- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #35.341
Benim bebiş de öyle, kucakta hep kambur duruyor, kendini öne alıyor, zararı yoktur inşallahKızlarrr benim bebişim bir türlü dik durmuyor nasıl olcak böyle yaoturma egzersizleri yapıyoruz hep kambur hep kambur
Evet ben de cok duydum bu markayi buna da bakacagim tesekkurlerJoie multiply aldim ben... Ebebekte bebek arabasi aldim diye 600tl de kupon vermislerdi...sonra bu mama sandalyesini cevremde 5-6kisi kullanip ovgu ile bahsedince ben de takibe almisyim 1700tl idi 1200 e inince bir de 600tl kuponumu kullaninca bana 600tl ye mal olmustu...ozelliklerine bakin bence cok cok iyi
Aslinda yalan yok chicco yu cok isterdim ama butcemizi asar. Anlasilan joie ve kiwi arasinda karar verecegim tesekkurlerBende olmadım hala, aşırı şişkin hissediyorum karnımı :/ geçen hafta doktoruma kontrole gittim normal dedi
Bende bu hafta baktım, Chiccolar güvenli ve sağlam ama çok kaba, hantal görünüyo ben sevmedim. 2000-3000 civarı Peg perego nun mama sandalyeleri var, cok daha kibar ve ergonomik geldi bana, kullanışı da baya iyi gibi görünüyor. Ben siesta olanından aldım. Bikaç sene kullanırsak rahat, kullanıslı olsun istedim. Joie ninki de kullanıslı görünüyordu
Merhaba ben 3 hafta önce ebebekten chicco 1200tlye aldım indirime girmişti takip ederseniz epey indirim oluyorAslinda yalan yok chicco yu cok isterdim ama butcemizi asar. Anlasilan joie ve kiwi arasinda karar verecegim tesekkurler
Aminnn benim de dilimde sürekli aynı dua Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahCanim benim sukur biz de iyiyiz...evet ne guzel tesaduf olmusoglusunun da seni uzmemesi cok guzel keske benimki de beni uzmezse diyecegim ama sanirim benim evhamligimdan kaynakli yoksa Arwenin yaptigi bisey degil Rabbim korusun evlatlarimizi insallah... ne de kiymetliler....isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu diye her gece dua ederim canim okuyorum bazen forumda kacirdigim kinusmalari seni gormeyince de hal hatir sorayim dedim ...cok mutlu oldum iyi olmaniza Rabbim her daim etsin insallah
Beni nefesini tutması korkutuyorHayır nefesini tutmuyor sadece heyecanlanıp hızlı hızlı nefes alıyor
Merhaba küçük olanı hangi marka aldınız?
Benim oglumda öyle yatiyordu doktorum hastsnelerde senelerce Calismis biri kesinlikle önermedi 1 yasins kadsr tehlikeli cok bebek bogulup ölmüs,, oglumds bir kere yüz üstü kalmisdi nefesi tutulmusdu resmenMerhaba. Bebeğime uyku egitimi vermeye basladim 2 gundur yüz üstü yatirip şş pat yontemini uyguluyorum, ilk etapta evet cok agliyor, hatta aliyorum kucagima sakinlestirip yeniden yuz ustu yatirip devam ediyorum, 45 dk surdugu bile oldu uyuması ama kısalmaya basladi sure. Fakat yuz ustu uyumasinin zararli oldugunu duydum. Bu yuzden daldiktan sonra ceviriyorum gece yatarken. Gunduzleri de cevirirken uyaniyor napsam bilemedim. Sirt ustu dalmiyo uykuya nedense. Egitim veren arkadaslar siz nasil yaptiniz ?
