- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.801
Bilemedim uygun olma kısmını ayı dolunca uygundur diyorlar geneldeÇok çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın ben de olmadı bu eğitimi alayım onların gönderdikleri dökümanlardan öğreneyim biz aynı öyleyiz arabada emziriyorum hep emziriyorumkafede daha hiç oturmadık uykusuzluk çok kötü etkiliyor beni bugün bi arkadaşım doktorunun çocuğu için uyku eğitimine uygun olmadığını söylemiş böyle bi şey doğru mu biliyor musun Benim oğlum da kendi bildiğini yapan yaşayan biri evet daha şimdiden acaba olur mu böyle bi şey duydun mu
Canım ferber yöntemi bu çok onaylanmayan bir yöntem çünkü bebek kendi uyumayı bilmiyor ve bilmediği bir konuda sen onu yalnız bırakıyorsunArkadaşımın kızı martta 2 yaşına girecek
Çok memnun öve öve bitiremedi
Onunki bebekken çok ağlardı benim mantığımla almış programı
Daha fazla ağlayamaz diye
Öyle de olmuş
Videoları izledikce mantıklı da geldi hani
Yaklaşık 10 gün zaten altyapı çalışması adı altında bebeğe yalnız uyuyacaginin sinyalini veriyorsun
Rutinleri uygulayıp odadan çıkıyorsun ağladığı an girip destekli uyutuyorsun
Eğitime başlayınca artık seçtiğin metoda göre ilerliyorsun ama bebekte ağlasam gelir mantığı oturuyor bir yerde
Arkadaşım gir çık metodunu seçmiş ağlamaya başladıktan 10 dakika sonra giriyorsun
Kesik kesik ağladı içeriye girmeme gerek kalmadı dedi
Ilk gece hiç odaya girmeden bebeği uyumuş
Gece uykuları hemen düzene girmiş gündüz uykularının tam anlamıyla oturması 2-3 haftayı buldu dedi
Programda da söylüyor zaten gündüz uykuları için biraz daha vakit gerekiyor diye
Mail sistemi hem iyi hem kötü.
Oto tarafı karşında muhatap olacak birinin olduğunu biliyorsun ve kafa karışıklığı durumunda yazdığında detaylı cevap geliyor
Kötü tarafı da gün içinde dönüyorlar whatsapp gibi anlık dönüş olmuyor
Zaten ben şimdiye kadar sadece 1 kez mail atıp soru sordum programı aldıktan sonra
O da ikizlere rutinleri aynı anda nasıl uygulayabilecegimi sordum fikir almak için
Her şey çok detaylı videolarda
Ben izlerken notlar da aldım atarım sana onları şimdi vaktin olursa bi göz gezdir
Uygulanabilirlik acısından uygun görürsen satın alabilirsin
Detay soruldu anlattım illa bu yöntemi kullan demiyorum kimseyeCanım ferber yöntemi bu çok onaylanmayan bir yöntem çünkü bebek kendi uyumayı bilmiyor ve bilmediği bir konuda sen onu yalnız bırakıyorsun
Söyle düşün bi derdin var ağlıyorsun kendi başına mı ağlamak istersin annen sarılsa öyle mi ağlamak istersin gibi düşün
Ayrıca bebeklerde kendini sakinleştirme mekanizması henüz işlemiyor anneden destek almak zorunda. Ferber in kendisi bile metodunu sonradan çok katı bulduğunu açıklamış.
En etkili yöntem bu doğru bebek 3 gece de tamamen alışıyormuş ama psikoloji açısından çok emin olamadım ben çaresizlik duygusuna da alışıyor olabilir oyuzden ben denemedim bile
Ben ful destek ile uyuttum temasım sesim gerekirse kucak ve 12 günde bitti her şey 3 gün olmasın 12 gün olsun bence
Yok canım yanlış anladın beni seni zan altında bırakmadım sonuçta yöntemi sen bulmadın olur mu öyle şeyDetay soruldu anlattım illa bu yöntemi kullan demiyorum kimseye
Hakkim da yok zaten
Ben de kendime uygun olan bir yöntemi seçip uygulayacağım
Programda bütün metodlar anlatılmış senin uyguladigin dahil
Temas benim bebeklerim için aşırı uyarıcı yaşadım biliyorum
