2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kitabı mı var canım sende tracy hoggun (doğru yazdım umarım)

Gece uykusuna gecti simdi ve inanilmaz kolay oldu uykuya gecisi bu arada gunduz uykularina gecerken pişpişa baslamadan once besigine yatirip masal kitabi gosterdim okudum, simdi de masaj+klasikmuzik+kitap yapinca direkt mayişti pispis sesini actigim an gozler kuculdu
simdi asil problem su ki 1 2 saat sonra uyandiginda nasil devam ettiricem yani ben gece uykusundan her uyanmasinda emzirip uyutuyodum,ruya öğununü vericem sonrasinda uyaninca yatir kaldir yapcam, sizin bi oneriniz var mi bu noktada

Benim oğlum da bebek arabası sürüldüğü araba da gittiği müddetçe uyuyanlardan ama o arabalar bi dursun çığlık kıyamet kppnnppn bu yüzden biz hep parkta bahçedeydik sanırım bi kere zorunluluktan e bebeğe girdik bi de restorana gittik onun dışında hep parklardayız zaten covidte çocuğu kafeye restorana götürmek istemiyorum da işte ilkbaharda açık havada kahvaltı falan fena olmaz hani

Canım ben de böyleydim hep yüz üstü şimdi yeni yeni sırt üstü yatıyor nasıl oldu koliğiniz soracaktım bizim 3.5 aylıktan beri aynı saatlerde saatlerce süren ağlamalarımız bitti şükür ama gaz bitmedi siz ne durumdasınız

aynıymış huyları benimki de böyle . Sadece gece değil koltukta kollarını çırpıyor kucağa alalım diye yanından kalkıp geçtin gittin diyelim bi bağırıp ağlıyor gücüne gidiyor

O uyanmadan rüya öğünü yapın ki uykusu uzasın
Uyanınca aç olmadığı bir saatse emzirmek yok
Yatır kaldır gerek kalmayacaktır gece uykuları daha ağır oluyor
Önce bi bekleyin kendinize süre verin geri dalması için emzik kullanıyorsa düştüyse emziği verebilirsiniz baktınız uyumadı ozamn gündüz gibi ama kaldırmak son çare olsun uykusu açılıyor aslında kaldırınca
Şansınız bol olsun
Bizim ki de 7 buçukta yatırmıştım kalktı 1 saat uğraştım uyumadı sanırım uykusu yoktu kaldırdık 1 saat takıldı uykusu gelince tekrar yatırdım sil baştan yarım saat sürdü ama 20 dk boş boş baktı sadece sanırım erken yatırdım uykusu yoktu gelmesini bekledi
Böyle böyle çözeceğiz işte

Süper çok iyi gidiyorsunuz 3 gün böyle oturunca yavaş yavaş destekleri azaltacaksınız
Önce Yanına uzanmadan sonra temas etmeden derken kendi kendine uyumaya geçecek
Bebeğinize göre önce neyi azaltacaksınız siz bilirsiniz bide uyku arkadaşı olsun aranızda siz kalkınca uyku arkadaşı kalacak artık

Aynı durumdayız canım artık eskisi gibi ağlamıyor ama gazı hâlâ var. Yine buna şükrediyoruz.

Yatağına koyunca desteksiz uyuyacağına olan inancım çok az kızım huysuz diye değil de ne bileyim bebek ya işte bensiz uyuyamazmış gibi geliyor uyku arkadaşı alsam anlar mı ki?

aynıymış huyları benimki de böyle . Sadece gece değil koltukta kollarını çırpıyor kucağa alalım diye yanından kalkıp geçtin gittin diyelim bi bağırıp ağlıyor gücüne gidiyor
Aslan burcu degil mi hepsi ayni hep ilgi onlarin uzerinde olacak, istedikleri olacak. Bizimki de öyle kahvalti ederken pusete koyuyorum kiyamet kopuyor. Ayağa kalkayim heyecanlaniyor kucagima alcam sanıp, almayınca başlıyor yaygaraya. Hic bir zaman ayni pozisyonda kalamiyor sıkılıyor hemen.

Ayni benimki de ....bebek aklimizi aldi bence...gece gunduzum sasti...gunleri karostirir oldum.daha dalginim...dun ne yedim hatirlamak icin iki saat dusunurum..ozellikle ilk ayi sanki ben yasamamisim gibi geliyor zaten net bisey de hatirlamiyorum

Bize yeni yeni güncellemeler geliyorBi gün yaptığını bi gün yapmıyor. Ama sizinkine maşallah Sizin mesajları okurken bazen diyorum Allah fağına göre kar veriyor diye Malum iki tane sizde
Benim bir tane canım, inşallah ikinci de olur, arayı çok açmadan olsun istiyorum burada uyku eğitimiyle alakalı yazılanları okuyunca anladım ki ben aslında bilmeden uyku eğitimi vermişim, ilk 2 ay sürekli kucağımda uyudu, kolik bir bebekti, artık kucağımda uyutacak mecalim kalmamıştı, Allahtan kendisi uyumayı öğrendi sıpa, o iki ay öyle bir geçti ki şimdi biraz kucağımda tasisam belim çok ağrıyor, biraz toparlamak için gündüz de Kucakta tutmuyorum, o da istemiyor zaten, bence nasil alisirsa öyle gidiyor, Kucakta biraz seveyim dediğim zaman bile kurtulmaya çalışıyor, bırakıyorum rahatlıyor bir de ben tek başıma bakıyorum, babası akşam geliyor zaten yorgun oluyor biraz sevip birakiyor, tek kişinin baktığı bebek düzene daha kolay adapte oluyor.

Bebegi dönmeye başlayanlar var, maşallah siz mi destek oldunuz öyle mi öğrendi yoksa kendileri mi döndüler, benimki henüz yan bile dönemiyor, gösteriyorum böyle böyle döneceksin diye ama hiç oralı bile olmuyor, bir de benim kızımdan 1 hafta büyük yeğenim var, yaptığımız el hareketlerini taklit etmeye çalışıyor, kızıma yapıyorum boş boş bakıyor, sizin bebekleriniz de taklit etmeye başladım acaba?

Bence ben kotu bi zamanda baslamaya kalkistim, kesin uyku gerilemesinde su an. Uyandi ciglik cigliga agladi gaz sancisi sandim, kakasini yapti tamam rahatladi dedim şşşpatla uyuttum. 10dk gecmedi tekrar aynisi. Gaz falan degil uyku gerilemesi. Kucagina aliyorum odadan cikiyorum, kuslar gibi cıvıl cıvıl gulucukler falan. Odaya girdigim an, yatagina koydugum an numaradan agliyor resmen. Simdi soylene soylene kendi kendine uyudu yorgunluktan. 20.haftayi beklicem ben mecbur. Ama en azindan sallamayi tamamen biraktik, bu da biseydir

Merhaba sallamayi nasil biraktin gunduzleri uyuturken nasil uyuyor simdi? Ben de ayagimda salliyorum muzik aciyorum oyle uyuyo, bir de 45 dk da uyaniyo bi daha sallayip uykuya daldiriyorum. Yani kendi kendine asla uyumayi bilmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…