- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.161
Benim kizimda da benzer seyler olmustu megerse 3 uykudan 2uykuya dusme sinyaliymis o, gunduz uykulariniz ne duzende bilmiyorum ama onu da bi degerlendirinKızlar Help me
benim bebişin gece uyku saati 22
Ama şu 2*3 gündür kudurdu dün gece mesela 1 de yattı, geri 4 te kalktı 6da birdaha yattı gibi vs .. keyfi gayet iyi ama bu saçmalama neden anlamıyorumdurup durup bagırıyor, hiçbirşey yokken ağlıyor çok mızmız ama iştah ateş vs hiçbişeyi yok şükür. Gayet normal
Eşim de diyor bizim kız contaları yaktı şuna müdahale etyahu ne yapayım derdi ne blmiyorum ki
Sabah uyandıktan sonra 1 uyku yapıyor 1-1.5 saat kadarBenim kizimda da benzer seyler olmustu megerse 3 uykudan 2uykuya dusme sinyaliymis o, gunduz uykulariniz ne duzende bilmiyorum ama onu da bi degerlendirin
Aynısı bizde varKızlar Help me
benim bebişin gece uyku saati 22
Ama şu 2*3 gündür kudurdu dün gece mesela 1 de yattı, geri 4 te kalktı 6da birdaha yattı gibi vs .. keyfi gayet iyi ama bu saçmalama neden anlamıyorumdurup durup bagırıyor, hiçbirşey yokken ağlıyor çok mızmız ama iştah ateş vs hiçbişeyi yok şükür. Gayet normal
Eşim de diyor bizim kız contaları yaktı şuna müdahale etyahu ne yapayım derdi ne blmiyorum ki
Bizde de durum çok fena ,ben de bu dediğinizi düşündüm acaba 2 uykuyamı geçmek gerek diye. Tamam oynatayım oyalayım diyorum ama yok uyut beni diye ağlıyor bu seferde. Kan ter içinde kalıyorum her gün her geceBenim kizimda da benzer seyler olmustu megerse 3 uykudan 2uykuya dusme sinyaliymis o, gunduz uykulariniz ne duzende bilmiyorum ama onu da bi degerlendirin
Evet aynen, yakalarıma yapışıyor uyut diye yüzünü gözünü yastığa sürüyor vs .. uykusu olduğu için uyutuyorum yani anlamadım benBizde de durum çok fena ,ben de bu dediğinizi düşündüm acaba 2 uykuyamı geçmek gerek diye. Tamam oynatayım oyalayım diyorum ama yok uyut beni diye ağlıyor bu seferde. Kan ter içinde kalıyorum her gün her gece
Valla bende güleyimmi ağlayımmı bilemedimEvet aynen, yakalarıma yapışıyor uyut diye yüzünü gözünü yastığa sürüyor vs .. uykusu olduğu için uyutuyorum yani anlamadım ben
Bizde yeni doğduğunda konak vardı Konak şampuanı vs. Geçirmemişti sadece önde vardı. Bizde zeytinyağı sürmüştük 1-2 kez o geçirmişti. Ondanmıdır bilmem ama zeytin yağı sürdüğüm yer çok sık ve uzun öbür yerler seyrek ve kısaKızlar iyi aksamlar
Benim kızçemin saçları çok kısa ya ve seyrek yanlar daha boş arkalar daha kısa ön tepe saçma şekilde uzuyor bir garip yani doğduğundan beri hiç uzamıyor gibi .. badem yağı vs sürsem işe yarar mı acaba
Zeytınyağının beslediğini duydum bir çok kişi söyledi şimdi sende söyledin denesem mi acabaBizde yeni doğduğunda konak vardı Konak şampuanı vs. Geçirmemişti sadece önde vardı. Bizde zeytinyağı sürmüştük 1-2 kez o geçirmişti. Ondanmıdır bilmem ama zeytin yağı sürdüğüm yer çok sık ve uzun öbür yerler seyrek ve kısa
Aynısı bizde varTam yazayım diyordum senin mesajına denk geldim. Sürekli mızmızzz ,hiçbir şey yaptırtmıyor Altını da üstünüde zor değiltiriyorum. Gündüz iki dakika kendi işimi yapamıyorum. Zaten en büyük sorunumuz gece saatte bir dönerek ağlayarak uyanması Geri uykuyada zor dalıyor. Nedir bu kızlar ,cidden bi önerisi olan var mı ya. Ben kafayı yemek üzereyim çünkü
Yetişmiyorum yetişemiyorum.Hafta sonları hep eğitimdeyim oradan çıkınca koştur koştur yemek yapma işine dalıyorum.Oğlumla hafta sonu babası ilgileniyor ama yemek işi vs bende oluyor.Bazı şeyler için kendimi çok yordum zamanında çok zorladım her şey eskisi gibi olsun diye çok uğraştım özellikle ev düzeni ama elbette eskisi gibi olmuyor bu sebeple artık kafayı takmamaya başladımhanımla bebekle birlikte okuyan anne var mı? veya sınava hazırlanan? Ben doktora yapıyorum, tez yazımı makale yazımı araştırma, sınav hazırlıkları yetiştirme mücadelesi çok yoruluyorum yetişemiyorum. Mental olarak iyi değilim. Ne anne ne kv yardımcı olanım yok. Nasıl planlama yapıyorsunuz merak ediyorum nasıl yetmeliyim her şeye?
