- 15 Ekim 2020
- 432
- 395
- 53
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #35.321
Bende acaba kolu falan çıkar herhangi kötü birşey olacak saniyorum çok korkuyorumBen zorlanıyorum ya, tek beceremeyen benim sanıyordum, hep eşim giydiriyor üzerini, o yokken giydirmem gerekirse en büyük kıyafetlerini seçip giydiriyorum, bir de ağlıyor üzerini giydirirken aha kesin kolunu acıttım diyorum.
Evet bende 4 aylıkken çıkarmışımHayırlı olsun canımBebekten bebeğe değişiyor 1 yaşında bile ilk dişini çıkaran varmış. Birazda genetik sanırım
Joie multiply aldim ben... Ebebekte bebek arabasi aldim diye 600tl de kupon vermislerdi...sonra bu mama sandalyesini cevremde 5-6kisi kullanip ovgu ile bahsedince ben de takibe almisyim 1700tl idi 1200 e inince bir de 600tl kuponumu kullaninca bana 600tl ye mal olmustu...ozelliklerine bakin bence cok cok iyiTesekkurler su ana kadar baby care ve kiwi'ye baktim ama ona da bir bakayim. Cok kararsiz kaldim
Malesef kolay yontem yok hele dustan sonra giyinmeye gecince durmadan agliyo ..kolunu da kaskati yapiyor ki giydirmiyim.Kızlar bebeklerinize bluz kazak giyirirken zorlaniyormusunuz. Kolunu incitecem diye korkuyorum büyük gelen kiyafetlerini de deniyorum ama kol kismini giydirirken yine ayni zorluk çekiyorum. Benmi yapamıyorum anlamadim. Kolay yöntem yokmu
Bizim doktorumuz suna benzetmisti sulu yemek yiyorsunuz diye suya ihtiyaciniz olmuyormu?ornegin haslama yedin su icmezmisin demistiBu arada ben şu vermiyorum . mama ve emiyor.
Bu aylarda şu ihtiyacı olur demişsiniz de
mama dan almaz mı şu ihtiyacını
Aslında kemerli olsa sırt kısmını kemerle sabitlesek bel eğrilmesi falan olmaz ama hiç kemerli göremedim ben. Bi müddet araştırmaya devam olmazsa kullanmayızYurutecı onermıyorlar tandgmz fızk tedavı doktoru var erkek bebek gelms gecenlerde yurutecte yurudugnden hep oarmak ucunda yuryırmus banu alkan yuruyusu gıbı :) onermıyorlar ama ıste bebeklerde cok rahat gıbı bılemedık bızde
Bende öyle erken çıkarmışımEvet bende 4 aylıkken çıkarmışım
Peki nefesini tutuyor mu sizin ki de korkuyorum hadi yanında yokken, uyurken falan yapar diye.Biz de de benzer şeyler oluyor nor mal bence
Bizim doktorumuz suna benzetmisti sulu yemek yiyorsunuz diye suya ihtiyaciniz olmuyormu?ornegin haslama yedin su icmezmisin demistiBu arada ben şu vermiyorum . mama ve emiyor.
Bu aylarda şu ihtiyacı olur demişsiniz de
mama dan almaz mı şu ihtiyacını
Yegenim fizik tedavi uzmani kendisi kesinlikle kullanmamam konusunda uyardiAslında kemerli olsa sırt kısmını kemerle sabitlesek bel eğrilmesi falan olmaz ama hiç kemerli göremedim ben. Bi müddet araştırmaya devam olmazsa kullanmayız
Hayır nefesini tutmuyor sadece heyecanlanıp hızlı hızlı nefes alıyorPeki nefesini tutuyor mu sizin ki de korkuyorum hadi yanında yokken, uyurken falan yapar diye.
Tulumlar klay giyiliyor femuarli olanlar alt ust takimlar zor giydiriliyor o yuzden ben pek tercih etmiyorum hediyelerde alt ust takimBende acaba kolu falan çıkar herhangi kötü birşey olacak saniyorum çok korkuyorum
Merhaba küçük olanı hangi marka aldınız?Bizim bebiş sevdiği oyuncağı gösterince aşırı heyecanlanıyor. Elleri titriyor bu normal mi ya kafaya taktım bir haftadır. Ve üzerine yorganını örtünce ışığı kapatınca ııııı ııı ııı yapıyor nefesini tutuyor. Hani kapalı alan korkusu olurda nefes alınmaz ya çok zor alınır . Öyle.. Yanağına dokununca normal nefes alıyor. Korkmaya başladım açıkcası.. mama sandalyesi ben bir tane küçük portatif aldım katlanıyor çantası var her yere götürürüm diye. Bir de kraftın büyük sandalye gibi olanını aldım. Portatif olan 350. Kraftın 359 du. İkisindende memnunum şuan ara ara oturtuyorum küçük olanı daha çok sevdi. AramızdA yürüteç kullanacak olan var mı? Kimi sağlıksız diyor kimi doktorum önerdi diyor. Kimide önermedi diyor. Kaldım bende ortada. Bu gün e bebekte denedik bi iki tane çok sevdi aslında mutlu oldu. Ama sırf sağlıksız denildiği için almadım. Annelerde biz sizi onla büyüttük diyor. Önemli olan sırt kısmı tam sırtına oturmalı ve ayak kısmı ayarlanabilir olmasıymış. Bel kamburluğu yapıyormuş yoksa ve ayak ucuna basarsa geç yürüme. Bilemedim . Kaç aydan itibaren kullanılır acaba.
Milleti memnun etmek ne mümkün, siz sağlıklıysanız bebeğiniz iyiyse gerisine kulak tıkayın.İnşallahherkes git gide eriyorsun diyor.Kimiside daha ne istiyorsun diyor
SüperBebeğim artık kendi uyuyor hiç sallamıyorum yatağına yatırıyorum sadece ellerini çok oynattığı için alt kıyafetinin içine koyuyorum emzik emerek dalıyor dalincada ellerini çıkarıyorum, hatta haftasonu annemdeydik orda bile çok rahat uykuya geçti galiba artık öğrendi çok büyük kolaylık çok mutluyum inşallah hep böyle gider (hiç ağlamadan öğrendi çok şükür, ben basta çok az salliyordum yatağında sonra azaltarak bıraktım sallamayi)MadammS
karsilik değil de anlamadım yani kimi doktor zararlı diyor .kimi mama suyla yapılıyor şu ihtiyacı yok diyor.Bizim doktorumuz suna benzetmisti sulu yemek yiyorsunuz diye suya ihtiyaciniz olmuyormu?ornegin haslama yedin su icmezmisin demistiben de karsiydim su verilmesine ama suan bi-iki firt veriyom biberonla
bizimki de nefes tutuyor.Peki nefesini tutuyor mu sizin ki de korkuyorum hadi yanında yokken, uyurken falan yapar diye.
Biz canım biberon ve emzik alan bebeğim biıraktı bir gün dışarı çıkmam gerekti kayınvalidem enjektörlü 15 cc zorla vermiş. Gelincr direk bans yspoşyıKizlar ben bebegime 1.5aylikken falan gece 1beslenmesinde mama veriyordum uzun uyusun diye ama sonra emerek de fark olmadigindan mamayi birakmistim. Simdi hergun ayni beslenmeme ragmen 1gun süt cok oluyor 1gun gunu zor cikariyorum. O zaman da gece doymuyor uyumuyor. Gece yine mama vereyim dedim biberonu almadi şok oldum. Biberona da yapisirdi cunku. Simdi ara ara deniyorum alisir diye ama yok almiyor. Nasil alistiricam ya var mi boyle bisey yasayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?