2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende acaba kolu falan çıkar herhangi kötü birşey olacak saniyorum çok korkuyorum

Tesekkurler su ana kadar baby care ve kiwi'ye baktim ama ona da bir bakayim. Cok kararsiz kaldim
Joie multiply aldim ben... Ebebekte bebek arabasi aldim diye 600tl de kupon vermislerdi...sonra bu mama sandalyesini cevremde 5-6kisi kullanip ovgu ile bahsedince ben de takibe almisyim 1700tl idi 1200 e inince bir de 600tl kuponumu kullaninca bana 600tl ye mal olmustu...ozelliklerine bakin bence cok cok iyi

Malesef kolay yontem yok hele dustan sonra giyinmeye gecince durmadan agliyo ..kolunu da kaskati yapiyor ki giydirmiyim. Resmen benle inatlasiyo...ama ben alistim valla aglasa da yaoacak bisey yok giydiriyirum ..kol kismi dar olur vebegi hippopcilar gibi giydiremeyiz ya

Bu arada ben şu vermiyorum . mama ve emiyor.
Bu aylarda şu ihtiyacı olur demişsiniz de
mama dan almaz mı şu ihtiyacını
Bizim doktorumuz suna benzetmisti sulu yemek yiyorsunuz diye suya ihtiyaciniz olmuyormu?ornegin haslama yedin su icmezmisin demistiben de karsiydim su verilmesine ama suan bi-iki firt veriyom biberonla

Aslında kemerli olsa sırt kısmını kemerle sabitlesek bel eğrilmesi falan olmaz ama hiç kemerli göremedim ben. Bi müddet araştırmaya devam olmazsa kullanmayız

Bu arada ben şu vermiyorum . mama ve emiyor.
Bu aylarda şu ihtiyacı olur demişsiniz de
mama dan almaz mı şu ihtiyacını
Bizim doktorumuz suna benzetmisti sulu yemek yiyorsunuz diye suya ihtiyaciniz olmuyormu?ornegin haslama yedin su icmezmisin demistiben de karsiydim su verilmesine ama suan bi-iki firt
Aslında kemerli olsa sırt kısmını kemerle sabitlesek bel eğrilmesi falan olmaz ama hiç kemerli göremedim ben. Bi müddet araştırmaya devam olmazsa kullanmayız
Yegenim fizik tedavi uzmani kendisi kesinlikle kullanmamam konusunda uyardikalca sagligina zarar verip ve ayaklardan(bacaklar) birinin uzun birinin kisa olmasina sebebiyet verme ihtimali yuksek dedi

Bebeğim artık kendi uyuyor hiç sallamıyorum yatağına yatırıyorum sadece ellerini çok oynattığı için alt kıyafetinin içine koyuyorum emzik emerek dalıyor dalincada ellerini çıkarıyorum, hatta haftasonu annemdeydik orda bile çok rahat uykuya geçti galiba artık öğrendi çok büyük kolaylık çok mutluyum inşallah hep böyle gider (hiç ağlamadan öğrendi çok şükür, ben basta çok az salliyordum yatağında sonra azaltarak bıraktım sallamayi) MadammS

Merhaba küçük olanı hangi marka aldınız?

İnşallah herkes git gide eriyorsun diyor.Kimiside daha ne istiyorsun diyor
Milleti memnun etmek ne mümkün, siz sağlıklıysanız bebeğiniz iyiyse gerisine kulak tıkayın.
Bence de ‘daha ne istiyorsun’ takımı haklı bu arada korona korkusuyla eve çakıldığım için eski kiloma erişemedim, eskiden beri genişleyen kıyafetleri daralıp olmayan kıyafetlere tercih ederim

Kizlar ben bebegime 1.5aylikken falan gece 1beslenmesinde mama veriyordum uzun uyusun diye ama sonra emerek de fark olmadigindan mamayi birakmistim. Simdi hergun ayni beslenmeme ragmen 1gun süt cok oluyor 1gun gunu zor cikariyorum. O zaman da gece doymuyor uyumuyor. Gece yine mama vereyim dedim biberonu almadi şok oldum. Biberona da yapisirdi cunku. Simdi ara ara deniyorum alisir diye ama yok almiyor. Nasil alistiricam ya var mi boyle bisey yasayan?

Süper ellerini de zamanla teker teker çıkarın uyumadan önce ona da alışır

Bizim doktorumuz suna benzetmisti sulu yemek yiyorsunuz diye suya ihtiyaciniz olmuyormu?ornegin haslama yedin su icmezmisin demistiben de karsiydim su verilmesine ama suan bi-iki firt veriyom biberonla
karsilik değil de anlamadım yani kimi doktor zararlı diyor .kimi mama suyla yapılıyor şu ihtiyacı yok diyor.
doğru tek olur ama.bu bebek konusunda doğru.bisi söylemiyor maalesef doktorlar

Biz canım biberon ve emzik alan bebeğim biıraktı bir gün dışarı çıkmam gerekti kayınvalidem enjektörlü 15 cc zorla vermiş. Gelincr direk bans yspoşyı

Kızlar bebekleriniz diş çıkarmadan bi kaç gün ya da bir hafta önce nasıldı. Vallahi 3 gündür yıldım diş kaşıntısından ne uyuyor ne emiyor. Kazakların kolları yakaları heryer su ısırıp ısırıp çektiriyor. Kaşıdıkça kaşınıyor demekki kendini sıkıyor bağırıyor. Kabarmamış daha yerleri baktım ama bu böyle ne kadar sürecek merak ediyorum doğrusu gün boyu sadece 30 dk uyudu 3–4 saat uyuyan bebeğim. Tetagil veriyorum maksimum 20 dk sonra yine aynı. Siz neler veriyorsunuz neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…