- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #35.641
Bende kıyamazdım tabi sağlık bilemedim ama vermiştim bende 3. Günün içinde olanlarıAnlamıyorum ki kokusundanctesi sabah 11 de sağmıştım vermesem daha mı iyi sanki ya
Hadi yaaBizimki de elmaya armuta emmeyi bayılıyor elinden alınca kavga kıyamettt
Korkma annesi tükürüyorlar zatenHadi yaavalla ben normalde 6.ayi bekleyeyim diyodum ama elmaya buyuk askla yapisinca ben de heveslendim bu kadar istiyoken baslamak en guzeli simdi evde yalnizken korkarim diye ctesi esim de evdeyken vereyim diyorum en kotu kayinvalidemle vericem
Yok ya vermcm 80 saat olmuşBende kıyamazdım tabi sağlık bilemedim ama vermiştim bende 3. Günün içinde olanları
tadına bak ya ekşilik olsa anlarsın sanki
Ben de 6 ay dolunca başlayacağım karar verdim 180’i beklemeyeceğimBirde kabak cok tatsiz degil mi ya, yer mi kabagi ilk olarak patatesten mi baslasam, kabak yediren ve basarili olan oldu mu
Canım bazı emzirme danışmanları 4 güne bir şey demiyor tam ver bence yazacaktım ama dökmüşsün sağlık olsunKızlar bir şey sorucam ya dolapta sütüm kalmış ctesi sabah sağmıştım 60 Cc var dökmeye de kıyamıyorum. Bu gece içirsem bebişime bir şey olmuş mudur? Yoksa riske gerek yok atayım mı sizce
Benim büyük kızım 9 yaşına girdi artık kendisi oturuyor 6yaşını doldurunca yükselticiyi de bıraktık oto koltuğu da 4 bitince bıraktıkBiz de britax romer bakiyoruz, ben de 9 36mi alsak dedim ama o modelde uyuyunca bas dusmesi yasayanlar cokmus. Birde 36kg.a 11 12yasindayken ulasiyolarmis cocuklar, 11 yasindaki cocugu hayatta oto koltuguna oturtamam diye dusunuyorummuhtemelen o yasta ben öne oturucam kavgasi yasiyor olucaz ahajjfks o yuzden 9 18 alicam
Alışır alışır şuan daha destekli oturmaya bile yeni başlıyorlar.Mağazayı arayıp sordu fiyatı 3599 dedi. Her gün gidip takip etme fırsatım da yok . Telefonlada taciz etmek olmaz dedim hergünEvet özellikleri çok kullanışlı gerçekten, gerçi daha kullanmadık ama, bebeğim sevmedi durmadı hiç zamanla alışır inşallahbelki hala vardır indirim, internette yok ama mağazada vardı, bir bakın yine de.
Çok güzel açıklamış doktorunuz, bizim ki yarım sayfa bile etmeyen bi kağıt çıktısı verdi O da yani sebze ve meyve isimleri var sanki ben bilmiyorumHavuçlu yoğurdu verdiğimiz gün başka bir öğünde yeni besin tadımı da yaptırıyoruz, yeni tadimlar yoğurt hariç hep çay kaşığı ucu ile başlıyor sonra yarım çay kaşığı en son 1 çay kaşığı olacak, sonra bunları yarım çay kaşığı arttırarak gidiyoruz, mesela havuçlu yoğurdu 1,5 çay kaşığı yapıyoruz aynı gün ilk vereceğimiz besini cay kaşığı ucuyla veriyoruz, ertesi gün tekrar havuçlu yoğurt verirsek onu 2 çay kaşığı yapabiliriz ama diyelim tadımı tamamlanan patatesli havuç vereceğiz ilk kez onu da 1,5 çay kaşığı ile başlıyoruz, bu şekilde 1 yemek kaşığına kadar artirabilirsin dedi, 6. Aya kadar öğün olmayacak sadece tadım şeklinde, besinlerin tadına alışması açısından, şimdilik sadece mevsim sebzeleri, elma ve yoğurt vermemi tavsiye etti doktor, diğerlerini 6. Ay kontrolünde konuşacağız dedi. Ama ben muz da vereceğim, çünkü muzlu yoğurt yapmak istiyorum
Ben de sadece iki gündür bi şeyler deniyorum az önce ikinci uykusuna yattı ve iki dk bile ağlamadı zaten uykusu varmış çocuğumun o kadar yormuşum ki onu şimdi anlıyorum umut vaaarKizlar merhaba, mesajların hepsini geriden geriden yavaş yavaş okudum:)
Uyku eğitimi konusunda benim de rutinlerim vardı ama hep kucakta uyutuyordum bebeğim uslu olduğu için kayınvalide ve annem de kendi kucaklarina uyutmaya bayılıyor. 2 gun sonunda desteksiz ututmaya denedim ve dun gece başarılı oldum, gerçekten ben de umut doldum!! O kadar mutlu kalktım ki anlatamam. İlk gün çok ağlamıştı, dün gece de ağladı kucağımda sallamadan sakinleştirir yatırdım 3 er saat kesintisiz uyudu sadece emzirdim :)
