- 29 Kasım 2014
- 1.726
- 2.942
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.521
O zaman ben yarım saat uyuyup kalktığında tekrar uyutmaya çalışayım çok sağolYorgun gün olunca gece de kalitesiz geçiyor uyandıkça tekrar uyutmak gerek 1 saat altı felaket uykusu diye geçiyor dinlenemiyor bebişler
Uyku aralıklarını kaçırmadan 2 saat ayakta kalabilir max sonra yine uykuya gelmesi gerek
Gece 10-12 saat gündüz ortalama 3-4 saat uyumaları gerekli düzen oluşması için
Ben 2 aydır veriyorum neredeyse
Sağlık ocağından vegaferon verdiler
Doktor sidefer kullan dedi
Ben bestiron aldım onu veriyorum
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Günde kaç damla kullaniyorsunuzSidefere geçtik kabizlik yapmiyor diye doktor verdi
Son care uykusuz birakip uykuya gecmesini beklicem, dogru sonuc verecegini sanmiyorum ama ya tutarsaŞekerleme 5 Ten sonraya kalacaksa Şekerlemeyi pas geçip son uykusundan uyandıktan 2,5 3 saat sonra yatırmayı deneyin birde
Ama sabah kalktığı saat yine geç olduğu için Gün ona kısa geleceğnden geçemeyebilir en azından bi dememiş olursunuz
Tracy hog bebek bakım mucize çözümlerşu uyku durumunu bir beceremeyen benim8-9 da gece uykusuna yatan bebişler kaçta kalkıyor ? önereceğiniz uyku eğitimi videosu kitabı var mı acaba edineyim.
Memnuniyetle yardımcı olurum uyku topiği bile yapabiliriz aslında paralar dökmeye gerek yok bence bu işeO zaman ben yarım saat uyuyup kalktığında tekrar uyutmaya çalışayım çok sağolSizden danışmanlık talep edicem bu gidişle
Bestiron birine 7 birine 8 damla veriyorum benCevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Günde kaç damla kullaniyorsunuz
Galiba biraz bizde de var ya da ben kuruntu yapıyorum nolur olmaz ben aldım düz kafa yastığı 1 aydır uyurken kafası çok terlediği için sadece oyun halısında oynarken kullanıyoruzGünaydın annişler. Bebeğini sırt üstü yatıran anneler bebeğinizdr kafa düzleşmesi oldu mu bizde var birqz acaba nasıl geçer? Nasıl yatırıyorsunuz? Düz kafa yastığından fayda gören var mı
6 damlaCevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Günde kaç damla kullaniyorsunuz
Ben uyku saatimizi hiç yazmayayım o zamanUyku sürelerinizi öne çekmeniz şart sizin
10-10 çocuk için yorucu
Şekerleme diye verdiğiniz uyku aslında gece uykusu ve enerji toplayıp hop kalkıyor çünkü büyüme hormonu saati gündüz uykuları 5 ten sonra olmamalı
Sabah 10 da kalktığı için 8 gece uykusu olmuyor ama 8 de kalksaydı gün 8 de bitecekti
Siz saat kaçta yatarsa yatsın güne erken başlatarak gününü tekrar planlayın birden erken uyandırmak ağır gelebilir yarım saat yarım saat bile başlayabilirsiniz
Bir kaç günde hemen çözersiniz
Benim doktorum gerek yok şu an dedi kullansan da zararı yok kullanmasan da dedi bilemedim napsamBestiron birine 7 birine 8 damla veriyorum ben
Kilo başına 1 damla
Ben de hiç diyet yapamam, yememeliyim dediğim şeyi canım daha çok istiyor nedenseYa ben yemekten kilo aldım lohusalık sonrası dönemderesmen hamilelikte şekerden yiyemediğim çikolatayı tatlıyı gömüyorum aralıksız. Bir de sütümün kalitesi azalmış. Doktorum da mamaya başlatmadı bana takviye verdi. Diyeti gözüm yemiyo. Ama en azından bunu yapsam süper olur.
