- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.701
Benimkinin de iştahı normale döndü. Dönemsel bi şeydi sanırımCanım ben doktora randevu bulamadım, randevusuz gittim dolu olduğu için almadılar, haftaya cumartesiye bulabildim ancak, ama bizim kızın iştah problemi düzeldi, ben mamayi değiştirdim belki onun da etkisi olmuştur.
Benim danışmanım bıraktırın diyor
Sadece emerek uykuya geçmek istiyor uyku arasında yoksam uyanıp ağlıyor geri dalamıyor ben de bugün emzikle uyuttum ne yapacağımı bilemiyorum gece uyutuyorum yarım saat sonra uyanıyor sütüm az herhalde dedim emzirmenin üstüne 75-80ml daha süt verdim ona rağmen uyandı tekrar pışpışladım ağladı emzirdim biraz uyuttum bir saat sonra tekrar uyandı bu kez emzirmedim 3 saat uyudu 4te uyandı emzirdim yatırdım uyudu tam ben başımı yastığa koymuştum ki uyandı başladı ağlamaya ben de çıldırdım çok sinirlendim ve ilk defa bu kadar sinirlendim eşim aldı uyuttu ama saat de 6 oldu bir üç saat de öyle uyudu bugün ayağıma aldım hafif hafif sallayarak uyuttum erken uyandı tekrar ayağıma alıp hafif sallayarak uyuttum ki saati dolsun sanırımBenim danışmanım bıraktırın diyor
Emziği attığı zaman geri kendisi alabiliyorsa sorun yokmuş
Ama kalkıp biz veriyorsak destekli uyku oluyormuş
Ben emzikle uyutuyorum zaten 2-3 haftadır emzik alıyor hazır emzik almışken uyku eğitimine başlamıştım bi cesaret
Bende sorun olmadı canım emziği atıp devam ediyor uykunun 20. Dakikasında falan kendi atıyor zaten sonra emziksiz devam ediyorBenim danışmanım bıraktırın diyor
Emziği attığı zaman geri kendisi alabiliyorsa sorun yokmuş
Ama kalkıp biz veriyorsak destekli uyku oluyormuş
Uyku eğitiminden bağımsız bi tavsiye vereyimSadece emerek uykuya geçmek istiyor uyku arasında yoksam uyanıp ağlıyor geri dalamıyor ben de bugün emzikle uyuttum ne yapacağımı bilemiyorum gece uyutuyorum yarım saat sonra uyanıyor sütüm az herhalde dedim emzirmenin üstüne 75-80ml daha süt verdim ona rağmen uyandı tekrar pışpışladım ağladı emzirdim biraz uyuttum bir saat sonra tekrar uyandı bu kez emzirmedim 3 saat uyudu 4te uyandı emzirdim yatırdım uyudu tam ben başımı yastığa koymuştum ki uyandı başladı ağlamaya ben de çıldırdım çok sinirlendim ve ilk defa bu kadar sinirlendim eşim aldı uyuttu ama saat de 6 oldu bir üç saat de öyle uyudu bugün ayağıma aldım hafif hafif sallayarak uyuttum erken uyandı tekrar ayağıma alıp hafif sallayarak uyuttum ki saati dolsun sanırımMadammS öyle önermişti nasıl olacak böyle bilmiyorum memeyi bırakalım derken ayağa alışacak desteksiz uyuyamıyor hiç uykusu hafifleyince de destek yoksa uyanıyor
Ben denedim daha cok agliyorBende sorun olmadı canım emziği atıp devam ediyor uykunun 20. Dakikasında falan kendi atıyor zaten sonra emziksiz devam ediyor
Ama uyanırsa ben veriyorum kolayıma geliyor
Dün akşam saat 8 yatırdım yine emziği ilk yarım saatte attı ve sabah 6 da kalktı bu süre benim için de bir ilkti devamı gelirse yazarım dün aşı olduk belki aşı uyku yaptı bilemiyorum inşallah aşıdan değilde eğitimin meyveleridir
Bide emzikle sakinleştirebilirsin gözler kapanırken ağzından alırsanız sonra aramazmış ama ben henüz denemedim uyku kıvamına gelmişken ağlar diye bi ara da onu deneyeceğim
Ozman kalsın emzik bende denemeyeyim hiçBen denedim daha cok agliyor
Diğeri parmakci o rahat
Bende sana katılıyorum uyku öncesi emziriyorum 7 den sonra sık sık her fırsatta meme teklif etmeye başladım son 1 saat öyle geçiriyorum en son yatarken de duş öncesi biberon veriyorum baya farkettiUyku eğitiminden bağımsız bi tavsiye vereyim
Kime dediysem ise yaradı
Artık algılar açık olduğu için bebekler memede karınlarını yüzde yüz doyurmuyor
Gündüz neyse de gece sık uyanmalara sebep oluyor
O yuzden ben uzun süredir gece boyunca biberonla besliyorum
Hoş artık emmiyorlar gerci
Neyse gece 11 gibi 180 ml süt hazırlayıp veriyorum
Genelde 150 içiyorlar nadiren 180 bitiriyorlar
Gece 3 gibi acıkıp uyanıyorlar onda da 150 mama veriyorum sabaha kadar götürüyor bi aksilik olmazsa
Eğitimde de danışman aynısını söyledi
Farkında olmadan doğru bir şey yapıyormuşum dedim.
