- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.421
Kitabı mı var canım sende tracy hoggun (doğru yazdım umarımYüzüstü de deneyin çok hızlanıyor uyuma süresi
Gündüz her hangi 1 uykusunu araba da yapabilir onda bir sakınca yok sadece meme de uyutma sallama vs yasak
Zaten uyku atladıysa ve bu şekilde uyumadı ise bebek arabası ile çıkarıp uyumasını sağlayın diyor planda da bebek yorgun olmasın en azından uyumuş olsun diye
Gece uykusuna gecti simdi ve inanilmaz kolay oldu uykuya gecisiYüzüstü de deneyin çok hızlanıyor uyuma süresi
Gündüz her hangi 1 uykusunu araba da yapabilir onda bir sakınca yok sadece meme de uyutma sallama vs yasak
Zaten uyku atladıysa ve bu şekilde uyumadı ise bebek arabası ile çıkarıp uyumasını sağlayın diyor planda da bebek yorgun olmasın en azından uyumuş olsun diye
Benim oğlum da bebek arabası sürüldüğü araba da gittiği müddetçe uyuyanlardan ama o arabalar bi dursun çığlık kıyamet kppnnppn bu yüzden biz hep parkta bahçedeydik sanırım bi kere zorunluluktan e bebeğe girdik bi de restorana gittikKizlar bebek arabasinda uyumuyor mu? Benim kiz bebek arabasinda da arabada da baya uyuyor hatta restorana falan gittigimizde etrafi seyretmekten cok hoslaniyor. Deneyin valla alisiyolar disarda zaman gecirmeye. Eskiden hep uyurdu ama artik uykusu gelse bile uyumadan etrafi izlemek istiyor, merakli kizimsonra arabayi 2 3 defa ileri geri yapinca uyuyo. deneyin siz de ya ben keske hep disarda yesem yemegi diyorum valla, ayiptir soylemesi bu sabah kahvaltiya gittik yine, bizim aile ve arkadas cevresiyle buyudu hep kalabaliga alisti o yuzden sakin duruyo cok sukur ins degismez tabii
Kalitelisini bilmiyorum ama eğer içime sineni bulursam tamam paylaşırım burdaCanım kıyma için ben de küp buzluk araştırıyorum ama iyi bişey olsun istiyorum rica etsem unutmaz da alırsan burada da paylaşır mısın
Canım ben de böyleydim hep yüz üstü şimdi yeni yeni sırt üstü yatıyorBiz iki aylıktan beri yüzüstü uyutuyoruz sırt üstü olunca 10 dakika sonra geri uyanıyordu gerçekten yüzüstü daha uzun uyuyor. Bir de biz kolik olduğumuz için kolik bebekler yüzüstü daha rahat uyur diye hep öyle uyuttum.
Benim bebegimde işe yaramiyor nedense bunlar cok tuhaf bi kizim varbirakirsam katilana kadar agliyor. Pis pis yapip poposuna vuruyorum uyuyo biraktigim an yine aciyor gozleri gece. Hatta yataktan alip emzirmeden direk sallamaya baslarsam gucune giidyor yine agliyor
Evet harika bir kitap benceKitabı mı var canım sende tracy hoggun (doğru yazdım umarım)
O uyanmadan rüya öğünü yapın ki uykusu uzasınGece uykusuna gecti simdi ve inanilmaz kolay oldu uykuya gecisibu arada gunduz uykularina gecerken pişpişa baslamadan once besigine yatirip masal kitabi gosterdim okudum, simdi de masaj+klasikmuzik+kitap yapinca direkt mayişti pispis sesini actigim an gozler kuculdu
simdi asil problem su ki 1 2 saat sonra uyandiginda nasil devam ettiricemyani ben gece uykusundan her uyanmasinda emzirip uyutuyodum,ruya öğununü vericem sonrasinda uyaninca yatir kaldir yapcam, sizin bi oneriniz var mi bu noktada
Süper çok iyi gidiyorsunuz 3 gün böyle oturunca yavaş yavaş destekleri azaltacaksınızEvet pusette ve anakucağında yapıyor zaten hep
Ben bugün hiç emzirerek uyutmadım emzirdim baktım uyuyacak yatağa yatırıp yanına uzanıyorum sırtına minik yastığını koyup yüzü bana dönük olacak şekilde hafif yan yatırıp popodan PatPat yaparak pışpış ses çıkarıyorum huysuzluk yoksa PatPatı bırakıyorum gözlerini kapattığında da ses çıkarmıyorum bu arada bana yakın olan elini de bir elimle tutuyorum iyice dalmadan onu da bırakıyorum memede uyuyamıyor iki gündür sanırım kızım da böyle bir şeyler istiyormuş
Dün ve bugün öğlen ilk uykuları ile gece uykusunu bu şekilde başlattık hatta bu öğlen uyandı mızırdadı emzirecektim ama sonra beklemeye karar verdim ve geri daldı uykuya üstelik daha derin uyudu sanki inşallah hep böyle gider
