2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
şu uyku durumunu bir beceremeyen benim 8-9 da gece uykusuna yatan bebişler kaçta kalkıyor ? önereceğiniz uyku eğitimi videosu kitabı var mı acaba edineyim.

O zaman ben yarım saat uyuyup kalktığında tekrar uyutmaya çalışayım çok sağol Sizden danışmanlık talep edicem bu gidişle

Son care uykusuz birakip uykuya gecmesini beklicem, dogru sonuc verecegini sanmiyorum ama ya tutarsa baska turlu uyku saatini öne çektirmicek

şu uyku durumunu bir beceremeyen benim 8-9 da gece uykusuna yatan bebişler kaçta kalkıyor ? önereceğiniz uyku eğitimi videosu kitabı var mı acaba edineyim.
Tracy hog bebek bakım mucize çözümler
Kim west iyi uykular ikisi ile çok rahat çözebilirsin

Galiba biraz bizde de var ya da ben kuruntu yapıyorum nolur olmaz ben aldım düz kafa yastığı 1 aydır uyurken kafası çok terlediği için sadece oyun halısında oynarken kullanıyoruz

Ben uyku saatimizi hiç yazmayayım o zaman 10’dan önce uyumuyoruz sabah da 10-11-12 Allah ne verdiyse
Bestiron birine 7 birine 8 damla veriyorum ben
Kilo başına 1 damla
Benim doktorum gerek yok şu an dedi kullansan da zararı yok kullanmasan da dedi bilemedim napsam

Ben de hiç diyet yapamam, yememeliyim dediğim şeyi canım daha çok istiyor nedense o yüzden en iyisi hareketi artırmak, bugün yaptım ben, hamilelikte çok hamlamışım son 15 dk biraz sürünerek yaptım ama olsun bir süre sonra alışıyor insan.

Benimki de gündüz daha çok uyuyor, bu sefer de gece olduğu için uykusu oluyor ama uyumakta zorlanıyor, gündüz uyutmayim dedim ama o da imkansız, nereye bıraksam orda uyuyor, oyun halisina koyuyorum pat gidiyor, kucağımda gezdiriyorum pat gidiyor, çizgi film bile açtım belki biraz oyalanir diye ama yok izlerken uyudu, uyuyunca uyanmiyorda, çok zorlarsam bu sefer başlıyor ağlamaya, bi düzene oturtamadım ben de, onun keyfine göre uyuyup uyanıyorum

Ben uyku saatimizi hiç yazmayayım o zaman 10’dan önce uyumuyoruz sabah da 10-11-12 Allah ne verdiyse

Benim doktorum gerek yok şu an dedi kullansan da zararı yok kullanmasan da dedi bilemedim napsam
Benimkiler prematüre olduğu için başlamak zorundaydık canım
Hiç tahlil bile yapılmadı o yüzden
2.ayda başladık hatta mideleri tolere etmeyince bırakıp 4.ay geri başladık

Bu anlattığınız pek çoğumuz için hayal gibi. Bir yerde kendi kendine uyuyor mu? Ne yiyip içiyorsunuz kuzum siz, söyleyin de biz de efsunlanalım ucundan.

Bu anlattığınız pek çoğumuz için hayal gibi. Bir yerde kendi kendine uyuyor mu? Ne yiyip içiyorsunuz kuzum siz, söyleyin de biz de efsunlanalım ucundan.
Ay yok valla benim için kabus gibi, hanımefendi yüzünden ben de güne yeni başlıyorum, gece çok az uyudu, asıl uykusuna sabah 8 de geçti yeni yeni kendine geliyor, tabi ben de onunla birlikte, gecem gündüzüme karıştı, aslında daha önce bebek bakmadığım için de bilmiyorum ki hepsi böyle gibi geliyor, uykusu gelince uyumuyorlar mi onu bile bilmiyorum ama gerçekten gece uykusuna ihtiyacım var zombi gibiyim

Ay yok kucakta çok zor oluyor ya, kol, bacak, bel mahvoluyor, bence alıştırırsın, şimdi akılları ermeden biseylere alıştırmak daha kolay olur, büyüdükçe zorlaşır, yatırın yatağına uyku müziği açın, ninni söyleyin, çok ağlarsa alıp susturun, susunca tekrar bırakın, yatağında poposuna piş piş yapın, ilk birkaç sefer zor olur ama eninde sonunda bu yaşanacak, erken olması daha iyi bence, bir de kendi kendine uyuyunca uykuları daha kaliteli oluyor uzun uyuyorlar.

Ona çaktırmadan başlayın 15 dk yarım saat erkene çeke çeke hem zorlanmaz
Kalkış saatine müdahe ede ede olabilir bu şekilde

Ya size bi sorum daha var, resmen ayakustu danismanlik aliyorum ahsjjdjad biraz bunaltmis olabilirim
Bu yatir kaldir yonteminde bi sınır var mı, mesela 1saat boyunca agladi yatir kaldir yaptik ya da 1saat boyunca pispisladik destek olduk ama hala uyumadi, zaman gecti uyku suresi gecti diyelim o zaman napicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…