorum kendileri dönüyor zaten
Dönemezlerse agliyorlar ceviriyorum uykuya devam ediyorlar
Bizimde kucakta uyuyor derin nefes verdikleri bi an var onu bekle canım ozaman bırakırken uyanmıyor bide yatağa da baya vücudumla bırakıyorum sıçramasın diye sırtı yatağa deyince kendimi kaldırıyorumbizimde sallamayla ve uykuya dalma süresi uzun . Ben en çok kucakta uyuduktan sonra beşiğine yatırmada sıkıntı yaşıyorum. Kollarım kopana kadar dalmasını bekliyorum yatağa yatırırken uyabıyor, ben mi beceremiyorum diye çok hayıflanıyorum
Biz iki aylıktan beri yüzüstü uyutuyoruz sırt üstü olunca 10 dakika sonra geri uyanıyordu gerçekten yüzüstü daha uzun uyuyor. Bir de biz kolik olduğumuz için kolik bebekler yüzüstü daha rahat uyur diye hep öyle uyuttum.Kızlar bebeğinizi yüzüstü uyutuyor musunuz
Nasıl yapsam bilemedim
Uyku döngüleri değiştiği için sık uyanıyorlar işte maalesef bende hep meme ile sürdürdüm gece insan başka çözüm bulamıyor kolayına geliyorBenimki de ayni durumda, araliksiz sabaha kadar uyuyan cocuk simdi gece ilk yatinca 2 saatte 1 sabaha karsi saatte 1 uyaniyo meme istiyo uyuyo. Bu yuzden de memeye cok alisti. Insallah uyku egitiminden once biraz duzelir yoksa egitim de fayda etmez bu durumda. Bir de dişleri başladi bugun belli kasiniyor elini isirmaya calisiyor.
Benim bebegimde işe yaramiyor nedense bunlar cok tuhaf bi kizim varUyku döngüleri değiştiği için sık uyanıyorlar işte maalesef bende hep meme ile sürdürdüm gece insan başka çözüm bulamıyor kolayına geliyor
Gece uykusu ağır olduğu için yan çevirip pışpışlamaya başladım biraz mızırdansada devam ediyor bi deneyin.
Bide hemen uyanınca müdahele etmeyin uyku danışmanı söylemişti denedim bende
bazen kendileri devam ediyor ağlayıp bile uyumaya geçtiği oldu. Baktım ışık yok çevirip pışpışlıyorum yine olmadı meme artık
5 kere uyansa 3 ünü atlatabiliyorum ama bu şekilde sabaha karşı memesiz olmuyor uyku hafiflemeye geçtiği için
Uykuya yüzüstü mü geçiyor siz sonra mı çeviriyorsunuz kucağımda uyuduğu için hangi aşamada çevirsem emin olamadımBiz iki aylıktan beri yüzüstü uyutuyoruz sırt üstü olunca 10 dakika sonra geri uyanıyordu gerçekten yüzüstü daha uzun uyuyor. Bir de biz kolik olduğumuz için kolik bebekler yüzüstü daha rahat uyur diye hep öyle uyuttum.
Aslımda çok akıllar işte istediğini yaptırıyorlar Allah hepimize kolaylık versinBenim bebegimde işe yaramiyor nedense bunlar cok tuhaf bi kizim varbirakirsam katilana kadar agliyor. Pis pis yapip poposuna vuruyorum uyuyo biraktigim an yine aciyor gozleri gece. Hatta yataktan alip emzirmeden direk sallamaya baslarsam gucune giidyor yine agliyor
Genelde kucağımızda geçiyor yüzüstü bırakıyoruz. Nadiren de yüzüstü yatırıp pıtpıtlayatak uyutuyoruz.Uykuya yüzüstü mü geçiyor siz sonra mı çeviriyorsunuz kucağımda uyuduğu için hangi aşamada çevirsem emin olamadım
Nefesini takip etsenebizimde sallamayla ve uykuya dalma süresi uzun . Ben en çok kucakta uyuduktan sonra beşiğine yatırmada sıkıntı yaşıyorum. Kollarım kopana kadar dalmasını bekliyorum yatağa yatırırken uyabıyor, ben mi beceremiyorum diye çok hayıflanıyorum
Kundak ne zamana kadar kullanılıyor bilmiyorumHenüz kendi yüzüstü dönmüyor kendisinin dönmesini mi beklesem acaba
Yan bile dönmüyor gerçi uyurken ben hala kundaklıyorum dönmek istese de zor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?