2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar selam bizim bebiş bir türlü hastalıklardan toparlanamayinca beş aylık olmasını beklemeden bugün 5. Ay kontrolüne götürdüm.. Maalesef bu ay sadece 350g almış doktorumuz mamaya başlamak yerine on gün sonra yavaş yavaş tadimlara baslamamizi söyledi.. Balkabağı, patates ve havuç şeklinde ilk üç sebze ile ardından da elma,muz ile iki meyve ile devam edilecek dedi.. Sonra bunları karıştırma kemik suyu kuzu kıyma ekleme şeklinde bir plan çıkardı.. Bir de ek gide için kitap önerdi sipariş verdim.. Her gün 3-4 kez oturma çalışmalarını nasıl yapacağımızı gösterdi üç dakikayı gecmeyin ilk zamanlar dedi.. Mama sandalyesinde de destekli oturtabilirsin kısa süreli alışması için dedi.. İlk oğlumda 6 aylıkken başlamıştık bu sefer doktorumuz böyle yönlendirdi inşallah sever ek gıda olayını..

Enfeksiyon icin doktorunuz ilac verdi mi?yoksa bol bol emzirin mi dedi?
Bize verdi. 4 günden fazla ateşlenmesi olduğu için kanda enfeksiyon çıkınca antibiyotik yazdı sadece günde 1 doz 5 gün kullanacağız. Emzir bol bol dedi. Anne sütü canlı olduğu için bebek hastaysa antikor üretiyor ama işte bazen böyle gerekebiliyor

Gece ise oda değiştirip 15 dk mola çok uykusunu bölmeden evde gezinme gibi
Gündüz ise de uykuyu pas geçiyoruz

Hareketlenince de kilo alimlari azaliyor, benim kizim her ay 800gram alirdi bu ay 530gram almis, 5.ayda daha da az olur muhtemelen Doktorunuz hangi kitabi önerdi acaba, ben de ek gida icin arastirmalara basladim da

Ben de aşıya yordum ama bu atak her şeyi değiştirdiği için artık değişimlere yetişemiyorum
Ben atak haftalarını çok irdelemedim akışına bıraktım ama dediğin gibi herşey üst üste geldi ve neyin neden olduğunu anlamaya çalışırken buluyorum kendimi tam değişime alıştık derken bütün düzen sil baştan değişti yine

Doğum sonrası İlk reglin çok yoğun olması garip mi? Doğumdan kalan dependler vardı allahtan pedmiş tamponmuş yetmedi yetmiyor. Doktorumu arasam mı ne dersiniz? Benim az- orta olurdu üç günde biterdi. Gerçi doğumd miyom alındı bir kaç tane belki normali böyledir

Yok yok normal.Bende de durum aynıydı.Depende ihtiyaç duymuştum.Hatta 2.regl de aynıydı depend kurtardı.Benim de normal olurdu sürekli ped değiştirdim.

Hareketlenince de kilo alimlari azaliyor, benim kizim her ay 800gram alirdi bu ay 530gram almis, 5.ayda daha da az olur muhtemelen Doktorunuz hangi kitabi önerdi acaba, ben de ek gida icin arastirmalara basladim da
Doktorumuz bu kitabı önerdi yorumlarına baktım beğenen de var beğenmeyen de kısa süreli fikir edinmek için kullanacağınız diye ikinci el uygulamalarından üçte biri fiyatına aldım gelmesini bekliyorum.. Doktor sadece cennet hurması ile ilgili olan sayfayı beğenmedim alerjen bir besindir onu es geçin dedi..

3.yü oldum benim hala ilk 3 gün aşırı yoğun bu sebeple doktora da gittim ikinci regl de bu şekilde geçince ultrasonla baktı her şey normal rahim eskisi gibi yumurtlama iyi falan deyip kan ilacı ve ağrı kesici verdi doktor.. Bir süre böyle olabilir dedi.. Ben de ilk iki regli hasta pedi ile geçirdim.. Tek iyi yanı bitince bir rahatlama oluyor göbek adına da hiçbir şey kalmadı bende..

Hangi kitabı önerdi ?

Yok yok normal.Bende de durum aynıydı.Depende ihtiyaç duymuştum.Hatta 2.regl de aynıydı depend kurtardı.Benim de normal olurdu sürekli ped değiştirdim.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Ben de göbeğin azaldığını farkettim bir günde bile, böyle böyle hafifleyeceğiz demek ki.

Gece ise oda değiştirip 15 dk mola çok uykusunu bölmeden evde gezinme gibi
Gündüz ise de uykuyu pas geçiyoruz
Bu gece kriz yasamadik cok sukur ya aksam 6bucuktaki uykusunu es gectik, 8de de banyo yaptirdik 8bucukta uyudu, gece ara ara uyandi emzirdim ama sabah 8bucukta zor uyandirdim biraksam uyuyacakti daha cok tesekkur ederim ya sizle de konusup fikir almak iyi oldu, insallah halletmisizdir atak gerileme vs bitmistir

Benim doğum sonrası ilk reglim bebişim 2 aylıkken oldu. Regl hayatım boyunca böyle kanama görmemiştim hbkjasdö :))
Resmen 10 gün sürdü normalde 4-5 günde biterdi.. ve ilk 6-7 günü dolu dolu günde 5-6 ped değişecek kadar.
O yüzden normal bence :)

Benimde aynı oldu çok kanamam var diye korkup doktora gittim bişey mi oldu diye regl olmuşsun dedi 2. De aynı oldu, çok yoğun oluyor korkmayin inşllah düzene girer ama böylesi de zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…