2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar doğum kilolarınızı veremediyseniz, youtube dan leslie 3 mil walk ı yapabilirsiniz çok etkili oluyor, hem zayıflatıyor hem sıkılaştırıyor, bende 4-5 kilo kadar kaldı gitmiyor, artık yeter yarın başlıyorum

Kaka yaptığını farkettiğim anda ben de bekletmiyorum bezin dolmasını bekliyor musun peki çişte
Canım ben şuan çaLışıyorum babaannemiz bakıyor bekletmemesini söylüyorum ne sıklıkta değişiyor bilmiyorum ama ben evde iken uyanık ise max 2 saatte bir değişiyorum tamamen dolmasını beklemiyorum. çizgi azıcık maviye dönsün hemen yenisini takıyorum

Ben de Ağustos’ta başlayacağım nasipse baya büyütmüş olacağım bizim de babaannemiz bakacak büyük ihtimalle o zamana kadar kendim istediğim alışkanlıkları kazandırmayı umuyorum iş yerinde sağım yapıyor musunuz(anne sütü alıyorsa)

Ya kızlar ben farkettim ki benim ayda bir kere sütüm azalıyor yaklaşık 5 gün 1 hafta kadar neden oluyor acaba regl olmadım hala acaba ona denk gelen zamanlar mı ki?! Sizde de oluyor mu böyle gerçi üç gün önce üzücü bir haber aldım kafama takmamaya falan çalıştım ama ağladım da o da yapmış olabilir

Bende de oluyor ama regl olduğumda gerçi bu ay geciktim ama sütüm yine de azaldı sanırım kanama görmesekte hormon durumları değişiyor

Ay ne güzel resmen 1 yaşında bırakmış olacaksın :)
Ben 3 aylıkken bıraktım çokkkk çokkkk zor . Aklım hep evde her gün her dakika zor ya.
Evet arkadaşım yapıyorum işyerinde 2 defa evde 1 kere sağıyorum. Akşamları da yatmadan önce emziriyorum.
Benim bebiş genelde biberoncu zaten doğduğundan beri meme reddi yok ama keyfine göre o nzaman isterse o zaman meme de :))))) biberon daha kolayına geliyor. Bende 3. ayda işe başlayacağım için hiç inatlaşmadım işe başlayınca meme yokluğu daha zor olur diye işime gelmedi değil açıkcası bu biberonsever hali dknkdsmfs :))))

Saatleri nasıl düzenlediniz?
Rutinlerde ne yapıyorsun??

Merhaba sallamayi nasil biraktin gunduzleri uyuturken nasil uyuyor simdi? Ben de ayagimda salliyorum muzik aciyorum oyle uyuyo, bir de 45 dk da uyaniyo bi daha sallayip uykuya daldiriyorum. Yani kendi kendine asla uyumayi bilmiyo.
Merhaba, gectigimiz 1haftadir sallamiyodum. Sabah uyandiktan sonra 1.gunduz uykusuna genelde cok kolay geciyo, o zaman yatagina yatirdim ben de yanina uzandim, pispis sesi actim biryandan elimle gogsune ufak ufat pitpit yaptim bir yandan da 'hadi kizim uyku vaktii ruyanda beni gor' vs gibi sozlu telkinler soyledim sakinlestirici tonda. 1.uykusuna oyle gecti. Genelde kolay oluyodu 1.si. Sonraki uykuladinda da ayni seyi yapiyodum ama bu defa sakinlesmiyodu, iyice aglayip cildirinca kucagima alip salliyodum. Benimki kucakta sallanmaya aliskindi. Sallarken de eskisi kadar surekli degil kesik kesik ve daha yavas sallamaya basladim. 2 3 gun sonra sallamaya gecmeden gunduz uykularinda pispisla uyudu sadece gece uykusuna gecerken sallamaya basladim. 2gundur gece uykusunda da sallamiyorum hayatimizdan cikmis oldu cok sukur

Benim donmeye basladi ama taklit falan yok henuz farketmedim onu yuzustu yatmayi hic sevmiyodu kiyameti kopariyodu, ben hergun yatirip tesvik etmeye calistim, yatirdim nasil donecegini anlatip ben dondurdum. Sonra birgun kafayi iyice kaldirip dondu, ardindan 2 3hafta donmedi yuzustunden sirtustune hala keyfine gore donuyo, yorgunsa kafayi yere gömüp agliyo ama sirtustunden yuzustune donmeye bayiliyo hemen heryerde donuyo sipa sonrada aglamaya basliyo

Ayni benimki de ....bebek aklimizi aldi bence...gece gunduzum sasti...gunleri karostirir oldum.daha dalginim...dun ne yedim hatirlamak icin iki saat dusunurum..ozellikle ilk ayi sanki ben yasamamisim gibi geliyor zaten net bisey de hatirlamiyorum
Aynen acaba adaptasyon sureci bebekle ilgili endiseler derken bebege cok odaklanamadik sanirim. Ben de net hatirlamiyorum

Ben de net hatırlamıyorum
Doğumdan sonraki ilk hafta zaten berbattı
Yoğun bakım süreci, bebekleri görebilecek miuim düşüncesi, bi taraftan ağrılar hatırlamak istemiyorum zaten
Sonrası da gaz, kolik derken 3 ay öyle geçti

Benimkilerin biri yaklaşık 1 aydır dönüyor
Diğeri 10 gündür dönüyor
Ilk dönen çok aktif sırtı yer görmesin hemen dönüyor
Diğeri biraz nazlı canı isterse dönüyor
Hic müdahale etmedim ikisine de kendileri döndüler
Yüz üstü dönebiliyorlar ama sırt üstü dönemiyorlar
Hala müdahale etmiyorum kendileri öğrensin
Uzanma, tutma, bulduğu her şeyi ağza götürme de başladı benimkilerde.

Ya ben yemekten kilo aldım lohusalık sonrası dönemde resmen hamilelikte şekerden yiyemediğim çikolatayı tatlıyı gömüyorum aralıksız. Bir de sütümün kalitesi azalmış. Doktorum da mamaya başlatmadı bana takviye verdi. Diyeti gözüm yemiyo. Ama en azından bunu yapsam süper olur.

Çikolata tatlı gibi kalitesiz gıdalar sütün kıvamını bozuyor sanırım instagramda takip ettiğim bir sayfa sütü arttırmak İçin hep tatlı çikolata gibi basit şeker ve karbonhidrattan uzak durup protein ağırlıklı beslenmeyi öneriyor sürekli ve üç ana üç ara öğün beslenmeliymişiz

Saatleri nasıl düzenlediniz?
Rutinlerde ne yapıyorsun??
Canım saatleri atıyorum ben akşam 8 sabah 8 olarak revize ettim sadece
Rutin alt değiştirme iyi uykular turu evde
Odaya gelince klasik müzik ufak bi dans bol sarılmalı öpmeli perdeleri çek komşulara bak iyi uykular dile bol uyku dilemeli yani
Sonra yüzüstü yatırıp sevip okşayıp ellerini çekiyorsun başıyorsun işte korktuğum gibi olmadı çok şükür

Eklentiler

• 7DAC9D7C-CCC9-4A45-884C-AA2C1960CAEE.webp
    17 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…