2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ondan olduğunu sanmıyorum canım, bazı bebekler parmak uçlarına basıyor ben çok gördüm, özellikle erken doğan bebeklerde daha çok oluyormuş, bizimki de kollarından tutup yürüttüğumüzde bazen parmak uçlarına basıyor yani.

Sağol canım cevabın için yavaştan kollarından tutup ayakların üzerine basmasını sağlaan yürütmeye çalışsam belki düzelir diyorum ama bu seferde bacaklarda gerçekten çarpıklık varsa ilerlermi. Erkek çocukları kızlara göre geç yürür geç konuşurmuş ama dediğim bayanın bebeği de erkek

Merhaba. Ben uzun süre araştırdım ve aldım. Bagiden çok memnunum. Asansör küçük olduğu için hiç bulamam sanıyordum ama azıcık katlayınca ikimiz birden giriyoruz içine. Açıp kapatma telaşım yok. Çok hafif diyemem ama ağır da sayılmaz

bizimkinin de çarpık: )

Ay o ebeler bazen çok saçmalıyorlar, yeğenim için de bir bacağı daha kısa gibi demiş, doktor a sordular doktor da dalga geçmiş mezureyle ölçerek mi anlamış kısalığı diye bebeklerin bacakları zaten çarpık olur ki, bir sıkıntı olsa ebeden önce doktor fark ederdi bunca zaman.

Benimde 5.ayda sadece lekelenme olmuştı kırmızıya bile dönmedi bu ay ilk defa adet oldum 7 ay sonra. Baya rahatladım bence sizinki de düzensizliktir o ama korunmuyorsanız herşey olabilir tabi :)

Merhaba kızlar bebegınız ıcın kullandıgınız güneş kremı varmı ozellıkle beyaz tenlı bebekler ıcın cok hassas

Kizlar bebegim dun gece surekli aglayarak uyandi neredeyse her uyku dongusunde. Hatta su an gece uykusunda ve yine ayni sekilde. Surekli aglayarak uyaniyor. Dun kabizliga yormustum ama bugun kakasini yapti. Artik bu gece rahat uyur derken yine aglayarak uyaniyor ve sancisi var gibi kendini sıkarak agliyor bazen. Acaba verdigim kayisi suyu falan mi rahatsiz etti ya da dis falan mi anlamadim. Gunduz uykularinda boyle bisey olmuyor ya da gun icinde hic aglamiyor boyle nedensiz ama gece cok agliyor uykusunda. Nedenini bilen var mi kendimi cok kotu hissediyorum, caresizce pispislayip emziriyorum sadece yavrumun ne derdi var anlayamiyorum

Bizde de aynı durum var.Dişe yoruyorum ama emin de değilim.Bir anda bağırıyor uyanıyor huzursuz baya.Gaz ya da kaka problemi de yok geriye sadece diş kalıyor.Çıkamadı gitti

Benimde 5.ayda sadece lekelenme olmuştı kırmızıya bile dönmedi bu ay ilk defa adet oldum 7 ay sonra. Baya rahatladım bence sizinki de düzensizliktir o ama korunmuyorsanız herşey olabilir tabi :)
Yok kız dur olmasın korunuyoruz ama yinede korkuyorum sanırım tam olarak adet olana kadar da korkum devam edicek inşallah düzensizliktir öbür aya bende olurum

3 gecedir aynı problemi yaşıyorum
Gece 3-4 kere sebepsiz yere uyanıyor. Bazen bağırıyor ağlıyor bazen sürekli hareket halinde oluyor. Ama uykuya dönüşü o kadar uzun sürüyor ki. Desteksiz uyuduğu için müdahale de etmemeye çalışıyorum. Ama odası yatak odasının dibinde olduğu için ses çok fazla geliyor. Dolayısıyla kızım uyanıkken ben de uyuyamıyorum zombi gibi oldum uykusuzluktan. Bir de uyumaya alışınca şuan zor geliyor uykusuz kalmak.
Bizimkinin burnu tıkalı ve hırıtılsı var biraz ona yordum ben de. Bilmiyorum diş olsa gindüz de yapardı herhalde. Gündüz böyle değil. Büyüyorlar onun ağrısını mı çekiyorlar anlamadım valla

