2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim kizimda da benzer seyler olmustu megerse 3 uykudan 2uykuya dusme sinyaliymis o, gunduz uykulariniz ne duzende bilmiyorum ama onu da bi degerlendirin

Benim kizimda da benzer seyler olmustu megerse 3 uykudan 2uykuya dusme sinyaliymis o, gunduz uykulariniz ne duzende bilmiyorum ama onu da bi degerlendirin
Sabah uyandıktan sonra 1 uyku yapıyor 1-1.5 saat kadar
Öğlen 1 uyku yapıyor 1-2 saat kadar
ve gece uykusundan önce saat 6 gibi 45 dk bir şekerleme yapıyor. En son 22-22.30 gibi gece uykusuna giriyor.

Aynısı bizde var Tam yazayım diyordum senin mesajına denk geldim. Sürekli mızmızzz ,hiçbir şey yaptırtmıyor Altını da üstünüde zor değiltiriyorum. Gündüz iki dakika kendi işimi yapamıyorum. Zaten en büyük sorunumuz gece saatte bir dönerek ağlayarak uyanması Geri uykuyada zor dalıyor. Nedir bu kızlar ,cidden bi önerisi olan var mı ya. Ben kafayı yemek üzereyim çünkü

Bizde de durum çok fena ,ben de bu dediğinizi düşündüm acaba 2 uykuyamı geçmek gerek diye. Tamam oynatayım oyalayım diyorum ama yok uyut beni diye ağlıyor bu seferde. Kan ter içinde kalıyorum her gün her gece

Evet aynen, yakalarıma yapışıyor uyut diye yüzünü gözünü yastığa sürüyor vs .. uykusu olduğu için uyutuyorum yani anlamadım ben

Evet aynen, yakalarıma yapışıyor uyut diye yüzünü gözünü yastığa sürüyor vs .. uykusu olduğu için uyutuyorum yani anlamadım ben
Valla bende güleyimmi ağlayımmı bilemedim Bir de oğlum meme de uyuyor ya da bazen ayakta , o yüzden bana hiiç özel vakit yok. Bu durum ortaya çıktı çıkalı aç yaşıyorum resmen . Bir çözüm bulursanız banada yazın

Kızlar uyku demişken benim kız gece sadece 2 kez uyanırdı emer yatardı şimdi elli kez uyanıyor resmen meme tiryakisi. Uykusuz kalmaya başladık eşimle. Çünkü ya elimi tutacak ya yüzümü okşayacak emerken mecburen yatağına koyamıyorum çünkü anlıyor ve uyanıyor. Dişten dolayı yanımda emzirerek uyutmuştum acaba ona mı alıştı hemen. Var mı bir çözümü geçici mi bu dönem yaşayan var mı?

Kızlar iyi aksamlar
Benim kızçemin saçları çok kısa ya ve seyrek yanlar daha boş arkalar daha kısa ön tepe saçma şekilde uzuyor bir garip yani doğduğundan beri hiç uzamıyor gibi .. badem yağı vs sürsem işe yarar mı acaba

Bizde yeni doğduğunda konak vardı Konak şampuanı vs. Geçirmemişti sadece önde vardı. Bizde zeytinyağı sürmüştük 1-2 kez o geçirmişti. Ondanmıdır bilmem ama zeytin yağı sürdüğüm yer çok sık ve uzun öbür yerler seyrek ve kısa

hanımla bebekle birlikte okuyan anne var mı? veya sınava hazırlanan? Ben doktora yapıyorum, tez yazımı makale yazımı araştırma, sınav hazırlıkları yetiştirme mücadelesi çok yoruluyorum yetişemiyorum. Mental olarak iyi değilim. Ne anne ne kv yardımcı olanım yok. Nasıl planlama yapıyorsunuz merak ediyorum nasıl yetmeliyim her şeye?

