2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben 2 aydır veriyorum neredeyse
Sağlık ocağından vegaferon verdiler
Doktor sidefer kullan dedi
Ben bestiron aldım onu veriyorum

Ben gecen ay duzlesme farketmistim hatta duz kafa yastiginda yatiriyodum demekki hicbi faydasi yokmus dedim yan yatirmaya basladim. 1ay gecti ustunden ve baya duzeldi, zaten doktor ilk 6ay en yumusak zamani 6ayda duzeltirsin dedi. Siz de yan yatirmaya baslayin, duzelir yan yatirirken de sag ve sol dengesini kurun mutlaka, ben bi uykusunu sag tarafa yatirdiysam digerini sola yatiriyodum

Aah ahh benim icin de cok yorucu
Bizim kiz gece ayakta olmayi hep sevdi en basindan beri en erken 10 11e cekebilmistim uykularini daha da erkene cekeyim derken kiz gece 2de uyur oldu deliler gibi yorgunum ve psikolojim altust oldu bu yuzden
Siz uyku egitiminden memnun musunuz, gece uykularinda problem yasiyor muydunuz, duzen kurdunuz mu araliksiz uyuyor mu ben de mi satin alsam delirmek uzereyim buyume atagi falan olablir mi ya 18.haftada oldugumuz icin atak ihtimali de var

4.ay atağı 19.haftada bitiyor
Bir hafta daha bekleyin öyle karar verin olmazsa
Atak haftası uyku eğitimi önermiyorlar çünkü

Tabi atak haftası hatta hem gerileme hem atak
Sabah uyanma saatiyle çözebilirsiniz sadece
7 den sonra ki her uyku gece uykusu gece uyku ve büyüme hormonları başlıyor çünkü
Eğitimi tavsiye ederim anlatıklarımın bütünü klavuz oluyor size ben bütün kitapları da okudum
Tracy hog, kim west biraz hepsini birleştirerek uyguluyorum aslında
Gayet iyi gidiyoruz bu gün 3. Gün sabah uykusuna 6 dk da geçti ağlama bitti sadece mızırdanma kaldı diyebilirim
Uykusu gelince huzursuzluk başlıyor yatağa koyunca susuyor sanırım o da alıştı
Dün gecemiz de
9 gibi yattı 2.30 emmeye kalktı emzirdim devam etti
Sabah 6 kendi uyandı yine emzirdim devam etti
Bu arada ben sesini duyuyorum 4 ve 7 de de uyandı mesela ama tok saati olduğu için ben hiç kıpırdamadım biraz o tarafa bu tarafa baktı çok hafif mızırdandı kendi devam etti kendi dalması için bekleme süremiz var ki öğrensin
Aslında gece kendi uyanmadan 23:00 ve 03:00 te uyurken besleme var kendi kalkma alışkanlığı ortadan kalkması için ama onu yapamadım henüz bi uyumayı iyice öğrensin ona sonra başlayacağım

Yan yatırıyorum hep ama yine dönmüş oluyor bizfe geçen ay farkettil

Uyku eğitimlerinizi okuyorum helal olsun kızlar ben yapamıyom siz yapın yapmak istemiyorum açıkçası.. sabah 8 de evden çıkıyorum akşam 7 de geliyorum.. kızım sabah 10 kalkıp akşam 10 yatıyor. O 3 saat yetmiyor bile bana bazen diyorum keşke bugün uykusu gelmese biraz geç uyusa diye

Bizimde kucakta uyuyor derin nefes verdikleri bi an var onu bekle canım ozaman bırakırken uyanmıyor bide yatağa da baya vücudumla bırakıyorum sıçramasın diye sırtı yatağa deyince kendimi kaldırıyorum
Şimdi ben de öyle yapmaya başladım,annelik bildiğin çok iyi kondisyon gerektiriyormuş Ama şimdi de şmyle bi sıkıntı var , bunu bir kere yapınca uyusa yine iyi. En az 4_5 kez bunu yaptığımızda artık gece uykusuna geçmiş oluyor. Yani yaklaşık 2 saat bu döngü sürüyor. Anlamadım neden dolayı böyle oluyor.

