2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O zaman da hiç oturamıcaz desene valla kucakta taşıya taşıya bi hal olduk öyle de oturamıyoruz bari kilosuyla kollarımızı yormasın kppkğkğk eve gelene kucak işini veriyoruz herkes beli ağrıyarak evi terk ediyo çok dikkat edicez çok güvenlik önlemi almaya başlarız 7.aydan sonra

Geçen hafta kontrolde doktor da dedi bana, artık su ister bu, mamadan sonra teklif edin diye, 3 kere kana kana su içti onun disinda biberonu itekledi diliyle.
Ay o vakte geldiler mi önümüzdeki ay ek gıdadan sonra 1 çay kaşığı püre bile yeseler su teklif edicez oh yarasın bebişinize

Hangi mamayı kullanıyorsunuz diye sorsam biz bugüne kadar anne sütü ile geldik doktorun tavsiyesiyle de tadımlara başlamıştık gece boyu sürekli uyanıp emmek istiyor belki acikiyordur biraz olsun uyuyalım diyerek mama aldık hipp combiotic ama öguruyor kabul etmiyor çöpe gidecek mama işe de başlayacağım sağıp bırakırım ama evde de mama olsun demiştim kabul etmiyor mama önerilerine ihtiyacım var

Valla benim de olmayan karnım 2 aydır şiş adet olamadığımdan diye yoruyorum çok sinirliyim bu aralar karnım ağrıyor ama adet olamıyorum

Bebelac gold 1 almıştım bir umut hiç rahatsız etmedi gaz, kabizlik vs olmadı, tadını da sevdi ben memnun kaldım bebelactan içiyor şükür. Yeni bitti, 6.aylık olacağı için yeni paket almadım 2.numaraya geçeceğiz yine bebelac gold 2 numara alacağım,şimdilik aptamilin hazır şişe maması var 200 ml lik onlardan almıştım belmari usulü ısıtıp veriyorum, aptamilin toz mamasını içmedi koca kutu çöpe gitti ama hazır mamasını içiyor severek rahatsız etmedi. Bebelac gold tavsiye ederim yada denemek için aptamilin hazır mamalarını

Merhaba. Bebeğime uyku egitimi vermeye basladim 2 gundur yüz üstü yatirip şş pat yontemini uyguluyorum, ilk etapta evet cok agliyor, hatta aliyorum kucagima sakinlestirip yeniden yuz ustu yatirip devam ediyorum, 45 dk surdugu bile oldu uyuması ama kısalmaya basladi sure. Fakat yuz ustu uyumasinin zararli oldugunu duydum. Bu yuzden daldiktan sonra ceviriyorum gece yatarken. Gunduzleri de cevirirken uyaniyor napsam bilemedim. Sirt ustu dalmiyo uykuya nedense. Egitim veren arkadaslar siz nasil yaptiniz ?

Ben hala yüzüstü devam ediyorum zaten dönmeye de başladı uykusunda geri dönüyor uyutmaya çalışırken de uyumamak içinde dönüyor
Doktora sordum kendini kurtaracak zamandalae
sorun olmaz dedi
Şuanda gündüz hala yüzüstü çünkü öyle uzun uyuyor ama gece sırtüstü de sabaha kadar uyuyor artık pozisyon ayırt etmiyor yani
Kendi uyumaya alışana kadar yüzüstü eğitimi sürdürün çünkü kol bacak uçuşma olmadığı için daha az ağlıyor ve çabuk dalıyor sonra her pozisyonda uyur hala gelecek zaten

Tesekkurler daha donemiyor kizim sizin bebeginiz alisti mi nasil gidiyor su an uykulariniz ☺

Biz de de benzer şeyler oluyor nor mal bence

Yurutecı onermıyorlar tandgmz fızk tedavı doktoru var erkek bebek gelms gecenlerde yurutecte yurudugnden hep oarmak ucunda yuryırmus banu alkan yuruyusu gıbı :) onermıyorlar ama ıste bebeklerde cok rahat gıbı bılemedık bızde

