2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Süper çok sevindim böylece saati çeviridiniz bu günde uyuması gerekenden fazla gündüz uyutmayın en son uykusuna dikkat edin yine 8-8 buçuk yatırın iş tamamdır

Kizlar bu sac dökülmelerini napacagiz ya.. kel kalmama ramak kalmisti.. sanirim artik kelim.. önlerden cok acildi.. var mi benim gibi olan..
Evde heryer sac.. hergün supurge calistiriyorum artik kafayi yemek uzereyim..
Biotin kullanırım direk kesti dökülmeyi
Bide sarımsaklı şampuan
Biotin Solgarın ki çok memnunum

Biotin kullanırım direk kesti dökülmeyi
Bide sarımsaklı şampuan
Biotin Solgarın ki çok memnunum
Rengeyigi maalesef ben de aynı durumdayim evin her tarafı saç tepeden toplamama rağmen rica etsem kullandiklarinizin resmini atabilir misiniz? Ben Instagram da Hallalles diye bir şampuan öneriliyor diye hemen sipariş verdim bende işe yaramadı..

Tabi ekliyorum

Eklentiler

• EF03A4BC-FD32-417C-9596-920574AA4892.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 34
  • EE70143C-2040-48B6-865D-08E632CB3DA9.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 37
Süper çok sevindim böylece saati çeviridiniz bu günde uyuması gerekenden fazla gündüz uyutmayın en son uykusuna dikkat edin yine 8-8 buçuk yatırın iş tamamdır
Evet cok sukur ya, bizim kiz yarim saatlik erken yatirmadan degil radikal bi degisimden anliyo demekki 8 8bucuk yatirmak istiyorum ben de son uykusunu 30 45dk yapicam, 6gibi yatirip 6bucukta uyandirsam olur dimi?

Kizlar ben kizimi genelde koltuga oturup kucagima aliyorum ve oyle emziriyorum, son haftalarda emzirme 4 5dk.da bitmeye basladi, tekrsr gogsumu almiyordu. Ben de ataktan dolayi istahsiz diyoduk sık emziriyodum. Dün emzirdikten sonra yine ayni seyi yapti ben de pozisyon degistireyim dedim. Yatirdim yanina uzandim oyle emzirdim kiz baya emdi hatta diger gogsumu de verdim emdi megerse degisiklik istiyomus, koltukta otururken bisey rahatsiz etti heralde onu bilmiyorum. Haberiniz olsun istahsiz diye dusunuyosaniz birde bunu deneyin

Kizlar bu sac dökülmelerini napacagiz ya.. kel kalmama ramak kalmisti.. sanirim artik kelim.. önlerden cok acildi.. var mi benim gibi olan..
Evde heryer sac.. hergün supurge calistiriyorum artik kafayi yemek uzereyim..
Ben ayni durumdayim bu yaşima kadar saç dokulemesi tarakta banyoda nedir bilmezdim son 2 aydir hem duşta hep tararken okadar çok dokuluyor ki top top kafamda saç kalmayacak diye korkuyorum her yerde saç kılarım var cocugu artik yataga brakirken bile once iyice yatagi inceliyorum sac kili olmasin diye Neden oluyorki bu

Ona çaktırmadan başlayın 15 dk yarım saat erkene çeke çeke hem zorlanmaz
Kalkış saatine müdahe ede ede olabilir bu şekilde
Bugün erken uyandırdım mamadan sonra tekrar uyudu normalde 5 saat uyurdu çünkü aslında gece uykusunu uyuyor, 3,5 saat sonra tekrar uyandırdım( baya zor oldu üzerini soymak zorunda kaldım) tekrar uyumak istedi oyaladim biraz baktım çığlık atmaya başladı, saçını başını yoluyor bıraktım yatağına şimdi uyuyor ama eskiye göre baya uyanik kaldı, bakalım gece nasıl olacak, yarın biraz daha öne çekeceğim öyle öyle geceye döner inşallah, bence siz bebeği biraz büyüttükten sonra uyku danışmanlığı yapın, o kadar bilgi kullanılmalı.

Evet cok sukur ya, bizim kiz yarim saatlik erken yatirmadan degil radikal bi degisimden anliyo demekki 8 8bucuk yatirmak istiyorum ben de son uykusunu 30 45dk yapicam, 6gibi yatirip 6bucukta uyandirsam olur dimi?
Evet evet olur 5 buçuk yatış 6 kalkış daha iyi olur ama bir önce ki uykudan uyandığı saat önemli tabi

Yok yok böyle yardımcı olmak daha güzel bebek büyüsün de ben bebek ve uyku konusunu sonsuza kadar kapatmak istiyorum
Maşallah siz şanslısınız en güzeli kendi uyuması ve en zoru oyüzden saatleri ayarlamayı çözersiniz merak etmeyin gece gündüz karışmış sadece

Evet evet olur 5 buçuk yatış 6 kalkış daha iyi olur ama bir önce ki uykudan uyandığı saat önemli tabi
Ben 6da uyuturum diye dusunurken bizimki bironceki uykusundan 3te uyandi, 1saat uyudu sadece, simdi daha da dengelemis olcaz heralde 5te yatircam 2.uykusunda 2saat degil de 1saat uyudu ya 3.yu yine de sekerleme mi yapmak gerekiyor yoksa uzatmali miyiz

Gündüz toplamı 3 saat altında değilse şekerleme yeterli 4 saati geçmeyin siz nolur nolmaz

Fışkırarak kusma, yeşil safra tarzı kusma, kakada mukus kan var mı diye sordu . Bizimde hala öyle kusmaya devam ama 2 saatte 60 cc deneyin o biraz ii geldi sanırım. Şeffaf kusma mamadan bir iki saat sonra oluyor.
Doktorumuz Bestiron yazdı ama hala başlamadım ben herkes kullanıyo mu ?

Kızlar aranızda ocean microfer kullanan var mı?1 ml yazmış doktor ama içinden çıkan damlalıkla verdiğimde oğlum çıkartıyor hemenşırıngayla mı versem?

kesinlikle artık bu yöntemleri denemem gerek cesaret edip. Ne belim kaldı ,ne kolum ne bacağım dediğiniz gibi

Kızlar aranızda ocean microfer kullanan var mı?1 ml yazmış doktor ama içinden çıkan damlalıkla verdiğimde oğlum çıkartıyor hemenşırıngayla mı versem?
Merhaba ben kullanmaya başladım ben de kaşığa sıkıp veriyorum sorun olur mu ben de bilmiyorum size nasıl bir mg demiş anlayamadım kaç damla oluyor acaba kilo başı 1 mg diye biliyorum koruyucu dozu, benim oğlumun 19-20 damlaya denk geliyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…