- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.864
- 528
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.381
Bir şey soracağım senin bu konuda daha çok bilgin var*uyutturmuyorum olacaktı hatta bu gün bir ilkle şşş pat ile yan yatırdım öyle uyudu benim için mucize
Bende öyle yaptım aynı şekildeBir şey soracağım senin bu konuda daha çok bilgin var
Ben uykuyla bağlantı kurar daha az zorlanırım diye düşünerek sallamayı bırakırken kucakta şşş pata başladım
Nitekim birini sallamayı bıraktım kucağımda pat patliyorum
Bunu yatağa alıştırırken pat pata devam etsem daha kolay olur mu acaba geçiş süreci
Bu benim yaptığım sigarayı bırakırken çekirdek bağımlısı olmak gibi oldu ama
Pat patı bırakmak daha kolay gibi geliyor
Sence doğru mu bu yaptığım?
Büyük gelmiyor mu bir de kız bebek mi? Büyük olması da iyi değilmiş öyle okudum bir yerde7 kilo olunca 4.5 aydınan beri 4 kullanyrm sizde değişebilir belki
Peki ya bu kez de elini tutmaya pış pışa ya da pat pata alışırsaBende öyle yaptım aynı şekilde
topta da pat pata başladım önce sonra zıplamayınca pat patla sürdürdüm ki alışsın
O da bir destek evet ama sonuçta daha kolay bide bırakması onuda zamanla azaltarak birakacağız ama yatakta uyumaya başladığında
Önce yatakta şşşl pat pat sonra sadece şşşş sonra oda yok aşamalı uzaklaşma olarak geçiyor
Harika, böyle böyle bırakırlar belki. Bende alternatif yöntemler deneyeyimBu gece ilk uykusuna yine emzirerek yatırdım memede uyudu gece uyanınca yine memede uyudu emmeyi bıraktı yatırınca uyandı inatla almadım geri biraz bağırdı(ağlama değil) sonra emzik verdim poposuna hafif hafif PatPat yaptım uyudu kendisi hatta emziği attı uyumadan önce yüzüme baka baka daldı
Ya aynısı, kesin kusuyo her mama sonrası hiç bi kıyafeti temizce 1 saat kalmıyo. Birsürü önlük aldım 15-20 adet var sürekli değiştiriyorum. Salya da başladı. Bizim kilo alımımız ilk aylar 1000 gr üzeriydi hep ama 3. ayda 850 gr almıştı bu ay daha gitmedim ama daha az, 600-700 gibi sanki. Çok kusmasına bağlıyorum ben. Benim de içime sinmiyo başka mama o yüzden değiştirmiyorum bide korkuyorum gaz, kusma artırır diye. Çarş doktora gitcez tekrar sorcam yazarım burdan sizedeBizim de fışkırır tarzda değil ama dediğiniz gibi mamasan sonra en az bi saat kucakta tutuyoruz tam çocukla oynayacağız tekrar acıkıyor çocukla hiç bi aktivite yapılamıyor. Bizim süt içince de hiç durmuyor hemen akıyor ağzının yanından. Öksürse hapşursa yine kusuyorkilo alımımız da ilk aydan beri 600 gramı geçmedi. Biz gece uykusuna yatırırken gece beslemelerinde thickener veriyoruz o biraz tutuyor çok verince de kakada zorlanıyoruz. Bi tanıdığımız mamayı değiştirince kusmalarının geçtiğini söylemişti ama en az 10 yıl geçmiş üzerinden. Similac içmeye başlamış onlar. Hippden sonra similaca geçmek de içime sinmiyor
Aminnn. Herkesten gaza geldim emzirdikten sonra sallamiyim dedim yerine koydum pis pis yaptim vurdum poposuna uyuyan cocuk uyandi 45 dk oldu uyanigizAslımda çok akıllar işte istediğini yaptırıyorlar Allah hepimize kolaylık versin
Bende yüzü açık ayakta sallayarak uyutuyorum benim de annem kızıyor :) böyle yüzü gözü açık çocuk nasıl uyusun diyip kendi uyuttuğu zamanlar yüzünü örtmeye calısıyor ama ben tamamen örtmesini izin vermiyorum nefes alamaz gibi geliyor sadece gözlerini örttürüyorum siz tamamen mi kapatıyorsunuz yüzünü?Biz daha önce de uyku konusunda yazışmıştık sanırım. Benimki gündüz hiç uyumuyordu bir kaç gündür uyuyor. Bilmiyorum kızanlar ya da tasvip etmeyenler olabilir ama bizde gözünü örtmek işe yaradı. Annem diyordu da istemiyordum ama bi denedim baya uyuyor çocuk. Hem uykuya dalışı kolaylaştı hem de uyku süresi arttı. Bizim yüz örtümüz falan varmış. Ben yüzüne iki saniye örtü gelse boğulur diye paranoya yapmaya başlıyorum diye istemiyordum. Gece yapamam ama gündüz zaten ayağımda sallayarak uyutabiliyorum sadece o yüzden bana uydu.
