2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimkide memede uyuyor uyanınca yine meme.Bazen sütüm yetmiyor bütün gün emdiği için bu seferde uyutmak çok zor oluyor sallıyorum hemen uyuyor ama yatirınca kisa uyuyor bazen uykusu çoksa kendi kendine uyuyor geçen e bebekte gezerken babasinin kucağında uyuyakalmiş birden ...şaşırdım keşke hep öyle uyusa.

Bence elinde kalır canım yazık.Ben bir numara büyük kullaniyorum 4 dü benim ki şimdi elimde kalır diye 5aldim.Alttan büyük geliyor ama göbekten anca kapaniyor biraz tombiş benimki

7 kilo olunca 4.5 aydınan beri 4 kullanyrm sizde değişebilir belki

Ben doğdugun dan. Beri yüzüstü yatrdım ama şuan 5 ayı geçti yüzüstü uyumak istemiyo eskisi kadar dönmeye çalışıyo döndürüyom biraz yan biraz düz ters öle yatıyo bebek küçükse yüzüstü yatrnca gözlemek gerekiyo

Benimki de ayni durumda, araliksiz sabaha kadar uyuyan cocuk simdi gece ilk yatinca 2 saatte 1 sabaha karsi saatte 1 uyaniyo meme istiyo uyuyo. Bu yuzden de memeye cok alisti. Insallah uyku egitiminden once biraz duzelir yoksa egitim de fayda etmez bu durumda. Bir de dişleri başladi bugun belli kasiniyor elini isirmaya calisiyor.

Ben hiç yüz üstü yatırmamıştım
Dönmeye başladıktan sonra sırr ustu yatirıyorum kendileri yüz üstü dönüp uyuyor
Müdahale etmiyorum kendileri dönüyor zaten
Dönemezlerse agliyorlar ceviriyorum uykuya devam ediyorlar

Bize yeni yeni güncellemeler geliyorBi gün yaptığını bi gün yapmıyor. Ama sizinkine maşallah Sizin mesajları okurken bazen diyorum Allah fağına göre kar veriyor diye Malum iki tane sizde

bizimde sallamayla ve uykuya dalma süresi uzun . Ben en çok kucakta uyuduktan sonra beşiğine yatırmada sıkıntı yaşıyorum. Kollarım kopana kadar dalmasını bekliyorum yatağa yatırırken uyabıyor, ben mi beceremiyorum diye çok hayıflanıyorum

Henüz kendi yüzüstü dönmüyor kendisinin dönmesini mi beklesem acaba
Yan bile dönmüyor gerçi uyurken ben hala kundaklıyorum dönmek istese de zor gibi

Bizimde kucakta uyuyor derin nefes verdikleri bi an var onu bekle canım ozaman bırakırken uyanmıyor bide yatağa da baya vücudumla bırakıyorum sıçramasın diye sırtı yatağa deyince kendimi kaldırıyorum

Biz iki aylıktan beri yüzüstü uyutuyoruz sırt üstü olunca 10 dakika sonra geri uyanıyordu gerçekten yüzüstü daha uzun uyuyor. Bir de biz kolik olduğumuz için kolik bebekler yüzüstü daha rahat uyur diye hep öyle uyuttum.

Uyku döngüleri değiştiği için sık uyanıyorlar işte maalesef bende hep meme ile sürdürdüm gece insan başka çözüm bulamıyor kolayına geliyor
Gece uykusu ağır olduğu için yan çevirip pışpışlamaya başladım biraz mızırdansada devam ediyor bi deneyin.
Bide hemen uyanınca müdahele etmeyin uyku danışmanı söylemişti denedim bende
bazen kendileri devam ediyor ağlayıp bile uyumaya geçtiği oldu. Baktım ışık yok çevirip pışpışlıyorum yine olmadı meme artık
5 kere uyansa 3 ünü atlatabiliyorum ama bu şekilde sabaha karşı memesiz olmuyor uyku hafiflemeye geçtiği için

Benim bebegimde işe yaramiyor nedense bunlar cok tuhaf bi kizim var birakirsam katilana kadar agliyor. Pis pis yapip poposuna vuruyorum uyuyo biraktigim an yine aciyor gozleri gece. Hatta yataktan alip emzirmeden direk sallamaya baslarsam gucune giidyor yine agliyor

Uykuya yüzüstü mü geçiyor siz sonra mı çeviriyorsunuz kucağımda uyuduğu için hangi aşamada çevirsem emin olamadım

Aslımda çok akıllar işte istediğini yaptırıyorlar Allah hepimize kolaylık versin

Uykuya yüzüstü mü geçiyor siz sonra mı çeviriyorsunuz kucağımda uyuduğu için hangi aşamada çevirsem emin olamadım
Genelde kucağımızda geçiyor yüzüstü bırakıyoruz. Nadiren de yüzüstü yatırıp pıtpıtlayatak uyutuyoruz.

Nefesini takip etsene
Dalınca daha uzun ve sessiz oluyor nefesleri
Belki uyanmaz öyle

Henüz kendi yüzüstü dönmüyor kendisinin dönmesini mi beklesem acaba
Yan bile dönmüyor gerçi uyurken ben hala kundaklıyorum dönmek istese de zor gibi
Kundak ne zamana kadar kullanılıyor bilmiyorum
Ama gün içinde serbest sonuçta
Dönmeye başlayacağını anlıyorsun zaten
Ilk dönme uykuda olmuyor bi de sanırım
Yani benimkilerde öyle olmadı en azından ikisinde de
Uyku tulumunda da rahat dönemiyorlar şu çuval gibi olanlarda
Biri yine neyse de diğeri uykuda dönemeyince ağlıyor uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…