2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Okuduğun kitaplar hesaplar var ise paylaşabilir misin en azından bilgi sahibi olayım bilmiyorum buna dair hiçbi şey çok sevindim senin adına bana bu söylediklerin mucize gibi geliyor

Evet canım çok haklısın emzirme konusunda psikolojim çok ama çok zayıf her beslenmede doyacak mı endişesini atamıyorum kafamdan güya ikinci çocuğum neden böyleyim bu sefer ben de anlayamıyorum kendimi
Bırak kendini biraz hem de ikinci çocukmuş bebelerimiz büyüyor çok şükür ilk ay ben de taktım kafaya artık kilo boy falan bakma çok şükür sağlıklılar dinleme o yutkunma sesini mesela gerçekten sütün var maşşallah ml hesabı benden çok

Okuduğun kitaplar hesaplar var ise paylaşabilir misin en azından bilgi sahibi olayım bilmiyorum buna dair hiçbi şey çok sevindim senin adına bana bu söylediklerin mucize gibi geliyor
Canım
Tracy hogg bebek bakımına mucize çözümler
Kim west iyi uykular el kitabı
Hesaplar mysleepjourney ve kundakuyku
Danışmanla çalışmadım online aldım ben
PDF ve video geliyor 590 TL kundak uykunun
Ama kitaplardan hiç bir farkı yok diyebilirim
Sadece daha planlı ama ben planla tam uymadım kendi bebeğime göre yorumladım zaten okuduklarımla
İlk günler zor geçiyor ama her gün daha iyiye gidiyor sonra zevkle ilerliyorsun gelişimi gördükçe
Ben en başta uyku saati geldikçe panik atak oluyordum öyle düşün git gide ağlamalar azaldı süreler kısaldı derken bu gün sıfır ağlama 3-5 dklara düştü uyuma süresi
Ve sadece 13 gün oldu
15 gün önce 40 dk da bir pilates topunda zıplıyordum bel ve sırt ağrısı uykusuzluk sürekli ağlama modundaydım. Ayakta sallansa keske diye uğraşıyordum en azından sırtımı yaslarım diye. Bebek arabası oto koltuğunda bi yerini kesmişsin gibi ağlardı asla durmazdı doktora gidene kadar emzirirdim ancak öyle
onun dışında markete bile gidemedik asla durmazdı
Şimdi uyuyor uyanıyor takılıyor cafede oturdum ilk kez hiç sesi çıkmıyor uykusu gelirse uyuyor gelmedi oyun oynuyor sanki evdeyiz gibi
meğer uyku her şeymiş
Bunları anlatıyorum beterdi çünkü durumum öyle minnoş bi çocuğum yoktu yani

Enfeksiyon kakada çıktı süt ürünlerini kestim ama arada bir alerji oluo domates ve yumurta bide kırmızı ette olmaya başladı sanırım

Evet genelde firmalar öyle yazıyormuş ama kullanılıyormuş. Benimde aklıma takıldığı için direk eledim oceanı. Bende bestiron başlıycam. Öncesinde doktora danışıp tabiki. Bestiron kullananlarda vardı sanırım. Nasıl iyimi belli bi şikayet oldumu kabızlık, gaz gibi... kullananlar bilgi verirse sevinirim çok panik yaptım bu Demir takviyesi olayına ek gıdaya geçince ne yapıcam bilemiyorum herşeyi araştırır evhamlanırım artık

Dişsiz haliyle mememi ısırıyor şimdiden çok acıyor yandım ben
Dişler geliyor o zaman. Damağıyla acıyamaz. Bi bak bakalım şişmiş mi . Benimkide ısırıp acıtıyordu. Peşine 2 diş çıktı. Şimdi dişliyor çekiştiriyor. Ama hiç birşey olmamış gibi davranıyorum ama arı sokması gibi acıtıyor

Diş etiyle sıkıştırıyor baya çiğniyor ama diş yok. Diş Yolda, epey huzursuz, salyalı, dişini kaşımaya çalışıyor ağrı çekşyor. Doktorumuz bi merhem verdi onu kullanıyorum çok ağladığında. Minicik bedenleri nelerle cebelleşiyor.
Diş gelince kesin kanatır iyi ki meme kremlerimi atmamışım. O lansilohlar bana çok lazım olacak

Çok teşekkür ederim çok iyi yazıymış ben bırakıyorum kanguru işini zirvede yoksa hiç durmaz
Kiralayabiliyorsunuz, önce bi deneyin bence bu güzellikten vazgeçmeyin. Ben ikinci ay sonu aldım, başta durmadı içinde küçük küçük alıştırdım. Wp üzerinden destek veriyorlar takıldığım bir şey olduğunda kendilerine soruyorum. Alıştıktan sonra da dedim ki keşke keşşşke doğduğu an kangurum olsaymış… içindeyken nefes alıp verişimle ve kalp atışımla sakinleşiyor, eğer uykusu geldiyse ama uyuyamıyorsa hemen kanguruyu kullanıyorum rahatlıkla uyuyor. Bugün uykularına hep kanguruyla geçti mesela, günde en az iki uykusu kanguruyla. Kitap okurken, yürürken, yemek yaparken, ev süpürürken, vs çocuk uyutuyorum. evde dışarda daha bağımsız oldum. Alışıncaya kadar zor, alıştıktan sonra müthiş bir şey. Boy-kg olarak iyi giden bir bebek, bu şekilde taşımak rahat ve keyifli oluyor. Oturmaya başladığında sırtıma takıp taşıyacağım. Bu benim aldığım marka yurtdışına iş yapıyor, el emeği kadın gücü, gerçekten her yönüyle kaliteli. Çok araştırmıştım alırken.

