- 20 Ağustos 2015
- 466
- 566
- 103
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.541
Bize verdi. 4 günden fazla ateşlenmesi olduğu için kanda enfeksiyon çıkınca antibiyotik yazdı sadece günde 1 doz 5 gün kullanacağız. Emzir bol bol dedi. Anne sütü canlı olduğu için bebek hastaysa antikor üretiyor ama işte bazen böyle gerekebiliyorEnfeksiyon icin doktorunuz ilac verdi mi?yoksa bol bol emzirin mi dedi?
Gece ise oda değiştirip 15 dk mola çok uykusunu bölmeden evde gezinme gibiYa size bi sorum daha var, resmen ayakustu danismanlik aliyorum ahsjjdjad biraz bunaltmis olabilirim
Bu yatir kaldir yonteminde bi sınır var mı, mesela 1saat boyunca agladi yatir kaldir yaptik ya da 1saat boyunca pispisladik destek olduk ama hala uyumadi, zaman gecti uyku suresi gecti diyelim o zaman napicaz
Ben de aşıya yordum ama bu atak her şeyi değiştirdiği için artık değişimlere yetişemiyorumEvet benim oğlum ishal oldu. Rotarix 2.dozunu da yaptırmiştik o da ishal yapıyor. Ancak genel olarak 4.ay aşıları yapıyormuş biraz
Tamamdir cok tesekkur ederimGece ise oda değiştirip 15 dk mola çok uykusunu bölmeden evde gezinme gibi
Gündüz ise de uykuyu pas geçiyoruz
Bizde de kakasi yeşile döndü aşıdan midir acaba, ctesi aşı oldu pazar gununden beri kakasi yesil tonlarinda, dr.asidan demedi ama baska bi ates vs yoksa sorun yok dediBen de aşıya yordum ama bu atak her şeyi değiştirdiği için artık değişimlere yetişemiyorum
Hareketlenince de kilo alimlari azaliyor, benim kizim her ay 800gram alirdi bu ay 530gram almis, 5.ayda daha da az olur muhtemelen Doktorunuz hangi kitabi önerdi acaba, ben de ek gida icin arastirmalara basladim daKızlar selam bizim bebiş bir türlü hastalıklardan toparlanamayinca beş aylık olmasını beklemeden bugün 5. Ay kontrolüne götürdüm.. Maalesef bu ay sadece 350g almış doktorumuz mamaya başlamak yerine on gün sonra yavaş yavaş tadimlara baslamamizi söyledi.. Balkabağı, patates ve havuç şeklinde ilk üç sebze ile ardından da elma,muz ile iki meyve ile devam edilecek dedi.. Sonra bunları karıştırma kemik suyu kuzu kıyma ekleme şeklinde bir plan çıkardı.. Bir de ek gide için kitap önerdi sipariş verdim.. Her gün 3-4 kez oturma çalışmalarını nasıl yapacağımızı gösterdi üç dakikayı gecmeyin ilk zamanlar dedi.. Mama sandalyesinde de destekli oturtabilirsin kısa süreli alışması için dedi.. İlk oğlumda 6 aylıkken başlamıştık bu sefer doktorumuz böyle yönlendirdi inşallah sever ek gıda olayını..
Ben atak haftalarını çok irdelemedim akışına bıraktım ama dediğin gibi herşey üst üste geldi ve neyin neden olduğunu anlamaya çalışırken buluyorum kendimiBen de aşıya yordum ama bu atak her şeyi değiştirdiği için artık değişimlere yetişemiyorum
Yok yok normal.Bende de durum aynıydı.Depende ihtiyaç duymuştum.Hatta 2.regl de aynıydı depend kurtardı.Benim de normal olurdu sürekli ped değiştirdim.Doğum sonrası İlk reglin çok yoğun olması garip mi? Doğumdan kalan dependler vardı allahtan pedmiş tamponmuş yetmedi yetmiyor. Doktorumu arasam mı ne dersiniz? Benim az- orta olurdu üç günde biterdi. Gerçi doğumd miyom alındı bir kaç tane belki normali böyledir
Ateş vs yok bizde de ve hemen aşı sonrası başladı.Yarın bir bakacağım düzelecek mi diye.Bizde de kakasi yeşile döndü aşıdan midir acaba, ctesi aşı oldu pazar gununden beri kakasi yesil tonlarinda, dr.asidan demedi ama baska bi ates vs yoksa sorun yok dedi