26 hafta atağı olabilirmiş araştırmalarıma görez e y n o m Zeytindallarindan benim kız da aynı memede durayım diyor zırt bırt uyanıyor üstüne üstlük emziği reddetmeye başladı zaten çok zor almıştı gündüz bensiz durmuyor sürekli al beni diyor uykusu geliyor uyutuyorum hop ilk döngüde ayakta atak mı acaba yine noluyor ya
Ben bayadır yanımda yatırıyorum beraber uyuyoruz , hep emerek uyurdu aralarda da uyanırdı ama son zamanlarda sabaha kadar em uyu uyan şeklinde. Umarım geçicidirKızlar uyku demişken benim kız gece sadece 2 kez uyanırdı emer yatardı şimdi elli kez uyanıyor resmen meme tiryakisi. Uykusuz kalmaya başladık eşimle. Çünkü ya elimi tutacak ya yüzümü okşayacak emerken mecburen yatağına koyamıyorum çünkü anlıyor ve uyanıyor. Dişten dolayı yanımda emzirerek uyutmuştum acaba ona mı alıştı hemen. Var mı bir çözümü geçici mi bu dönem yaşayan var mı?
İnşallah ataktır ya da diştendir de geçer bu süreç. Mesela bezini değiştirmek bile işkence bana . Ya da üstünü değiltirmek Nasıl ağlıyor nasıl. Terleyecek ya da üstüne bir şey dökecek de değiştiricem diye ödüm kopuyorz e y n o m Zeytindallarindan benim kız da aynı memede durayım diyor zırt bırt uyanıyor üstüne üstlük emziği reddetmeye başladı zaten çok zor almıştı gündüz bensiz durmuyor sürekli al beni diyor uykusu geliyor uyutuyorum hop ilk döngüde ayakta atak mı acaba yine noluyor ya
İnşallah ataktır dişimiz de çıkmadı daha ağzının suyu Çeşme gibi yakalık dayanmıyor çocuğum asmayı unuttuğumuz çamaşır gibi kokuyor hep ıslak26 hafta atağı olabilirmiş araştırmalarıma göre
Ben de uykusuz kalınca yanıma alıyorum mecbur napayım yemek yerken bağırıyor giyinirken alt değiştirirken ağlıyor uyku zamanı emzik alıyordu birden nefret etmeye başladı ağzını kilitliyor emzik verince sürekli benimle ilgilenin modundaİnşallah ataktır ya da diştendir de geçer bu süreç. Mesela bezini değiştirmek bile işkence bana . Ya da üstünü değiltirmek Nasıl ağlıyor nasıl. Terleyecek ya da üstüne bir şey dökecek de değiştiricem diye ödüm kopuyor
Benim de bi hafta öncesine kadar iyiydi, gitgide kötüleşiyor. Yine memecilik başladı. Benim yılbaşından hemen sonra 2 3 hafta boyunca çok kötü günlerim olmuştu. O zaman araştırmıştım epey. O dönemi kötü geçirenlerin 2 ayda bir uyku sıkıntısı olabiliyormuş. Tam zamanı gelmişti zaten. Daha önceki meme bağımlılığını bırakmak zor olmuştu ama kısa sürmüştü, iki üç günde alışıyor aslında. Tabi iyiye alıştığı gibi kötüye de alışıyor işte.İnşallah ataktır dişimiz de çıkmadı daha ağzının suyu Çeşme gibi yakalık dayanmıyor çocuğum asmayı unuttuğumuz çamaşır gibi kokuyor hep ıslak
Ben de uykusuz kalınca yanıma alıyorum mecbur napayım yemek yerken bağırıyor giyinirken alt değiştirirken ağlıyor uyku zamanı emzik alıyordu birden nefret etmeye başladı ağzını kilitliyor emzik verince sürekli benimle ilgilenin modunda
halimiz bu vallahi beşiğine almaya korktum uyanır diye kale yaptım etrafına
Bende ingilterede doktora yapiyorum. Annem yanimda olmasina ragmen cildirmama ramak kaldi. Hic uyumuyo benim oglum her gece en az 3-4 defa kalkiyo sabahta 5.30 ta uyaniyo. Sadece aksam 8 gibi yatiyo 12 ye kadar falan rahatliyoruz. O sirada dinlenip bir seyler okumaya vakit oluyor. Benim icin çözüm o saatleri verimli kullanmak oluyor.hanımla bebekle birlikte okuyan anne var mı? veya sınava hazırlanan? Ben doktora yapıyorum, tez yazımı makale yazımı araştırma, sınav hazırlıkları yetiştirme mücadelesi çok yoruluyorum yetişemiyorum. Mental olarak iyi değilim. Ne anne ne kv yardımcı olanım yok. Nasıl planlama yapıyorsunuz merak ediyorum nasıl yetmeliyim her şeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?