- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #35.281
Bence ilk 6 ay olmamak anne için daha iyi. Geçen ay adet olurken sanki belim kopuyordu bebeği kucağıma alıp emziremedim. Eşim evdeydi de bebekle ilgilendiKızlar ben hala adet olmadım ya neden valla sinirlerim bozuluyor
ilk cocukta 10 ay adet olmamıştım. sanırım normal.Kızlar ben hala adet olmadım ya neden valla sinirlerim bozuluyor
Benim bebis sadece yan dönebiliyor sırt üstü iken, henüz ordan sonrasına geçemedi ama haklısın heran donebilirler o yüzden gözüm sürekli üzerinde, canim ev çocuk derken kilo veriliyor malesef, ben de doğumdan sonra 25 kilo verdim, ne kadar yemege dikkat etsen de o tempoya vücut alışana kadar gidecek gibi, ben sporla vermek istiyordum çünkü daha sağlıklı bir kilo kaybı olsun istemiştim ama spora vakit mi var, dogumdan önce ne kadar kolay görüyordum bebek uyurken spor yaparım ne var ki diyordumKızlar benim Minişi oyun halisinda bırakıp duşa girmiştim bir ciktim ki halıdan çıkarmış kendini dönerek yanına gittim bana gülüyorherhalde cok kenara koydum diyip yine halisinda birakip saçlarımı kurutmaya gittim yine çıkarmış kendini
en son merak ettim telefonu video moduna aldım yine donmüş bayağı uğraşıyor garibim tombiş bideBundan sonra çok dikkatli olmak lazım.
Birde kızlar ben 64 ile hamile kalıp 71 le doğurmuştum şimdi 57 kiloya düştüm çok hızlı bir kilo kaybim var kiyafetlerim bol gelmeye başladı herkes aşırı zayiflamişsin diyor bebeğim çok emiyor ondan mı bilmiyorum ama önüne gecemiyorum çok yememe rağmen ne yapmam lazım dahada kilo vermek istemiyorum çöktüm iyice
Ben de cok zayiflamistim 1 aydır solgar brewers yeast b12 kullaniyorum 4 kiloyu hop geri aldım. bende süt arttırmadı ama kilo aldırdı biraz toparladım deneyebilirsinizKızlar benim Minişi oyun halisinda bırakıp duşa girmiştim bir ciktim ki halıdan çıkarmış kendini dönerek yanına gittim bana gülüyorherhalde cok kenara koydum diyip yine halisinda birakip saçlarımı kurutmaya gittim yine çıkarmış kendini
en son merak ettim telefonu video moduna aldım yine donmüş bayağı uğraşıyor garibim tombiş bideBundan sonra çok dikkatli olmak lazım.
Birde kızlar ben 64 ile hamile kalıp 71 le doğurmuştum şimdi 57 kiloya düştüm çok hızlı bir kilo kaybim var kiyafetlerim bol gelmeye başladı herkes aşırı zayiflamişsin diyor bebeğim çok emiyor ondan mı bilmiyorum ama önüne gecemiyorum çok yememe rağmen ne yapmam lazım dahada kilo vermek istemiyorum çöktüm iyice
Ya kilom 57 de sınırlı kalacaksa neyse ama dahada düşecek olmak korkutuyor beni istemiyorum şahsen yakışmıyor da yüzüm zaten ufak moralim bozuluyor giydiklerim bile bol geliyor.Olmadi bende vitamine başlarım artik yada balık yağı fln.Ben de cok zayiflamistim 1 aydır solgar brewers yeast b12 kullaniyorum 4 kiloyu hop geri aldım. bende süt arttırmadı ama kilo aldırdı biraz toparladım deneyebilirsiniz
Joıe mimzy snacker mama sandalyesını aldım ben aldıgımda 800 tl ıdı sımdı 900 olmus daha ek gıdaya baslamdık ama alıstırıyorum yavas yavas sandalye kısmı ayarlanabılıyor yukseklıgıde ayrlanabılıyor oğlum cok hareketlı oldugu ıcın guvenlı bırsey almak ıstedım cok memnunum tavsıye ederımKizlar mama sandalyesi ne marka almayi dusunuyorsunuz. Chiccoya baktim ama 3500 Tl civari. Cok pahali geldi. Ne kadar kullanicaz onu da bilmiyorum. Baby care daha uygun gibi geldi. Baska hangi markalar var? Arastiran var mi aramizda?
Bende 63 dum dogumdan once suan 52 kıloyum ınsalalh daha fazla vermeyızYa kilom 57 de sınırlı kalacaksa neyse ama dahada düşecek olmak korkutuyor beni istemiyorum şahsen yakışmıyor da yüzüm zaten ufak moralim bozuluyor giydiklerim bile bol geliyor.Olmadi bende vitamine başlarım artik yada balık yağı fln.
