- 6 Aralık 2017
- 998
- 1.155
- 113
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #35.241
Ben çorapla yatiriyorum canim, zaten gazlı bir bebek azıcık soğuk olsa hemen gazı artıyor bir de benimki sıcağı çok seviyor. Öyle alistirdik sanırım.Kızlar bebişlerinzi nasıl yatırıyorsunuz ?
Yani ben uyku tulumu kullanmıyorum. Pijama giydiriyorum ve ayağına çorap giydirip yatırıyorum. Siz çorap kullanıyor musunuz ? Aklımda ki soru çorap ???
Teşekkür ediyorum yürüteç için kafam karışık doktorumdan bilgi alacağım kısa zamanda. Bizimki parmak uçlarında yürümüyor ama daha desteksiz oturmadan yürümeye çalışmaları da çok komikBizde de durum bu şekilde. Ben doktora sormadım ama instagramda nurdan büyükak var bizimkilerden bir ay büyük oğlu var. Doktoru yürüteçte oturabilir demiş çünkü çocuk bunu istiyo vücudu hazır demiş ve eğer parmak uçlarında yürümüyorsa sorun yok aksine yürümesini hızlandırır demiş doktoru. Erkek çocuğa da uygun değil vs bunlar doğru değilmiş. Ben önümüzdeki ay biraz biraz kontrolüm altında alıp koyacağım. Çünkü kollarından tutup ayağa kalkmak istiyor bacaklarını atıyor zararlı olduğunu düşünmüyorum
Krem surmuyorum ki ben doktora yazdim alerji olabilir dedigecer dediYüzüne krem sürerken oraya da gelmişse o yüzden küçük yağ bezeleri olmuş olabilir, kremi göz çevresine sürmemek gerekiyor. Ama başka bisey de olabilir.
Çorap bende giydiriyordum ama kan dolaşımı için çorapsızı çok öneriyorlar şimdi cıkarıyorum ama uyku tulumumuzun altı çuval gibi olanlardan kapalı yani ona güveniyorum yoksa çıplak bırakamamKızlar bebişlerinzi nasıl yatırıyorsunuz ?
Yani ben uyku tulumu kullanmıyorum. Pijama giydiriyorum ve ayağına çorap giydirip yatırıyorum. Siz çorap kullanıyor musunuz ? Aklımda ki soru çorap ???
canım bundan Bi ay önce benim de oldu dokununca azıcık aciyirdu.bol sıcak su ile azıcık keseledim.sonra emdikce geçti.Arkadaslar aranizda memesi sut kabarcigi ilan var mi?ben dun doktora da gittim sukur ultrason cekildi temiz cikti...evvelinde sut sikismisti dus aldim pompa yaptim oyle acildi ama meme ucunda hafif bir nokta beyazlamis....onun uzerine drye gittim bol bol emzir dedi ama insan korkuyo daha once basina oyle bisey gelen var mi?
Bizim babamız iki aylıktan beri yürütüyor kızımızıBizde de durum bu şekilde. Ben doktora sormadım ama instagramda nurdan büyükak var bizimkilerden bir ay büyük oğlu var. Doktoru yürüteçte oturabilir demiş çünkü çocuk bunu istiyo vücudu hazır demiş ve eğer parmak uçlarında yürümüyorsa sorun yok aksine yürümesini hızlandırır demiş doktoru. Erkek çocuğa da uygun değil vs bunlar doğru değilmiş. Ben önümüzdeki ay biraz biraz kontrolüm altında alıp koyacağım. Çünkü kollarından tutup ayağa kalkmak istiyor bacaklarını atıyor zararlı olduğunu düşünmüyorum
O beyaz nokta mi vardi sizin de?benim de bebegim emdikce aciyor..doktorum ilik su ile pamukla silin ve pompalarin kalan sutu dedicanım bundan Bi ay önce benim de oldu dokununca azıcık aciyirdu.bol sıcak su ile azıcık keseledim.sonra emdikce geçti.
geçer senin de ben doktora falan gitmedim
Sütün tazyikli mi belki ondandırKizlar benim bebegim artik emzirme yastiginda rahat degil...daha once refum vardi diye kendime reflu yastigi almistim yani egimli buyuk yastigim var bebegi uzerine uzandirirdim yan arkasinada kucuk bi yastik koyarak kendim de yanina uzanarak emzirirdim ama bazen yani arada bebegim aniden kendini geriye atiyo ve agliyo...deli gibi ac ,emmek de istiyor ama sanki biseyden rahatsiz gibi...bi de bacaklarini surekli yukariba agimin uzerine koyup emiyo...beli mi agriyo diye dusunmeden edemiyorum ama agrisa hep agrimazmiydi...cunku hep o pozisyonda emiyo...kendinigeriye atmasi beni telaslandryo...basina gelen var mi
Ben aylardır hem mastitten hem kabarcikltan çok çektim.Kabarcik 3 kez oldu bende hatta 2 gün önce iğne ile geçirdim her ne kadar çok tavsiye edilmesede öyle rahatladım.Bildigin süt fışkırdı iğneyle kaldırınca kenarindan.Ama steril iğne olursa daha iyi.Oncekini bebek emerek yok etmişti.Ama şimdi o göğüsten süt as gelince tikandigindan dolayı emmek istemiyor ağlıyor 2 gün geçmedi sonunda dayanamayıp kenarından iğne ile kaldırdım çünkü göğsüm şişmişti ve ağrı yapıyordu eğer müdahale etmesem mastit dönüşüyor..Arkadaslar aranizda memesi sut kabarcigi ilan var mi?ben dun doktora da gittim sukur ultrason cekildi temiz cikti...evvelinde sut sikismisti dus aldim pompa yaptim oyle acildi ama meme ucunda hafif bir nokta beyazlamis....onun uzerine drye gittim bol bol emzir dedi ama insan korkuyo daha once basina oyle bisey gelen var mi?
