2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
*uyutturmuyorum olacaktı hatta bu gün bir ilkle şşş pat ile yan yatırdım öyle uyudu benim için mucize
Bir şey soracağım senin bu konuda daha çok bilgin var
Ben uykuyla bağlantı kurar daha az zorlanırım diye düşünerek sallamayı bırakırken kucakta şşş pata başladım
Nitekim birini sallamayı bıraktım kucağımda pat patliyorum
Bunu yatağa alıştırırken pat pata devam etsem daha kolay olur mu acaba geçiş süreci
Bu benim yaptığım sigarayı bırakırken çekirdek bağımlısı olmak gibi oldu ama
Pat patı bırakmak daha kolay gibi geliyor
Sence doğru mu bu yaptığım?

Bende öyle yaptım aynı şekilde
topta da pat pata başladım önce sonra zıplamayınca pat patla sürdürdüm ki alışsın
O da bir destek evet ama sonuçta daha kolay bide bırakması onuda zamanla azaltarak birakacağız ama yatakta uyumaya başladığında
Önce yatakta şşşl pat pat sonra sadece şşşş sonra oda yok aşamalı uzaklaşma olarak geçiyor

7 kilo olunca 4.5 aydınan beri 4 kullanyrm sizde değişebilir belki
Büyük gelmiyor mu bir de kız bebek mi? Büyük olması da iyi değilmiş öyle okudum bir yerde
Peki ya bu kez de elini tutmaya pış pışa ya da pat pata alışırsa bir de uyku arkadaşı İçin ne düşünüyorsunuz sanırım 9-10 aylıkken mi ne başlanmalıymış isteniyorsa tam da emin değilim

Harika, böyle böyle bırakırlar belki. Bende alternatif yöntemler deneyeyim
Ya aynısı, kesin kusuyo her mama sonrası hiç bi kıyafeti temizce 1 saat kalmıyo. Birsürü önlük aldım 15-20 adet var sürekli değiştiriyorum. Salya da başladı. Bizim kilo alımımız ilk aylar 1000 gr üzeriydi hep ama 3. ayda 850 gr almıştı bu ay daha gitmedim ama daha az, 600-700 gibi sanki. Çok kusmasına bağlıyorum ben. Benim de içime sinmiyo başka mama o yüzden değiştirmiyorum bide korkuyorum gaz, kusma artırır diye. Çarş doktora gitcez tekrar sorcam yazarım burdan sizede

Bende yüzü açık ayakta sallayarak uyutuyorum benim de annem kızıyor :) böyle yüzü gözü açık çocuk nasıl uyusun diyip kendi uyuttuğu zamanlar yüzünü örtmeye calısıyor ama ben tamamen örtmesini izin vermiyorum nefes alamaz gibi geliyor sadece gözlerini örttürüyorum siz tamamen mi kapatıyorsunuz yüzünü?

Uyku arkadaşı var bizim hep uyurken görebileceği yere koyuyorum sanırım 6. Aya doğdu sarılmaya ballayacakmış ben 2 aylıktan beri yanında tutuyorum ama henüz ilgi duymadı
Hep uykuda görüyor belki bağdaştırır zamanla
Sizde alıp alıştrmaya başlayabilirsiniz

Teşekkür ederim bekliyorum mesajınızı. Evet önlük dayanmıyor. Bi yere giderken 2 sırt çantası alıyorum. Üstüne sereceğim battaniyeler müslinler bile hep yedekli. İnşallah 6. aya kadar beklemeyiz geçmesini

Nasıl bir uyku arkadaşı aldınız foto atarmisiniz bana da fikir olsun ben daha almadım

Nasıl bir uyku arkadaşı aldınız foto atarmisiniz bana da fikir olsun ben daha almadım
Budizzz aldım sesli hemde içinde beyaz gürültü fön sesi pış pış falan var fotosunu ekliyorum