Tesekkurler su ana kadar baby care ve kiwi'ye baktim ama ona da bir bakayim. Cok kararsiz kaldimJoıe mimzy snacker mama sandalyesını aldım ben aldıgımda 800 tl ıdı sımdı 900 olmus daha ek gıdaya baslamdık ama alıstırıyorum yavas yavas sandalye kısmı ayarlanabılıyor yukseklıgıde ayrlanabılıyor oğlum cok hareketlı oldugu ıcın guvenlı bırsey almak ıstedım cok memnunum tavsıye ederım
Ben de tam alacakken yorumlarda bu şikayeti alacakken vazgeçtim çok haklısınSelam kızlar. Malum ek gıdaya geçiş dönemi deyiz çoğumuz. geçen gün burada buharlı pişirici konusu konuşulmuştı. Bende bir süredir araştırıyorum ve bu gün Philips avent pişirici araştırırken maalesef su koyma bölümü açılıp temizlenemediği için kısa zaman da pas ve kireç biriktiğine dair Bi çok yorum okudum. Şok oldum İyiki almamışım. Bir anne olarak sizi de uyarmak istedim bu konu da aman aman araştırmadan almayın alırken özellikle ürünün şikayetlerine bakın.
Ben de olmadım hala ama nedense her ay belli bir zaman adet olmuşum gibi sütüm azalıyor sonra düzeliyorKızlar ben hala adet olmadım ya neden valla sinirlerim bozuluyor
Süt yeterli olmadığı zamanda yapıyorlar, eskiden yetiyordu büyüdükçe bebeler süt yetmiyor sanırım. Benim oğlanda bu şekildeydi, biberon almayan çocuk artık nasıl açsa verdiğim mamayı bir çırpıda içiyor akşamları mutlaka, biz süt yetiyor sanıyoruz ama tam doymuyorlar sanırım, memedeyken huysuzluklari bu olabilirKizlar benim bebegim artik emzirme yastiginda rahat degil...daha once refum vardi diye kendime reflu yastigi almistim yani egimli buyuk yastigim var bebegi uzerine uzandirirdim yan arkasinada kucuk bi yastik koyarak kendim de yanina uzanarak emzirirdim ama bazen yani arada bebegim aniden kendini geriye atiyo ve agliyo...deli gibi ac ,emmek de istiyor ama sanki biseyden rahatsiz gibi...bi de bacaklarini surekli yukariba agimin uzerine koyup emiyo...beli mi agriyo diye dusunmeden edemiyorum ama agrisa hep agrimazmiydi...cunku hep o pozisyonda emiyo...kendinigeriye atmasi beni telaslandryo...basina gelen var mi
Ben zorlanıyorum ya, tek beceremeyen benim sanıyordum, hep eşim giydiriyor üzerini, o yokken giydirmem gerekirse en büyük kıyafetlerini seçip giydiriyorum, bir de ağlıyor üzerini giydirirken aha kesin kolunu acıttım diyorum.Kızlar bebeklerinize bluz kazak giyirirken zorlaniyormusunuz. Kolunu incitecem diye korkuyorum büyük gelen kiyafetlerini de deniyorum ama kol kismini giydirirken yine ayni zorluk çekiyorum. Benmi yapamıyorum anlamadim. Kolay yöntem yokmu
bim e gelenlerin hepsinden aldik nerdeyse ,:)Ben gittigimde ilk arabam kalmamıştı. Yer karosu da köpük gibiydi çocuk üstünde iki hareket etse yırtılir gibi duruyordu. E bebegin sitesinden baktim 10 lu 50 tl onuda gidip görmek lazim. Resimlerden istediğim gibi duruyor ama resimle ayni olurmi bilemem
Hayırlı olsun canımBizimde patlamış canım erkenmi diye düşündüm bende tam zamani o zaman. Yarin inşallah Allah nasip ederse diş hediğini kaynatacaz
Anladım eğer biberon sevdiyse onu emdiyse bebeğin tazyikli çok çok akışlı seviyo olabilir meme reddi olabilir gibi geldi banaBen gunde 2-3kez aspire ederim burnunu hatta tazyikli siranga ile yapar kalani cekerim...ondan degil benimki yani cozum bulamamak canimi yakiyor...en son sutumu sagip sirt ustu uzandirip biberonla verdim gayet de emdiyani geriye sadece pozisyondan rahatsiz oluyor bazen diye dusunuyorum ...bi yeri agriyor yan durunca ama iste oyle dusundugumde de diyorum hep agrimazmiydi bu bebekleri anlamak cok zor gercekten kiyamam dertlerini anlatamiyorlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?