- 6 Aralık 2017
- 998
- 1.155
- 113
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.441
Ben 3 ay oldum şimdi 2. Reglimi bekliyorum ama 2 gün rötar yaptıMerhaba kızlar emzırıp regl olan var mı basladımo sızınkıler
Ben 3 ay oldum şimdi 2. Reglimi bekliyorum ama 2 gün rötar yaptıdüzenli olmayacak mıyım acaba bilmiyorum
3. Ay oldum olacaktıMerhaba kızlar emzırıp regl olan var mı basladımo sızınkıler
Bende bende bır sıkıntı var mı dıye dusundum3. Ay oldum olacaktı
Instagramda E-bebek ucretsiz emzirme danismani projesi var ondan faydalanabilirsiniz. Belki meme reddi degildir. Bazen yanlis 3-4.aylarda oluyor benzer seyler.Bayanlar merhaba, meme reddi yaşıyorum konu açtım yaşayan tecrübesi olan annelerin yorumuna ihtiyacım varMeme Reddi, Çare Arıyorum Lütfen Yardım
Canım ben şuan çaLışıyorum babaannemiz bakıyor bekletmemesini söylüyorum ne sıklıkta değişiyor bilmiyorum ama ben evde iken uyanık ise max 2 saatte bir değişiyorum tamamen dolmasını beklemiyorum. çizgi azıcık maviye dönsün hemen yenisini takıyorumKaka yaptığını farkettiğim anda ben de bekletmiyorum bezin dolmasını bekliyor musun peki çişte
Ben de Ağustos’ta başlayacağım nasipse baya büyütmüş olacağım bizim de babaannemiz bakacak büyük ihtimalle o zamana kadar kendim istediğim alışkanlıkları kazandırmayı umuyorumCanım ben şuan çaLışıyorum babaannemiz bakıyor bekletmemesini söylüyorum ne sıklıkta değişiyor bilmiyorum ama ben evde iken uyanık ise max 2 saatte bir değişiyorum tamamen dolmasını beklemiyorum. çizgi azıcık maviye dönsün hemen yenisini takıyorum
Bende de oluyor ama regl olduğumda gerçi bu ay geciktim ama sütüm yine de azaldı sanırım kanama görmesekte hormon durumları değişiyorYa kızlar ben farkettim ki benim ayda bir kere sütüm azalıyor yaklaşık 5 gün 1 hafta kadar neden oluyor acaba regl olmadım hala acaba ona denk gelen zamanlar mı ki?! Sizde de oluyor mu böyle gerçi üç gün önce üzücü bir haber aldım kafama takmamaya falan çalıştım ama ağladım da o da yapmış olabilir
Ay ne güzel resmen 1 yaşında bırakmış olacaksın :)Ben de Ağustos’ta başlayacağım nasipse baya büyütmüş olacağım bizim de babaannemiz bakacak büyük ihtimalle o zamana kadar kendim istediğim alışkanlıkları kazandırmayı umuyorumiş yerinde sağım yapıyor musunuz(anne sütü alıyorsa)
Saatleri nasıl düzenlediniz?Kızlarrrr dün gece 10 kere uyanan ve 2 saat uyutmak için topta zipladığım için bir deli cesareti geldi sabah hemen Bir eğitmenin akademi online uyku eğitimi satın aldım cüzi bir miktar çünkü birebir eğitim yok sadece size dosyaları ve video veriyor siz başınızın çaresine bakıyorsunuz özetle. aslında uyku kitabından farkı yok ama daha rahat hissetmek için almanızı tavsiye ederim yanlış yaptığınızı hissetmemek için faydalı
Neyse öğlen 1 uykusu ile başladım
13:25 yatırdım 13:40 uyudu yani 15 dk da uyudu sıfır destek sadece pış pışşş sesi ve çok ağlarsa popoya pat pat eliniz sabit sırtında bebek yüzüstü olacak şekilde.
