- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.864
- 528
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.461
Bu kaç aylık düzen?Canım saatleri atıyorum ben akşam 8 sabah 8 olarak revize ettim sadece
Rutin alt değiştirme iyi uykular turu evde
Odaya gelince klasik müzik ufak bi dans bol sarılmalı öpmeli perdeleri çek komşulara bak iyi uykular dile bol uyku dilemeli yani
Sonra yüzüstü yatırıp sevip okşayıp ellerini çekiyorsun başıyorsun işte korktuğum gibi olmadı çok şükür
Ben emziriyorum, geçen hafta da ilk reglimi oldum ne fazla ne eksik hamile kalmadan ki rutinim nasılsa o şekilde oldum yineMerhaba kızlar emzırıp regl olan var mı basladımo sızınkıler
Dün kontrolümüz vardı, doktor yine normal fazlalığı cıkarıyor dediTeşekkür ederim bekliyorum mesajınızı. Evet önlük dayanmıyor. Bi yere giderken 2 sırt çantası alıyorum. Üstüne sereceğim battaniyeler müslinler bile hep yedekli. İnşallah 6. aya kadar beklemeyiz geçmesini
Ya ne güzelKızlarrrr dün gece 10 kere uyanan ve 2 saat uyutmak için topta zipladığım için bir deli cesareti geldi sabah hemen Bir eğitmenin akademi online uyku eğitimi satın aldım cüzi bir miktar çünkü birebir eğitim yok sadece size dosyaları ve video veriyor siz başınızın çaresine bakıyorsunuz özetle. aslında uyku kitabından farkı yok ama daha rahat hissetmek için almanızı tavsiye ederim yanlış yaptığınızı hissetmemek için faydalı
Neyse öğlen 1 uykusu ile başladım
13:25 yatırdım 13:40 uyudu yani 15 dk da uyudu sıfır destek sadece pış pışşş sesi ve çok ağlarsa popoya pat pat eliniz sabit sırtında bebek yüzüstü olacak şekilde.
10 dk aktif ağladı sustuğu çok azdır bu kısmı size 10 saat gibi geliyor ağlayan bir bebeğiniz yoksa ama zaten ağlıyorsa uyku öncesi çok rahat başarabilirsiniz neyse son 5 dk mızır mızır derken uyudu allahım mucize gibi bir andıo uyudu ben ağladım sevinçten stresten karışık duygular
Bu arada hep yanındayız elim sırtında sözlü telkin asla ağlamaya terketmek yok. Ağlaması protesto aslında konuşabilse banane ben böyle uyumam ki derdi
35 dk uyudu bu şekilde Kısa şimdilik ama kendi uyudu yetti bana
Geldik 2. Uykuya ama ayaklarım geri gitti bir stres tabi o ayrı ilkinde tesadüfen uyudu bu sefer yıkacak ortalığı diyeneyse bu sefer de 11 dk da uyudu 30 sn ağladı gerisi mızırdanma ben şok ben konuşunca mızırdanmıyorda hatta susunca mızırdanıyor o derece azaldı 16:04 yatırdım 16:08 mızırdanma başladı 16:15 uyumuştu
Şuan 1 günlük başarının gururuyla hemen yazdım
Size tabi inşallah devamı gelirTüm sorularınıza cevap verebilirim ve başlamak isteyenlere sonsuz destek verebilirim
Bu arada süreç için 1 saate kadar ağlama normal diyorlar ben 1 saati göze almış biri olarak çok şaşırdım bu sürelere darısı başınıza inşallah
Gerçekten çok zor o ilk iş günü hafızamdan hiç silinmeyecek.Her gün onun kokusuyla gülücükleriyle, mutluluğuyla,ağlamalariyla uyanmaya alistigim için ilk gün o kadar zordu ki....Zaten bebeğim hissetmiş gibi benim huzursuzluğumu oda uyumadı tüm gece hatta ben işe giderken de uyandı ağlayarak.Babasi o gün izinliydi onun kucağında uyku mahmuru gözlerle hem ağlayıp hem bana bakıyordu keşke hiçbir anne bebeğini bırakıp işe gitmek zorunda kalmasa..Ay ne güzel resmen 1 yaşında bırakmış olacaksın :)
Ben 3 aylıkken bıraktım çokkkk çokkkk zor . Aklım hep evde her gün her dakika zor ya.