Bu güne kadar diş dediğim hiç bir an diş çıkmadı hala dişimiz yok
Benzer durum bizde de var ama ağlama yok
Uyanıyor aaaauuu bauuu diye bağırarak ama müdahele etmiyorum bende daha çok söylenme gibi sinirli oluyor.
yine de diş diye düşünüyorum çünkü uyku arkadaşında diş kaşıyıcı var onu resmen yiyor ağzında da uyuya kalıyor sonra
Ama büyüme kaynaklı da olabilir tabi en ufak yeni beceri çok ciddi heyecan yaratıyor bebeklerde bu da özellikle geceleri uykuyu bölüyor.
Dişte aynı şekilde gece hissedermiş rahatsızlığını
Beklememeye devam 3-7 gün diş gelmezse bu da gol değil bizde

Evet evet bizimki de öyle resmen çığlık atıyor gece gece
Ay inşallah geçici bir süreçtir ya. Ataktan da şüpheleniyorum. Çok iyi gidiyodu çünkü uykuları. Gece 2 kere ben alıp emzirip yatırıyordum onun dışında uyanmıyordu. Bekleyip görücez bakalım

Bizde de aynı durum var.Dişe yoruyorum ama emin de değilim.Bir anda bağırıyor uyanıyor huzursuz baya.Gaz ya da kaka problemi de yok geriye sadece diş kalıyor.Çıkamadı gitti

Bizimki gaz sancisi yuksek ihtimal gece 2de bayagi bir gaz cikardi sonra rahatladi. Kabiz diye kayisi suyu vermistim, kayisi puresi de cok az vermistim demekki ondan oldu. Bebisi kabiz olanlar cok guvenmesin kayisiya, aman dikkat biz yandik siz yanmayin

Kizlar bugun kizima et suyuna sehriye corbasi yaptim, cok sukur ilk defa istahla bisey yedi ama aklima bisey takildi. Bebek eristesi alacaktim baktim icerigine sutsuz yumurtasiz diyor. Evdeki tel sehriyeye baktim onda da icerik kisminda sadece irmik ve su yaziyor. Sut yumurta yok. Anlamadim ne farki var, bilen var mi? Ben risk alip normal tel sehriyeden verdim. Bebek sehriyesyle bizim yedigimiz arasindaki fark ne?

Valla benim doktor bebek irmiğidir bebek şehriyesi ya da organik vs tavsiye etmiyor
Hepsi aynı diyor
Evde ne kullanıyorsanız onu kullan dedi
Aynı masa da sizin yemeklerden yiyecek
Her seferinde ayrı pişirmeyi gereksiz buluyorum dedi ne yiyorsanız o yani modunda
Biraz değişik fikirleri ama bakalım

Ajsjkdk yok canim simdi organiklerin de digerleri ile ayni oldugunu dusunmuyorum ama cogu seyin bebek etiketi altinda kandirmaca oldugunu dusunuyorum kendimize alirken de genelde organik tercih ediyorum zaten ama cogu seyin de pazarlama stratejisi oldugunu dusunuyorum. Ama bu konuda kafam karisti, bir gida muhendisi normal makarnalari 1yasindan sonra verebilirsiniz demisti. Normal makarnalarin icerigine de bakiyorum onlarda da irmik ve su yaziyo sadece. O yuzden kafam karisti

Bizim doktor da aynı, organik ya da bebek malzemelerine girersen işin içinden çıkamazsın, hiç bulaşma dedi Sadece süt, yumurta ve tavuk organik olsun diğerleri önemli değil dedi, hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…