Ay o vakte geldiler mi önümüzdeki ay ek gıdadan sonra 1 çay kaşığı püre bile yeseler su teklif edicez oh yarasın bebişinize
Evet ya büyüdü civcivlerimiz ama bana susamış gibi değil de daha çok değişik birsey olduğu için içti gibi geldi gerçi biz 1 hafta sonra tadimlara başlıyoruz bakalım, ilk olunca insan her gelişmelerinde çok heyecanlanıyor

Bizim 40 günlük olduğundan beri yüzüstü yatıyor sırt üstü uyumuyor çünkü çok şükür bir sorun olmadı.

Aa ne güzel ☺ şu an bile nefes aliyor mu diye surekli kontrol ediyorum o kadar kucukken napardim bilmem.
Valla reflü yatağını koymuştum yatağın üstüne şu anda yatağın altında reflü yatağı hafif eğimli yine. Sırt üstü 10 dakikadan fazla uyumuyordu kolik olduğu için karın üstü daha rahat oluyordu ilk zamanlar ben de öyleydim ama artık korkmuyorum doktor da artık sorun olmaz dedi zaten.

Kızlarrr benim bebişim bir türlü dik durmuyor nasıl olcak böyle ya oturma egzersizleri yapıyoruz hep kambur hep kambur

Tesekkurler daha donemiyor kizim sizin bebeginiz alisti mi nasil gidiyor su an uykulariniz ☺
Dönünce bi gerileme oluyor panik yapmayın ben başa döndük sandım neyse ki 2-3 güne toparladı
Şuanda gece uyku süremiz 11 saat
Ağlayarak uyanma sayımız 1 onda da emziriyorum açlık ağlaması olduğunu anlıyorum sonra uyumaya devam ediyor
Bazende bunun dışında 1-2 kez de uyanıp 3-5 dk oynuyor geri kendi uyuyor kameradan keyifle izliyorum hatta bazen sabah 6 gibi özellikle 30 dk bile uyanık kalıp yine uyuyor tok olduğu için ağlama olmuyor ben hiç müdahele etmiyorum.
Gündüz de 3 uyku toplam 3-4 saat uyuyor
Uykuya geçişler 5-10 dk arası sürüyor çok nadir uykuya direndiği tabiki oluyor onda da 1-2 dk sırtına pışpış yapıyorum kendi başına uyuyor eğitime başlayalı 25 gün oldu bizim

Hadi ya neyse bi oturtalim da simdi o zaman dusunuruz donmeye baslayinca. Sizin artik bitmis olayiniz tebrikler ☺ bu gece bizim 1 saat 15 dk sürdü uyumamiz hep agladi ya en sonunda yine ayagimda biraz sallayip sersemlettim yatagina aldim uyanikken, komşular gelip noluyor diyecek diye korkuyorum uykuya geçişler bazen zor bazen kolay oluyor neden bilmiyorum bu aglamalar ne zaman azalacak

Kızlar ben hala adet olmadım ya neden valla sinirlerim bozuluyor
Bende olmadım hala, aşırı şişkin hissediyorum karnımı :/ geçen hafta doktoruma kontrole gittim normal dedi
Kizlar mama sandalyesi ne marka almayi dusunuyorsunuz. Chiccoya baktim ama 3500 Tl civari. Cok pahali geldi. Ne kadar kullanicaz onu da bilmiyorum. Baby care daha uygun gibi geldi. Baska hangi markalar var? Arastiran var mi aramizda?
Bende bu hafta baktım, Chiccolar güvenli ve sağlam ama çok kaba, hantal görünüyo ben sevmedim. 2000-3000 civarı Peg perego nun mama sandalyeleri var, cok daha kibar ve ergonomik geldi bana, kullanışı da baya iyi gibi görünüyor. Ben siesta olanından aldım. Bikaç sene kullanırsak rahat, kullanıslı olsun istedim. Joie ninki de kullanıslı görünüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…