2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok teşekkür ederim evet kesinlikle dışa bakan da olması gerekiyor hemen bakıyorum

Dün gece aynı şeyi yaşadım yine bir kriz anıı
Yaa saat 9da yatak odasına çıkıyoruz abartısız 11 e kadar emiyor. Göğsümde uyuyor yerine yatırıyorum sırtı beşiğe değer değmez bağırıyor. Dün gece defalarca yaşadım bunu. Artık hünggür hüngür ağladım dinlenmek istiyorum diye. Vallahi ne bel kaldı ne omuz her yerim deli gibi ağrıyor
Nasıl memesiz uykuya geçiricem bilmiyorum çok çaresizim

Aaa gerçekten mi ama piyasada hep o model var bunu bi araştırayım ben benim oğlum sadece benim kucağımda yüzü bana dönük oluyor başkasında yüzü diğer tarafa dönük istiyor ben doktora sorayım bunu 10 gün sonra kontrolümüz var teşekkür ederim

Canım benim doktorum 400-500 gram için normal dedi benim oğlum 700 gram almıştı bu yüzden ekstra mama fln önermedi bana, ben anne sütü devam. Bir doktora daha mı gitsen acaba bir fikir daha mı alsan bilemedim. Hayır 200 ml kaşıkla da verilmez ki biberona başlarsan da bebeğin bırakabilir. Bu arada eğer sütün devam etsin istiyorsan bardak ya da fincanla vereblirsin ben geçen sağdım annem öyle vermiş bakmış kaşıkla bağırıyor daha çok daha çok diye huzursuzlanıyormuş öyle verince rahatlamış.

Aynı şeyleri yaşıyoruz dün gece üçe kadar yarım saat bile uyumadı hep meme istiyor çok bitkin hissediyorum bu konuda koyduğum an bağırıyor bu uyku arkadaşını ben de yapayım çok teşekkür ederim Ben de dün geceden sonra 2 saatte bir olmadıkça meme vermemeye karar verdim ağlasa da bağırsa da kucağıma alıp sarılıcam gerekirse odada biraz turlayacağım diyorum yani sarılıcam öyle yatakta ağlamasına izin vermem diyorum sence meme verilmesi mi gerekiyor ben 2 saatte bir kuralı mı koysam diyordum

Ay çok detaylı olmuş bakayım çok teşekkürler babybjörne bakmıştım ben 11 kiloya kadar diyor kullanım için oğlum biraz tombulca kilo alır da kısa ömürlü olur diye eledim sonra

Dün gece ben de dedim başlıcam eğitime diye. Yani ben başlarım da benimki o eğitimi alır mı hiç sanmıyorum evi yıkar eğitilmez yine de ben de 1 aydır bıyıklarımı almıyorum bi el atıcam korkunç oldum artık

archerwoman N numcop RebelAngel kızlar yazdıklarınızı okudum da ben de aynı durumdayım bende ‘aç mı bu çocuk’ hastalığı olduğundan uyku gerilemesine daha düşük ihtimal veriyorum ama sizin bebekler de benimki gibi aynı şunu sormak istiyorum size benim kızım emmeye başlayınca eskisi gibi uzun sürmüyor sağ memeyi 4-7dk sol memeyi 4-5dk lık lık emiyor ama bu dakikalardan sonra memeyi bir bırakıyor bir alıyor sağa sola bakıyor sonra tekrar alıyor 2saniye sonra yine bırakıp etrafa bakıyor ben de emzirmeyi sonlandırıyorum dün emzirmemiz bitince oyalanmadan sağdım iki meme toplam 40ml çıktı emzirdikten 2 saat sonra saydığımda da 90-110ml çıkıyor sizce sütüm az mı sizde durumlar ne bir memeyi 10dk aktif yutkuna yutkuna emiyor mu bebekleriniz

Ben de anlamadım ya hatta kaşık mama tavsiye etti şu yulaflı muzlu olanlar var ya oldu olcak ek gıda veriyim ne alaka şaşırdım. Hayır bebegim aşırı zayıf da değil ki o kadar kusmasına rağmen 500 gr almış iyi kötü. Takviye vereyim tabi de günde 4 fazla geldi ki emmek isteyen bir bebek Günde 2 kere veriyorum ben de mama. KusMalar azalinca 1e düşürcem süt müt kalmqz yokksa valla. Biberon veriyorum 10 günden fazladır mecbur veremem o kadar fazlasını şırıngayla öbürüne de vaktim yok cnım tekim zaten gün zor yetiyor simdilik meme reddi yok bakalım inş olmasın da teşekkür ederim cevabına

çözüm bulan paylaşsın anne için gerçekten yorucu ve yıpratıcı. Bende artık oğlumla yalnızım evde ne iş yapabiliyorum ne yemek yapışık ikiz gibi olduk
Canım gece uykusuna geçerse kalkmıyo 6 saat kesintisiz uyuyo, uykuya memeyle geçiyo o sorun bizde. Meme ağzımdan cıkmasın diyo uykuya geçerken. O süreçte de ağladığı için ben emzirip emzirip bırakıyorum. Sakinleşmiyo çok ağlatmak istemiyorum. Dün gece mesela uyudu uyandı baktı meme yok başladı ağlamaya odadan cıkarmadan yatakta oyaladık oynadık, sonra tekrar azcık emzirdim uyudu. Gün içinde de 2 saatte fln emiyor zaten. Uyku arkadasına alısırlar inş çok mantıklı.
Canım henüz almadım ama eczaneler güvenilir oradan alırım alırsam diş çok mu etkiliyor sizi bizim de kaşınıyo belli ama henüz erken diye başlamadım
Eczanede bulamamıştım da. Bazen iki elini sokuyo ağzına ağlıyo sanki yavas yavas baslıyo sıkıntısı ben alayımda dursun diyorum denicem.
Ben mama+meme gittiğim için hiç sağıp bakmadım ne kadar diye. Düzenli mama veriyorum , meme emmesi benim için ekstradan ne alısa kar mantığı. Ama emerken uzun emiyo hemen bırakmıyor.

Benim sütüm de aynen bu şekil emzirdikten sonra sağarsam 30-40 anca emzirmeden 2-3 sa durayim 100 ml çıkıyor. Bebegim az kilo aldı bu ay ama bizim kusma sorunumuz var. Bi de sağdığınla emdiği arasinda fark olur derler hep. Emme şekli de aynı senin anlattiğin gibi bu ay çoğu bebek öyle emiyor sanırIm.

4.ay atak gazisi unvanı falan varsa üzerime atın lütfen.Atağın bitmesi için gün sayıyorum.Bir de bundan sonra bu huylar kalırmış falan aman yarabbi sen koru

Az önce tarttım iki haftada 210gr almış sadece sanırım gerçekten uyumaması tam doymamasına bağlı

Bebeğim doymuyo diyenlere de bir not; Mamaya
Az önce tarttım iki haftada 210gr almış sadece sanırım gerçekten uyumaması tam doymamasına bağlı
öyle düşünme ben mama takviyesine başladım yine uyumuyo bu aralar uykuları geriliyor sanırım. Bence iyi de almış biz hala ayda 1.5 kg alsın istiyoruz da kilo alımları yavasladi. Götürdüğün yere kadar götür işte artık çok da üzme kendini ben de napiyim diyorum artık elimden geleni yaptim bundan sonra da yaparım ama olmayacaksa da bir yere kadar. En azindan ilk 5 ay anne sütü verdim diyorum kendimce vicdanım rahat kafam da rahatlarsa belki süt artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…