Benimki de gündüz daha çok uyuyor, bu sefer de gece olduğu için uykusu oluyor ama uyumakta zorlanıyor, gündüz uyutmayim dedim ama o da imkansız, nereye bıraksam orda uyuyor, oyun halisina koyuyorum pat gidiyor, kucağımda gezdiriyorum pat gidiyor, çizgi film bile açtım belki biraz oyalanir diye ama yok izlerken uyudu, uyuyunca uyanmiyorda, çok zorlarsam bu sefer başlıyor ağlamaya, bi düzene oturtamadım ben de, onun keyfine göre uyuyup uyanıyorumUyku sürelerinizi öne çekmeniz şart sizin
10-10 çocuk için yorucu
Şekerleme diye verdiğiniz uyku aslında gece uykusu ve enerji toplayıp hop kalkıyor çünkü büyüme hormonu saati gündüz uykuları 5 ten sonra olmamalı
Sabah 10 da kalktığı için 8 gece uykusu olmuyor ama 8 de kalksaydı gün 8 de bitecekti
Siz saat kaçta yatarsa yatsın güne erken başlatarak gününü tekrar planlayın birden erken uyandırmak ağır gelebilir yarım saat yarım saat bile başlayabilirsiniz
Bir kaç günde hemen çözersiniz
Benimkiler prematüre olduğu için başlamak zorundaydık canımBen uyku saatimizi hiç yazmayayım o zaman10’dan önce uyumuyoruz sabah da 10-11-12 Allah ne verdiyse
Benim doktorum gerek yok şu an dedi kullansan da zararı yok kullanmasan da dedi bilemedim napsam
Bu anlattığınız pek çoğumuz için hayal gibi. Bir yerde kendi kendine uyuyor mu? Ne yiyip içiyorsunuz kuzum siz, söyleyin de biz de efsunlanalım ucundan.Benimki de gündüz daha çok uyuyor, bu sefer de gece olduğu için uykusu oluyor ama uyumakta zorlanıyor, gündüz uyutmayim dedim ama o da imkansız, nereye bıraksam orda uyuyor, oyun halisina koyuyorum pat gidiyor, kucağımda gezdiriyorum pat gidiyor, çizgi film bile açtım belki biraz oyalanir diye ama yok izlerken uyudu, uyuyunca uyanmiyorda, çok zorlarsam bu sefer başlıyor ağlamaya, bi düzene oturtamadım ben de, onun keyfine göre uyuyup uyanıyorum
Ay yok valla benim için kabus gibi, hanımefendi yüzünden ben de güne yeni başlıyorum, gece çok az uyudu, asıl uykusuna sabah 8 de geçti yeni yeni kendine geliyor, tabi ben de onunla birlikte, gecem gündüzüme karıştı, aslında daha önce bebek bakmadığım için de bilmiyorum ki hepsi böyle gibi geliyor, uykusu gelince uyumuyorlar mi onu bile bilmiyorum ama gerçekten gece uykusuna ihtiyacım var zombi gibiyimBu anlattığınız pek çoğumuz için hayal gibi. Bir yerde kendi kendine uyuyor mu? Ne yiyip içiyorsunuz kuzum siz, söyleyin de biz de efsunlanalım ucundan.
Ay yok kucakta çok zor oluyor ya, kol, bacak, bel mahvoluyor, bence alıştırırsın, şimdi akılları ermeden biseylere alıştırmak daha kolay olur, büyüdükçe zorlaşır, yatırın yatağına uyku müziği açın, ninni söyleyin, çok ağlarsa alıp susturun, susunca tekrar bırakın, yatağında poposuna piş piş yapın, ilk birkaç sefer zor olur ama eninde sonunda bu yaşanacak, erken olması daha iyi bence, bir de kendi kendine uyuyunca uykuları daha kaliteli oluyor uzun uyuyorlar.pardon ya diğer ikizleri olan arkadaşla karıştırmışımNe güzel keşke bizimkide kucak istemese ,ayakta sallamaya alıştırayım dedim yok acayip ağlıyor. Uykusu gelince de durduramıyorum,yine tek çare kucakta uyutmak zorunda kalıyorum. Ben de gündüz tekim gece bizim de baba yorgun geliyo ama bena rtık geceleri sallamayı ona bırakıyorum. Tüm gün kucağımda salladığımdan gücğm kalmıyo. Bi de skolyozum var benim
Ona çaktırmadan başlayın 15 dk yarım saat erkene çeke çeke hem zorlanmazBenimki de gündüz daha çok uyuyor, bu sefer de gece olduğu için uykusu oluyor ama uyumakta zorlanıyor, gündüz uyutmayim dedim ama o da imkansız, nereye bıraksam orda uyuyor, oyun halisina koyuyorum pat gidiyor, kucağımda gezdiriyorum pat gidiyor, çizgi film bile açtım belki biraz oyalanir diye ama yok izlerken uyudu, uyuyunca uyanmiyorda, çok zorlarsam bu sefer başlıyor ağlamaya, bi düzene oturtamadım ben de, onun keyfine göre uyuyup uyanıyorum
Ya size bi sorum daha var, resmen ayakustu danismanlik aliyorum ahsjjdjad biraz bunaltmis olabilirimŞekerleme 5 Ten sonraya kalacaksa Şekerlemeyi pas geçip son uykusundan uyandıktan 2,5 3 saat sonra yatırmayı deneyin birde
Ama sabah kalktığı saat yine geç olduğu için Gün ona kısa geleceğnden geçemeyebilir en azından bi dememiş olursunuz
Evet benim oğlum ishal oldu. Rotarix 2.dozunu da yaptırmiştik o da ishal yapıyor. Ancak genel olarak 4.ay aşıları yapıyormuş birazArkadaşlar merhaba,4.ay aşılarından sonra bebeğinizde ishal oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?