Eklentiler

• A77C2FFF-F861-437B-95C1-AEAE1B4BEA86.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 41
Büyük gelmiyor 3 numara sıkıyor bizi 8buçuk kilo şuan..... erkek. Uyku arkadaşı olarak gece benle uyuyo eşim yurt dışında çalıştığı için beraber uyumaya alıştık bakalım nasıl ayrı uyucaz gelince gündüz ıslak mendil paketiyle uyıyo

Kız annelerine bir sorum var benim kız kaka yapınca hep önüne doğru yapıyor neredeyse göbeğine çıkacak 7kg ve 3 numara prima kullanıyoruz enfeksiyon kapmasından korkuyorum nasıl engelleyebilirim

Kız annelerine bir sorum var benim kız kaka yapınca hep önüne doğru yapıyor neredeyse göbeğine çıkacak 7kg ve 3 numara prima kullanıyoruz enfeksiyon kapmasından korkuyorum nasıl engelleyebilirim
Aynı durum bizde de oluyor canım. Sleepy numara kullanıyorum aacaba bezden mi diye düşünüyordum demekki değilmiş.
Kaka yapıyor ama neredeyse göbeğine kadar çıkacak. bende bazen düşünüyorum enfeksiyon kapar mı zararlı mı acaba diye ama nasıl önüne geçebiliim bir fikrim yok. Bizim kız 2-3 günde 1 kaka yapar. Kaka yaptığı an değişiyorum hiç üzerinde bırakmıyorum çiş bile yapsa 2 saatte 3 saatte bir bez değişiyorum ama anlamadm valla bilmiyorum umarım önerisi olan biri çıkar

Kizlar 2gundur bebegimin kakasi yeşil renkte, doktoruna fotograf atip sordum ama ateş vs.yoksa bir sorun yok diyor. Ne sorsam sorun yok diyor daha dogrusu yesil kaka sizde de oluyo mu? Ne siklikla oluyor, bu aralar sütüm fazla ve ataktan dolayi istahsizlik var bebegimde gogsumu tam bosaltamiyor, önsütle beslenince de oluyomus sizde de oluyo mu oyle bisey

Benim kızlardan biri 8 kilo.
4 numaraya bir haftadır geçmişiz.
Diğeri 7 kilo onda hala 3 numara kullanıyorum
Günde 3-4 bez kullanıyorsanız elinizde kalır hepsi bitmez diye düşünüyorum

Pozisyonla alakalı olabilir mi acaba?
Bilmiyorum şu an sallıyorum aklıma o geldi
Benimkilerde nadiren ön tarafa bulaşıyor
Kucağımdayken kaka yapıyorlarsa daha çok oluyor
Ben kaka sonrası temizlerken belden aşağısını yıkıyorum silerek temizlemiyorum deneyebilirsiniz

Ay benimkilerin birinin kakasi çok uzun zamandır yeşil
Bizim doktor da sorun yok dedi
Aile büyükleri ay üşütmüşsünüz çocuğu bak dışarı çıkardınız diye oldu diye diye icimi şişirdiler
Ön süt olayı olup olmadığını anlamak için birkaç gündür sağıp ayırıyorum yağlı kısmı veriyorum
Yeşil-sarı karışık yapmaya başladı rengi dönüyor galiba

Ya acikcasi ben de üsüttum mu acaba dedim ama hic usumesine de firsat vermiyorum, astronotla geziyo hep, tulumunu cikarsam bile battaniyesini eksik etmiyorum. Nasil ayiriyorsunuz yagli kismini, ben de mi oyle yapsam ya süt artirici seyler icmeyi biraktim artik komposto falan icmiyorum, cok sisiyor goguslerim heralde ondan mi ya

Ön süt zaten su gibi çok açık renkli
Yağlı olan kısmı baya baya süt yani
Önce onar dakika ön sütü sağıyorum ayrı kaba koyuyorum
Sonra sağdığımı bebeklere veriyorum
En son cok yağlı çıkıyor süt
Onu da ilk 10 dakika sagdigim sütle karıştırıp orta yağlı bir şey yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…