- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.561
Süper çok sevindimBu gece kriz yasamadikcok sukur ya aksam 6bucuktaki uykusunu es gectik, 8de de banyo yaptirdik 8bucukta uyudu, gece ara ara uyandi emzirdim ama sabah 8bucukta zor uyandirdim biraksam uyuyacakti daha cok tesekkur ederim ya sizle de konusup fikir almak iyi oldu, insallah halletmisizdir atak gerileme vs bitmistir
Biotin kullanırım direk kesti dökülmeyiKizlar bu sac dökülmelerini napacagiz ya.. kel kalmama ramak kalmisti.. sanirim artik kelim.. önlerden cok acildi.. var mi benim gibi olan..
Evde heryer sac.. hergün supurge calistiriyorum artik kafayi yemek uzereyim..
SuperBiotin kullanırım direk kesti dökülmeyi
Bide sarımsaklı şampuan
Biotin Solgarın ki çok memnunum
Araştırdım bilgi bile çıkmadı sakıncalı değil diye düşündüm zaten vücudumuzda olan bir şey bide bu hamilelikte ki multivitaminim içeriğinde de vardıSuperEmrirken kullanilmasinda sakinca var mi acaba
ayy çok teşekkür ederimMemnuniyetle yardımcı olurum uyku topiği bile yapabiliriz aslında paralar dökmeye gerek yok bence bu işe
Biotin kullanırım direk kesti dökülmeyi
Bide sarımsaklı şampuan
Biotin Solgarın ki çok memnunum
Tabi ekliyorumRengeyigi maalesef ben de aynı durumdayim evin her tarafı saç tepeden toplamama rağmen rica etsem kullandiklarinizin resmini atabilir misiniz? Ben Instagram da Hallalles diye bir şampuan öneriliyor diye hemen sipariş verdim bende işe yaramadı..
Evet cok sukur ya, bizim kiz yarim saatlik erken yatirmadan degil radikal bi degisimden anliyo demekkiSüper çok sevindimböylece saati çeviridiniz bu günde uyuması gerekenden fazla gündüz uyutmayın en son uykusuna dikkat edin yine 8-8 buçuk yatırın iş tamamdır
Ben ayni durumdayim bu yaşima kadar saç dokulemesi tarakta banyoda nedir bilmezdim son 2 aydir hem duşta hep tararken okadar çok dokuluyor ki top top kafamda saç kalmayacak diye korkuyorum her yerde saç kılarım var cocugu artik yataga brakirken bile once iyice yatagi inceliyorum sac kili olmasin diyeKizlar bu sac dökülmelerini napacagiz ya.. kel kalmama ramak kalmisti.. sanirim artik kelim.. önlerden cok acildi.. var mi benim gibi olan..
Bugün erken uyandırdım mamadan sonra tekrar uyudu normalde 5 saat uyurdu çünkü aslında gece uykusunu uyuyor, 3,5 saat sonra tekrar uyandırdım( baya zor oldu üzerini soymak zorunda kaldım) tekrar uyumak istedi oyaladim biraz baktım çığlık atmaya başladı, saçını başını yoluyor bıraktım yatağına şimdi uyuyor ama eskiye göre baya uyanik kaldı, bakalım gece nasıl olacak, yarın biraz daha öne çekeceğim öyle öyle geceye döner inşallah, bence siz bebeği biraz büyüttükten sonra uyku danışmanlığı yapın, o kadar bilgi kullanılmalı.Ona çaktırmadan başlayın 15 dk yarım saat erkene çeke çeke hem zorlanmaz
Kalkış saatine müdahe ede ede olabilir bu şekilde
Evet evet olur 5 buçuk yatış 6 kalkış daha iyi olur ama bir önce ki uykudan uyandığı saat önemli tabiEvet cok sukur ya, bizim kiz yarim saatlik erken yatirmadan degil radikal bi degisimden anliyo demekki8 8bucuk yatirmak istiyorum ben de son uykusunu 30 45dk yapicam, 6gibi yatirip 6bucukta uyandirsam olur dimi?
