- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.281
Canim ben ona dikkat etmeden almistim başta ama bizim doktorumuz tuzu hic vermeyin gibi konuşmadı az miktarda verin dedi.Bende üstünde glutensiz yulaf ezmesi almıştım ama genede eser miktardan fındık ceviz yazıyır sizinkide yazmıyormu hangi marka acaba?
Bide torkunun labnesinde tuz yokmy
Sabah kahvaltı yok bizde bu ay başlatacak doktorYa bu saat duzenini ben birturlu oturtamadim cunku kahvalti vermeye basladim. Uyumadan once emziriyorum uyandiktan 1saat sonra da ekgidasininl veriyordum ama simdi sabah ilk uykudan uyaninca emzirdim bugun. E dogal olarak toktu ve kahvaltida bisey yemedi. Sabah uyandiginda mama yada meme vermeden direkt kahvalti mi yapiyorsunuz? Öğünlerdeki saat duzeni nasil sizin?
Storyde paylasmisti canim, ben ss aldim ama burdan foto yukleyemedim birturluCanım o hesaba baktım da labne olayını bulamadım ben yaa
1 yaşına kadar ana besin süt yada mamadir . ek gida adı üstünde ek gida. 1 yaşından sonra bebekler yemek yesin alışsın diye var.Benim bebeğim de en fazla 120 cc içiyor.Gece uykuluyken 150 cc içiyor sadece.Ek gıda ile desteklemeye çalışıyorum ama kilo alımı çok değil maalesef.
Ben kereviz de verdim. 4 'te akşam yEmeklerini yiyorlar sonra,aksam6 sa biz yerken yine yemwk istiyorlar, ben de,artık veriyorum yaptığımız yemeklerden. Bugün pırasa vardı çok severek yediler maşallah diyeyim.Bu bebek omleti pankekini bende bugün telefonuma kaydetmiştim.Hatta bunu patatesli olarak görmüştüm evde tatli patates vardi onunlami denesem diye düşündümSizinle verdiklerimiz ayni gibi bende pirinç unu+suyla muhallebi yapıyorum icine pekmez atıyorum cok seviyor..Bende corbalarina kuzu kıyması ve kemik suyu atiyorum mutlaka.Ev yogurdunu cok seviyor.Şuana kadar kabak,tatli patates,balkabagi,pazi,patates,avakado,tarhana, brokoli,karnabahar,ispanak,havuç vs bunlari verdim meyvelerden elma,muz,armut.Kerevizi henuz denemedik.Kahvaltida bebe bisküvisi, yumurta sarisi,lor arada labne arada yulaf ezmesi dönüşümlü devam ediyoruz.3 öğün yediyorum kahvalti,ana öğün,ara öğün oglum iştahlı maaşallah çiğnemeye yeni yeni alisti en korktugum konuda buydu
Organik yulaf ezmesi almistim canim ben suda haśliyorum yumuşayana kadar.Lor ve labne aldim dönüşümlü kullaniyorum kahvaltilarda.Marka şuan hatırlamıyorum ama labne torkunundu sanirim.
benim ki dalıyor. tam anlattığınız gibi. doktora sormadım ama bi sorun olduğunu sanmıyorum.Kizlar merhaba umarim herkes iyidiraranizda bebegi arada bi yere dalan var mi? 10-15saniyeligine....son 4-5gundur farkediyorum bunu ve bebegime sesllenince de donup bakmiyo o sure icinde
Bir tatlı kaşığı içme suyunun içine koydum dolaba kaldırdım sabah vermek için yanlış yapmamışımdır inşallah böyle mi yapılıyor peki tarif etsenStoryde paylasmisti canim, ben ss aldim ama burdan foto yukleyemedim birturlu
Aaa benim bebeğimde aynı. Bayağı bayağı sık bir şekilde dalıyor.Kizlar merhaba umarim herkes iyidiraranizda bebegi arada bi yere dalan var mi? 10-15saniyeligine....son 4-5gundur farkediyorum bunu ve bebegime sesllenince de donup bakmiyo o sure icinde
Dalıyor benim oğlanda o yüzden evde tv açmıyorum arada çok nadir yavaş hareketleri olan bebek çizgi filmi açıyorum 5 -10 dk. Bu dönemde surekli tv ve telefonda cok hizli hareketli görsellere maruz kalmasi da dalmalari artırır.Kizlar merhaba umarim herkes iyidiraranizda bebegi arada bi yere dalan var mi? 10-15saniyeligine....son 4-5gundur farkediyorum bunu ve bebegime sesllenince de donup bakmiyo o sure icinde
Soyleki gunde 4-5kez bu hareketini yakaliyorum ve seslenince donmuyo 10-15saniye daldigi yere bakiyor...doktorumuza sordum yuksek ihtimalle bisey yok ama bi cocuk norolog gorsun dedibenim ki dalıyor. tam anlattığınız gibi. doktora sormadım ama bi sorun olduğunu sanmıyorum.