Aynı durumdayız canım artık eskisi gibi ağlamıyor ama gazı hâlâ var. Yine buna şükrediyoruz.Canım ben de böyleydim hep yüz üstü şimdi yeni yeni sırt üstü yatıyornasıl oldu koliğiniz soracaktım bizim 3.5 aylıktan beri aynı saatlerde saatlerce süren ağlamalarımız bitti şükür ama gaz bitmedi siz ne durumdasınız
Yatağına koyunca desteksiz uyuyacağına olan inancım çok azSüper çok iyi gidiyorsunuz 3 gün böyle oturunca yavaş yavaş destekleri azaltacaksınız
Önce Yanına uzanmadan sonra temas etmeden derken kendi kendine uyumaya geçecek
Bebeğinize göre önce neyi azaltacaksınız siz bilirsiniz bide uyku arkadaşı olsun aranızda siz kalkınca uyku arkadaşı kalacak artık
Aslan burcu degil mi hepsi ayniaynıymış huyları benimki de böyle . Sadece gece değil koltukta kollarını çırpıyor kucağa alalım diye yanından kalkıp geçtin gittin diyelim bi bağırıp ağlıyor gücüne gidiyor
Ayni benimki de ....bebek aklimizi aldi bence...gece gunduzum sasti...gunleri karostirir oldum.daha dalginim...dun ne yedim hatirlamak icin iki saat dusunurumHanimlar bir sey sorucam. Bir kac gundur kafama takiyorum ve uzuluyorum. Ben oglumun yeni dogdugu zamanlari yani bundan 3 ay oncesini hayal meyal hatirliyorum. Net hatirlamiyorum. Benim gibi olan var mi? Narkozun etkisi mi uzun surdu acaba diyorum yoksa dogumdan sonra cok kosturmaca ve telas yasadim. Oglum sarilik oldu hastanede yatti bende damar tikanikligi ayak sismesi dikis agrilari bir akrabamizin seytanligi vs derken acaba bu yuzden mi hatirlamiyorum diyorum. Ne cabuk gecti nasil gecti bilemiyorum. Siz de nasil durumlar?
Emzirme mekani degistirin deneyin...mesele yatak odasinda emzirin...ters pozisyonda deneyin...pozisyon ve mekan degisikligi bizde ise yaramistiBayanlar merhaba, meme reddi yaşıyorum konu açtım yaşayan tecrübesi olan annelerin yorumuna ihtiyacım varMeme Reddi, Çare Arıyorum Lütfen Yardım
Benim bir tane canım, inşallah ikinci de olur, arayı çok açmadan olsun istiyorumBize yeni yeni güncellemeler geliyorBi gün yaptığını bi gün yapmıyor. Ama sizinkine maşallah Sizin mesajları okurken bazen diyorum Allah fağına göre kar veriyor diye Malum iki tane sizde
Bence ben kotu bi zamanda baslamaya kalkistim, kesin uyku gerilemesinde su an. Uyandi ciglik cigliga agladi gaz sancisi sandim, kakasini yapti tamam rahatladi dedim şşşpatla uyuttum. 10dk gecmedi tekrar aynisi. Gaz falan degil uyku gerilemesi. Kucagina aliyorum odadan cikiyorum, kuslar gibi cıvıl cıvıl gulucukler falan. Odaya girdigim an, yatagina koydugum an numaradan agliyor resmen. Simdi soylene soylene kendi kendine uyudu yorgunluktan. 20.haftayi beklicem ben mecbur. Ama en azindan sallamayi tamamen biraktik, bu da biseydirO uyanmadan rüya öğünü yapın ki uykusu uzasın
Uyanınca aç olmadığı bir saatse emzirmek yok
Yatır kaldır gerek kalmayacaktır gece uykuları daha ağır oluyor
Önce bi bekleyin kendinize süre verin geri dalması için emzik kullanıyorsa düştüyse emziği verebilirsiniz baktınız uyumadı ozamn gündüz gibi ama kaldırmak son çare olsun uykusu açılıyor aslında kaldırınca
Şansınız bol olsun
Bizim ki de 7 buçukta yatırmıştım kalktı 1 saat uğraştım uyumadı sanırım uykusu yoktu kaldırdık 1 saat takıldı uykusu gelince tekrar yatırdım sil baştan yarım saat sürdü ama 20 dk boş boş baktı sadece sanırım erken yatırdım uykusu yoktu gelmesini bekledi
Böyle böyle çözeceğiz işte
Merhaba sallamayi nasil biraktinBence ben kotu bi zamanda baslamaya kalkistim, kesin uyku gerilemesinde su an. Uyandi ciglik cigliga agladi gaz sancisi sandim, kakasini yapti tamam rahatladi dedim şşşpatla uyuttum. 10dk gecmedi tekrar aynisi. Gaz falan degil uyku gerilemesi. Kucagina aliyorum odadan cikiyorum, kuslar gibi cıvıl cıvıl gulucukler falan. Odaya girdigim an, yatagina koydugum an numaradan agliyor resmen. Simdi soylene soylene kendi kendine uyudu yorgunluktan. 20.haftayi beklicem ben mecbur. Ama en azindan sallamayi tamamen biraktik, bu da biseydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?