10 dk aktif ağladı sustuğu çok azdır bu kısmı size 10 saat gibi geliyor ağlayan bir bebeğiniz yoksa ama zaten ağlıyorsa uyku öncesi çok rahat başarabilirsiniz neyse son 5 dk mızır mızır derken uyudu allahım mucize gibi bir andıo uyudu ben ağladım sevinçten stresten karışık duygular
Bu arada hep yanındayız elim sırtında sözlü telkin asla ağlamaya terketmek yok. Ağlaması protesto aslında konuşabilse banane ben böyle uyumam ki derdi
35 dk uyudu bu şekilde Kısa şimdilik ama kendi uyudu yetti bana
Geldik 2. Uykuya ama ayaklarım geri gitti bir stres tabi o ayrı ilkinde tesadüfen uyudu bu sefer yıkacak ortalığı diyeneyse bu sefer de 11 dk da uyudu 30 sn ağladı gerisi mızırdanma ben şok ben konuşunca mızırdanmıyorda hatta susunca mızırdanıyor o derece azaldı 16:04 yatırdım 16:08 mızırdanma başladı 16:15 uyumuştu
Şuan 1 günlük başarının gururuyla hemen yazdım
Size tabi inşallah devamı gelirTüm sorularınıza cevap verebilirim ve başlamak isteyenlere sonsuz destek verebilirim
Bu arada süreç için 1 saate kadar ağlama normal diyorlar ben 1 saati göze almış biri olarak çok şaşırdım bu sürelere darısı başınıza inşallah
Merhaba, gectigimiz 1haftadir sallamiyodum. Sabah uyandiktan sonra 1.gunduz uykusuna genelde cok kolay geciyo, o zaman yatagina yatirdim ben de yanina uzandim, pispis sesi actim biryandan elimle gogsune ufak ufat pitpit yaptim bir yandan da 'hadi kizim uyku vaktii ruyanda beni gor' vs gibi sozlu telkinler soyledim sakinlestirici tonda. 1.uykusuna oyle gecti. Genelde kolay oluyodu 1.si. Sonraki uykuladinda da ayni seyi yapiyodum ama bu defa sakinlesmiyodu, iyice aglayip cildirinca kucagima alip salliyodum. Benimki kucakta sallanmaya aliskindi. Sallarken de eskisi kadar surekli degil kesik kesik ve daha yavas sallamaya basladim. 2 3 gun sonra sallamaya gecmeden gunduz uykularinda pispisla uyudu sadece gece uykusuna gecerken sallamaya basladim. 2gundur gece uykusunda da sallamiyorumMerhaba sallamayi nasil biraktingunduzleri uyuturken nasil uyuyor simdi? Ben de ayagimda salliyorum muzik aciyorum oyle uyuyo, bir de 45 dk da uyaniyo bi daha sallayip uykuya daldiriyorum. Yani kendi kendine asla uyumayi bilmiyo.
Merhaba benim basladi, 2aydir regl oluyorumMerhaba kızlar emzırıp regl olan var mı basladımo sızınkıler
Benim donmeye basladi ama taklit falan yok henuz farketmedim onuBebegi dönmeye başlayanlar var, maşallahsiz mi destek oldunuz öyle mi öğrendi yoksa kendileri mi döndüler, benimki henüz yan bile dönemiyor, gösteriyorum böyle böyle döneceksin diye ama hiç oralı bile olmuyor, bir de benim kızımdan 1 hafta büyük yeğenim var, yaptığımız el hareketlerini taklit etmeye çalışıyor, kızıma yapıyorum boş boş bakıyor, sizin bebekleriniz de taklit etmeye başladım acaba?
Aynen acaba adaptasyon sureci bebekle ilgili endiseler derken bebege cok odaklanamadik sanirim. Ben de net hatirlamiyorumAyni benimki de ....bebek aklimizi aldi bence...gece gunduzum sasti...gunleri karostirir oldum.daha dalginim...dun ne yedim hatirlamak icin iki saat dusunurum..ozellikle ilk ayi sanki ben yasamamisim gibi geliyor zaten net bisey de hatirlamiyorum
Ben de net hatırlamıyorumHanimlar bir sey sorucam. Bir kac gundur kafama takiyorum ve uzuluyorum. Ben oglumun yeni dogdugu zamanlari yani bundan 3 ay oncesini hayal meyal hatirliyorum. Net hatirlamiyorum. Benim gibi olan var mi? Narkozun etkisi mi uzun surdu acaba diyorum yoksa dogumdan sonra cok kosturmaca ve telas yasadim. Oglum sarilik oldu hastanede yatti bende damar tikanikligi ayak sismesi dikis agrilari bir akrabamizin seytanligi vs derken acaba bu yuzden mi hatirlamiyorum diyorum. Ne cabuk gecti nasil gecti bilemiyorum. Siz de nasil durumlar?
Benimkilerin biri yaklaşık 1 aydır dönüyorBebegi dönmeye başlayanlar var, maşallahsiz mi destek oldunuz öyle mi öğrendi yoksa kendileri mi döndüler, benimki henüz yan bile dönemiyor, gösteriyorum böyle böyle döneceksin diye ama hiç oralı bile olmuyor, bir de benim kızımdan 1 hafta büyük yeğenim var, yaptığımız el hareketlerini taklit etmeye çalışıyor, kızıma yapıyorum boş boş bakıyor, sizin bebekleriniz de taklit etmeye başladım acaba?
Ya ben yemekten kilo aldım lohusalık sonrası dönemdeKızlar doğum kilolarınızı veremediyseniz, youtube dan leslie 3 mil walk ı yapabilirsiniz çok etkili oluyor, hem zayıflatıyor hem sıkılaştırıyor, bende 4-5 kilo kadar kaldı gitmiyor, artık yeter yarın başlıyorum
Çikolata tatlı gibi kalitesiz gıdalar sütün kıvamını bozuyor sanırım instagramda takip ettiğim bir sayfa sütü arttırmak İçin hep tatlı çikolata gibi basit şeker ve karbonhidrattan uzak durup protein ağırlıklı beslenmeyi öneriyor sürekli ve üç ana üç ara öğün beslenmeliymişizYa ben yemekten kilo aldım lohusalık sonrası dönemderesmen hamilelikte şekerden yiyemediğim çikolatayı tatlıyı gömüyorum aralıksız. Bir de sütümün kalitesi azalmış. Doktorum da mamaya başlatmadı bana takviye verdi. Diyeti gözüm yemiyo. Ama en azından bunu yapsam süper olur.
Canım saatleri atıyorum ben akşam 8 sabah 8 olarak revize ettim sadeceSaatleri nasıl düzenlediniz?
Rutinlerde ne yapıyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?