- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #35.661
Hep 40. Dk uyanıyorsa bi 30-35. Dk gibi hafif bi dürtün yanağına parmakla dokunmak gibi kolunu hareket ettirmek gibi böyle uyandırmasın hamleniz ama bi kıpırdansınOkuduğum anladığım kadarıyla, en az 1 saat uyutmak gerekiyor. Yani 30 dk uyudu ise 30 dk daha uyutmaya çalışılıyor. Uyumadıysa 1 saat sonunda kalkılıyor. 45 dk uyudu diyelim 15 dk daha uyutmayı deniyoruz.
Benimki de 40 dk uyuyor, şu ara kendimiz uyku rutini ve düzenlemesi yapıyoruz. Bu şekilde deniyoruz. Bi kere oluyosa 2 3 kere olmuyor. Ama meme bağımlılığını kesme hızımız çok iyi oldu, o yüzden umudum çok yüksek.
Hatta dün ilk defa 2 kere yerinde yatarak uyudu, ben ninni söyledim dalarken sustum.15 gün kendimi kampa alıcam şimdi. Güncellemelerimi paylaşırım.
Bir de uyku güvenli bağlanma ve bebeğiniz diye bi kitap aldım. Beni iyi yönlendirdi. Buna göre ilerleyeceğim ben.
Bizim de bozuldu yine uyku düzenimizCanım evet yaptığın uyku eğitimi sen bana özelden yaz burdan sonrası cok daha kolay merak etme ben sana destek olurum
Saat konusu dakik uyuyamaz zaten bebek
Sabah Kaktığı saat ve gün içinde ki uyku süresi akşam yatış saatini belirler onların hepsini detaylı anlatırım çözerisn merak etme
Canım 20-25 kişi oluyor ama herkese tek tek soru sorma hakkı veriyor bide diğerlerini de dinlediğin için benzer sorunlara da denk gelebiliyorsunBizim de bozuldu yine uyku düzenimizkundakuyku akademi eğitimi alsam diyorum canım, zoom toplantıları kaç kişi ile oluyor, verim alıyor musun ? Bireysel danışmanlık için o kadar ücret vermek istemiyorum Uyku en önemi detay bebek büyütmekte onu anladım. Hem anne hem bebek için .
Şiddetle c vitaminini öneririm 1000lik enerji veriyor cok güzel suda eriyenler özellikleKizlar merhaba..bazi gunler kendimi cok yorgun hissediyorum ve bu yorgunluk hissi aniden basiyor...size de oluyir mu...ek multivitamin aliyordum ama 1qydir biraktim sadece magnezyum destegi aliyorum o da hatirladikca...tum gunumu bebek aliyo kendim icin gun icinde yarim saat bile ayiramiyorum...esim evdeyken de hep mutfakta ya yemek yaparım m veya temizlik....ama ani gelem yorgunluk hissi ve boslukta sallanma hissi olunca normal bilemiyorum
Size de oluyormu peki yani bu durum bu yoegunluk hissiyatlari ben mi anormalim bilemedimŞiddetle c vitaminini öneririm 1000lik enerji veriyor cok güzel suda eriyenler özellikle
Olmaz mı 10 saat uyusam bile üzerimden tır geçmiş gibiSize de oluyormu peki yani bu durum bu yoegunluk hissiyatlari ben mi anormalim bilemedimalacagim mutlaka haklisiniz vitamin almiyorum dikkat etmiyorum kendime
Aynen algilarim kapaniyorOlmaz mı 10 saat uyusam bile üzerimden tır geçmiş gibisağa sola devrilecek moddayım hep bazen karşımdaki insanı dinlerken mevzudan koruyorum boşluk oluşuyor birden
Olabilir oyuzden gece gündüzü farklı kodlamış olabilir
Gündüz fazla uyuyorsa da gece az uyur saatlerini düzenleyin o halde
Mutfakta olduğunuzda da yanınıza alabilirsiniz ben öyle yapıyorum ona da anlatıyorum bak şuan şunu yapıyorum vs diye
Okuduğum anladığım kadarıyla, en az 1 saat uyutmak gerekiyor. Yani 30 dk uyudu ise 30 dk daha uyutmaya çalışılıyor. Uyumadıysa 1 saat sonunda kalkılıyor. 45 dk uyudu diyelim 15 dk daha uyutmayı deniyoruz.
Benimki de 40 dk uyuyor, şu ara kendimiz uyku rutini ve düzenlemesi yapıyoruz. Bu şekilde deniyoruz. Bi kere oluyosa 2 3 kere olmuyor. Ama meme bağımlılığını kesme hızımız çok iyi oldu, o yüzden umudum çok yüksek.
Hatta dün ilk defa 2 kere yerinde yatarak uyudu, ben ninni söyledim dalarken sustum.15 gün kendimi kampa alıcam şimdi. Güncellemelerimi paylaşırım.
Bir de uyku güvenli bağlanma ve bebeğiniz diye bi kitap aldım. Beni iyi yönlendirdi. Buna göre ilerleyeceğim ben.
