2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kolunda deri döküntüsü gibi var benim bebeğimin mantar dedi doktorumuz krem verdi
Korkulacak bişey yok dedi kuruluk gibi farklı şeylerden olabilirmiş

Ben bunu bugün doktorumuza sordum oturmak istiyor yatarken kalkmaya çalışıyor kendi kendine kimi zaman başarıyor ve oturma pozisyona gecıyor diye. Bebek kendini hazır hissetmese bu becerileri yapamaz. Kızın artık oturma konusunda hazır sende onu destekleyerek oturmasına yardımcı olabilirsn gün içerisinde dedi. Yani destekli oturmasına kucakta vs ya da sırtına önüne kol altlarına destekler koyarak oturmasında artık bir sakınca yok dedi . Siz kendi doktorunuza da danışın tabi :)

Biz bugün kontrole gittik boyumuz 67 cm kilomuz da 7800 olmuş. Ek gıda konusunda tadımlara başlayablrsn bu 1 ay dedi .. sebze iLe başlayacağız 3 gün kuralı iLe patates, kabak, havuç, avakdo, kırmızı kapya biber, brokoli, enginar bunları buharda pişirip günde 1 çay kaşığı iLe başlayıp 3-4 çay kaşığına kadar cıkarabilirsin. Alerjik herhangi bir şey olursa kesiyoruz dedi. Bunun yanında günlük yoğurt verebilirsn yine tadımlık mevsim meyvelerni cam rendele geçirp suyundan vereblrsn 1-2 çay kaşığı dedi. 1-1,5 aylık bir süreç sürecek zaten daha sonra kahvaltı öğünlerine ve sebze çorbalarına geçiş yapabiliriz dedi :)

Arkadaslar biontech 3.doz aşı olan var mi? 2.dozu olali 3ayi gecti ve 3.doz olmaya basladi cevremdekiler, eşim de oldu ben korkuyorum yan etkilerden. 2.sinde baya etkilemisti ates titreme vs yapmisti. 3.doz olan var mi, yan etki oldu mu 2.gibi?

Boyun kirmizi ise pisik mi oluyor ne yapmak gerekir pisik kremi mi surecegiz

Ben yaptırmadım ama yaptıracağım vaka sayıları fırladı yaptırırsam yazarım benim 1. Dozda kol ağrısı oldu 2. Dozda o bile olmamıştı

Aynen, sizinle aynı süreci yaşayıp mama sandalyesine geçtik öyle uzun oturmuyo ama bi 10 dk duruyo . Başını dik tutabildiği için bence oturmasında sıkıntı yok

Oturma demişken benim kızımda kollarından tutunca oturma pozisyonuna değilde ayağa kalkma pozisyonuna geçiyor direk ve kollarından tutunca adım atıyor. Sürekli ayakta durmak istiyor oturunca ağlıyor. Destekler oturtmak istiyoeum ama oturmak istemiyor kendileri var mı böyle olan. 5. Ay kontrolünde doktora danışacağım inşallah

Ben oldum yılbaşından önce. Öğlen 4 te oldum aşıyı, gece 4 te hasta oldum tam 36 saat sürdü ama ilk gece özellikle kötüydü hafif ateşim de oldu 38di.
İkinci aşıdan daha uzun sürdü yani onda 1 gece hasta geçirmiştim.
Ben o gün aşıdan sonra dinlenemedim hiç, evde insanlar vardı hep yoruldum. Bence mümkünse aşıdan sonra biri olsun bebeyle ilgilensin siz de dinlenin ya da en azından daha sakin bir gün geçirin, sanki öyle olsa hasta olmazdım gibi geliyor bana.

Boyun kirmizi ise pisik mi oluyor ne yapmak gerekir pisik kremi mi surecegiz
Benim kızımın da öyle oluyordu doktorumuz bir krem önerdi,,önce sabunlu suyla siliyorum, sonra durulayıp kuruluyorum, o kremi sürüyorum. Krem ismi vermeyeyim şimdi, siz de eğer çok fazlaydı doktorunuza bir danışın.