Uyku arkadaşı var bizim hep uyurken görebileceği yere koyuyorum sanırım 6. Aya doğdu sarılmaya ballayacakmış ben 2 aylıktan beri yanında tutuyorum ama henüz ilgi duymadıBüyük gelmiyor mu bir de kız bebek mi? Büyük olması da iyi değilmiş öyle okudum bir yerde
Peki ya bu kez de elini tutmaya pış pışa ya da pat pata alışırsabir de uyku arkadaşı İçin ne düşünüyorsunuz sanırım 9-10 aylıkken mi ne başlanmalıymış isteniyorsa tam da emin değilim
Teşekkür ederim bekliyorum mesajınızı. Evet önlük dayanmıyor. Bi yere giderken 2 sırt çantası alıyorum. Üstüne sereceğim battaniyeler müslinler bile hep yedekli. İnşallah 6. aya kadar beklemeyiz geçmesiniHarika, böyle böyle bırakırlar belki. Bende alternatif yöntemler deneyeyim
Ya aynısı, kesin kusuyo her mama sonrası hiç bi kıyafeti temizce 1 saat kalmıyo. Birsürü önlük aldım 15-20 adet var sürekli değiştiriyorum. Salya da başladı. Bizim kilo alımımız ilk aylar 1000 gr üzeriydi hep ama 3. ayda 850 gr almıştı bu ay daha gitmedim ama daha az, 600-700 gibi sanki. Çok kusmasına bağlıyorum ben. Benim de içime sinmiyo başka mama o yüzden değiştirmiyorum bide korkuyorum gaz, kusma artırır diye. Çarş doktora gitcez tekrar sorcam yazarım burdan sizede
Nasıl bir uyku arkadaşı aldınız foto atarmisiniz bana da fikir olsun ben daha almadımUyku arkadaşı var bizim hep uyurken görebileceği yere koyuyorum sanırım 6. Aya doğdu sarılmaya ballayacakmış ben 2 aylıktan beri yanında tutuyorum ama henüz ilgi duymadı
Hep uykuda görüyor belki bağdaştırır zamanla
Sizde alıp alıştrmaya başlayabilirsiniz
Budizzz aldım sesli hemde içinde beyaz gürültü fön sesi pış pış falan var fotosunu ekliyorumNasıl bir uyku arkadaşı aldınız foto atarmisiniz bana da fikir olsun ben daha almadım
Büyük gelmiyor 3 numara sıkıyor bizi 8buçuk kilo şuan..... erkek. Uyku arkadaşı olarak gece benle uyuyo eşim yurt dışında çalıştığı için beraber uyumaya alıştık bakalım nasıl ayrı uyucaz gelince gündüz ıslak mendil paketiyle uyıyoBüyük gelmiyor mu bir de kız bebek mi? Büyük olması da iyi değilmiş öyle okudum bir yerde
Peki ya bu kez de elini tutmaya pış pışa ya da pat pata alışırsabir de uyku arkadaşı İçin ne düşünüyorsunuz sanırım 9-10 aylıkken mi ne başlanmalıymış isteniyorsa tam da emin değilim
Aynı durum bizde de oluyor canım. Sleepy numara kullanıyorum aacaba bezden mi diye düşünüyordum demekki değilmiş.Kız annelerine bir sorum var benim kız kaka yapınca hep önüne doğru yapıyor neredeyse göbeğine çıkacak 7kg ve 3 numara prima kullanıyoruz enfeksiyon kapmasından korkuyorum nasıl engelleyebilirim