Vallahi 15 -20 gündür kabart vardı salya vardı .3 gün önce dişi patladı. şimdi 2 cisi patladı. Gece 6 kere kalktı ağlayarak uyanıyor.gündüz çok huzursuz ve mutsuzdu ne oldugunu anlamadım bile .Tam uyku eğitimi vermeye çalısırken ne yapacağımı şaşırmıştım... Sonra bir baktım minik bir keskinlik :)Kızlar bebekleriniz diş çıkarmadan bi kaç gün ya da bir hafta önce nasıldı. Vallahi 3 gündür yıldım diş kaşıntısından ne uyuyor ne emiyor. Kazakların kolları yakaları heryer su ısırıp ısırıp çektiriyor. Kaşıdıkça kaşınıyor demekki kendini sıkıyor bağırıyor. Kabarmamış daha yerleri baktım ama bu böyle ne kadar sürecek merak ediyorum doğrusu gün boyu sadece 30 dk uyudu 3–4 saat uyuyan bebeğim. Tetagil veriyorum maksimum 20 dk sonra yine aynı. Siz neler veriyorsunuz neler yapıyorsunuz
Çok şaşırdım,benim doktorum ise baştan beri hep yüz üstü yatırmamı kussa bile en güvenli yöntemin bı olduğunu(kusmuğun geri kaçma ihtimali olmayıp direkt akacağı için) gazlı bebekler içinse çok faydalı olduğunu söylemişti.5aydır bu şekilde uyuyor bebeğim.Doktordan doktora böyle basit şeylerin bile farketmesi çok garipBenim oglumda öyle yatiyordu doktorum hastsnelerde senelerce Calismis biri kesinlikle önermedi 1 yasins kadsr tehlikeli cok bebek bogulup ölmüs,, oglumds bir kere yüz üstü kalmisdi nefesi tutulmusdu resmen
Dünya sağlık örgütü ani bebek ölümleri için yüzüstü uyumada da risk oranı veriyor ama başka kriterlerde var aslında yatağa gömülmeyecek asla şilte sert olmalı gibi yatak sert olunda direk burun üstü bile dursa nefes alacak alan kalıyor gömülmediği için yüzü.Çok şaşırdım,benim doktorum ise baştan beri hep yüz üstü yatırmamı kussa bile en güvenli yöntemin bı olduğunu(kusmuğun geri kaçma ihtimali olmayıp direkt akacağı için) gazlı bebekler içinse çok faydalı olduğunu söylemişti.5aydır bu şekilde uyuyor bebeğim.Doktordan doktora böyle basit şeylerin bile farketmesi çok garip
Benim doktorda 6. AycılardanKizlar bugun doktor kontrolune gittik, 550gram almis kizim yine beklenenden az ama cok sukur genel durumu iyidoktorumuz ek gidaya gecisi 6.ayda konusacagiz dedi aslinda ben 2 hafta sonra tadimlara baslasam mi diye dusunuyordum ama muayene kizimin uyku saatine denk gelince cok huysuzlandi konusamadim doktorumla. Siz doktorunuzla paylastiniz mi hic bu konuyu? 6.ayi mi bekliceksiniz yoksa 1 2 hafta icinde baslayacak var mi
Eki Görüntüle 2985786 Bundan aldım canım çok kullanışlı çantası var katlanınca küçük ve çok hafif oluyor
Biz haftaya başlıyoruz canım, 5. Aynı doldurunca.Kizlar bugun doktor kontrolune gittik, 550gram almis kizim yine beklenenden az ama cok sukur genel durumu iyidoktorumuz ek gidaya gecisi 6.ayda konusacagiz dedi aslinda ben 2 hafta sonra tadimlara baslasam mi diye dusunuyordum ama muayene kizimin uyku saatine denk gelince cok huysuzlandi konusamadim doktorumla. Siz doktorunuzla paylastiniz mi hic bu konuyu? 6.ayi mi bekliceksiniz yoksa 1 2 hafta icinde baslayacak var mi
Benim bebeğim henüz yüzüstü dönemiyor sadece yan dönebiliyor, doktora sordum ne zaman döner diye, yan dönmeye başladıysa yakında yüzüstü dönebilir, uyurken yüzüstü donerse sırtüstü cevireceksin dediÇok şaşırdım,benim doktorum ise baştan beri hep yüz üstü yatırmamı kussa bile en güvenli yöntemin bı olduğunu(kusmuğun geri kaçma ihtimali olmayıp direkt akacağı için) gazlı bebekler içinse çok faydalı olduğunu söylemişti.5aydır bu şekilde uyuyor bebeğim.Doktordan doktora böyle basit şeylerin bile farketmesi çok garip
Canım chicco polly 2 start mi almıştın? Memnun musun, ben de onu düşünüyorum ama buradaki mağazalarda stok yok gösteriyor gidip bakamıyorum, yorumları iyi ama yine de kullandıysan senden de yorum alayımMerhaba ben 3 hafta önce ebebekten chicco 1200tlye aldım indirime girmişti takip ederseniz epey indirim oluyor
Ahahah biz ve gamsizlik canim nerdee...echam oteki adimiz resmen...saglikli olsunlar da kuzucuklar varsin biz evhamli olalimAminnn benim de dilimde sürekli aynı dua Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahValla ben de rahat biri değilim evham, detay insanı çok yoruyor bir tık dizginlemeyi başardığımı düşünüyorum ilk zamanlar çok daha kötüydüm şimdi azcık daha rahatım çok az böyle gamsız rahat insanlara gıpta ile bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?