Kesinlikle katılıyorum bir de çok yardımcı oluyorlar sahiden.Benim istediğim model stoklarda yoktu üretip hemen yolladılar.Kumaşı da yumuşacık. Bu arada benim bebeğim slinge alışkın olmasına rağmen ilk biraz mızmızlanıyor ama sonra hemen alışıyor.Benim bebeğim de hep dışarı bakmak istiyor ama kalp atışımı vs duyunca sakinliyor.Sırtıma alacağım zamanı bekliyorum o zaman daha eğlenir gibi

Kızlar aranızda ocean microfer kullanan var mı?1 ml yazmış doktor ama içinden çıkan damlalıkla verdiğimde oğlum çıkartıyor hemenşırıngayla mı versem?

Biz de 2 gundur kullaniyoruz ama bana doktor kilo başına 1 damla dedi. Yani suan 6500 gram ben 7 damla veriyorum. Kafam karisti sizin yazdiklarinizdan yani simdi 19-20 damlaysa 19 kg olmasi gerekiyo bebegin

Çiçek ailem Ahu Tükel canım
Videolarla yönlendiriyor mail yoluyla soru soruyorsun
Hemen geri dönüyorlar
300 tl ödedim ikizler için
Merhaba tekrar, sizin nasil gidiyor uyku egitimi. Ben de karar asamasindayim su an kiminle calissam karar veremedim. Memnun musunuz cicek ailemden ve ilerleme var mi ne durumda uykulariniz?

Merhaba tekrar, sizin nasil gidiyor uyku egitimi. Ben de karar asamasindayim su an kiminle calissam karar veremedim. Memnun musunuz cicek ailemden ve ilerleme var mi ne durumda uykulariniz?
Ben daha videoları bile bitiremedim
Sağ olsunlar iki dakika oturup kendime zaman ayirmama izin vermiyorlar.
Ama genel olarak kullandığı metodlar katı geldi bana
Benimkiler normalde de uyku öncesi 1 saate yakın agliyorlar
O yuzden uygulama sürecinde daha kötü olacağını düşünmüyorum

Çok çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın ben de olmadı bu eğitimi alayım onların gönderdikleri dökümanlardan öğreneyim biz aynı öyleyiz arabada emziriyorum hep emziriyorum kafede daha hiç oturmadık uykusuzluk çok kötü etkiliyor beni bugün bi arkadaşım doktorunun çocuğu için uyku eğitimine uygun olmadığını söylemiş böyle bi şey doğru mu biliyor musun Benim oğlum da kendi bildiğini yapan yaşayan biri evet daha şimdiden acaba olur mu böyle bi şey duydun mu

Onu benim oğlum da yapıyor diş mi geliyor demekmiş o

Biz de 2 gundur kullaniyoruz ama bana doktor kilo başına 1 damla dedi. Yani suan 6500 gram ben 7 damla veriyorum. Kafam karisti sizin yazdiklarinizdan yani simdi 19-20 damlaysa 19 kg olmasi gerekiyo bebegin
Hayır tabi ki 19 kilo değil ama kilo başı 1 damla denmedi bize kilosuna göre 19-20 damla dendi anlayamadım ben mi yanlış anladım acaba 31 inde randevumuz var soracağım

Ya ikiz olunca daha zor dimi, allah yardimciniz olsun Arkadasinizin da bu programi uyguladigini belirtmistiniz, o yapabildi mi peki? Gece gunduz uykulari duzene oturdu mu, o desteksiz uykuya basladi mi biliyor musunuz? Ben de ona gore bakip bu sistemi mi alsam dedim, videolar falan daha detayli en azindan mail yoluyla danismanlik da var icinde.

Arkadaşımın kızı martta 2 yaşına girecek
Çok memnun öve öve bitiremedi
Onunki bebekken çok ağlardı benim mantığımla almış programı
Daha fazla ağlayamaz diye
Öyle de olmuş
Videoları izledikce mantıklı da geldi hani
Yaklaşık 10 gün zaten altyapı çalışması adı altında bebeğe yalnız uyuyacaginin sinyalini veriyorsun
Rutinleri uygulayıp odadan çıkıyorsun ağladığı an girip destekli uyutuyorsun
Eğitime başlayınca artık seçtiğin metoda göre ilerliyorsun ama bebekte ağlasam gelir mantığı oturuyor bir yerde
Arkadaşım gir çık metodunu seçmiş ağlamaya başladıktan 10 dakika sonra giriyorsun
Kesik kesik ağladı içeriye girmeme gerek kalmadı dedi
Ilk gece hiç odaya girmeden bebeği uyumuş
Gece uykuları hemen düzene girmiş gündüz uykularının tam anlamıyla oturması 2-3 haftayı buldu dedi
Programda da söylüyor zaten gündüz uykuları için biraz daha vakit gerekiyor diye
Mail sistemi hem iyi hem kötü.
Oto tarafı karşında muhatap olacak birinin olduğunu biliyorsun ve kafa karışıklığı durumunda yazdığında detaylı cevap geliyor
Kötü tarafı da gün içinde dönüyorlar whatsapp gibi anlık dönüş olmuyor
Zaten ben şimdiye kadar sadece 1 kez mail atıp soru sordum programı aldıktan sonra
O da ikizlere rutinleri aynı anda nasıl uygulayabilecegimi sordum fikir almak için
Her şey çok detaylı videolarda
Ben izlerken notlar da aldım atarım sana onları şimdi vaktin olursa bi göz gezdir
Uygulanabilirlik acısından uygun görürsen satın alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…