2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet ben de cok duydum bu markayi buna da bakacagim tesekkurler

Aslinda yalan yok chicco yu cok isterdim ama butcemizi asar. Anlasilan joie ve kiwi arasinda karar verecegim tesekkurler

Aminnn benim de dilimde sürekli aynı dua Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah Valla ben de rahat biri değilim evham, detay insanı çok yoruyor bir tık dizginlemeyi başardığımı düşünüyorum ilk zamanlar çok daha kötüydüm şimdi azcık daha rahatım çok az böyle gamsız rahat insanlara gıpta ile bakıyorum

Benim oglumda öyle yatiyordu doktorum hastsnelerde senelerce Calismis biri kesinlikle önermedi 1 yasins kadsr tehlikeli cok bebek bogulup ölmüs,, oglumds bir kere yüz üstü kalmisdi nefesi tutulmusdu resmen

Vallahi 15 -20 gündür kabart vardı salya vardı .3 gün önce dişi patladı. şimdi 2 cisi patladı. Gece 6 kere kalktı ağlayarak uyanıyor.gündüz çok huzursuz ve mutsuzdu ne oldugunu anlamadım bile .Tam uyku eğitimi vermeye çalısırken ne yapacağımı şaşırmıştım... Sonra bir baktım minik bir keskinlik :)

Kizlar bugun doktor kontrolune gittik, 550gram almis kizim yine beklenenden az ama cok sukur genel durumu iyi doktorumuz ek gidaya gecisi 6.ayda konusacagiz dedi aslinda ben 2 hafta sonra tadimlara baslasam mi diye dusunuyordum ama muayene kizimin uyku saatine denk gelince cok huysuzlandi konusamadim doktorumla. Siz doktorunuzla paylastiniz mi hic bu konuyu? 6.ayi mi bekliceksiniz yoksa 1 2 hafta icinde baslayacak var mi

Benim oglumda öyle yatiyordu doktorum hastsnelerde senelerce Calismis biri kesinlikle önermedi 1 yasins kadsr tehlikeli cok bebek bogulup ölmüs,, oglumds bir kere yüz üstü kalmisdi nefesi tutulmusdu resmen
Çok şaşırdım,benim doktorum ise baştan beri hep yüz üstü yatırmamı kussa bile en güvenli yöntemin bı olduğunu(kusmuğun geri kaçma ihtimali olmayıp direkt akacağı için) gazlı bebekler içinse çok faydalı olduğunu söylemişti.5aydır bu şekilde uyuyor bebeğim.Doktordan doktora böyle basit şeylerin bile farketmesi çok garip

Dünya sağlık örgütü ani bebek ölümleri için yüzüstü uyumada da risk oranı veriyor ama başka kriterlerde var aslında yatağa gömülmeyecek asla şilte sert olmalı gibi yatak sert olunda direk burun üstü bile dursa nefes alacak alan kalıyor gömülmediği için yüzü.
İlk doktorum 1 yıl sırtüstü doğrusu ama ben de bebeğimi yüzüstü yatırdım ama yine de sana yatır diyemem dedi.
2. doktorum dönmeye başlayınca sorun olmaz o kurtarır kendini dedi doktorun görüşüne görede değişiyor cidden
Ama hastanede de yüzüstü yatırıyorlardı ki bebekleri oyuzden ben yatırıyorum anne karar vermeli herkes bebeğini bilir
Dünya sağlık örgütü üst örtmeyi de aynı katagoride değerlendiriyor ama örtende çok.
Risk her şeyde var aslında
1 aya zaten döne döne uyucağı için sırtüstü yatırıp yüzüstü de bulabiliriz
Ben şuan yüzüstü yatırıyorum ama ne zaman baksam çoktan sırtüstü dönmüş oluyor tek yön dönmeyi biliyorda şuan

Benim doktorda 6. Aycılardan
Bu ay işe başlıyordum sırf ek gıda için uzattım
5,5 ta başlatır diye ama bu gidişle subatı da uzatıcam çünkü tam 6 ay olmalı diye tutturdu doktor

Eklentiler

• D94B9015-533A-4030-82FF-AD170FAEC85A.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 34
Biz haftaya başlıyoruz canım, 5. Aynı doldurunca.

Benim bebeğim henüz yüzüstü dönemiyor sadece yan dönebiliyor, doktora sordum ne zaman döner diye, yan dönmeye başladıysa yakında yüzüstü dönebilir, uyurken yüzüstü donerse sırtüstü cevireceksin dedi

Merhaba ben 3 hafta önce ebebekten chicco 1200tlye aldım indirime girmişti takip ederseniz epey indirim oluyor
Canım chicco polly 2 start mi almıştın? Memnun musun, ben de onu düşünüyorum ama buradaki mağazalarda stok yok gösteriyor gidip bakamıyorum, yorumları iyi ama yine de kullandıysan senden de yorum alayım

Biz de bugün kontrolden geldik 400 gram almışız. Tadımlars başlayalım dedi doktorumuz. Alerjimiz olduğu için alerji dostu tarifler diye bir kitap önerdi. Yakında alıcam. Tadımı da haftaya başlatıcam. Evde kayınvalide kayınpeder görümce var kalabalıkta ve bu kdr başka şeyler yedirme meraklısı insan içinde başlatmak istemiyorum. Eşimle konuşup bu olaydan bahsetmedik bile onlara

Ahahah biz ve gamsizlik canim nerdee...echam oteki adimiz resmen...saglikli olsunlar da kuzucuklar varsin biz evhamli olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…