Evet ben de oyle olmasindan korkuyorum, benim de 2.doz agir gecmisti cunku. Bu defa annem ya da kayinvalidem gelecek ikisine de soyledim simdiden. İnsallah 2.si gibi olmaz bebegimle ilgilenememistim dogru duzgun

Evet ben de oyle olmasindan korkuyorum, benim de 2.doz agir gecmisti cunku. Bu defa annem ya da kayinvalidem gelecek ikisine de soyledim simdiden. İnsallah 2.si gibi olmaz bebegimle ilgilenememistim dogru duzgun
Ben 3. Dozu olmak istemiyorum, 2 doz yeter,ikisinin
arasında bir de korona oldum
Bir de nereye kadar asi vurunacagiz 3,4,5,6 kaç doz. Vurundukca yeni varyantlar çıkıyor. Sonu yok bence bu isin.

Bende 2 de çok etkilenmiştim 3ü öteledikçe öteliyorum daha kötü olurum diye
1 de halsizlik ve baş ağrısı oldu
2 de halsizlik ateş ve baya sıtma tuttu çocuğa asla bakamadım çok fena geçmişti çocukta çok huzursuz oldu sanırım sütten aldı oda.
3 hepsinden kötü olurum gibi geliyor
Bide ben 2 kez korona da oldum
2 korona 2 aşım var yıldım valla

Ben de aşı da yok korona da olmadim, virüse karşı bağışıklık sıfır yani ama iğneden o kadar korkuyorum ki tam cesaretlenmistim çocuğun 4. Ay asilariyla beraber ben de olacaktım eşim korona oldu ben karantinaya alındım, hemşire belki virüs almışsındır şimdi aşı olma bence dedi cesaretim de gitti, 20 lik dişim çekilecek sırf iğne yapılacak diye gidemiyorum

Ben 3. Dozu olmak istemiyorum, 2 doz yeter,ikisinin
arasında bir de korona oldum
Bir de nereye kadar asi vurunacagiz 3,4,5,6 kaç doz. Vurundukca yeni varyantlar çıkıyor. Sonu yok bence bu isin.
Karar sizin tabii ama ben elimden geldikce onlem alacagim gerek aşıyla gerek mesafe ile. Annem ve babam henuz aşı sırası onlara gelmeden covid gecirdiler ve agir atlattilar, hamilelikte yasadim o sureci ve o korkunun tarifi yok. simdi cift asili ve akciger hastaligi olan dayım sıradan bir grip gibi geciriyor. Asının katkisi cok bence. Doktorlar su an 5.dozu oluyorlar acikcasi ben de gerekirse 10.doz da olsa olacagim, tedbiri alip takdiri allaha birakiyorum. İnsallah bundan sonra etkisi azalir ve aşıya gerek kalmaz tabii.

Ben de ondan korkuyorum benim de oyle olmustu. Simdi bugun eşim 3.dozu oldu, ondan cesaretle 1 2 hafta icinde olucam ben de. Su an ailede 3.dozu olmayan bi ben kaldim ben henuz corona da gecirmedim, kac defa kilpayi kurtuldum ins denk gelmez tabii bu arada doktorum sütten gecmiyor, bebekler huzursuzlugunu hisseder ondan rahatsiz olur demisti gercekten de bendeyken aglayan kizim babasinda sakinlesmisti. Sütten rahatsiz olsa babasinda da aglardi diye dusunuyorum.

Aynısı bizde de var eline aldığını ağzına atıyor. 1 kürek salya var ağzında sürekli.. ama bu durum 1 aydan fazladır var neden kaynaklı bilmem
Bizimde öyle 1aydır var ama şu sıralar iyice yoğunlaştı. İştahsızlık var. Bu ay tartıda 650 gr. Almış mamada yiyor ama şu iştahsızlık etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…