Nasil yaptigini paylasmamisti ama ben de oyle yaptim. Sabah da suzgecte suzdurdum sonra verdimBir tatlı kaşığı içme suyunun içine koydum dolaba kaldırdım sabah vermek için yanlış yapmamışımdır inşallah böyle mi yapılıyor peki tarif etsen
Benim kizim da arada daliyor biyerlere uykusu gelmis oluyor yorgun oluyor ben normal karsilamistim hic boyle dusunmemistimSoyleki gunde 4-5kez bu hareketini yakaliyorum ve seslenince donmuyo 10-15saniye daldigi yere bakiyor...doktorumuza sordum yuksek ihtimalle bisey yok ama bi cocuk norolog gorsun dedi...
Lor peyniri evet çok kuru , yutamaz tek başına diye mutlaka bileye karıştırıp veriyorum çok güzel oluyor. Mesela lorlu omlet yapıyorum, tarhana çorbası yapıp içine lor koyuyorum, havuç haşlayıp eziyorum içine zeytinyağı ve lor ekleyip karışım yapıyorum gibi. Hepsi gerçekten çok lezzetli oluyor belki denemek istersinizEvet galiba sizdinizlor peynirini seviyor mu, cok kuru oldugu icin yemez gibi geldi bana. Evet suzme peyniri de oyle yapiyormus, onu da denicem
İnanin bilmiyorum gunde 4-5kez boyle daldigini anlattim normal mi dedim ...bana dedi bu beni asar siz bir cocuk norologa gosterinBenim kizim da arada daliyor biyerlere uykusu gelmis oluyor yorgun oluyor ben normal karsilamistim hic boyle dusunmemistimbiraz abartmis mi dr yoksa ben de sorsam mi dr.a
Bncede göster canım korkma ama mutlaka gösterSoyleki gunde 4-5kez bu hareketini yakaliyorum ve seslenince donmuyo 10-15saniye daldigi yere bakiyor...doktorumuza sordum yuksek ihtimalle bisey yok ama bi cocuk norolog gorsun dedi...
aynı şekilde bizimki de bakmıyor.Soyleki gunde 4-5kez bu hareketini yakaliyorum ve seslenince donmuyo 10-15saniye daldigi yere bakiyor...doktorumuza sordum yuksek ihtimalle bisey yok ama bi cocuk norolog gorsun dedi...
ohooKızlar uzun zamandır aranızda değilim o kadar canım sıkılıyor ki çocuğumun süt ürünlerine bademe yumurta sarısına toza yüne tüye ahududuya alerjisi var çocuğuma peynir yoğurt veremiyorum kendimde yiyemiyorum mesela kek yiyemiyorum kendimi geçtim tamamen ama bebeğim en azından yoğurt yiyebilseydi keşke
Alin benden de o kadar.... Ben normalde de takintiliyim..esim de biseyi yok goturmeyecegim diyoraynı şekilde bizimki de bakmıyor.
Ben çok bağırıyorum oyuncakları vuruyorum en sonunda dönüyor. dönmediği de oluyor.
tam hatırlamıyorum ama tam bu şekilde değilde doktora bazn seslendigimizde bakmıyor demiştim.
Olur öyle şeyler demişti.
Bi sonraki kontrolde sorayım bari tam olarak.
Yani ben çocuğumda herseyden şüpheleniyordum.
göz de kırpıyor mesela arada tık gibi heyecsnlaninca sonra bıraktı. arada çok az yapıyor.
Dili disardaydi titriyor bu sma mi bile dedim doktora
artık saldim.
kötü düşünmek istemiyorum. mükemmel anne dikkatli anne olacam derken deli hastanesine yatirilacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?