2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Doktorun dediğine göre 3 gün boyunca tek besin verilecek, daha sonra yeni besinlerle beraber 3 günü tamamlananlar karistirilabilir, mesela 3 gün yoğurt 3 gün havuç ondan sonra elmaya geçtik diyelim o gün havuçlu yoğurt da verebiliriz, ama ilk tadimlar az olsun ki reddetmesin dedi, yoğurdu da AOÇ nin sütüyle yaptım, biz zaten hazır yoğurt tüketimiyoruz kendimize de ben mayalıyorum o yüzden o yoğurdu maya olarak kullandım.

Bir günde birden fazla gıda vermemeye çalış deneme yapmadan, çünkü alerjik durum olursa hangisinden kaynaklandığı bilemezsin, tek tek tatsin 3 gün boyunca.

Ben de ekimde olmuştum ikinciyiüçüncüde çok kötü oldum kol ağrısı önemli değil de ateş titreme baş ağrısı mide bulantıı yaşadım ki ikinci dozda kol ağrım dahi olmamıştı ama eşim covid hastası bakıyor çıkar çıkmaz yaptırmaya gittik öteki türlüsü dahs kötü diye. Hatta 4. Doz çıkarsa yaptırmıcam dedim o kadar kötü bi geceydi ölmekten daha iyidir di mi diyor Allah korusun tabi. Umarım size bi şey olma z

Haydiiii yaa Off ya yukarı tükürsek bıyık aşağı tükürsek sakal offf .. yarına randevu aldım korkuyorum bir gün mü sürdü? Şimdi iyisinizdir inşallah bol antikorlarmız olsun

Doktorun dediğine göre 3 gün boyunca tek besin verilecek, daha sonra yeni besinlerle beraber 3 günü tamamlananlar karistirilabilir, mesela 3 gün yoğurt 3 gün havuç ondan sonra elmaya geçtik diyelim o gün havuçlu yoğurt da verebiliriz, ama ilk tadimlar az olsun ki reddetmesin dedi, yoğurdu da AOÇ nin sütüyle yaptım, biz zaten hazır yoğurt tüketimiyoruz kendimize de ben mayalıyorum o yüzden o yoğurdu maya olarak kullandım.

Yoğurt için bizim doktor, sütaş ın babymix yoğurdunu al maya olarak kullan dedi, süt için de tire süt organik kırmızı kapaklıyı önerdi.

Haydiiii yaa Off ya yukarı tükürsek bıyık aşağı tükürsek sakal offf .. yarına randevu aldım korkuyorum bir gün mü sürdü? Şimdi iyisinizdir inşallah bol antikorlarmız olsun
Çok iyiyim canım bi gece sürdü sabaha çok iyiydim daha önce covid de geçirmedim ben o gün yanında yine de mutlaka biri olsun amiiiin hepimizin inşallah

Kızlar profillerinizin altındaki süreler doğruysa 180 gün tamamlanmadan ek gıdaya başlayanlar var sanırım ben de mi başlasam acaba bir iki haftaya özendim size

Benim yanlış mesela geç doğdu
Gerçi ek gıdaya da başlamadık doktorum 6.aycılardan
Benim ilk kızım 42. haftada doğdu ben onda 5.5 aylıkken başlamıştım ama minik prensesim 39 haftalık doğdu başta yine 5.5 aylık başlarım diyordum ama ilk kızımın geç doğduğu aklıma gelince vazgeçtim ama nasıl hevesli saldırıyor masaya babası çok istiyor bir şeyler yedirmek zor tutuyorum walla sürekli yediği her şeyi soruyor bana çay vereyim mi kek vereyim mi çikolata da mı yiyemez yazık ya kızıma diyor iyi bari bir dilim havuç ver de dişini kaşısında anlaşıyoruz

peki havuçlu yoğurt verdiniz diyelim ,o gün elma tadımını da yapıcakmıyız. Yoksa fazla olmasın diye sonraki gün mü geçicez elma tadımına? Bu tadım olayını tam çözemedim ben ,günün herhangi bir saati sadece 1 çay kaşığımı olucak hep. Ne zaman öğüne dönücez ki acaba Valla ben de doktorumuzla zar zor konuşabildim bunları , o da ben sordumda az buçuk bilgi edindim. iyiki burası var

bu arada siz chicco polly2 almıştınız değilmi mama sandalyesini. Sonradn araştırırken gördüm çok beğendim ama çok pahalı. Çok üzüldüm keşke o gün baksaydım özelliklerine hemen alsaydım diye,Siz burada haber vermiştiniz indirimi

Oto koltuğu alan arkadaşlar hangisini önerirsiniz isofixli ya da kemerli çok farkettirir mi? 360 derece dönme gerekli mi? Artk pusete sığmuyoruz

Valla ben meyve yerken emcükletiyorum hahaha dişi içinde pırasa verdim eline baya hoşuna gitti
Ama cidden istiyor çok komik oluyor baya elimizdekini istiyor izliyor yerken

Oto koltuğu alan arkadaşlar hangisini önerirsiniz isofixli ya da kemerli çok farkettirir mi? 360 derece dönme gerekli mi? Artk pusete sığmuyoruz
Besafe X3 aldım izofixsiz gayet sıkı duruyor kemerle.
360 cok gerekli mi emin değilim eksikliğini hissetmedim belki yerleştirirken daha konforludur ama fiyat farkına değer mi bilemedim
Ama kesinlikle yüksek olanları öneririm etrafı izliyor cok rahat ettik
Bide 3500 TL bizim aldığımız model şansımıza e bebekte son 1 tane teşhir ürün kalmıştı 1500 e aldık çok iyi denk geldi.

Evet özellikleri çok kullanışlı gerçekten, gerçi daha kullanmadık ama, bebeğim sevmedi durmadı hiç zamanla alışır inşallah belki hala vardır indirim, internette yok ama mağazada vardı, bir bakın yine de.

Besafe izofixsiz ve 360 derece dönmeyeni aldım . Kullanan bir arkadaşım çok memnundu izofix ve 360 olayı eklenince fiyat baya artıyo henüz kullanmadık ben yılbaşından önce 1750 ye almıştım

Havuçlu yoğurdu verdiğimiz gün başka bir öğünde yeni besin tadımı da yaptırıyoruz, yeni tadimlar yoğurt hariç hep çay kaşığı ucu ile başlıyor sonra yarım çay kaşığı en son 1 çay kaşığı olacak, sonra bunları yarım çay kaşığı arttırarak gidiyoruz, mesela havuçlu yoğurdu 1,5 çay kaşığı yapıyoruz aynı gün ilk vereceğimiz besini cay kaşığı ucuyla veriyoruz, ertesi gün tekrar havuçlu yoğurt verirsek onu 2 çay kaşığı yapabiliriz ama diyelim tadımı tamamlanan patatesli havuç vereceğiz ilk kez onu da 1,5 çay kaşığı ile başlıyoruz, bu şekilde 1 yemek kaşığına kadar artirabilirsin dedi, 6. Aya kadar öğün olmayacak sadece tadım şeklinde, besinlerin tadına alışması açısından, şimdilik sadece mevsim sebzeleri, elma ve yoğurt vermemi tavsiye etti doktor, diğerlerini 6. Ay kontrolünde konuşacağız dedi. Ama ben muz da vereceğim, çünkü muzlu yoğurt yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…