İnşallahBen de sadece iki gündür bi şeyler deniyorum az önce ikinci uykusuna yattı ve iki dk bile ağlamadı zaten uykusu varmış çocuğumun o kadar yormuşum ki onu şimdi anlıyorum umut vaaarbenimki hala gece çok kalkıyor ama o da zamanla gidecek biliyorum meme için de ben yenidoğan gibi besliyormuşum her an memede asm deki hemşire artık ek gıda geliyor üç saatte bir besle ki katı besini de kabul etsin dedi ve uyku ile meme arasındaki bağı çözüyorum bu şekilde İnşallah olumlu olur ikimizin de
mesajınızı okuyunca bu ürünede baktım güvenlikli duruyor, ama mesela bunu alsak tam 9 kilo olmasınımı bekleyeceğiz. Şimdi alsak kullanmayız mı acaba mesela 8 kiloykan ya da 6 7aylıkken. Yani 0-18 olandan almak istemiyorum bende uzun ömürlü olsun istiyorum ama 6-7 aylıkken şehir dışı gitme durumumuz olabilir. Bilemedim bu mi oto koltuğu işi de karışık,nerdeyse her gün araştıracak bi konumuz var ,mama sandalyesi ek gıdaAaa süper şimdi kafamda canlandı çok teşekkür ederim ben bakayım biz de düşünüyoruz ama daha uzun ömürlü olması için 9-36 kglık britax römer mi alsak da diyoruz bakalımgüle güle kullanın
Aynı şeyi 1 bucuk aydır yaşıyoruz gece ilk uykusunda değil ama özellikle 2. Yarısından sonra 3 4 gibi başlıyor sabah 8 e kadar 10dk uyku 5dk kıpırdanma tekmeleme sebebini bulamıyorum bendeSelamlar herkese
Kızım son 5-6 gündür geceleri bacaklarını karnına çekip yatağa vurmaya başladı. Gazı varmış gibi yani . Ağlamıyor , gözünü hiç açmadan bu şekilde kıpırdıyor sürekli . gazı yok. Kakasını normal yapıyor. Rahat değil yani uykusunda.
Uyku gerilemesi denilen şey bu mu acaba? Neden böyle yapıyor olabilir
Aynı şekilde uyutmaya devam ederek uğraşma süreniz 45 dk 45. Dk bile uyuyabilir tekrar zamanla süre kısalacak ve uyanmadan devam edecekİnşallah
Ama anlamadığım bi nokta var , bilenler de yardımcı olursa çok sevinirim..
Bugün öğle uykusunda sadece 30 dk uyudu mesela, onu desteksiz nasıl dondurecegimi bilmiyorum gözleri de apacikti. Eskiden sallayarak döndürüyordum. Şimdi ne yapcam hiç bilemedim??
YaaAynı şeyi 1 bucuk aydır yaşıyoruz gece ilk uykusunda değil ama özellikle 2. Yarısından sonra 3 4 gibi başlıyor sabah 8 e kadar 10dk uyku 5dk kıpırdanma tekmeleme sebebini bulamıyorum bende
Canım inan ben de bilmiyorum uyanırsa ne yapılacağınıİnşallah
Bugün öğle uykusunda sadece 30 dk uyudu mesela, onu desteksiz nasıl dondurecegimi bilmiyorum gözleri de apacikti. Eskiden sallayarak döndürüyordum. Şimdi ne yapcam hiç bilemedim??
Vallahi bilmiyorum onu ama sanki ayla ilgilidir gibi diye düşünüyorum 6. Aydan itibaren birçok kişi 9-36 kglık olan koltuklara geçiş yapıyor, benim oğlum 9 kiloydu en son o yüzden o açıdan bize uygun . 18 kiloya kadar olanı alsam 1.5-2 yaşında yeni oto koltuğu arayışına girmek istemiyorum diye o modeli araştırıyorum. Besafe kadar yüksek değil ama besafe gibi adac puanı yüksek korunaklı.mesajınızı okuyunca bu ürünede baktım güvenlikli duruyor, ama mesela bunu alsak tam 9 kilo olmasınımı bekleyeceğiz. Şimdi alsak kullanmayız mı acaba mesela 8 kiloykan ya da 6 7aylıkken. Yani 0-18 olandan almak istemiyorum bende uzun ömürlü olsun istiyorum ama 6-7 aylıkken şehir dışı gitme durumumuz olabilir. Bilemedim bu mi oto koltuğu işi de karışık,nerdeyse her gün araştıracak bi konumuz var ,mama sandalyesi ek gıda
Okuduğum anladığım kadarıyla, en az 1 saat uyutmak gerekiyor. Yani 30 dk uyudu ise 30 dk daha uyutmaya çalışılıyor. Uyumadıysa 1 saat sonunda kalkılıyor. 45 dk uyudu diyelim 15 dk daha uyutmayı deniyoruz.İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?