Ya cok tesekkur ederim, ilk firsatta inceleyecegim attiklarini da. Ya ben emin olamadim, birebir danismanlik alsam mi almasam mi. Uyku gerilemesine kadar uyku konusunda bir problemimiz yoktu, atak donemi de dahil. Tek problemimiz sabah 10 aksam 10 uyku saatiydi onu da duzeltmistim ki gerileme basladi. Kucakta sallayarak uyutuyodum onu da birakmistim yani aslinda teoride kitaplardan edindigim bilgileri pratikte de uygulayabildim kizima. Simdi gerileme bittiginde bizde nasil bi etki kalacak, uykularinin yarisinda aglama krizinden dolayi emzirerek uyutmak zorunda kaldim. Mesela simdi gerileme bitince bu aliskanlik kalacak mi bilmiyorum. Hani eskisinden cok cok kotu olmazsa online videolarla ve maillesmeyle hallederim gibi geliyor ama bu kriz hali devam ederse birebir danismanlik mi alsam acaba. Arkadasimin oglu emmeden uyumazdi, hep kucakta uyurdu, birebir danismanlik aldi ve 9.gununde desteksiz kendi kendine uyumaya basladi. Ama benim kizim hic bir zaman o kadar zor bi bebek olmadi acaba kendi kendime halledebilir miyim ya?Arkadaşımın kızı martta 2 yaşına girecek
Çok memnun öve öve bitiremedi
Onunki bebekken çok ağlardı benim mantığımla almış programı
Daha fazla ağlayamaz diye
Öyle de olmuş
Videoları izledikce mantıklı da geldi hani
Yaklaşık 10 gün zaten altyapı çalışması adı altında bebeğe yalnız uyuyacaginin sinyalini veriyorsun
Rutinleri uygulayıp odadan çıkıyorsun ağladığı an girip destekli uyutuyorsun
Eğitime başlayınca artık seçtiğin metoda göre ilerliyorsun ama bebekte ağlasam gelir mantığı oturuyor bir yerde
Arkadaşım gir çık metodunu seçmiş ağlamaya başladıktan 10 dakika sonra giriyorsun
Kesik kesik ağladı içeriye girmeme gerek kalmadı dedi
Ilk gece hiç odaya girmeden bebeği uyumuş
Gece uykuları hemen düzene girmiş gündüz uykularının tam anlamıyla oturması 2-3 haftayı buldu dedi
Programda da söylüyor zaten gündüz uykuları için biraz daha vakit gerekiyor diye
Mail sistemi hem iyi hem kötü.
Oto tarafı karşında muhatap olacak birinin olduğunu biliyorsun ve kafa karışıklığı durumunda yazdığında detaylı cevap geliyor
Kötü tarafı da gün içinde dönüyorlar whatsapp gibi anlık dönüş olmuyor
Zaten ben şimdiye kadar sadece 1 kez mail atıp soru sordum programı aldıktan sonra
O da ikizlere rutinleri aynı anda nasıl uygulayabilecegimi sordum fikir almak için
Her şey çok detaylı videolarda
Ben izlerken notlar da aldım atarım sana onları şimdi vaktin olursa bi göz gezdir
Uygulanabilirlik acısından uygun görürsen satın alabilirsin
Yok benim demek istediğim de o değildiYok canım yanlış anladın beni seni zan altında bırakmadım sonuçta yöntemi sen bulmadın olur mu öyle şeyaraştırdıklarımdan fikrimi söyledim bende zaten
Anladigim kadariyla bu sizin aldiginiz programda her yontemi secebiliyorsun zaten dimi, farkli metotlari anlatmislar ve bebegine gore sen ciziyosun yol haritani. Bana tracy hogh yontemi cok yakin geliyor ve bebegimin de onu basarabilecegini dusunuyorum. O yontemi de uygulatiyorlar degil miDetay soruldu anlattım illa bu yöntemi kullan demiyorum kimseye
Hakkim da yok zaten
Ben de kendime uygun olan bir yöntemi seçip uygulayacağım
Programda bütün metodlar anlatılmış senin uyguladigin dahil
Temas benim bebeklerim için aşırı uyarıcı yaşadım biliyorum
Ya cok tesekkur ederim, ilk firsatta inceleyecegim attiklarini da. Ya ben emin olamadim, birebir danismanlik alsam mi almasam mi. Uyku gerilemesine kadar uyku konusunda bir problemimiz yoktu, atak donemi de dahil. Tek problemimiz sabah 10 aksam 10 uyku saatiydi onu da duzeltmistim ki gerileme basladi. Kucakta sallayarak uyutuyodum onu da birakmistim yani aslinda teoride kitaplardan edindigim bilgileri pratikte de uygulayabildim kizima. Simdi gerileme bittiginde bizde nasil bi etki kalacak, uykularinin yarisinda aglama krizinden dolayi emzirerek uyutmak zorunda kaldim. Mesela simdi gerileme bitince bu aliskanlik kalacak mi bilmiyorum. Hani eskisinden cok cok kotu olmazsa online videolarla ve maillesmeyle hallederim gibi geliyor ama bu kriz hali devam ederse birebir danismanlik mi alsam acaba. Arkadasimin oglu emmeden uyumazdi, hep kucakta uyurdu, birebir danismanlik aldi ve 9.gununde desteksiz kendi kendine uyumaya basladi. Ama benim kizim hic bir zaman o kadar zor bi bebek olmadi acaba kendi kendime halledebilir miyim ya?