Doktorumuz bu kitabı önerdi yorumlarına baktım beğenen de var beğenmeyen de kısa süreli fikir edinmek için kullanacağınız diye ikinci el uygulamalarından üçte biri fiyatına aldım gelmesini bekliyorum.. Doktor sadece cennet hurması ile ilgili olan sayfayı beğenmedim alerjen bir besindir onu es geçin dedi..Hareketlenince de kilo alimlari azaliyor, benim kizim her ay 800gram alirdi bu ay 530gram almis, 5.ayda daha da az olur muhtemelen Doktorunuz hangi kitabi önerdi acaba, ben de ek gida icin arastirmalara basladim da
3.yü oldum benim hala ilk 3 gün aşırı yoğun bu sebeple doktora da gittim ikinci regl de bu şekilde geçince ultrasonla baktı her şey normal rahim eskisi gibi yumurtlama iyi falan deyip kan ilacı ve ağrı kesici verdi doktor.. Bir süre böyle olabilir dedi.. Ben de ilk iki regli hasta pedi ile geçirdim.. Tek iyi yanı bitince bir rahatlama oluyor göbek adına da hiçbir şey kalmadı bende..Doğum sonrası İlk reglin çok yoğun olması garip mi? Doğumdan kalan dependler vardı allahtan pedmiş tamponmuş yetmedi yetmiyor. Doktorumu arasam mı ne dersiniz? Benim az- orta olurdu üç günde biterdi. Gerçi doğumd miyom alındı bir kaç tane belki normali böyledir
Hangi kitabı önerdi ?Kızlar selam bizim bebiş bir türlü hastalıklardan toparlanamayinca beş aylık olmasını beklemeden bugün 5. Ay kontrolüne götürdüm.. Maalesef bu ay sadece 350g almış doktorumuz mamaya başlamak yerine on gün sonra yavaş yavaş tadimlara baslamamizi söyledi.. Balkabağı, patates ve havuç şeklinde ilk üç sebze ile ardından da elma,muz ile iki meyve ile devam edilecek dedi.. Sonra bunları karıştırma kemik suyu kuzu kıyma ekleme şeklinde bir plan çıkardı.. Bir de ek gide için kitap önerdi sipariş verdim.. Her gün 3-4 kez oturma çalışmalarını nasıl yapacağımızı gösterdi üç dakikayı gecmeyin ilk zamanlar dedi.. Mama sandalyesinde de destekli oturtabilirsin kısa süreli alışması için dedi.. İlk oğlumda 6 aylıkken başlamıştık bu sefer doktorumuz böyle yönlendirdi inşallah sever ek gıda olayını..
Bebeğimin Beslenme KitabıHangi kitabı önerdi ?
Yok yok normal.Bende de durum aynıydı.Depende ihtiyaç duymuştum.Hatta 2.regl de aynıydı depend kurtardı.Benim de normal olurdu sürekli ped değiştirdim.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Ben de göbeğin azaldığını farkettim bir günde bile, böyle böyle hafifleyeceğiz demek ki.3.yü oldum benim hala ilk 3 gün aşırı yoğun bu sebeple doktora da gittim ikinci regl de bu şekilde geçince ultrasonla baktı her şey normal rahim eskisi gibi yumurtlama iyi falan deyip kan ilacı ve ağrı kesici verdi doktor.. Bir süre böyle olabilir dedi.. Ben de ilk iki regli hasta pedi ile geçirdim.. Tek iyi yanı bitince bir rahatlama oluyor göbek adına da hiçbir şey kalmadı bende..
Bu gece kriz yasamadikGece ise oda değiştirip 15 dk mola çok uykusunu bölmeden evde gezinme gibi
Gündüz ise de uykuyu pas geçiyoruz
Benim doğum sonrası ilk reglim bebişim 2 aylıkken oldu. Regl hayatım boyunca böyle kanama görmemiştim hbkjasdö :))Doğum sonrası İlk reglin çok yoğun olması garip mi? Doğumdan kalan dependler vardı allahtan pedmiş tamponmuş yetmedi yetmiyor. Doktorumu arasam mı ne dersiniz? Benim az- orta olurdu üç günde biterdi. Gerçi doğumd miyom alındı bir kaç tane belki normali böyledir
Benimde aynı oldu çok kanamam var diye korkup doktora gittim bişey mi oldu diye regl olmuşsun dedi 2. De aynı oldu, çok yoğun oluyor korkmayin inşllah düzene girer ama böylesi de zor oluyorDoğum sonrası İlk reglin çok yoğun olması garip mi? Doğumdan kalan dependler vardı allahtan pedmiş tamponmuş yetmedi yetmiyor. Doktorumu arasam mı ne dersiniz? Benim az- orta olurdu üç günde biterdi. Gerçi doğumd miyom alındı bir kaç tane belki normali böyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?