2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
MadammS canım ben uyku eğitimidir yaptığım bilmiyorum ama gece uyksuvs için bir de gündüz uykusunu yatakta yaptırdım. Pişpiş yapıp ağzımla popoya pıt pıt yapıyoruz di mi? Gece yarım saat ağladı (3-4 kere kucağıma alıp sakinleştirdim sonra tekrar koydum okşadım sevdim tatlı konuştum hep) sonra çok güzel uyudu. Gündüz ilk uykusunda ağlamadı bile sonra ben işe gittim yüz üstü yatırmışlar nerdeyse uyuacakmış sormak istediğim şeyler var seni de yormak istemiyorum ama gerçekten çok bilinçlisin 1- her bebek saat 8 de uyumalı mı ben bi liste belirlemedim ama benim bebeğim 8 de uyumaz 9-9.30 gibi uyusa olur mu? 2- gece uyandı diyelim ne yapmalıyım ne kadar ağlaması tamam ne kadarda vazgeçmeliyim? Acaba uyku danışmanlığı mı alsam bilmiyorum çok umutla doldum

Besafe izofixsiz ve 360 derece dönmeyeni aldım . Kullanan bir arkadaşım çok memnundu izofix ve 360 olayı eklenince fiyat baya artıyo henüz kullanmadık ben yılbaşından önce 1750 ye almıştım
İsofixsiz de böyle mi duruyor acaba yani kemerle sabitlenme durumuna da ön kemerli mi oluyor bunu tam anlayamadım ben

Eklentiler

• 35DE08C2-928E-43A1-859E-EB90320DD204.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 45
Selamlar herkese
Kızım son 5-6 gündür geceleri bacaklarını karnına çekip yatağa vurmaya başladı. Gazı varmış gibi yani . Ağlamıyor , gözünü hiç açmadan bu şekilde kıpırdıyor sürekli . gazı yok. Kakasını normal yapıyor. Rahat değil yani uykusunda.
Uyku gerilemesi denilen şey bu mu acaba? Neden böyle yapıyor olabilir

Son düzenleme:
Canım evet yaptığın uyku eğitimi sen bana özelden yaz burdan sonrası cok daha kolay merak etme ben sana destek olurum
Saat konusu dakik uyuyamaz zaten bebek
Sabah Kaktığı saat ve gün içinde ki uyku süresi akşam yatış saatini belirler onların hepsini detaylı anlatırım çözerisn merak etme

Oto koltuğu alan arkadaşlar hangisini önerirsiniz isofixli ya da kemerli çok farkettirir mi? 360 derece dönme gerekli mi? Artk pusete sığmuyoruz
Arabadan indirirken büyük kolaylık olur dönmesi ben de ondan alacağım isofix de bana daha güvenli geliyor nedense ama araştırmadım iki türlü de kullandım arabamın durumuna göre ama daha güvenilir olmasa arabalara böyle bir parça koyarlar mıydı diye de düşünmüyor değilim
Valla ben meyve yerken emcükletiyorum hahaha dişi içinde pırasa verdim eline baya hoşuna gitti
Ama cidden istiyor çok komik oluyor baya elimizdekini istiyor izliyor yerken
Elma ve muz yalattım ben de hatta muzdan bir çimdik verdim zaten eşim de benden gizli vermiş minnacık sonradan itiraf etti kakasında tanıyacak mısın bakalım diye de dalga geçiyor bir çay kaşığı ucu da yoğurt verdim ama ekşiydi yutmadı yavrum

Bu şş PatPat da desteğe giriyor ama değil mi ben şimdi onu da bırakmaya çalışıyorum ay bir ağlıyor sen beni yatağa yatırdın diye memede uyumuyor ayakta salllarken de ağlıyor o zaman yatakta ağla da alış bari dedim ağlayınca sadece kucağıma alınca susuyordu bugün sıkınca vikvik ses çıkaran oyuncağı keşfettim ağladığında sıkıyorum onu duyunca susuyor öyle öyle sakinleyip dalıyor bazen emzikle bazen emziksiz ama eşikteyim her an vazgeçecekmişim gibi benim yakın arkadaşım doğar doğmaz emzirip attı yatağa şimdi maşallah çok iyi ama bizde ilerlemiş sarılık vardı ayıramadım koynumdan yavrumu kıyamadım sen şimdi nasıl uyutuyorsun mesela?

Canım şş pat zararsız bir destek yavaş yavaş kademeli kes tam dalacakken kes 50 kere yapıyorsan 40 30 diye düşür gibi
Ben yatağa bırakıyorum kendi uyuyor saklanıp beklemiyorum
Direnirse başında bekliyorum sadece
Desteğim kalmadı yani

Saklanıp bekliyorum olacaktı

Kızlar profillerinizin altındaki süreler doğruysa 180 gün tamamlanmadan ek gıdaya başlayanlar var sanırım ben de mi başlasam acaba bir iki haftaya özendim size
Bugun ben de doktoruma sordum tadimlara baslamak istiyorum bebegim hevesli diye, tamam dedi. Normalde 6.ayda baslicaz demisti 3gun kabak 3gun patates 3gun havuc vericem. Yogurdu ne zaman dahil ederim bilmiuorum arastiricam
Birde kabak cok tatsiz degil mi ya, yer mi kabagi ilk olarak patatesten mi baslasam, kabak yediren ve basarili olan oldu mu

Kızlar bir şey sorucam ya dolapta sütüm kalmış ctesi sabah sağmıştım 60 Cc var dökmeye de kıyamıyorum. Bu gece içirsem bebişime bir şey olmuş mudur? Yoksa riske gerek yok atayım mı sizce

Oto koltuğu alan arkadaşlar hangisini önerirsiniz isofixli ya da kemerli çok farkettirir mi? 360 derece dönme gerekli mi? Artk pusete sığmuyoruz
Ben isofixli alicam daha guvenlidir diye dusunuyorum sonucta o ek bir guvenlik onlemi yoksa neden koysynlar onu 360derece cok onemli mi bilmiyorum ama fiyat farkina bakinca onemli degil ya dedim 360 donenlerden almicam

Benim bebişim havuçtan nefret etti kabağı çok sevdi sorunlu galiba tatsız tuzsuz bişey

Kızlar bir şey sorucam ya dolapta sütüm kalmış ctesi sabah sağmıştım 60 Cc var dökmeye de kıyamıyorum. Bu gece içirsem bebişime bir şey olmuş mudur? Yoksa riske gerek yok atayım mı sizce
Canım dolapta 3 gün yani 72 saat geçmediyse bence içerebilirsin ama çok sınırda gibi bi kokla falan var mı bi değişim

Biz de britax romer bakiyoruz, ben de 9 36mi alsak dedim ama o modelde uyuyunca bas dusmesi yasayanlar cokmus. Birde 36kg.a 11 12yasindayken ulasiyolarmis cocuklar, 11 yasindaki cocugu hayatta oto koltuguna oturtamam diye dusunuyorum muhtemelen o yasta ben öne oturucam kavgasi yasiyor olucaz ahajjfks o yuzden 9 18 alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…