Benim kızlardan biri 8 kilo.Merhaba anneler bugün kontrolümüz vardı doktora Demir takviyesine başlayacak mıyız dedim iyi besleniyorsanız şimdilik gerek yok dedi 850gr almışız bu ay ek gıdaya da altı aylıkken başlayacağız dedi 5.5 gibi başlasak dedim hayır dedi artık oturtabilirsiniz dedi hatta 5 aylık olduğunda dik tutunca ayaklarının üstünde zıplama hareketi de yapacak dedi
Sorum şu ki; biz şu an 3 numara prima premium care kullanıyoruz indirim buldum 232 adet bez için sizce alsam çok mu gelir tahmini 4 numaraya ne zaman geçeriz ki?! Günde ortalama 3-4 bez kullanıyorum
Pozisyonla alakalı olabilir mi acaba?Kız annelerine bir sorum var benim kız kaka yapınca hep önüne doğru yapıyor neredeyse göbeğine çıkacak 7kg ve 3 numara prima kullanıyoruz enfeksiyon kapmasından korkuyorum nasıl engelleyebilirim
Ay benimkilerin birinin kakasi çok uzun zamandır yeşilKizlar 2gundur bebegimin kakasi yeşil renkte, doktoruna fotograf atip sordum ama ateş vs.yoksa bir sorun yok diyor. Ne sorsam sorun yok diyor daha dogrusuyesil kaka sizde de oluyo mu? Ne siklikla oluyor, bu aralar sütüm fazla ve ataktan dolayi istahsizlik var bebegimde gogsumu tam bosaltamiyor, önsütle beslenince de oluyomus sizde de oluyo mu oyle bisey
Ya acikcasi ben de üsüttum mu acaba dedim ama hic usumesine de firsat vermiyorum, astronotla geziyo hep, tulumunu cikarsam bile battaniyesini eksik etmiyorum. Nasil ayiriyorsunuz yagli kismini, ben de mi oyle yapsam ya süt artirici seyler icmeyi biraktim artik komposto falan icmiyorum, cok sisiyor goguslerim heralde ondan mi yaAy benimkilerin birinin kakasi çok uzun zamandır yeşil
Bizim doktor da sorun yok dedi
Aile büyükleri ay üşütmüşsünüz çocuğu bak dışarı çıkardınız diye oldu diye diye icimi şişirdiler
Ön süt olayı olup olmadığını anlamak için birkaç gündür sağıp ayırıyorum yağlı kısmı veriyorum
Yeşil-sarı karışık yapmaya başladı rengi dönüyor galiba
Ön süt zaten su gibi çok açık renkliYa acikcasi ben de üsüttum mu acaba dedim ama hic usumesine de firsat vermiyorum, astronotla geziyo hep, tulumunu cikarsam bile battaniyesini eksik etmiyorum. Nasil ayiriyorsunuz yagli kismini, ben de mi oyle yapsam ya süt artirici seyler icmeyi biraktim artik komposto falan icmiyorum, cok sisiyor goguslerim heralde ondan mi ya
Çok güzel teşekkür ederimBudizzz aldım sesli hemde içinde beyaz gürültü fön sesi pış pış falan var fotosunu ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?