2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benim Minişi oyun halisinda bırakıp duşa girmiştim bir ciktim ki halıdan çıkarmış kendini dönerek yanına gittim bana gülüyor herhalde cok kenara koydum diyip yine halisinda birakip saçlarımı kurutmaya gittim yine çıkarmış kendini
en son merak ettim telefonu video moduna aldım yine donmüş bayağı uğraşıyor garibim tombiş bide Bundan sonra çok dikkatli olmak lazım.
Birde kızlar ben 64 ile hamile kalıp 71 le doğurmuştum şimdi 57 kiloya düştüm çok hızlı bir kilo kaybim var kiyafetlerim bol gelmeye başladı herkes aşırı zayiflamişsin diyor bebeğim çok emiyor ondan mı bilmiyorum ama önüne gecemiyorum çok yememe rağmen ne yapmam lazım dahada kilo vermek istemiyorum çöktüm iyice

Benim bebis sadece yan dönebiliyor sırt üstü iken, henüz ordan sonrasına geçemedi ama haklısın heran donebilirler o yüzden gözüm sürekli üzerinde, canim ev çocuk derken kilo veriliyor malesef, ben de doğumdan sonra 25 kilo verdim, ne kadar yemege dikkat etsen de o tempoya vücut alışana kadar gidecek gibi, ben sporla vermek istiyordum çünkü daha sağlıklı bir kilo kaybı olsun istemiştim ama spora vakit mi var, dogumdan önce ne kadar kolay görüyordum bebek uyurken spor yaparım ne var ki diyordum

Kizlar mama sandalyesi ne marka almayi dusunuyorsunuz. Chiccoya baktim ama 3500 Tl civari. Cok pahali geldi. Ne kadar kullanicaz onu da bilmiyorum. Baby care daha uygun gibi geldi. Baska hangi markalar var? Arastiran var mi aramizda?

Ben de cok zayiflamistim 1 aydır solgar brewers yeast b12 kullaniyorum 4 kiloyu hop geri aldım. bende süt arttırmadı ama kilo aldırdı biraz toparladım deneyebilirsiniz

Ben de cok zayiflamistim 1 aydır solgar brewers yeast b12 kullaniyorum 4 kiloyu hop geri aldım. bende süt arttırmadı ama kilo aldırdı biraz toparladım deneyebilirsiniz
Ya kilom 57 de sınırlı kalacaksa neyse ama dahada düşecek olmak korkutuyor beni istemiyorum şahsen yakışmıyor da yüzüm zaten ufak moralim bozuluyor giydiklerim bile bol geliyor.Olmadi bende vitamine başlarım artik yada balık yağı fln.

Kizlar mama sandalyesi ne marka almayi dusunuyorsunuz. Chiccoya baktim ama 3500 Tl civari. Cok pahali geldi. Ne kadar kullanicaz onu da bilmiyorum. Baby care daha uygun gibi geldi. Baska hangi markalar var? Arastiran var mi aramizda?
Joıe mimzy snacker mama sandalyesını aldım ben aldıgımda 800 tl ıdı sımdı 900 olmus daha ek gıdaya baslamdık ama alıstırıyorum yavas yavas sandalye kısmı ayarlanabılıyor yukseklıgıde ayrlanabılıyor oğlum cok hareketlı oldugu ıcın guvenlı bırsey almak ıstedım cok memnunum tavsıye ederım

Bende 63 dum dogumdan once suan 52 kıloyum ınsalalh daha fazla vermeyız

Tesekkurler su ana kadar baby care ve kiwi'ye baktim ama ona da bir bakayim. Cok kararsiz kaldim

Kızlar bebeklerinize bluz kazak giyirirken zorlaniyormusunuz. Kolunu incitecem diye korkuyorum büyük gelen kiyafetlerini de deniyorum ama kol kismini giydirirken yine ayni zorluk çekiyorum. Benmi yapamıyorum anlamadim. Kolay yöntem yokmu

Ben de tam alacakken yorumlarda bu şikayeti alacakken vazgeçtim çok haklısın
Kızlar ben hala adet olmadım ya neden valla sinirlerim bozuluyor
Ben de olmadım hala ama nedense her ay belli bir zaman adet olmuşum gibi sütüm azalıyor sonra düzeliyor bazen karnım ağrıyor galiba olacak diyorum yine yok ama ben memnunum hiç sevmem hijyenik pedleri bir de 10 gün sürünce çok da aramıyorum

Süt yeterli olmadığı zamanda yapıyorlar, eskiden yetiyordu büyüdükçe bebeler süt yetmiyor sanırım. Benim oğlanda bu şekildeydi, biberon almayan çocuk artık nasıl açsa verdiğim mamayı bir çırpıda içiyor akşamları mutlaka, biz süt yetiyor sanıyoruz ama tam doymuyorlar sanırım, memedeyken huysuzluklari bu olabilir

Ben zorlanıyorum ya, tek beceremeyen benim sanıyordum, hep eşim giydiriyor üzerini, o yokken giydirmem gerekirse en büyük kıyafetlerini seçip giydiriyorum, bir de ağlıyor üzerini giydirirken aha kesin kolunu acıttım diyorum.

bim e gelenlerin hepsinden aldik nerdeyse ,:)
yürüme arkadasi, toplar 3.boyutlu kitap ,.telin üzerinde yuvarlak halkalı hareket ettirilen oyuncak, tren ,küçük kitaplar

bir de mama sandalyesi joie mimzy snacke e bebekten indirimden aldım 692 e mi ne düşmüştü. sırtında yatis.pozisyonu var. daha oturmadigi için 1 aydır kullanıyorum.
doğru düzgün ana kucağım yoktu .mutfakta mahvoluyordu çocuk:):)

kiwi markası da güzel Bi ara trendyolda 600 e kadar düştü ama almamıştım şuan 1000 TL civsrlardaydi en son

Bu arada ben şu vermiyorum . mama ve emiyor.
Bu aylarda şu ihtiyacı olur demişsiniz de
mama dan almaz mı şu ihtiyacını

Bizim bebiş sevdiği oyuncağı gösterince aşırı heyecanlanıyor. Elleri titriyor bu normal mi ya kafaya taktım bir haftadır. Ve üzerine yorganını örtünce ışığı kapatınca ııııı ııı ııı yapıyor nefesini tutuyor. Hani kapalı alan korkusu olurda nefes alınmaz ya çok zor alınır . Öyle.. Yanağına dokununca normal nefes alıyor. Korkmaya başladım açıkcası.. mama sandalyesi ben bir tane küçük portatif aldım katlanıyor çantası var her yere götürürüm diye. Bir de kraftın büyük sandalye gibi olanını aldım. Portatif olan 350. Kraftın 359 du. İkisindende memnunum şuan ara ara oturtuyorum küçük olanı daha çok sevdi. AramızdA yürüteç kullanacak olan var mı? Kimi sağlıksız diyor kimi doktorum önerdi diyor. Kimide önermedi diyor. Kaldım bende ortada. Bu gün e bebekte denedik bi iki tane çok sevdi aslında mutlu oldu. Ama sırf sağlıksız denildiği için almadım. Annelerde biz sizi onla büyüttük diyor. Önemli olan sırt kısmı tam sırtına oturmalı ve ayak kısmı ayarlanabilir olmasıymış. Bel kamburluğu yapıyormuş yoksa ve ayak ucuna basarsa geç yürüme. Bilemedim . Kaç aydan itibaren kullanılır acaba.

Anladım eğer biberon sevdiyse onu emdiyse bebeğin tazyikli çok çok akışlı seviyo olabilir meme reddi olabilir gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…