Aslında doktor başta sadece 3 gün kuralı ile tadimlara başlayalım dedi, bikac bisey söyledi sonra ben adama boş boş bakınca bu bışey bilmiyor dedi açıklama gereği hissettiÇok güzel açıklamış doktorunuz, bizim ki yarım sayfa bile etmeyen bi kağıt çıktısı verdi O da yani sebze ve meyve isimleri var sanki ben bilmiyorumÖzelde bile iyi çocuk doktoru bulmak ne kadar zor ,benim yaşadığım şehirde öyle en azından sanırım. Sen de zahmet edip çok güzel yazmışsın,çok sağol Umarım bebeklerimiz o güzel mama sandalyelerinde bol bol yer ,pıtık pıtık et olur
Güle güle kullansın bebisAlışır alışır şuan daha destekli oturmaya bile yeni başlıyorlar.Mağazayı arayıp sordu fiyatı 3599 dedi. Her gün gidip takip etme fırsatım da yok . Telefonlada taciz etmek olmaz dedim hergünÇocuk dünyasının sitesinde indirim vardı 1899 tl idi bugün aldım ben de dayanamayıp. 1299 a almak nasip olmadı Umarım benim oğlumda sever ,ben çok beğendim uçak koltuğu gibi hatta daha güzel
Alıp almadığınızı anlamadım yardımcı olmak için baktım da şu sitede indirimdeymiş cimri/akakçe gibi sitelerden indirimleri takipleyebilirsinizAlışır alışır şuan daha destekli oturmaya bile yeni başlıyorlar.Mağazayı arayıp sordu fiyatı 3599 dedi. Her gün gidip takip etme fırsatım da yok . Telefonlada taciz etmek olmaz dedim hergünÇocuk dünyasının sitesinde indirim vardı 1899 tl idi bugün aldım ben de dayanamayıp. 1299 a almak nasip olmadı Umarım benim oğlumda sever ,ben çok beğendim uçak koltuğu gibi hatta daha güzel
Ben de aynı seyi düsündüm ara versem de vermesem de aynı canım sebebini bulamadım hala. uyku gerilemesi mi bi fikrim yok böyle belirtiler var mı diye. Gece gec uyuyor sizin de öylemi bizimki gece 11 bucuk - sabah 8bucuk arası uyuyor gece 3-4 arası da uyku arasında besleyip yatırıyorum ama sonra sabaha kadar gözü kapalı kıpır kıpır tepinmeliYaagündüz uykusunda normal yatıyor uyuyor ama geceleri hep böyle. yorgun kalkıyor sabahları . Asabi oluyor
Ek gıdaya başladık biz acaba o mu rahatsız ediyor midesini diye düşünüp dün sadece mama verdim bi şey yemedi ama gece aynıydı
Üç gün kuralını bizim doktor da söylemedi ben dedim öyle yapacağım diye ablasında Sebzeleri birlikte haşlayıp zeytinyağı ekleyerek çorba yapıyordum o zaman bilmiyordum 3 gün falan sadece çok verme ki seni bırakmasın dedi kaçında doğdu sizin minikKızlar bizde ek gıdaya başlıyoruz ama değişik başlatıyor bizim doktorda
Meyve + Çorba + muhallebi şeklinde günlük öğünümüz
Tariflere kadar verdi tadım falan yok havuç patates ve kabağa alerjisi olan hiç görmedim dedi
çorbayı da bunlardan yapcam sonra her gün 1 ürün ekleyeceğim vs prinç bulgur kereviz diğer sebzeler ve en son et diye gidiyor
Yoğurttan hiç bahsetmedi
Evet o ara yaş grubunda tekrar değiştirmek istemiyorum bende . Bu dediğiniz markayı sizden okuyup baktım gayet beğendim. Bir de popüler besafe'i biliyordum. 6.aydan itibaren oturtuluyorsa takılmamak lazım o zaman kiloyaVallahi bilmiyorum onu ama sanki ayla ilgilidir gibi diye düşünüyorum 6. Aydan itibaren birçok kişi 9-36 kglık olan koltuklara geçiş yapıyor, benim oğlum 9 kiloydu en son o yüzden o açıdan bize uygun . 18 kiloya kadar olanı alsam 1.5-2 yaşında yeni oto koltuğu arayışına girmek istemiyorum diye o modeli araştırıyorum. Besafe kadar yüksek değil ama besafe gibi adac puanı yüksek korunaklı.
aynı benim oğlumda böyle. Önceden bu kadar geç yatmazdı. Ben de ne olabilir bilmiyorum atak haftasımı uyku gerilemesimi acaba . Ya da en çok diş çıkaracağı için olabileceğini düşünüyorım. İbşallah geçicidir bu durumlarıBen de aynı seyi düsündüm ara versem de vermesem de aynı canım sebebini bulamadım hala. uyku gerilemesi mi bi fikrim yok böyle belirtiler var mı diye. Gece gec uyuyor sizin de öylemi bizimki gece 11 bucuk - sabah 8bucuk arası uyuyor gece 3-4 arası da uyku arasında besleyip yatırıyorum ama sonra sabaha kadar gözü kapalı kıpır kıpır tepinmeli
Teşekkür ederiz sizin bebiş de sağlıcakla kullansınGüle güle kullansın bebiskoltuğu çok güzel gerçekten, en az 2 sene geniş geniş otururlar, kumaşı da muşamba tarzı olduğu için leke de tutmaz, döke saça yiyebilirler, tabi öncelikle inşallah alışırlar
Çok teşekkür ederimAlıp almadığınızı anlamadım yardımcı olmak için baktım da şu sitede indirimdeymiş cimri/akakçe gibi sitelerden indirimleri takipleyebilirsiniz
Bizimkinin uyuması gece 2 yi buluyordu. Kendiliğinden yavaş yavaş öne çekti uyku saatiniBen de aynı seyi düsündüm ara versem de vermesem de aynı canım sebebini bulamadım hala. uyku gerilemesi mi bi fikrim yok böyle belirtiler var mı diye. Gece gec uyuyor sizin de öylemi bizimki gece 11 bucuk - sabah 8bucuk arası uyuyor gece 3-4 arası da uyku arasında besleyip yatırıyorum ama sonra sabaha kadar gözü kapalı kıpır kıpır tepinmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?