Evet arkadaşım yapıyorum işyerinde 2 defa evde 1 kere sağıyorum. Akşamları da yatmadan önce emziriyorum.
Benim bebiş genelde biberoncu zaten doğduğundan beri meme reddi yok ama keyfine göre o nzaman isterse o zaman meme de :))))) biberon daha kolayına geliyor. Bende 3. ayda işe başlayacağım için hiç inatlaşmadım işe başlayınca meme yokluğu daha zor olur diye işime gelmedi değil açıkcası bu biberonsever hali dknkdsmfs :))))
Biz de öyle yine de çok şükür geçti o günler diyoruz darısı tam bitmesine inşallahAynı durumdayız canım artık eskisi gibi ağlamıyor ama gazı hâlâ var. Yine buna şükrediyoruz.
Bu saatler size uyku danismaninin 4.aya göre verdigi saatler mi?Canım saatleri atıyorum ben akşam 8 sabah 8 olarak revize ettim sadece
Rutin alt değiştirme iyi uykular turu evde
Odaya gelince klasik müzik ufak bi dans bol sarılmalı öpmeli perdeleri çek komşulara bak iyi uykular dile bol uyku dilemeli yani
Sonra yüzüstü yatırıp sevip okşayıp ellerini çekiyorsun başıyorsun işte korktuğum gibi olmadı çok şükür
İnşallahBiz de öyle yine de çok şükür geçti o günler diyoruz darısı tam bitmesine inşallah
4-6 ay düzeni buBu kaç aylık düzen?
Desteği tamamen nasıl biraktiracak danışman?
3 gün bu yöntemle mi gideceksiniz?
Pınar sbirsky akademi aldım ben haftada bir zoom var gerisi dökümandanDün kontrolümüz vardı, doktor yine normal fazlalığı cıkarıyor dediBirkaç detay sordu reflü kusması ya da alerjik bi kusma değil normal dedi. 3 saatte bir 90cc yerine 2 saatte 60 cc ver birden yüklenme dedi. Birde ben emmeye alışsın diye eds ile devam ediyodum, sütüm de arttı sanırım artık eds yapma aynı anda fazla süt gidiyo demek ki, önce emzir biraz bekle sonra mamasını ver dedi.Önümüzdeki ay bakarız kusması azalmaz, artarsa ve kilo alımı az olursa AR mama deneriz dedi.
Ya ne güzelHangi danışmanlık aldığınız, zoom ile görüşme fln yapıyorlar mı yoksa sadece döküman mı ?
Evet 4-6 ay arası uyku düzeniBu saatler size uyku danismaninin 4.aya göre verdigi saatler mi?