Emzik konusu kanayan yaram zaten
Biri asla emziksiz uyumuyor napcaz bilmiyorum
Beni protesto etmeyebilir ama emziği bıraktık diye çok ağlayacak kesin
Akşam 8’de uyudu 12’de emzirdikten sonra kaça kadar uyanmadan uyuyorBende sorun olmadı canım emziği atıp devam ediyor uykunun 20. Dakikasında falan kendi atıyor zaten sonra emziksiz devam ediyor
Ama uyanırsa ben veriyorum kolayıma geliyor
Dün akşam saat 8 yatırdım yine emziği ilk yarım saatte attı ve sabah 6 da kalktı bu süre benim için de bir ilkti devamı gelirse yazarım dün aşı olduk belki aşı uyku yaptı bilemiyorum inşallah aşıdan değilde eğitimin meyveleridir
Bide emzikle sakinleştirebilirsin gözler kapanırken ağzından alırsanız sonra aramazmış ama ben henüz denemedim uyku kıvamına gelmişken ağlar diye bi ara da onu deneyeceğim
O yüzden ben de gece yatmadan önce emzirip biraz daha süt veriyorum.Sütüm çok fazla değil zaten günü kurtarıyoruz işte eğer gece emzirmezsem iyice azalırUyku eğitiminden bağımsız bi tavsiye vereyim
Kime dediysem ise yaradı
Artık algılar açık olduğu için bebekler memede karınlarını yüzde yüz doyurmuyor
Gündüz neyse de gece sık uyanmalara sebep oluyor
O yuzden ben uzun süredir gece boyunca biberonla besliyorum
Hoş artık emmiyorlar gerci
Neyse gece 11 gibi 180 ml süt hazırlayıp veriyorum
Genelde 150 içiyorlar nadiren 180 bitiriyorlar
Gece 3 gibi acıkıp uyanıyorlar onda da 150 mama veriyorum sabaha kadar götürüyor bi aksilik olmazsa
Eğitimde de danışman aynısını söyledi
Farkında olmadan doğru bir şey yapıyormuşum dedim.
Emzik konusu kanayan yaram zaten
Biri asla emziksiz uyumuyor napcaz bilmiyorum
Beni protesto etmeyebilir ama emziği bıraktık diye çok ağlayacak kesin
Neko switch aldım ben de oğluş sevmedi ama ben memnunumLütfen bana marka model söyleyebilir misiniz denemek istiyorum slingi sevemedim çocuk düşecek gibi oluyor tedirgin oluyorum
Biberonu çaktırmadan ağızlarına sokuyorum şimdiye kadar beslerken hiç uyanmadılarBende sana katılıyorum uyku öncesi emziriyorum 7 den sonra sık sık her fırsatta meme teklif etmeye başladım son 1 saat öyle geçiriyorum en son yatarken de duş öncesi biberon veriyorum baya farketti
Ama duş sonrası meme biberon vs yok alışkanlık yapmasın diye
Sonra da kendim yatarken 12 gibi rüya öğünü emziriyorum ama uyanabiliyor
Emzirmek yerine biberon mu versem bence acaba onda uyanmaz diye düşündüm şimdi
Sabah 6 ya kadar 6 da emzirdim 8 e kadar devam etti uyuması sonraAkşam 8’de uyudu 12’de emzirdikten sonra kaça kadar uyanmadan uyuyor
O yüzden ben de gece yatmadan önce emzirip biraz daha süt veriyorum.Sütüm çok fazla değil zaten günü kurtarıyoruz işte eğer gece emzirmezsem iyice azalır
Atakta olabilir dişteKızlar selam bebeği diş çıkaran var mı ?
Bir kaç gündür bebeğim çok huzursuz katılarak ağlamalar uyumamalar..acaba dedik dış mi çıkartıyor.
Perişan ettti hepimizi.Bu arada iki gündür düzeldi gibi ama gece uykuları azaldı bozuldu biraz.Birde kendi kendine eee eee yapıyor artık uykusu geldiğinde ve sallarken
pekü bir şey sorucam ,gündüzleri de yatırdığınız yer karanlık oluyor mu? Yoksa karanlık olması farketmiyor mu? Bir de hep aynı yerde mi yatmalıAma işte bizim sabırlı olmamız lazım süre git gide düşüyor inan
ben artık 5 dk altında uyutmuş oluyorum yatağından bana bakarak uyuyor mızırdanmazsa şşş bile yapmıyorum ve 9. Gündeyim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?