pardon ya diğer ikizleri olan arkadaşla karıştırmışım Ne güzel keşke bizimkide kucak istemese ,ayakta sallamaya alıştırayım dedim yok acayip ağlıyor. Uykusu gelince de durduramıyorum,yine tek çare kucakta uyutmak zorunda kalıyorum. Ben de gündüz tekim gece bizim de baba yorgun geliyo ama bena rtık geceleri sallamayı ona bırakıyorum. Tüm gün kucağımda salladığımdan gücğm kalmıyo. Bi de skolyozum var benim

Sidefere geçtik kabizlik yapmiyor diye doktor verdi

Elem mi uyuyor uykusu gelmeden ya da tam tersi yorgun mu günlük uyku saatlerini söylerseniz bi de öyle yorum yapayım

Valla ben de tracy hoggun kitaplarini okudum ama bizim kizin ataklari sert geciyo gece uykusuna islemiyor, ama o kitabin gece uykusu haric diger konularda cok faydasi oldu, geceyi de ataga bagliyorum su an ve sabrediyorum
Bu arada ben anne yani besik kullaniyorum baya baya ayni yatakta yatiyormusuz gibi benim yataginda ayni duzeyde ve yanyana. Uyku egitiminde yatagin ayri olmasi gerekiyor ya hani, bu anne yani yatagi da mi ayirmak gerekiyor? O konuda bisey belirttiler mi size ve sizin yatak nasil?

Yan yatırıyorum hep ama yine dönmüş oluyor bizfe geçen ay farkettil
Ben yan yatirip arkasini yastikla destekliyordum yastik kaymayacak sekilde oyle alisti simdi yastiksiz da yatiyor. Yoksa bizimki de oyleydi kafasini asla cevirmiyodu hatta ilk baslarda yan yatirdigimda bile kafasini duz koyup yukari bakiyodu inatla

Yok anne yanı ya da aynı oda olabilir bende suan aynı odadayım ama alışsın kendi odasına geçireceğim zaten 6 aya kadar çok mekan değişikliğini anlamıyorlarmış 7 aydan sonra ayrılık kaygısı başlıyormuş bundan önce ayıracağım ki sonra zorluk çekmesin
Bu arada gece sorununuz gündüz yüzünden bi kere gündüzü düzeltin farkı göreceksiniz güne erken başlayın ve 7 den sonra gündüz yok 2 kuralla sadece

Elem mi uyuyor uykusu gelmeden ya da tam tersi yorgun mu günlük uyku saatlerini söylerseniz bi de öyle yorum yapayım
gece uykusuna geçmeden önce en az 3 saat geçmiş oluyor aslında son uykusundan. Gündüz uykuları düzenli değil, uyuduğunda da yarım saat sonra pat diye uyanıyor. Aslında geceye kadar çok az uyuyo diyebilirim

Bugun o kadar zorladim yine 10da uyandi sonra zaten 1saat sonra bayildi resmen ilk gunduz uykusuna gecti. Simdi 2.yi uyuyor, sekerlemesi 6bucuga denk geliyor sekerlemeyi pas gecsem bugun 8 9 gibi gece uykusuna yatirsam cok mu sert olur

Yorgun gün olunca gece de kalitesiz geçiyor uyandıkça tekrar uyutmak gerek 1 saat altı felaket uykusu diye geçiyor dinlenemiyor bebişler
Uyku aralıklarını kaçırmadan 2 saat ayakta kalabilir max sonra yine uykuya gelmesi gerek
Gece 10-12 saat gündüz ortalama 3-4 saat uyumaları gerekli düzen oluşması için

Bugun o kadar zorladim yine 10da uyandi sonra zaten 1saat sonra bayildi resmen ilk gunduz uykusuna gecti. Simdi 2.yi uyuyor, sekerlemesi 6bucuga denk geliyor sekerlemeyi pas gecsem bugun 8 9 gibi gece uykusuna yatirsam cok mu sert olur
Şekerleme 5 Ten sonraya kalacaksa Şekerlemeyi pas geçip son uykusundan uyandıktan 2,5 3 saat sonra yatırmayı deneyin birde
Ama sabah kalktığı saat yine geç olduğu için Gün ona kısa geleceğnden geçemeyebilir en azından bi dememiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…