Yok yok böyle yardımcı olmak daha güzel bebek büyüsün de ben bebek ve uyku konusunu sonsuza kadar kapatmak istiyorumBugün erken uyandırdım mamadan sonra tekrar uyudu normalde 5 saat uyurdu çünkü aslında gece uykusunu uyuyor, 3,5 saat sonra tekrar uyandırdım( baya zor oldu üzerini soymak zorunda kaldım) tekrar uyumak istedi oyaladim biraz baktım çığlık atmaya başladı, saçını başını yoluyor bıraktım yatağına şimdi uyuyor ama eskiye göre baya uyanik kaldı, bakalım gece nasıl olacak, yarın biraz daha öne çekeceğim öyle öyle geceye döner inşallah, bence siz bebeği biraz büyüttükten sonra uyku danışmanlığı yapın, o kadar bilgi kullanılmalı.
Ben 6da uyuturum diye dusunurken bizimki bironceki uykusundan 3te uyandi, 1saat uyudu sadece, simdi daha da dengelemis olcaz heralde 5te yatircamEvet evet olur 5 buçuk yatış 6 kalkış daha iyi olur ama bir önce ki uykudan uyandığı saat önemli tabi
Gündüz toplamı 3 saat altında değilse şekerleme yeterli 4 saati geçmeyin siz nolur nolmazBen 6da uyuturum diye dusunurken bizimki bironceki uykusundan 3te uyandi, 1saat uyudu sadece, simdi daha da dengelemis olcaz heralde 5te yatircam2.uykusunda 2saat degil de 1saat uyudu ya 3.yu yine de sekerleme mi yapmak gerekiyor yoksa uzatmali miyiz
Fışkırarak kusma, yeşil safra tarzı kusma, kakada mukus kan var mı diye sordu . Bizimde hala öyle kusmaya devam ama 2 saatte 60 cc deneyin o biraz ii geldi sanırım. Şeffaf kusma mamadan bir iki saat sonra oluyor.Neler sordu hatırlıyor musunuz? Ben de tekrar gideceğim galiba doktora. Bugün hiç durmadı midesinde yedikleri. Süt zaten ağzından sızıyor hemen mama vermezsem. Bugün beslemeden 2 saat geçtikten sonra bile kusmaya devam etti dolu doluben de 3 saatte bir 90 veriyordum 2 saatte bir 60 vereyim bugün deneyeyim. Bir de sizde sırf su şeklinde de şeffaf kusma oluyor muydu?
Doktorumuz Bestiron yazdı ama hala başlamadım ben herkes kullanıyo mu ?Kızlar demir damlasına başlayan varmi? Ben sağlık ocağının demir damlasini kullanmak istemiyorum kabızlık yapıyormuş. Önerebileceğiniz kullamdiniz demir damlasinim adını yazabilirmisiniz. Doktora sordum farklı isim söyledi sağlık ocağında ki bunu kullanmayacaksan mümessillin verdiği kağıdı verdi orda yazan damlayi alabilrisin dedi. Kafam karıştı.
Benim de başladı hele biriki gün yıkamayayım iyice artıyorKizlar bu sac dökülmelerini napacagiz ya.. kel kalmama ramak kalmisti.. sanirim artik kelim.. önlerden cok acildi.. var mi benim gibi olan..
kesinlikle artık bu yöntemleri denemem gerek cesaret edip. Ne belim kaldı ,ne kolum ne bacağım dediğiniz gibiAy yok kucakta çok zor oluyor ya, kol, bacak, bel mahvoluyor, bence alıştırırsın, şimdi akılları ermeden biseylere alıştırmak daha kolay olur, büyüdükçe zorlaşır, yatırın yatağına uyku müziği açın, ninni söyleyin, çok ağlarsa alıp susturun, susunca tekrar bırakın, yatağında poposuna piş piş yapın, ilk birkaç sefer zor olur ama eninde sonunda bu yaşanacak, erken olması daha iyi bence, bir de kendi kendine uyuyunca uykuları daha kaliteli oluyor uzun uyuyorlar.
Merhaba ben kullanmaya başladım ben de kaşığa sıkıp veriyorum sorun olur mu ben de bilmiyorum size nasıl bir mg demiş anlayamadım kaç damla oluyor acaba kilo başı 1 mg diye biliyorum koruyucu dozu, benim oğlumun 19-20 damlaya denk geliyor meselaKızlar aranızda ocean microfer kullanan var mı?1 ml yazmış doktor ama içinden çıkan damlalıkla verdiğimde oğlum çıkartıyor hemenşırıngayla mı versem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?