2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hep 40. Dk uyanıyorsa bi 30-35. Dk gibi hafif bi dürtün yanağına parmakla dokunmak gibi kolunu hareket ettirmek gibi böyle uyandırmasın hamleniz ama bi kıpırdansın
Bu uyku döngüsü atlattırır üzerine bir 40 dk daha koyar
Denemenizi tavsiye ederim en fazla uyanır zaten 40. Dk uyanacak bir sey kaybetmezsiniz

Kizlar merhaba..bazi gunler kendimi cok yorgun hissediyorum ve bu yorgunluk hissi aniden basiyor...size de oluyir mu...ek multivitamin aliyordum ama 1qydir biraktim sadece magnezyum destegi aliyorum o da hatirladikca...tum gunumu bebek aliyo kendim icin gun icinde yarim saat bile ayiramiyorum...esim evdeyken de hep mutfakta ya yemek yaparım m veya temizlik....ama ani gelem yorgunluk hissi ve boslukta sallanma hissi olunca normal bilemiyorum

Bizim de bozuldu yine uyku düzenimiz kundakuyku akademi eğitimi alsam diyorum canım, zoom toplantıları kaç kişi ile oluyor, verim alıyor musun ? Bireysel danışmanlık için o kadar ücret vermek istemiyorum Uyku en önemi detay bebek büyütmekte onu anladım. Hem anne hem bebek için .

Canım 20-25 kişi oluyor ama herkese tek tek soru sorma hakkı veriyor bide diğerlerini de dinlediğin için benzer sorunlara da denk gelebiliyorsun
Bilgi sahibi değilsen tavsiye ederim
Ama benim almam gereksizmiş bilmediğim bir sey yoktu mesela

Şiddetle c vitaminini öneririm 1000lik enerji veriyor cok güzel suda eriyenler özellikle

Size de oluyormu peki yani bu durum bu yoegunluk hissiyatlari ben mi anormalim bilemedimalacagim mutlaka haklisiniz vitamin almiyorum dikkat etmiyorum kendime
Olmaz mı 10 saat uyusam bile üzerimden tır geçmiş gibi sağa sola devrilecek moddayım hep bazen karşımdaki insanı dinlerken mevzudan koruyorum boşluk oluşuyor birden

Olmaz mı 10 saat uyusam bile üzerimden tır geçmiş gibi sağa sola devrilecek moddayım hep bazen karşımdaki insanı dinlerken mevzudan koruyorum boşluk oluşuyor birden
Aynen algilarim kapaniyorayip olmasin diye de anlamis gibi yapiyorum anlattiklarini

Çok teşekkürler kizlar deneyeceğim inşallah olur 2 3 kere de 1 de iyi :)

Aslında doktor başta sadece 3 gün kuralı ile tadimlara başlayalım dedi, bikac bisey söyledi sonra ben adama boş boş bakınca bu bışey bilmiyor dedi açıklama gereği hissetti ayy inşallah iştahlı bebekler olurlar, onu yemem bunu istemem yapmazlar, yemeyen bebek çok zor oluyor

Güle güle kullansın bebis koltuğu çok güzel gerçekten, en az 2 sene geniş geniş otururlar, kumaşı da muşamba tarzı olduğu için leke de tutmaz, döke saça yiyebilirler, tabi öncelikle inşallah alışırlar

Alıp almadığınızı anlamadım yardımcı olmak için baktım da şu sitede indirimdeymiş cimri/akakçe gibi sitelerden indirimleri takipleyebilirsiniz

Eklentiler

• DCEF1274-168A-4C1F-9633-1C8A27C5CFF7.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 38
Ben de aynı seyi düsündüm ara versem de vermesem de aynı canım sebebini bulamadım hala. uyku gerilemesi mi bi fikrim yok böyle belirtiler var mı diye. Gece gec uyuyor sizin de öylemi bizimki gece 11 bucuk - sabah 8bucuk arası uyuyor gece 3-4 arası da uyku arasında besleyip yatırıyorum ama sonra sabaha kadar gözü kapalı kıpır kıpır tepinmeli

Üç gün kuralını bizim doktor da söylemedi ben dedim öyle yapacağım diye ablasında Sebzeleri birlikte haşlayıp zeytinyağı ekleyerek çorba yapıyordum o zaman bilmiyordum 3 gün falan sadece çok verme ki seni bırakmasın dedi kaçında doğdu sizin minik

Evet o ara yaş grubunda tekrar değiştirmek istemiyorum bende . Bu dediğiniz markayı sizden okuyup baktım gayet beğendim. Bir de popüler besafe'i biliyordum. 6.aydan itibaren oturtuluyorsa takılmamak lazım o zaman kiloya

aynı benim oğlumda böyle. Önceden bu kadar geç yatmazdı. Ben de ne olabilir bilmiyorum atak haftasımı uyku gerilemesimi acaba . Ya da en çok diş çıkaracağı için olabileceğini düşünüyorım. İbşallah geçicidir bu durumları

Teşekkür ederiz sizin bebiş de sağlıcakla kullansın Kesinlikle her açıdan kullanışlı,hatta ben mutfakta iş yaparken sırtını biraz indirip anakucağı gibi bile kullanmayı düşündüm ,bakalım bi gelsinde:)

Alıp almadığınızı anlamadım yardımcı olmak için baktım da şu sitede indirimdeymiş cimri/akakçe gibi sitelerden indirimleri takipleyebilirsiniz
Çok teşekkür ederim Aldım bugün internetten ,aslında o sitelere baktım ama o fiyata bulamamıştım çıkmadı. Belki ben aldıktan sonra fiyat düşmüştür Yok ya ben anladım bana bunu ucuza almak kısmet değilmiş demekki üzüldüm şimdi

Bizimkinin uyuması gece 2 yi buluyordu. Kendiliğinden yavaş yavaş öne çekti uyku saatini şimdi 21.30-22 gibi uyuyor. Ama 2 saat içinde 3 kere uyanır gibi olup mızırdanıyor. Biberonla geri uyutuyorum. Her gün nasıl ayarlıyor nasıl sayıyor 3 kez oldu mu diye anlamış değilim Gece 2 kere besliyorum. Sabah 9 gibi uyanır gibi oluyor. mama yiyip bi daha yatıyor 11.30 gibi kalkıyor.tabi şimdi daha sık uyanmaya başladı. O yorgun biz yorgun
İnşallah geçer bir an önce bu tepinmeler

Kizlar 2 3 gecedir hatta belki 4gecedir falan kizim uyuyor, 45dk sonra aglayarak uyaniyor, sonra gece boyunca bazen saat basi bazrn 2saatte bir aglayarak uyaniyor, 2saat aralikla mecbur emzirerek uyutuyorum bazen de pispislayarak. Ama asiri huzursuz geceleri, gun icinde de uykulari duzenliydi cok kisaldi. Arkadasimla konustugumda dis olabilir dedi, calgel kullanmis iyi gelmis ayni seyleri yasamis o da. Sizde benzer seyler oldu mu hic? Dis cikaran oldu mu? Ates vs yok ama ates yapmayabilir diyolar. Gunlerdir mahvoldum valla uykusuzluktan arpacik cikardim, bir derdi var belli aglayarak uyaniyor cok uzuluyorum normalde uykusundan zorla uyandirdigimda bile aglamazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…