2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar benim kizimin alt dislerinden biri cikmis..erken degil mi yabugun gordum daha alt disi bidekac gundur asirihuysuzdu
Önce alt dişler gelirmiş doktorumuz söylemişti. Çok şanslısınız, bebeğiniz büyük huzursuzluk ateş yaşamadan çıkarmış, nazar değmesin, devamı da böyle gelsin.

Canım chicco polly 2 start mi almıştın? Memnun musun, ben de onu düşünüyorum ama buradaki mağazalarda stok yok gösteriyor gidip bakamıyorum, yorumları iyi ama yine de kullandıysan senden de yorum alayım
Evettt ondan aldım daha kullanmaya başlamadım ama kullanan arkadaşlarım memnundu diyebilirim ebebekte mağazalara özel 1 günlük indirimler oluyor ona denk geldimde aldım ben de şuanda fiyatlar uçmuş inşallah siz de denk gelirsiniz indirime amazonda da iniyor takip edin mutlaka

Ahahah biz ve gamsizlik canim nerdee...echam oteki adimiz resmen...saglikli olsunlar da kuzucuklar varsin biz evhamli olalim
aynen öyle vallaay amin çok amin Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömür versin hepsine Bu arada minnoşun dişi de çıkmış hayırlı olsun, sıra sıra gelsin, o dişlerle yesin herşeyi iştahlı iştahlı

Hersey o kadar pahalı ki, ucuz birsey kalmadı, bu ay son maaşımı alıp ücretsiz izne ayrılacağım, son maaşım da varsın mama sandalyesine gitsin

Hersey o kadar pahalı ki, ucuz birsey kalmadı, bu ay son maaşımı alıp ücretsiz izne ayrılacağım, son maaşım da varsın mama sandalyesine gitsin
Ohh bebişiniz afiyetle yesin sandalyesinde mamalarınıben de 2. Dönem başlıyorum okula evet maalesef hersey ateş pahası Allah yardımcımız olsun

Önce alt dişler gelirmiş doktorumuz söylemişti. Çok şanslısınız, bebeğiniz büyük huzursuzluk ateş yaşamadan çıkarmış, nazar değmesin, devamı da böyle gelsin.
Ahh bi kac gundur huzursuzlugun babasini yasadik da atak haftasinda diye dusunmustum..her yarim saatte uyanmalar durup durup aglamalar ah kuzum anlayamamisim derdini

Aminn....Cok tesekkur ederiz teyzemiz valla iki arada bir derede dişlenmişiz. ...bugun ilk defa memeyi de isirdisuan tatli geliyo minim diye de digerleri cikinca napcam bilemiyom...artik memeyi parcalar

Kizlar ek mamaya gecince su yoykonun buharli pisiricisini cok ovuyorlar ...gurubumuzda alan varmi?varsa alan arkadaslardan da bilgi alabilirmiyim?...gerci bizim kilomuz biraz ilerde doktorumuz 6ayi doldursa bile ek gidaya baslatmayabilirim dedi...ne yapalim yani azcik tontiksek diyete mi sokcam bebegi anlamadim da

Oğlum 5 ay 12 günlük doktor tadımlara başlattı. 3 gün kuralı ile 1 çay kaşığı tadım yaptırıyorum ben.

Kizlar benim bebegim bazen oyun oynarken yerde yatarken falan kafasini 2yana hizli hizli salliyor, bunu yaparken gulumsedigi icin oyun mu yapiyor acaba dedim ama icim de rahat etmedi. Doktora sordum 'gelişimi normal bi cocuk, rahatsiz edici derecede surekli yaparsa takip ederiz ama su an normal gorunuyor' dedi. Sizde de oldu mu hic boyle bisey?

Bizimki de yapıyo ara ara ama şımardığı güldüğü onunla ilgilendiğim zamanlarda yapıyor her zaman yapmıyor. Doktorumuza danışmamıştım ama çünkü şımarmasından kaynaklı olduğunu düşündüm.

Ben aldım canım, kullanımı çok pratik, havuç hasladim 20 dk da püremiz hazırdı, bence başlatır ek gıdaya çünkü zaten tadimlik oluyor ilk birkaç ay, kilo aldıracak gibi yedirilmiyor ki.

Kızım 5 ay 5 günlük tadımlara başladık son kontrolden sonra :)
3 gün kuralı ile gidiyoruz. Sebze ile başladık en son meyve püresine geçeceğiz. Meyve püresi ile başlarsak bebekler meyve tatlı olduğu için bayılır bu da aslında ek gıda için iyi bir başlangıç fakat daha sonradan sebze onlara güzel geLmeyebilir bu sebepten sebze ile başlayacağız dedi. Patates,kabak,havuç, enginar , brokoli, avakdo, kırmızı kapya biber vs ... buharda haşlayıp 1-2 çay kaşığı veriyorum günde ara da yoğurt yine 2-3 çay kaşığı kadar en son elma, armut püresi yapacağım :) bu şkeilde zaten 1 aylık süreç dolacak 6.ay sonuna doğru da öğünlerimize çorba ve kahvltı ekleyeceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…