Bizde de durum aynı bacaklarını üstüme atıyor ve emerken geri çekilip ağlayıp çığlık atıyor doktor diş nedeniyle dedi ama bilemiyorumKizlar benim bebegim artik emzirme yastiginda rahat degil...daha once refum vardi diye kendime reflu yastigi almistim yani egimli buyuk yastigim var bebegi uzerine uzandirirdim yan arkasinada kucuk bi yastik koyarak kendim de yanina uzanarak emzirirdim ama bazen yani arada bebegim aniden kendini geriye atiyo ve agliyo...deli gibi ac ,emmek de istiyor ama sanki biseyden rahatsiz gibi...bi de bacaklarini surekli yukariba agimin uzerine koyup emiyo...beli mi agriyo diye dusunmeden edemiyorum ama agrisa hep agrimazmiydi...cunku hep o pozisyonda emiyo...kendinigeriye atmasi beni telaslandryo...basina gelen var mi
Hayir degil ozellikle bakiyorum sutum tazyikli de degilSütün tazyikli mi belki ondandır
Ya sanki beli agriyor veya kalcasi agriyor gibi davraniyo ama deli gibi de ac ...veli agriyan veya kalcasi agriyan hep agrimazmi yani surekli aglamasi gerekmez mi diye dusunuyorum...doktoruma sordum susuzdur diyoBizde de durum aynı bacaklarını üstüme atıyor ve emerken geri çekilip ağlayıp çığlık atıyor doktor diş nedeniyle dedi ama bilemiyorum
Ben de dusun altina girip kendim emdim tukurdum emdim tukurdum birden acildi ve tazyikli atti nasil rahatladim anlatamam...kendi mememi emdim Allahtan buyuk de ucu agzima yetistiBen aylardır hem mastitten hem kabarcikltan çok çektim.Kabarcik 3 kez oldu bende hatta 2 gün önce iğne ile geçirdim her ne kadar çok tavsiye edilmesede öyle rahatladım.Bildigin süt fışkırdı iğneyle kaldırınca kenarindan.Ama steril iğne olursa daha iyi.Oncekini bebek emerek yok etmişti.Ama şimdi o göğüsten süt as gelince tikandigindan dolayı emmek istemiyor ağlıyor 2 gün geçmedi sonunda dayanamayıp kenarından iğne ile kaldırdım çünkü göğsüm şişmişti ve ağrı yapıyordu eğer müdahale etmesem mastit dönüşüyor..
Uyku zamanıysa yapıyor benimki yatakta emzirirken yada biberon verirken uyumamak için diye düşünüyordum. Çünkü sırtından tutup kendime bastırıyorum hareketini kısıtlayınca uyuyor. Eğer yeni uyandıktan sonra emziriyorsam öyle bi hareket yapmıyor.Ya sanki beli agriyor veya kalcasi agriyor gibi davraniyo ama deli gibi de ac ...veli agriyan veya kalcasi agriyan hep agrimazmi yani surekli aglamasi gerekmez mi diye dusunuyorum...doktoruma sordum susuzdur diyo
Bizimkinde de oluyor, ben gazi oluyor diye düşündüm, o rahatsız ediyor ya midesini ya da barsaklarını.Kizlar benim bebegim artik emzirme yastiginda rahat degil...daha once refum vardi diye kendime reflu yastigi almistim yani egimli buyuk yastigim var bebegi uzerine uzandirirdim yan arkasinada kucuk bi yastik koyarak kendim de yanina uzanarak emzirirdim ama bazen yani arada bebegim aniden kendini geriye atiyo ve agliyo...deli gibi ac ,emmek de istiyor ama sanki biseyden rahatsiz gibi...bi de bacaklarini surekli yukariba agimin uzerine koyup emiyo...beli mi agriyo diye dusunmeden edemiyorum ama agrisa hep agrimazmiydi...cunku hep o pozisyonda emiyo...kendinigeriye atmasi beni telaslandryo...basina gelen var mi
Ben de etkilemiyor diye biliyordum ama etkiliyormuş, küçücük bebekler bu kadar etkileniyorsa yanı. Sanırım etkilemiyor demelerinin sebebi öldürmüyor çok şükür. Surunduruyor.Çok geçmiş olsun canım.allahim bir daha hastalık getirmesin yavrularımıza.gecen perşembe kızım okuldan getirdi önce buyuk kızım iki gün sonrada küçük kızım hastalandı 37.8 i bulan ateş boğaz ağrısı halsizlik burun akıntısı ne varsa yaşadılar yavrularım 4 gun sürdü ama küçük kızım 4 gun ağlamaktan sesi kısıldı o kadar etkiledi ki hastalık yavru mu onu gördükçe kahroldum ağladım nasil bir ateş 4 gun hiç düşmedi eşimin boğazları ağrıdı halsizlik oldu çok şükür bende hiç birşey olmadi testte yaptirmadik siz düşmeyen ateş.deyince merak ettim acaba virüs olabilir mi bu, virüs çocukları etkilemiyor diye biliyordum
Ben uyku tulumunun içine giydiriyorum çorap. Çünkü ana yüreğiKızlar bebişlerinzi nasıl yatırıyorsunuz ?
Ben ikisinden de aldım. Karoyu açıp bakmadım henüz kullanmayacağım için ama, arabayı hiç beğenmedim, tekerleklerini takamadık, direksiyonu da sürekli çıkıp duruyordu yerinden, iade ettik. Ama yürüme arkadaşı çok güzelmiş onu tavsiye ederim.Kızlar bugün bime gelen yer karosu ve ilk arabamdan alan oldumu nasıl kullanışlı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?