Zeytınyağının beslediğini duydum bir çok kişi söyledi şimdi sende söyledin denesem mi acaba

z e y n o m Zeytindallarindan benim kız da aynı memede durayım diyor zırt bırt uyanıyor üstüne üstlük emziği reddetmeye başladı zaten çok zor almıştı gündüz bensiz durmuyor sürekli al beni diyor uykusu geliyor uyutuyorum hop ilk döngüde ayakta atak mı acaba yine noluyor ya

Yetişmiyorum yetişemiyorum.Hafta sonları hep eğitimdeyim oradan çıkınca koştur koştur yemek yapma işine dalıyorum.Oğlumla hafta sonu babası ilgileniyor ama yemek işi vs bende oluyor.Bazı şeyler için kendimi çok yordum zamanında çok zorladım her şey eskisi gibi olsun diye çok uğraştım özellikle ev düzeni ama elbette eskisi gibi olmuyor bu sebeple artık kafayı takmamaya başladımçünkü hem ben mutsuz oluyorum hem de etrafımı mutsuz ediyorum yetebildiğim kadar!Aciliyetler belirledim yemek işi acil öncelikle yemeği yapıyorum banyo temizliği önemli banyoyu temizliyorum gibi,ütü haftada bir yapıyorum.Benim bir huyum var beni kessen mutfağın tezgahında bir şey varken asla uyumam tertemiz bırakır öyle uyurum. Mesela artık bunu sağlayamıyorum ister istemez ben yattıktan sonra kirleniyor bir şey oluyor artık onu da umursamamaya başladım.Açıkçası bunun mzü sanırım umursamamak başka türlü mutsuz olmaktan daha iyi diye düşünüyorum.Bir de ilk zamanlar oğlum uyuduğunda hemen ev işlerine gömülürsüm artık dinleniyorum.Yapmam gereken işler var okumam gereken makaleler izlemem gereken videolar hazırlamam gereken raporlar var o arada onları yapıyorum.

26 hafta atağı olabilirmiş araştırmalarıma göre

Ben bayadır yanımda yatırıyorum beraber uyuyoruz , hep emerek uyurdu aralarda da uyanırdı ama son zamanlarda sabaha kadar em uyu uyan şeklinde. Umarım geçicidir

İnşallah ataktır ya da diştendir de geçer bu süreç. Mesela bezini değiştirmek bile işkence bana . Ya da üstünü değiltirmek Nasıl ağlıyor nasıl. Terleyecek ya da üstüne bir şey dökecek de değiştiricem diye ödüm kopuyor

26 hafta atağı olabilirmiş araştırmalarıma göre
İnşallah ataktır dişimiz de çıkmadı daha ağzının suyu Çeşme gibi yakalık dayanmıyor çocuğum asmayı unuttuğumuz çamaşır gibi kokuyor hep ıslak
Ben de uykusuz kalınca yanıma alıyorum mecbur napayım yemek yerken bağırıyor giyinirken alt değiştirirken ağlıyor uyku zamanı emzik alıyordu birden nefret etmeye başladı ağzını kilitliyor emzik verince sürekli benimle ilgilenin modunda
halimiz bu vallahi beşiğine almaya korktum uyanır diye kale yaptım etrafına

Eklentiler

• 194AF9CC-37FE-4C9C-8282-B5FE5C8163C5.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 75
Benim de bi hafta öncesine kadar iyiydi, gitgide kötüleşiyor. Yine memecilik başladı. Benim yılbaşından hemen sonra 2 3 hafta boyunca çok kötü günlerim olmuştu. O zaman araştırmıştım epey. O dönemi kötü geçirenlerin 2 ayda bir uyku sıkıntısı olabiliyormuş. Tam zamanı gelmişti zaten. Daha önceki meme bağımlılığını bırakmak zor olmuştu ama kısa sürmüştü, iki üç günde alışıyor aslında. Tabi iyiye alıştığı gibi kötüye de alışıyor işte.

Bende ingilterede doktora yapiyorum. Annem yanimda olmasina ragmen cildirmama ramak kaldi. Hic uyumuyo benim oglum her gece en az 3-4 defa kalkiyo sabahta 5.30 ta uyaniyo. Sadece aksam 8 gibi yatiyo 12 ye kadar falan rahatliyoruz. O sirada dinlenip bir seyler okumaya vakit oluyor. Benim icin çözüm o saatleri verimli kullanmak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…