Bugün öğlen ağlayınca dayanamadım emzirerek uyuttum yine ama akşam uykusuna emzirdim biraz baktım uyuyacak memeyi çektim şşş-PatPat yaptım uyudu hem de 1.5 saat tabi ben şok az önce de emzirdim biraz süt verdim direk yatağına koydum biraz ağlar gibi mızırdadı ama 10.dakikada uyumuştu çok şükür ama ben ağlayınca dayanamıyorum ve kucağa alınca da susmuyor kaldır yatır yapamıyorum meme verip sakinleştiriyorum sonra çekiyorum memeyi şşş-patpata devam…Süper çok iyi gidiyorsunuz 3 gün böyle oturunca yavaş yavaş destekleri azaltacaksınız
Önce Yanına uzanmadan sonra temas etmeden derken kendi kendine uyumaya geçecek
Bebeğinize göre önce neyi azaltacaksınız siz bilirsiniz bide uyku arkadaşı olsun aranızda siz kalkınca uyku arkadaşı kalacak artık
Azalınca ne yapıyorsun peki? Azalsa da doyuyorsa bebişin azalmış sayılmaz benceBende de oluyor ama regl olduğumda gerçi bu ay geciktim ama sütüm yine de azaldı sanırım kanama görmesekte hormon durumları değişiyor
Bir haftada kesiliyor yani4-6 ay düzeni bu
Desteği birden kestim valla
Sadece kendim zıplama işini hafifletmiştim bundan önce direk yatakta başladık eğitime
Bu günde iyi geçti ilk uyku 25 dk da uyudu biraz zordu
2. Uyku 10 dk da ve 3 saat uyudu hayal gibi
Kural 2 saati geçmemek ama hazır uyumuş kaldırmadım
3. Uyku 14 dk da uyudu 1 buçuk saat oda
Ağlamalar baya azaldı 1 hafta da tamamen kesilmesi hedefimiz
Bir şey daha sorcam4-6 ay düzeni bu
Sadece kendim zıplama işini hafifletmiştim bundan önce direk yatakta başladık eğitime
bende takip ediyorum kundakuykuPınar sbirsky akademi aldım ben haftada bir zoom var gerisi dökümandan
Kendinize süre verin ağlayınca sakinleşmesi için bir yok bulabilirsiniz ben kucağa almayı ve memeyi bıraktım geri emzik almaya başladığı için çok işime yaradı ama emzikte sakinleştirmezse yanağına parmağımla dokunuyorum susuyor ya da ensesini öpünceBugün öğlen ağlayınca dayanamadım emzirerek uyuttum yine ama akşam uykusuna emzirdim biraz baktım uyuyacak memeyi çektim şşş-PatPat yaptım uyudu hem de 1.5 saat tabi ben şok az önce de emzirdim biraz süt verdim direk yatağına koydum biraz ağlar gibi mızırdadı ama 10.dakikada uyumuştu çok şükür ama ben ağlayınca dayanamıyorum ve kucağa alınca da susmuyor kaldır yatır yapamıyorum meme verip sakinleştiriyorum sonra çekiyorum memeyi şşş-patpata devam…
Azalınca ne yapıyorsun peki? Azalsa da doyuyorsa bebişin azalmış sayılmaz bence
Peki yuzustu mu yatti hep yani oyle mi olmasi lazim4-6 ay düzeni bu
Evet ilk yatınca hemen ağlamıyor ilk sırt üstü yatırıp bi yatağa alışmasını uyku zamanı olduğunu anlamasını bekliyorumBir haftada kesiliyor yani
Bana sonsuza dek ağlayacaklarmış gibi geliyor ya
Hicbir şey yapmadan yatağına koyup uyumasını bekledin yani
Kucağa falan almadın
Sallamadın
Sadece elini sırtına koyup orda olduğunu hissettirdin doğru mu anladım?
Evet yüzüstü çünkü en sakin pozisyon oPeki yuzustu mu yatti hep yani oyle mi olmasi lazim
Evet yüzüstü çünkü en sakin pozisyon oPeki yuzustu mu yatti hep yani oyle mi olmasi lazim
Topiğin uyku danışmanı sensin şu an herkes bir gazdır gidiyor ama iyi de oldu kendime adıma teşekkür ederimKendinize süre verin ağlayınca sakinleşmesi için bir yok bulabilirsiniz ben kucağa almayı ve memeyi bıraktım geri emzik almaya başladığı için çok işime yaradı ama emzikte sakinleştirmezse yanağına parmağımla dokunuyorum susuyor ya da ensesini öpüncedeneme yanılma buldum şort ve popo temasını hiç sevmedi mesela bi kaç deneme ile sizde bulabilirsiniz
Kendini sakinleştirmesi için bir miktar ağlama normal zaten siz yanınızdasınız güven problemi oluşmaz korkmayın
Sütüm azalınca dolaptan veriyorum sağıp attıklarımdan takviye yapıyorum en son uyumadan günün açığını kapamak için hem emzirip hem biberon veriyorum yani gün içinde artık meme de olduğu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?