Uyku egitimi verenler bi fikir verseMadammS
Evet canım tracy hogg yöntemi de varAnladigim kadariyla bu sizin aldiginiz programda her yontemi secebiliyorsun zaten dimi, farkli metotlari anlatmislar ve bebegine gore sen ciziyosun yol haritani. Bana tracy hogh yontemi cok yakin geliyor ve bebegimin de onu basarabilecegini dusunuyorum. O yontemi de uygulatiyorlar degil mi
Bence halledebilirisn zaten okuduklarımızdan bir farkı yok ama bireysel danışmanlığın güzelliği birazda manevi destek sonuçta bilirkişi var seni ona göre yönlendirir için daha rahat eder.Ya cok tesekkur ederim, ilk firsatta inceleyecegim attiklarini da. Ya ben emin olamadim, birebir danismanlik alsam mi almasam mi. Uyku gerilemesine kadar uyku konusunda bir problemimiz yoktu, atak donemi de dahil. Tek problemimiz sabah 10 aksam 10 uyku saatiydi onu da duzeltmistim ki gerileme basladi. Kucakta sallayarak uyutuyodum onu da birakmistim yani aslinda teoride kitaplardan edindigim bilgileri pratikte de uygulayabildim kizima. Simdi gerileme bittiginde bizde nasil bi etki kalacak, uykularinin yarisinda aglama krizinden dolayi emzirerek uyutmak zorunda kaldim. Mesela simdi gerileme bitince bu aliskanlik kalacak mi bilmiyorum. Hani eskisinden cok cok kotu olmazsa online videolarla ve maillesmeyle hallederim gibi geliyor ama bu kriz hali devam ederse birebir danismanlik mi alsam acaba. Arkadasimin oglu emmeden uyumazdi, hep kucakta uyurdu, birebir danismanlik aldi ve 9.gununde desteksiz kendi kendine uyumaya basladi. Ama benim kizim hic bir zaman o kadar zor bi bebek olmadi acaba kendi kendime halledebilir miyim ya?
Uyku egitimi verenler bi fikir verseMadammS
Fıskırma seklınde degıl ama agzından akıtıverıyorB
Benim oğlumda sürekli kusuyor kusma şekli fışkırarakmı
Her ay bır kılo alıyordu ama bu ay 800 gram almıs doktor normal dıyor bugun cocuk cerrahına gıttık yok mıde daralması dedı ya reflu ya da dedı mıdesınde perde olusmustr bu yuzden cocuk gastrolojı doktoruna gıdın dedı yarında ona goturcez bakalım orda ne dıyeceklerCok gecmıs olsun. Kilo alımı nasıldı peki? Benimde cok asiri kusuyor doktor sorun varsa ameliyat diyor ama belirti kilo almamasiymis
Ek gıda ile ilgili sıfır bilgi ve araştırmam var varım yoğun uykuyduEk gıdaya başlamadan ek gıda hazırlıklarını tamamlayan var mı benim gibi? Neler lazım bilmiyorum ama yavaş yavaş kenara atmaya başladım bir süredir.
İlk çocukta bütün odak noktam uyku egitimi idi başarısız olunca ikinci de cesaretim hiç yokEk gıda ile ilgili sıfır bilgi ve araştırmam var varım yoğun uykuydu
Neler yapıyorsunuz paylaşırsanız bize de bilgilendirmiş olursunuz
Doktorum ek gıdaya beraber geçicez 5. Aya girince mama sandalyesi al dedi ama başlangıç tarihi de vermedi bakalım
Yalnız değilsinEk gıdaya başlamadan ek gıda hazırlıklarını tamamlayan var mı benim gibi? Neler lazım bilmiyorum ama yavaş yavaş kenara atmaya başladım bir süredir.
Akademi ucreti ne kadardi? Onda da dokuman+mail mi oluyor nasil isliyor sistem? Valla birebir danismanliklar en az 1500den basliyor, bu gerileme haftasi gectikten sonra uyku konusu hala yipratici olursa danismanlik alcam mecburBence halledebilirisn zaten okuduklarımızdan bir farkı yok ama bireysel danışmanlığın güzelliği birazda manevi destek sonuçta bilirkişi var seni ona göre yönlendirir için daha rahat eder.
Pınar sbirsky akademi aldım ben haftada 1 zoom toplantısı var sorularını biriktirip sorabiliyorsun ama 1 hafta beklediğin için halletmiş oluyorsun çok kronik bir sorun yoksa hafta da 1 pek işlevli değil her dk whatsap ucunda olması daha güzel olur tabi
Akademi ucreti ne kadardi? Onda da dokuman+mail mi oluyor nasil isliyor sistem? Valla birebir danismanliklar en az 1500den basliyor, bu gerileme haftasi gectikten sonra uyku konusu hala yipratici olursa danismanlik alcam mecbur
Tabaklarını almıştım,cam rendesini kaşıkları falan aldım şimdilik.Buharlı pişirici alıp almama konusunda kararsızım yoğurt makinesi de bir tanıdığım verdi.Kaşığı farklı farklı seçtim hangisi olursa artıkEk gıdaya başlamadan ek gıda hazırlıklarını tamamlayan var mı benim gibi? Neler lazım bilmiyorum ama yavaş yavaş kenara atmaya başladım bir süredir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?